Les 6 principals plataformes Crypto Airdrop que hauríeu de conèixer

Els Airdrops distribueixen principalment fitxes a titulars existents o nous com a estratègia de màrqueting per promocionar un producte, servei, moneda o intercanvi.

Darrerament, aquest acte ha esdevingut cada vegada més important i a mesura que es necessita més gent, especialment gent nova, la necessitat d’una plataforma que publiqui regularment aquests llançaments.

Principals plataformes Crypto Airdrop

A continuació, es mostren les plataformes recomanades en què podeu rebre notificacions d’esdeveniments de llançament a l’aeroport i saber exactament què heu de fer per participar en la distribució del testimoni.

99airdrops.com

Plataforma 99airdrops

Aquesta plataforma de criptografia de llançament aeri que es va llançar el 2018 ha fet que els usuaris notifiquessin llançaments d’aigua. Sens dubte, és un dels millors llocs per obtenir informació sobre els llançaments d’aigua, però el que és més important, és com participar-hi. Es posa a la vostra disposició tota la informació, es publica tota la informació rellevant que us ajudarà a canviar i també es publiquen diversos articles sobre el llançament al web.

La plataforma és fàcil d’utilitzar; fins i tot un principiant pot obrir-se camí. L’equip que hi ha darrere de la plataforma, sens dubte, té molta experiència.

La plataforma 99airdrops és espectacular pel seu funcionament. L’algorisme darrere de la plataforma es desenvolupa per tenir en compte totes les activitats a través del web, especialment Facebook, Reddit i una gran quantitat d’altres. Aquestes mètriques s’analitzen per conèixer la validesa del programa de llançament aeri.

La plataforma només proporciona informació sobre projectes vàlids. Per intentar millorar la plataforma, el lloc 99airdrops pot fer prediccions futures de preus segons criteris específics.

La plataforma és una de les millors i més ràpides a l’hora d’avisar els usuaris de nous llançaments. La subscripció al butlletí de notícies per correu electrònic també és molt útil. Una altra manera d’obtenir una actualització de la plataforma és fer un marcador al lloc i comprovar-lo regularment. Si no teniu temps per fer-ho manualment, les dues primeres opcions serien la vostra millor aposta.

La plataforma 99airdrops ordena els propers esdeveniments segons el temps, com a mínim, rebreu un avís de 24 hores abans que el llançament d’aigua comenci a estar al corrent dels propers esdeveniments. A més, la plataforma premia els seus usuaris amb criptomonedes setmanalment.

No hi ha dubte que la plataforma és una de les millors a les que us podeu subscriure per obtenir diners extra gratuïts. 99airdrops té tot el que heu de saber sobre les criptomonedes en general. És la guia definitiva; tot el que necessiteu sobre els llançaments.

Alerta Airdrop

Alerta Airdrop

Amb AlertAirdop, podeu obtenir monedes de franc gairebé diàriament. Les seves moltes funcions faciliten el seguiment dels entusiastes de les criptomonedes.

Igual que 99airdrops.com, aquesta plataforma també està ben dissenyada i organitzada. Els airdrops que apareixen al lloc es poden filtrar en funció dels esdeveniments actuals o en curs per als que acabin aviat.

Molt més, això llançament de criptografia La plataforma té moltes més funcions en comparació amb altres plataformes de llançament aeri.

Moneda Airdrop

Moneda Airdrop

Moneda Airdrop és un lloc dedicat que s’actualitza periòdicament per donar els millors anuncis de llançament. La seva interfície neta proporciona als usuaris tot el que necessiten saber sobre els propers esdeveniments i també informació sobre reclams de llançaments.

Els usuaris nous de les criptomonedes no es queden enrere, el lloc no només comparteix oportunitats de llançament, sinó que també educa els nous usuaris al món de les criptomonedes amb un coneixement adequat que els fa posar-se al dia amb la resta del món el més ràpidament possible..

La plataforma és propietat i gestionada per un entusiasta de les criptomonedes conegut amb el nom de Midas. Podeu donar suport a aquesta plataforma minant criptomonedes amb la vostra potència informàtica.

Airdrop Paddict

Airdrop Paddict

Aquesta plataforma també elabora la llista de les principals plataformes de confiança en les quals es garanteix la publicació exacta de llançaments aeri.

La plataforma utilitza un sistema de classificació per classificar els llançaments aeris més importants i també separa els llançaments aeris no fiables.

És difícil perdre’s cap esdeveniment, ja que el temporitzador de compte enrere us farà notar el temps que queda per començar.

Crypto Airdrop (canal de Twitter)

Twitter és un dels millors llocs per obtenir informació al web. Aquest canal, d’altra banda, està allà per ajudar aficionats i experts en com obtenir criptoirrops.

Això vol dir que és possible que la plataforma no estigui en condicions de donar detalls d’una manera específica, però podeu utilitzar-la per vigilar les últimes sortides disponibles per a qualsevol moment concret.

ERC20 Airdrops (canal Telegram)

Com si hi hagués una aplicació de Twitter. Els que no estan a Twitter o els que prefereixen utilitzar l’aplicació Telegram al twitter tampoc no queden fora.

La plataforma guia els usuaris en cada pas que han de fer abans de ser partícip. Fins i tot als novells no els serà massa difícil seguir-los i, amb una mica d’ajuda, aviat assoliran les seves millors cotes.

Més informació sobre Airdrops

Probablement pensareu que només es distribueixen regularment les fitxes Ether (ETH) i ERC-20. Això no és cert. Tot i que aquesta és la distribució de criptomonedes predominant en aquest moment, ja que les bifurcacions del projecte, de vegades, cal passar el testimoni i un dels millors mètodes, a més de la venda de tokens, és llançar-lo als comptes dels participants.

En funció de la criptomoneda que vulgueu obtenir, és possible que necessiteu una cartera de criptomoneda ERC-20 segura. Una de les millors opcions que ens ve al cap seria el MyEtherWallet. Tot i això, si el llançament aeri no és un testimoni que compleixi ERC-20, hi haurà informació sobre com obtenir la cartera necessària.

Els Airdrops sens dubte no són maneres de guanyar diners ràpidament, però amb el pas del temps, és possible que vegeu aquelles monedes que no valien gairebé res en la fase de distribució simbòlica per valor de milers de dòlars en els propers anys a mesura que la plataforma amb la qual s’ha d’executar continua creixent.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner