Les millors carteres Tezos (XTZ) per emmagatzemar tokens XTZ el 2019

Abans de començar a triar entre les moltes carteres Tezos del mercat, és millor entendre primer com funciona la cadena de blocs Tezos: els problemes que pretén resoldre i les solucions que proporciona..

La xarxa Tezos es va establir per resoldre alguns dels problemes amb què es va enfrontar la tecnologia blockchain mentre operava a la xarxa Ethereum. Com a tal, manlleva en gran mesura de la cadena de blocs d’Ethereum, però aporta característiques distintives específiques.

Comercialitzar fitxes a Binance avui!

La cadena de blocs de Tezos adopta el protocol de “consens comunitari” que permet als titulars prendre decisions mitjançant votacions sense interrompre les funcions de la xarxa. A més, Tezos manté un mecanisme de “governança en cadena”, que permet al seu equip prendre decisions i esmenes democràtiques. El punt central de la governança en cadena es basa en els canvis de protocol a la xarxa. Mitjançant aquest mecanisme, els titulars poden proposar modificacions en els protocols. Un procés de votació dels titulars de Tezos segueix la proposta. Si els titulars accepten la proposta, es procedeix a la seva implementació al sistema. A canvi, els desenvolupadors reben una compensació per l’acceptació del seu suggeriment.

Des del seu llançament, Tezos ha superat els reptes de l’espai criptogràfic i ara està preparat per a un millor desenvolupament del producte després del llançament de la seva xarxa principal el setembre del 2018. Això significa que els tokens Tezos (XTZ) ara es poden negociar en diferents borses.

Amb això en ment, aquesta guia presenta una llista exhaustiva de les millors carteres de Tezos, que podeu considerar per emmagatzemar les vostres fitxes XTZ de manera segura..

Carteres Tezos

Font: tokenclub.co

Ledger Nano S

Cartera Ledger Nano S. lloc web:https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Cartera tipus: Maquinari

Facilitat d’ús: fàcil d’usar

Caixa forta: altament segur

Cost: Pagat

Si teniu previst emmagatzemar diverses monedes en un entorn segur i segur, la cartera Ledger Nano S és la ideal. Aquesta cartera conté més de 700 recursos digitals, inclòs XTZ, i és la cartera de maquinari de criptografia més segura que hi ha.

El producte presenta un disseny semblant al USB, que facilita l’accés a la cartera de l’escriptori mitjançant la tecnologia Ledger Live. En utilitzar Ledger Live, podeu instal·lar fàcilment l’aplicació Tezos al dispositiu i connectar-la a una interfície gràfica d’interès de tercers per gestionar els vostres fons Tezos. Un exemple d’interfície GUI de tercers és TezBox. Amb la cartera Nano S i TezBox, podeu apostar que els vostres fons XTZ són segurs i podeu delegar els fons a través de la cartera. Com que és una cartera de pagament, cal que confirmeu el preu al seu lloc web oficial abans de comprar. Recordeu que sempre heu de comprar productes fiables i genuïns.

En comprar el producte Nano S, recordeu-vos d’instal·lar el firmware més recent al dispositiu. Això evita qualsevol infiltració no autoritzada que pugui comprometre la seguretat dels vostres fons. Amb el disseny prim, la interfície d’usuari intuïtiva i l’operació senzilla, la cartera Ledger Nano S, compatible amb Tezos, és definitivament una de les millors carteres de Tezos.

Carteres Tezos

Font: chrome.google.com (aplicació)

Cartera Tezbox | Carteres Tezos

Cartera Tezbox lloc web: Https://texbox.com/

Tezbox Cartera tipus: Mòbil / escriptori

Facilitat d’ús: Sí

Caixa forta: Sí

Cost: Gratuït

TezBox és una de les carteres GUI més antigues de Tezos dissenyades per la comunitat Tezos. Serveix com a cartera mòbil i d’escriptori, i és compatible amb sistemes operatius Mac i Windows.

TezBox està dissenyat tenint en compte la seguretat i té una interfície intuïtiva per garantir que els vostres fons XTZ es mantinguin segurs en tot moment. No recopila les vostres dades, ja que la vostra clau privada roman segura al vostre dispositiu. Com a capa addicional de seguretat, la cartera s’integra amb carteres de maquinari com Ledger Nano S i Trezor. De fet, es converteix en la primera cartera que realitza aquest tipus d’integració. També és fàcil integrar les vostres dApps mitjançant TezBox, ja que té una interfície d’usuari amigable.

Les funcions clau de TezBox Wallet inclouen:

  • Governança en cadena: La governança en cadena és un component clau del protocol Tezos. Això proporciona un procés formal mitjançant el qual els grups d’interès poden governar la plataforma de manera eficient i implementar noves innovacions.
  • Seguretat: La cadena de blocs de Tezos té com a objectiu facilitar la verificació formal que ajudi a assegurar contractes intel·ligents per evitar qualsevol error al sistema.
  • Prova d’aposta: Tezos adopta l’algorisme de consens PoS, que permet als desenvolupadors participar en la validació de transaccions a la cadena de blocs Tezos. Al final, reben una compensació del protocol per fer-ho.

Carteres Tezos

Font: themoneymongers.com

Cartera Guarda

Lloc web de Guarda Wallet: https://guarda.co/

Tipus de cartera Guarda: Escriptori, mòbil, web

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta: Caixa forta

Cost: Gratuït

Si sou un inversor de criptomonedes que posseeix diferents monedes virtuals, inclosa Tezos, Guarda serà una bona solució per a vosaltres. La cartera ofereix suport multi-moneda per a un gran nombre d’actius digitals. Algunes d’aquestes monedes virtuals inclouen Tron (TRX), Stellar (XLM), XRP, NEO, Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) i Monero (XMR). 

Al mateix temps, els titulars de XTZ podran fer front als seus fons en moltes plataformes diferents. Guarda ofereix carteres per a ordinadors, mòbils i web per als usuaris. L’objectiu és atraure el major nombre d’usuaris possible. 

D’aquesta manera, podeu seleccionar qualsevol dels serveis que s’adapti a totes les vostres necessitats, independentment de la forma en què gestioneu els vostres actius digitals o les criptomonedes que tingueu. Emmagatzemar monedes virtuals en un intercanvi criptogràfic és molt insegur. Aquestes plataformes s’han vist afectades moltes vegades per atacs i pirates informàtics. 

Guarda no només proporciona una àmplia gamma de serveis, sinó que també disposa d’un servei d’atenció al client disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana per tal de resoldre tots els problemes amb què es puguin trobar els clients. Amb Guarda, els usuaris tindran la possibilitat de guardar totes les seves monedes digitals, inclosa XTZ, en una cartera en molts dispositius diferents.. 

Tot i que no es tracta d’una cartera de maquinari, ofereix seguretat i també una interfície molt senzilla perquè els usuaris puguin tractar les seves monedes virtuals.

Cartera CorTEZ | Carteres Tezos

Cartera CorTEZ lloc web: https://gitlab.com/tezos/cortez-android

CorTEZ Cartera tipus: Mòbil

Facilitat d’ús: Sí

Caixa forta: Sí

Cost: Gratuït

Desenvolupat per la comunitat Tezos, CorTEZ Wallet és per a usuaris d’Android. La cartera Android és un producte dels Nomadic Labs de París i té com a objectiu millorar la seguretat i inculcar la millor experiència d’usuari mitjançant un sistema operatiu Android..

La cartera CorTEZ és purament una cartera de criptomoneda de codi obert i proporciona als usuaris una frase mnemotècnica de 24 paraules en el moment de la inicialització. Recordeu mantenir el mnemotècnic segur i secret per evitar qualsevol accés no autoritzat perquè proporciona accés directe als vostres fons Tezos.

Per millorar la seguretat dels vostres fons, la vostra cartera CorTEZ hauria de tenir una contrasenya mestra, que heu d’establir quan rebeu la cartera per primera vegada. Un cop la cartera estigui en funcionament, podeu utilitzar la contrasenya mestra per protegir les vostres claus privades. Per exemple, per enviar fons XTZ a una adreça determinada, heu d’introduir la contrasenya. Com a alternativa, podeu utilitzar l’opció d’empremta digital.

Les funcions principals de CorTEZ Wallet inclouen:

· Podeu crear i restaurar una cartera Tezos.

· Podeu controlar els hash de claus públiques en una senzilla llibreta d’adreces.

· Podeu rebre o enviar Tezos.

· Podeu revisar el vostre historial d’operacions.

Amb aquestes funcions, la cartera es qualifica com una de les millors carteres de Tezos a tenir en compte.

imatge enganxada 0 26

Font: busy.org

Cartera Tezos.Blue | Carteres Tezos

Cartera Tezos.Blue lloc web: https://tezos.blue/

Tezos.Blue Cartera tipus: Mòbil

Facilitat d’ús: Sí

Caixa forta: Sí

Cost: Gratuït

Tezos.blue és una cartera sense custòdia dissenyada per a dispositius Android. Podeu tenir-ho en compte si esteu buscant la millor cartera de criptomoneda mòbil. Amb ell, podeu protegir les vostres fitxes Tezos sense cap tipus de molèstia. La cartera lleugera súper ràpida us permet guardar les vostres fitxes de forma anònima i segura a la cadena de blocs de Tezos.

Actualment, la cartera de criptografia mòbil està disponible per descarregar-la a Google Play per a usuaris d’Android i a l’App Store per a usuaris d’iOS. També el podeu obtenir de Microsoft. Tezos.blue us permet crear un compte de manera eficient i, després de l’activació, podeu delegar, enviar, rebre o emmagatzemar els vostres fons Tezos amb confiança..

Funcions principals de la cartera Tezos.blue:

· Xifratge multi-nivell de claus a la memòria i emmagatzematge al dispositiu

· Connexió bidireccional en temps real a la cadena de blocs de Tezos

· Completament de codi obert

· Ús mínim de recursos i trànsit de dades optimitzat

Començar a utilitzar la cartera Tezos.blue és fàcil, ja que ja no haureu de revisar KYC ni utilitzar el vostre correu electrònic per iniciar la sessió. En canvi, la cartera es pot descarregar immediatament i podeu començar a utilitzar-la. En qüestions de seguretat, no us heu de preocupar tant perquè sou l’únic custodi de la vostra cartera. Això és possible gràcies al xifratge multi-nivell de les vostres claus, tant al dispositiu com a la memòria.

Carteres Tezos

Font: medium.com

Cartera atòmica

Atòmic Cartera lloc web: https://atomicwallet.io/tezos

Atòmic Cartera tipus: Escriptori

Facilitat d’ús: Sí

Caixa forta: Sí

Cost: Gratuït

The Atomic Wallet és una solució relativament nova de diverses monedes que podeu utilitzar per emmagatzemar els vostres fons Tezos. Aquesta cartera multi criptomoneda d’escriptori admet més de 300 monedes i fitxes digitals. A més, la plataforma s’actualitza setmanalment per afegir més recursos i funcions. L’aplicació d’escriptori Atomic wallet admet diversos sistemes operatius, inclosos Windows, MacOS, Ubuntu, Fedora i Debian. L’aplicació mòbil, en canvi, és compatible amb dispositius Android i iOS.

Principals avantatges de la cartera Atomic:

· Les vostres claus privades romanen al dispositiu i les podeu generar a partir de mnemotècnia

· Teniu una opció de compra Crypto integrada amb targeta de crèdit

· Actualitzacions setmanals amb noves monedes, fitxes i funcions útils

· Permutes atòmiques per intercanvi amb tarifes reduïdes

· Atenció al client instantània i oberta les 24 hores del dia

· Funció de testimoni personalitzat: podeu afegir qualsevol testimoni ERC20 en qüestió de segons

· Integració de ShapeShift i Changelly per a un intercanvi instantani

Aquestes funcions converteixen Atomic Wallet en una de les millors carteres d’escriptori criptogràfiques, si no la millor, per enviar, rebre i emmagatzemar els vostres fons Tezos. Per exemple, amb la integració de Changelly i ShapeShift, podeu intercanviar els vostres Tezos a altres criptomonedes a l’instant i a la mateixa plataforma..

imatge enganxada 0 34imatge enganxada 0 35

Font: medium.com

Cartera Tezzer

Cartera Tezzer lloc web: https://github.com/Tezzerwallet/tezzer-v1.0.4

Tezzer Cartera tipus: Escriptori oficial de Tezos

Facilitat d’ús: Sí

Caixa forta: Sí

Cost: Gratuït

Tezzer es va llançar el juliol de 2018 i és la cartera d’escriptori oficial de criptomoneda per a la cadena de blocs Tezos. La cartera lleugera de criptomonedes d’escriptori us permet emmagatzemar i gestionar els vostres fons Tezos sense haver d’executar un node complet ni descarregar tota la cadena de blocs..

Desenvolupat inicialment exclusivament per la comunitat Tezos, Tezzer va ser posteriorment revisat per la Fundació Tezos per reforçar la confiança respecte al producte i alliberar-lo de qualsevol error que en pogués comprometre l’ús. La cartera és un dispositiu exclusiu de Windows que us permet mantenir el control dels vostres fons Tezos. Inclou paraules inicials per protegir les vostres fitxes XTZ.

Bàsicament, la cartera Tezzer va ser sotmesa a dues revisions externes centrades en l’auditoria de seguretat i el modelatge d’amenaces. Això va provocar una alta seguretat per als usuaris, ja que qualsevol error o amenaça detectada durant les revisions va ser eliminat o enviat a la seva ubicació legítima després de les investigacions.

Tot i que ser un producte només per a Windows podria ser un inconvenient per a alguns usuaris, és una de les millors carteres de Tezos en termes de seguretat i seguretat dels fons.

Pensaments finals

La cadena de blocs de Tezos és una comunitat en creixement amb una àmplia gamma d’objectius, com ara reduir costos, estalviar temps i facilitar les transaccions. El projecte d’una parella jove va generar fins a 232 milions de dòlars americans durant la seva oferta inicial el 2017. A mesura que més persones adopten la cadena de blocs Tezos, és necessari assegurar els fons i emmagatzemar-los de manera segura. Tenint en compte la nostra llista de millors carteres Tezos, podeu estar segur perquè els vostres fons són segurs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner