Tot el que heu de saber sobre la criptomoneda Ardor | Guia per a principiants el 2018

Ardor (ARDR) és un dels noms més famosos en el camp dels proveïdors de Blockchain-as-a-Service (BaaS). És una plataforma pública de blockchain que proporciona als seus usuaris la possibilitat d’accedir Nxt i tot el que la tecnologia blockchain té per oferir. També ofereix a les empreses un entorn de cadena de blocs potent amb una infraestructura molt personalitzable.

Ardor compta amb una cadena principal i diverses cadenes infantils personalitzables. La cadena principal s’encarrega de tot, des de la seguretat de la cadena de blocs fins a la descentralització, mentre que les cadenes infantils són solucions llestes per utilitzar, personalitzables i autoimplementables creades per a les empreses. La cadena principal és la cadena de blocs que assegura totes les cadenes secundàries i ajuda a processar les seves transaccions.

cadena principal

Comprendre com funciona Ardor

Per comprendre el funcionament d’Ardor, primer s’ha d’aprendre Nxt, ja que aquesta xarxa sovint es denomina “Nxt 2.0”. En resum, Ardor es basa en Nxt i compta amb les mateixes capacitats i algunes funcions avançades.

característiques

Nxt es va llançar per primera vegada el 2013 i va representar un dels primers ICO a llançar una criptomoneda. Nxt té altres èxits destacats com ara ser un dels primers projectes amb una cadena de blocs codificada des de zero. També va ser la primera plataforma blockchain que va implementar de forma completa i satisfactòria l’algorisme PoS (Proof-of-Stake).

Per més poderós que sigui Nxt, no era perfecte. El problema més gran de Nxt es troba en l’ús de tokens natius per a les comissions de transacció. La plataforma també era famosa per la seva inflació de blockchain. Bàsicament, això significa que qualsevol usuari que vulgui operar amb un node ha de descarregar centenars de GB de dades per tal de posar en funcionament un node. A mesura que s’afegeixen més transaccions, també augmenta l’emmagatzematge necessari per operar qualsevol node. Un altre gran problema amb Nxt va ser la lluita per ajudar els clients a mantenir les seves plataformes personalitzables.

Ardor funciona d’una manera bastant similar, però millora la manera com s’implementen les noves cadenes de blocs. Separa funcionalitat i seguretat amb l’ajut de diverses cadenes. En resum, qualsevol projecte nou sobre Ardor es crearà com una cadena infantil.

Aquest tret particular és el que proporciona la velocitat que és un dels punts de venda més grans d’Ardor. Aquesta nova estructura significa que les cadenes infantils es poden implementar en qüestió de minuts o hores. Només triga uns 60 segons a processar un bloc que conté totes les transaccions secundàries.

Per millorar les coses, la plataforma soluciona el bloqueig habitual de blockchain associat a Nxt mitjançant un sistema de poda de transaccions intel·ligent. Això vol dir que la cadena de blocs és escalable i també significa que es podaran les dades de transaccions de la cadena secundària per reduir la mida de tota la cadena de blocs..

Què és Ignis?

Ignis (IGNIS) és la primera cadena infantil d’Ardor, creada per l’equip de desenvolupament de Jelurida B.V. per demostrar i provar el rendiment d’Ardor. També es va llançar a través d’un ICO que va recaptar 15 milions de dòlars, fundació que es va utilitzar principalment per al desenvolupament.

L’equip està gestionat per Lior Yaffe, cofundador, director general i desenvolupador sènior que treballa en informàtica i programació des dels 13 anys. Altres grans noms són Kristina Kalcheva, cofundadora, directora general i experta legal de Petko. Petkov, cofundador i desenvolupador bàsic, i arquitecte principal de programari Tomislav Gountchev.

cadena infantil

Situació del mercat

El testimoni Ardor ocupa el lloc 63 a CoinMarketCap amb un límit de capitalització total de 175.729.006 dòlars i un subministrament en circulació de 998.999.495 ARDR. Ignis (IGNIS) ocupa actualment el lloc 159 CoinMarketCap amb una xifra de capitalització total de 48.583.514 $ i un subministrament en circulació de 761.143.950 IGNIS per un total de 999.449.694 IGNIS.

Nxt es troba just entre els criptos esmentats, de forma respectable 96è lloc. La seva capitalització de mercat total és de 96.913.784 $ i té un subministrament en circulació de 998.999.942 NXT d’un total de 1.000.000.000 NXT. En aquest moment, Ardor (ARDR) cotitzava a 0,17 dòlars, IGNIS a 0,06 dòlars i Nxt a 0,09 dòlars.

Actualment, Ardor està recolzat per alguns dels intercanvis de criptografia més populars, com ara HitBTC, Upbit, Bittrex, Poloniex, OKEx, i LiteBit.eu.

mercat

Emmagatzematge d’Ardor

Atès que Ardor es basa en Nxt, no és estrany que pugueu emmagatzemar tokens ARDR en qualsevol de les carteres oficials de Nxt, així com en tercers amb habilitació Nxt. Tot i això, la millor manera d’emmagatzemar ARDR és mitjançant l’oficial Cartera Blockchain Ardor. La cartera està dissenyada per oferir als usuaris accés a tota la tecnologia avançada de la cadena de blocs Ardor i inclou suport Windows, MacOS, Linux, i Android.

Altres carteres web útils inclouen el Cartera Ardor Lite, Cartera fora de línia de Sigbro, i FreeWallet.

Oportunitats per a inversors

Molts coincideixen que les tres plataformes, Ardor, Nxt i Ignis, representen molt bones oportunitats d’inversió, sobretot si el mercat s’expandirà i creixerà. Ardor, en particular, té una de les millors solucions basades en blockchain. No es pot negar que l’empresa Jerurida ofereix als inversors moltes coses a pensar a l’hora d’invertir en un dels seus productes..

L’aspecte més interessant per a qualsevol inversor és que Ardor, Nxt i Ignis són criptomonedes molt diferents de gairebé tota la resta que hi ha actualment al mercat, ja que la majoria d’altres cryptos es basen en Ethereum o en Bitcoin. Si sou el tipus d’inversor que creu que la millor manera de minimitzar el risc és diversificant la vostra cartera, les tres criptomonedes anteriors mereixen la vostra atenció..

Per últim, però no menys important, és important no oblidar que Ardor és una plataforma molt potent que pot ser adoptada per diverses empreses de tot el món, ja que ofereix poc temps d’implementació i una personalització molt àmplia. Això el fa ideal per a empreses que vulguin treballar amb tecnologies de blockchain, però que no tenen recursos per crear-ne de personalitzades des de zero.

Per obtenir més informació sobre el projecte, els inversors i usuaris poden visitar el pàgina web oficial. Altres recursos destacables són els del projecte Dipòsit de BitBucket, paper blanc, full de ruta, fòrum, Pàgina de Facebook, Reddit, i Twitter, Discòrdia, i Fluix canals.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner