Poloniex Exchange Review: Пълно ръководство

Чудите се как да използвате борсата Poloniex, за да започнете да печелите сериозни пари и да отпускате заеми Bitcoin, Ethereum и други цифрови активи? Чудите ли се дали Poloniex е в безопасност? Прочетете този пълен преглед на обмен на Poloniex, за да научите всичко, което трябва да знаете, преди да започнете.

Poloniex е една от най-големите, натоварени и най-изчерпателни платформи за обмен на криптовалути. Той има 50 милиона уникални посетители на месец, предлага се 100 цифрови актива и повече ликвидност от повечето конкуренти. Това е най-големият обмен на посетители и втори по обем. Настоящият 24-часов обем е 70 000 биткойна; приблизително 1 милиард щатски долара (според Coinmarketcap.com).

Сериозни търговци са привлечени от Poloniex заради гамата от алткойни, уникални възможности за търговия на марж / заеми, ниски такси и подробни графики. Не предоставя опции за фиатна валута (USD, EUR и т.н.).

Страница за търговия на борсата Poloniex

По ирония на съдбата най-натоварената борса също е дълбоко загадъчна. Той твърди, че е базиран в Делауеър, но този адрес е просто агент. Никой също не знае много за инвеститорите или мениджмънта. Изпълнителният директор Тристан Д’агоста е активен и уважаван. През последните месеци Poloniex се посвети на спазването на разпоредбите.

Въпреки хак през 2014г, компанията се е възстановила; лошото обслужване на клиентите обаче накърни репутацията му през последните месеци. И все пак потребителите се стичат с десетки милиони в Poloniex за търговско изживяване като никой друг. По-задълбочен интерфейс, книга с дълбоки поръчки и модерен каталог на монети са всички основни тегления.

Посетих десетки сайтове за рецензии, прочетох всяка нишка на Reddit и използвах сайта, за да създам този честен отзив. В него ще научите всичко, което трябва да знаете за тази базирана в САЩ борса.

Професионалисти:

 • Маржин търговия / заеми
 • Голям каталог на монети
 • Много ниски такси
 • Табло за дълбочина & Подробни диаграми

Минуси:

 • Предишен хак
 • Няма Фиат
 • палец надолу Липса на прозрачност
 • палец надолу Лоша поддръжка на клиенти

Contents

Функции за обмен на Poloniex

Сигурност

Poloniex е в безопасност, но в миналото са били хакнати. Напоследък няма големи проблеми. Компанията става все по-съобразена с разпоредбите, но малко се знае кой е зад кулисите.

Прозрачност

Изпълнителният директор е известен и уважаван, но малко се знае кой стои зад кулисите. Общността дори не е сигурна къде се намира компанията.

Лесно използване

Poloniex не прави фиат. Вече трябва да имате крипто. Таблото е сложно и тегленията и търговията изискват проверка. Не е платформа за начинаещи.

Търговия & Монети

Poloniex предлага табло за управление, ликвидни пазари и опции за марж, които са на първо ниво. За сериозните търговци, тяхната гама алткойни и опции за търговия са основна привлекателност.

Ползи от обмена на PoloniexЕдно от предимствата на Poloniex е, че можете да зададете стоп-лимит.

поддържа

В момента поддръжката на Poloniex е претоварена. Но дори преди подкрепата му беше известна лошо. Историите на ужасите изобилстват. Известно е, че тегленията и депозитите засядат.

Като цяло

Няма съмнение, че Poloniex е чудесна платформа за търговия и печелене на пари. Но има някои сериозни недостатъци. За професионалните търговци си струва главоболието.

Относно Poloniex

Poloniex е базирана в САЩ крипто-борса, която се счита за „най-активната борса на цифрови активи в света“. Той е любим сред професионалните търговци, защото ви позволява да търгувате на марж * – рядкост на пазара. Основана през 2014 г., оттогава тя постоянно набира пара в общността. Той привлича 50 милиона посетители на месец и този брой не се забавя.

Колкото и да е популярна, компанията е забулена в мистерия. Главният изпълнителен директор може просто да бъде фигура, никой не знае къде всъщност се намира и нищо не се знае от инвеститорската група. Тези фактори често изплашват консервативните новодошли.

Той предлага подробни графики за анализ на пазара, интуитивен интерфейс, тон редки алткойни и уникални опции за търговия / кредитиране. Той обаче не предлага никаква фиатна валута. Сигурността му не е толкова строга, колкото другите на пазара, а напоследък поддръжката му е под сериозен въпрос.

Като цяло Poloniex се разглежда като чудесна платформа за сериозни търговци и лоша опция за начинаещи.

* Нов срок: Маржин търговия / заеми – Търговията на маржа е, когато заемете крипто от заемодател, за да закупите повече крипто, отколкото бихте могли да си направите. Всички приходи първо отиват при заемодателя, докато заемът бъде изплатен. Обратно, маржин кредитирането е, когато действате като заемодател и получавате гарантирана възвръщаемост на вашата инвестиция от кредитополучателя. За подробно обяснение вж статията за маржин търговия за Investopeida.пари в брой.

Кликването върху раздела Маржинова търговия предизвиква таблото за управление на маржовете. Първо трябва да отворите маржин сметка за търговия.

Кликването върху раздела Маржинова търговия предизвиква таблото за управление на маржовете. Първо трябва да отворите маржин сметка за търговия.

Как действа Poloniex?

Poloniex е традиционна криптообмен. Той служи като съвпадаща платформа, която свързва купувачи и продавачи на цифрови активи като криптовалути (Bitcoin, Ethereum и др.). Купувачът се съпоставя с продавач и борсата взема малка комисионна за неговите проблеми (или 15% -. 25%), в зависимост от това какъв вид поръчка правите (повече за таксите Poloniex по-късно).

Poloniex не предлага опции за валута (USD, GBP и др.). Вече трябва да имате криптовалута. Можете да закупите от брокер като зодия Близнаци. След като имате крипто, вие го депозирате във вашата сметка и средствата са на разположение за търговия или заем. Всички акаунти в Poloniex трябва да бъдат проверени. След като сте потвърдени, технически имате 3 акаунта: борса, маржин търговия, маржин заеми.

Какво е маржин търговия?

Уникална характеристика, която Poloniex предлага, е възможностите за маржин търговия / заеми. Poloniex се счита за най-добрия опит за търговия на маржове на пазара. Имате 3 различни акаунта в Poloniex: борса, маржин търговия и маржин заеми. Всеки от фондовете е отделен, но може лесно да бъде прехвърлен в друга сметка.

Пример за маржин търговияМаржин търговията е уникална функция, която е най-добре да се остави на професионалистите. Както можете да видите, има много объркващи термини и усъвършенствани финансови стратегии.

Маржин търговията е уникална функция, която е най-добре да се остави на професионалистите. Както можете да видите, има много объркващи термини и усъвършенствани финансови стратегии.

Маржин търговията по същество е търговия със заеми. Търгувате с пари на друг потребител, като използвате равнопоставени заеми. Парите във вашата маржин сметка се използват само като обезпечение за уреждане на дългове по-късно. Ако реализирате печалба, средствата се изплащат обратно на заемодателя.

Това ви позволява да сключвате по-големи сделки и потенциално да печелите (или губите!) Повече пари от сделка. Например, ако смятате, че цената на валутата ще се повиши, търговията на маржа е добра идея, ако нямате средства. Ако имате 1000 долара в акаунта си и използвате всичко това, за да закупите монета и цената се повиши на 100%, вие сте спечелили 1000 долара. Но ако търгувате на маржа при ливъридж 2: 1 (което означава, че сте заели два пъти повече от салдото по сметката си), вече можете да купите тази монета на стойност $ 2000.

Маржиран кредит

Маржиналното кредитиране е когато действате като заемодател, а не като търговец. Отдавате заемите си под наем и получавате процентна възвръщаемост на заема. Това е много привлекателно за консервативните потребители на крипто, тъй като не изисква действително да търгувате и носи минимален риск за малка възвръщаемост. Вие предлагате средствата си с определена ставка, а търговците на маржове попълват офертата ви.

Това разбира се е прост преглед. За пълно описание вижте Ръководство на Poloniex за маржин търговия на техния сайт.

Poloniex Характеристики

 • проверетеТип: Традиционен обмен.
 • проверетеОснован: 2014 г..
 • проверетеТрафик: 50 милиона. Класиран # 1.
 • проверетеHQ: Делауеър? Сан Франциско?
 • проверетеВалути: ~ 100 активи (Bitcoin, Ethereum, Ripple, Monero, Bitshares, USDT). Няма фиат.
 • проверетеДепозит / Теглене: Крипто.
 • проверетеПодвижен Приложение: Не.
 • проверетеПроверка: Да. От 2018 г. всички акаунти изискват проверка.
 • проверетеТабло: Изключително подробно. Не е подходящ за начинаещи.
 • проверетеМаржин търговия / заеми: Да.
 • проверетеподдържа: Лошо.
 • проверетеНастроение на общността: Мех.

Безопасен ли е Poloniex?

Poloniex беше хакнат през 2014 година и според съобщенията е загубил приблизително 12% от общите си биткойни ($ 50 000 USD в 2014). По това време всички сметки бяха приспаднати в размер на 12,3% в опит да се спрат щетите и да се спре на хората да направят бягство по своите BTC. Главният изпълнителен директор Тристан Д’Агоста каза:

„Тъй като няма достатъчно BTC, за да покрие салдата на всички, всички салда временно ще бъдат приспаднати с 12,3%. Моля, разберете, че това е абсолютна необходимост – ако не направя тази корекция, хората най-вероятно ще изтеглят всичките си BTC възможно най-скоро, за да се уверят, че не са останали в останалите 12,3% “

Губи вашите биткойни. Приспада вашите биткойни за плащане.

Отговорът на общността обаче беше предимно положителен. Poloniex направи открит и честен опит да се отплати на всички и твърди, че всички BTC са изплатени. След хакването те бавно възстановяват имиджа си.

По-голямата част от депозитите на клиенти се държат офлайн в хладилни складове. Те изпълняват денонощни одиторски програми, за да наблюдават обмена, за да улавят всякакви подозрителни дейности. От 2014 г. техният опит в сигурността е чист и общността вече одобрява техните мерки за сигурност. Фактът обаче, че не се знае много за това кой подкрепя компанията, е основен недостатък.

Присъда: Доверието в общността е наред и мерките за сигурност са добре. Те най-вече се възстановиха от хакването през 2014 г. (те изплатиха всички). Полониекс безопасен ли е? Да.

ВНИМАНИЕ: Няма значение колко сигурна е борсата, когато съхранявате пари на борса, вашите лични ключове са извън вашия контрол. Винаги съхранявайте средства, които не са ви необходими веднага за търговия, в портфейл, където контролирате ключовете. Ако Poloniex някога бъде хакнат, парите ви са изчезнали.

Poloniex възстановява имиджа си и показва ангажимента си към сигурността отпред и в центъра.

Poloniex възстановява имиджа си и показва ангажимента си към сигурността отпред и в центъра.

Обяснени такси за Poloniex

За разлика от съперника с фиксирана такса Bittrex, Poloniex използва динамичен график за такси за вземане на производители. Според компанията това насърчава стабилността ликвидност (което означава, че борсата е заета и е лесно да промените валутата си в друг актив). Или плащате 15%, ако сте производител, или 25%, ако вземате, и колкото повече обем търгувате, толкова по-ниски стават таксите ви (потребителите рядко търгуват достатъчно, за да получат отстъпка). Нека разгледаме по-нататък тези термини.

График на таксите на Poloniex. Ако търгувате над $ 8,3 милиона, вероятно не четете тази публикация.

График на таксите на Poloniex. Ако търгувате над $ 8,3 милиона, вероятно не четете тази публикация.

Какви са биткойн таксите на Maker-Taker?

Всички сделки се извършват между две страни, производителя и вземащия. Производителите са потребители, които правят поръчка в книгата (да купуват или продават), а вземащите са тези, които отговарят на поръчките. Производителите получават отстъпка, защото тяхната поръчка увеличава ликвидността (те правят пазара по-натоварен), а вземащите плащат повече, защото намаляват тази ликвидност. Тъй като обаче ликвидността означава повече конкуренция и по-ниски ставки за участниците, по-високата такса се компенсира.

На теория графикът за вземане на производители насърчава ликвидността и по-добрия пазар за търговците.

Такси за маржова търговия на Poloniex

15% от лихвата от заемане на маржин се приема като такса. Важно е да изчислите това в лихвения процент, когато заемате монетите си.

Тегленията и депозитите са в крипто, така че те подлежат само на минималната такса на блокчейна.

Poloniex Limits

Преди края на 2017 г. Poloniex позволи на потребителите да имат непроверен основен акаунт. Това ви позволи да теглите до $ 2000 USD на ден. Към момента тази опция не е достъпна за новите регистранти. Ако искате да търгувате и теглите валута, трябва да потвърдите сметката си. Това е в съответствие с разпоредбите на KYC и AML в САЩ.

След като потвърдите акаунта си, вашите лимити ще бъдат равностойни на $ 25 000 USD на ден в цифрови активи.

Непотвърдените акаунти могат да теглят $ 0 на ден :-(

Непотвърдените акаунти могат да теглят $ 0 на ден &# 128577;

Рецензия на Poloniex Exchange: Какво харесваме / не харесваме

Досега сме разглеждали само вътрешната механика на сайта, но не и репутацията му. Poloniex е масивна борса със 100 предлагани актива и предлага задълбочен опит в търговията. Има причина 50 милиона души да посещават всеки месец. Що се отнася до търговията с крипто, няма какво да харесвате.

като

 • Ниски такси
 • Нов ангажимент към сигурността
 • Маржин търговия / заеми
 • Подробна информация за търговия
 • палец нагоре Висока ликвидност
 • thumbs-up Голям потребителски интерфейс

Нехаресвания

 • Слаба подкрепа
 • Теглене на тегления и депозити
 • палци надолу Проверка Време на изчакване
 • палец надолу Няма Fiat
 • палец надолу Няма приложение

Внимание: Poloniex, както всички останали, страда от претоварване. Подкрепата е погребана под порой молби и те са дори по-лоши от нормалното. Мрежата жужи от враждебност към борсата. Например:

Повече за това в раздела за преглед на борсата Poloniex.

Как да обменяме на Poloniex

Ако сте нов в търговията на платформата, трябва да знаете как да обменяте крипто на Poloniex. Настройването не е толкова лесно, колкото преди, а процесът на проверка е кошмар. Надяваме се тези проблеми да бъдат решени скоро.

Стъпка 1) Настройте своя акаунт и влезте

Отидете на Poloniex.com и щракнете върху Създаване на акаунт в горния десен ъгъл.

Създаването на вашия акаунт е лесно; потвърждаването не е. Просто въведете информацията, както е поискано, и се регистрирайте.

Създаването на вашия акаунт е лесно; потвърждаването не е. Просто въведете информацията, както е поискано, и се регистрирайте.

Като няколко други борси Poloniex затвори регистрациите си

Като няколко други борси Poloniex затвори регистрациите си

Забележка: Ако сте робот, нямате право да използвате Poloniex. Съжалявам.

Забележка: Ако сте робот, нямате право да използвате Poloniex. Съжалявам.

След като въведете информацията, ще получите имейл за потвърждение. Щракнете върху връзката и се пригответе за търговия. Един вид.

След като имейлът ви бъде потвърден, вие сте готови да влезете и да преминете към следващата стъпка.

След като имейлът ви бъде потвърден, вие сте готови да влезете и да преминете към следващата стъпка.

Стъпка 2) Потвърдете се

Потвърждаването е лошо на Poloniex. Поради претоварване с нови регистранти (и лоша поддръжка от зората), проверката на Poloniex може да отнеме няколко седмици.

Първо отидете на Профил в горния десен ъгъл.

След като щракнете върху него, ще бъдете подканени да потвърдите акаунта си. Въведете исканата информация и продължете.

След като щракнете върху него, ще бъдете подканени да потвърдите акаунта си. Въведете исканата информация и продължете.

Оттам използвайте уеб камерата си, за да направите снимка на вашия документ за самоличност със снимка.

Оттам използвайте уеб камерата си, за да направите снимка на вашия документ за самоличност със снимка.

След като бъдете проверени, ще можете да депозирате валути, да търгувате, да извършвате маржин търговия, маржин заем и да теглите цифрови активи на стойност до $ 25 000 USD на ден.

Стъпка 3) Депозиране на крипто

След като сте потвърдени, можете да депозирате крипто. За целта щракнете върху Салда в горния десен ъгъл на страницата за обмен.

Кликнете върху Депозити & amp; Тегления и ще бъдете отведени до страницата „Салда, депозити и тегления“.

Кликнете върху Депозити & Тегления и ще бъдете отведени до страницата „Салда, депозити и тегления“.

Използвайте функцията за търсене, за да намерите актива си и щракнете върху бутона Депозит.

Тъй като Poloniex е само крипто, трябва да имате крипто някъде в портфейла, за да го депозирате.

Тъй като Poloniex е само крипто, трябва да имате крипто някъде в портфейла, за да го депозирате.

Poloniex Exchange Отзиви: Измама или законно?

Внимание: Отзивите, които предстои да прочетете, може да не са подходящи за деца.

Дори преди неотдавнашната мания за биткойни, Poloniex не беше в голяма полза сред общността за своята подкрепа. Потребителите на форума боклуци говорят Poloniex, сякаш е негов съперник политически кандидат. Някои просто се оплакват от продължителността на времето, за да бъдат потвърдени. Други стигат дотам, че казват, че това е пълна измама и никога няма да я използват.

Със сигурност не мисля, че Poloniex е измама, но тъй като потребителите непрекъснато се оплакват от невъзможни стандарти за проверка, замразени тегления и забавяне на обмена, е трудно наистина да му дам знак.

Какво казват отзивите на Bad Poloniex

Без използване на нецензурни думи, повечето лоши отзиви се фокусират върху:

 • checkVerifications взема завинаги или се отхвърля (някои потребители нямат уеб камери, които правят достатъчно добри снимки. Мнозина твърдят, че стандартът е невъзможен).
 • checkWithdrawals взема завинаги
 • checkDeposits не се показват
 • checkSupport не отговаря в продължение на месеци
 • checkFrozen акаунти

Ето само няколко от лошите отзиви от мрежата:

Poloniex наистина ви моли да ги търпите, докато те решават проблемите си с подкрепата. Те ви дават справедливо предупреждение. Поне се опитват.

Какво казват добрите отзиви за Poloniex

Изглежда, че много от негативните преживявания са просто лош късмет. Много потребители твърдят, че нямат проблеми. Има смисъл – потребителите, които не изпитват проблеми, ще получат право да търгуват; тези, които не го правят, ще направят нишка с оплакване.

Добрите отзиви се фокусират върху:

 • checkSolid връщания за заеми
 • checkAccess за altcoins
 • чек Страхотен интерфейс за търговия
 • checkMargin търговия / кредитиране
 • checkLow такси

Един много уважаван канал за рецензии в YouTube похвали „Polo“ единствено за маржовата си търговия. Това допълнително води до факта, че Poloniex е чудесен за напреднали търговци. За начинаещи може да не си струва да се карат да се борят за акаунт.

Най-добрите алтернативи на Poloniex

Ако липсата на Poloniex на фиат, все по-строги разпоредби и слаб опит в поддръжката на клиенти ви плашат, има много алтернативи в мрежата, от които да избирате. По време на писането почти всички борси за биткойни страдат от претоварване. Очаквайте закъснения.

1) Binance

Лого за обмен на Binance

Базираната в Хонг Конг Binance е една от водещите борси в мрежата. Ако не друго, то със сигурност е едно от най-уникалните. Не изисква строга проверка, която Poloniex или Bittrex правят, и ви дава достъп до поток от цифрови активи. Освен това има невероятни подаръци! Интуитивният интерфейс е достъпен в основен или разширен изглед. Друг основен положителен резултат са много ниските им такси.

И разбира се, техните страхотни месечни състезания и безплатни подаръци.

2) LocalBitcoins.com

Лога на LocalBitcoins.com

„E-Bay“ на биткойните, LocalBitcoins е водещата борса за равноправен достъп на пазара. Купувачите и продавачите се договарят за цена и платформата действа като ескроу. Всичко се прави 100% анонимно. Това е добра алтернатива за тези, които ценят личния си живот и не искат да се справят с кошмара за проверка, който е Poloniex. Измамите са сериозен проблем. Бъдете предпазливи.

3) Bitfinex

Лого за обмен на Bitfinex

Bitfinex е друга базирана в Хонг Конг борса. Той има най-големия обем от всички биткойн борси в света. Той предлага маржин търговия с ливъридж, по-висок от повечето други борси. Освен това предлага и интересно жетони за спекулации. Единственият недостатък е липсата на валути (BTC и само 7 други).U

Сравнение – Poloniex Vs. Bi ttrex

Poloniex борса лого

срещу.

Лого за обмен на Bittrex

Poloniex и Bittrex са две от най-големите, най-ликвидни и богати на валута борси. Всеки от тях има набор от валутни двойки за търговия и много ниски такси. И двете са чудесни места за печелене на пари за сериозни търговци. Те обаче имат няколко ключови разлики и единият получава ясен ким над другия.

Нека първо разгледаме основите на Bittrex.

Функции на Bittrex

Bittrex се таксува като „обмен на цифрова валута от следващо поколение“. Това означава, че има някои от най-добрите функции в мрежата.

 • проверетеВалути: 190+ цифрови валути. Няма фиат.
 • проверетеДепозит: Крипто (освен ако не надвишава 10 000 щатски долара).
 • проверетеТеглене: Крипто
 • проверетеПроверка: Да.
 • проверетеСкорост на депозита: Незабавно.
 • проверетеПриложение: Не.
 • проверетеПортфейл: Да.
 • проверетеКомисионна: .25%
 • проверетеТърговски двойки: Стотици.

Относно Bittrex

Bittrex е основана от бивш инженер в Amazon и разполага с екип с 5 десетилетия опит в уеб сигурността. Той е основан през 2014 г. от Бил Шихара и други, след като им омръзна от постоянните пробиви в сигурността в крипто света. Екипът на основателя има над 50 години комбиниран опит, работещ за гиганти от бранша, включително Microsoft, Amazon и BlackBerry.

Позволява на потребителите да търгуват уверено, знаейки, че на тяхната платформа се използват всички водещи в индустрията функции за сигурност. Той разполага със стотици двойки за търговия, плоски и ниски такси и интуитивен и подробен интерфейс за търговия. Да не говорим, че той високо оценява поддръжката на клиенти и широкото доверие в общността (и двете под напрежение в момента).

Репутацията му е ударена през последните месеци, но никога не е била хакната и подкрепата продължава да е активна в социалните медии.

Сравнение

 • проверетеТакси: Мия.
 • проверетеВалути: Bittrex.
 • проверетеПоддържа: Bittrex.
 • проверетеИнтерфейс: Poloniex.
 • проверетеТърговски двигател: Bittrex.
 • проверетеПриложение: Нито едно.
 • проверетеПроверка: Poloniex.
 • проверетеДепозит / Теглене: Bittrex.
 • проверетеМаржин търговия: Poloniex.
 • проверетеНастроение на общността: Bittrex.

Победител: Bittrex!

Присъда: И Poloniex, и Bittrex са чудесни места за печелене на пари, но като цяло Bittrex излиза на върха. Единствената причина да изберете Poloniex е, ако искате да маржинизирате или да давате заеми. Или ако имате достатъчно късмет, че нямате проблеми с проверката и не сте съгласни със строгите разпоредби на Bittrex.

Често задавани въпроси за Poloniex

По време на изследването си забелязах, че потребителите задават същите въпроси за Poloniex. Поставих всички въпроси и отговори тук, за да ви улесня!

В: Безопасен ли е Poloniex?

О: Въпреки хакването през 2014 г., Poloniex е сигурен обмен. Проблемите с поддръжката може да означават, че акаунтът ви е замразен, но валутата ви е в безопасност. Те имат подновен ангажимент за сигурност и регулиране.

Въпрос: Трябва ли акаунтът ми да бъде проверен, дори ако имам наследен акаунт?

О: Да. Миналата година Poloniex започна да изисква от всички нови регистранти да проверяват сметките си. Онези, които вече са имали акаунти (известни като „наследени акаунти“), са получили дядо. Това вече не е така. Трябва незабавно да потвърдите акаунта си, или функционалността ще бъде спряна.

В: Приема ли Poloniex депозити в щатски долари?

О: Не.

В: Взима ли Poloniex кредитна карта.

О: Не.

В: Има ли приложение Poloniex?

О: Не.

В: Какви са таксите за използване на Poloniex?

О: Poloniex има график за такси за вземане на производители. Ако направите поръчката, плащате 15%. Ако попълните поръчката, плащате 25%.

В: Има ли минимален депозит за Poloniex?

О: Някои монети изискват минимален депозит. Той е написан на страницата за депозит под адреса на всяка валута. Прочети обяснението на минималните депозити в раздела за поддръжка на Poloniex.

В: Колко време отнема проверката?

О: Вашето предположение е толкова добро, колкото и моето. Успех и Бог да се смили над душата ти.

Poloniex е една от най-добрите борси

Окончателна присъда на Poloniex Exchange Review

Poloniex е една от най-добрите борси по отношение на действителната търговия. Но проблемите с неговата подкрепа и проверка са големи удари срещу него. Той предлага чудесни възможности за търговия, подробни графики и добра гама от монети. Всъщност обаче да можеш да търгуваш и да си вземеш парите е кошмар.

Настроенията на общността са съгласни, че Poloniex е добра платформа за напреднали търговци. Опциите за алткойни, ниски такси и маржове си заслужават неприятностите, ако планирате да направите сериозна търговия.

Но ако сте начинаещ, някой, който не планира да търгува много, или потребител, който не планира да използва опциите си за марж, тогава не си струва караницата. Всеки, който използва Poloniex, трябва да бъде предупреден, че има вероятност акаунтът ви да бъде замразен и да поддържа контакти с вас през следващата година някога.

Присъда: Poloniex предлага страхотно търговско изживяване, но неговата подкрепа не си заслужава риска, освен ако не планирате да правите сериозна обемна маржин търговия / заеми.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner