15 стъпки за закупуване на акции KuCoin (KCS) на борсата KuCoin

The Акции KuCoin (KCS) е символ, предназначен предимно за Кукоин борса. Днес ще ви покажем всички стъпки за закупуване на KuCoin акции. KCS е ERC20 токен и с първоначална доставка от 200 милиона токена. Държането на някои акции на KuCoin ви дава процент от 50% такси за търговия, платени от потребителите на платформата KuCoin и споделени между притежателите на токени. Задържането на някои KCS токени ви дава и 1% отстъпка от таксата за търговия за всеки 1000 KCS токена, които държите. Максималната отстъпка за такси за търговия е 30% отстъпка.

The KCS токен могат да се обменят за Bitcoin, Ether, NEO, Bitcoin Cash, Red Pulse и Dash. Най-доброто място за държане на токена KuCoin Shares е на платформата за обмен на криптовалути KuCoin.

купувайте акции на KuCoin

KuCoin е може би една от най-добрите покупки, тъй като KCS отчита стабилен растеж през последните месеци.

Как да закупите акции на KuCoin на борсата KuCoin

Следвайте ръководството по-долу, за да закупите токен KuCoin Shares на борсата KuCoin.

Етап 1 – Регистрация

Регистрирайте акаунт в Кукоин борса. Кликнете тук, за да посетите страницата за регистрация на акаунти в KuCoin, за да се регистрирате в платформата.

Стъпка 2 – Попълване на формуляра

Въведете подробности, необходими за създаване на акаунт. Необходими са валиден имейл адрес и защитена парола. Паролата може да е буквено-цифрена, за да е много по-трудно да се разбере за кибернападателите. Щракнете върху бутона СЛЕДВАЩ, когато сте готови.

Стъпка 3 – Потвърждение по имейл

Трябва да получите имейл във входящата поща / спам на имейл акаунта, който сте регистрирали. Влезте и щракнете върху връзката в изпратената поща, за да активирате акаунта си. Този процес е да се провери дали имате достъп до имейл акаунта, с който се регистрирате.

Стъпка 4 – Активиране

Процесът на активиране трябва да ви отведе директно в акаунта ви в Платформа KuCoin, ако не, въведете данните, с които току-що сте се регистрирали, и кликнете върху бутона за вход.

Стъпка 5 – Щракнете върху „Депозит“

Кликнете върху връзката ДЕПОЗИТ в дясната част на екрана, за да добавите средства към сметката си.

Стъпка 6 – Защити си акаунта

Когато депозирате за първи път, ще трябва да защитите профила си, като настроите Google Authenticator.

Стъпка 7 – Google Authenticator

Следвайте указанията за настройване на Google удостоверител за вашия акаунт, както е показано на екрана. Изтеглете, инсталирайте и въведете показания код, за да активирате защитата на Google за удостоверяване на вашия акаунт в KuCoin.

Стъпка 8 – Изберете актив

Вероятно ще видите страница за депозит по подразбиране, за да депозирате маркера за споделяне на KuCoin, кликнете върху падащото меню и изберете актива, който искате да депозирате. Поради високите такси за транзакции и бавното време за потвърждаване на транзакциите, може да искате да изберете Ether (ETH). Спестява ви значителна сума долари, които можете да добавите към това, което купувате, в сравнение с транзакциите с биткойн.

Стъпка 9 – Ефирен портфейл

Когато е избран ETH активът, адресът на вашия Ether портфейл на Обмен на KuCoin се генерира и показва. Това може да се използва за извършване на множество депозити.

Стъпка 10 – Адрес на портфейла

Копирайте адреса на портфейла в портфейла си извън Обмен на KuCoin, където в момента държите някои криптовалути Ether и ги изпращате на KuCoin. Изчакайте някои моменти, докато транзакцията се отрази на борсата KuCoin. Това не би трябвало да отнеме много време, при условие че използвате значително количество газ за транзакцията си. Използвайте ethgasstation.info за да видите текущото средно количество газ за вашата транзакция.

Стъпка 11 – Пазари Връзка

След като депозитът ви се отрази, щракнете върху връзката ПАЗАРИ в горната част на страницата.

Стъпка 12 – Разделът ETH

Кликнете върху раздела ETH.

Кликнете върху KCS / ETH от списъка с активи, показани на страницата. Вероятно ще бъде първият в списъка, ако не, използвайте полето за търсене в горната част на секцията с активи.

Стъпка 13 – Код за удостоверяване

На страницата KCS / ETH разделите за покупка и продажба трябва да бъдат деактивирани; трябва да въведете код от приложението си Google Authenticator.

Стъпка 14 – Връзка за най-добра цена

Кликнете върху връзката Най-добра цена в полето Цена и най-добрата пазарна цена ще бъде попълнена в полето.

Стъпка 15 – Купете акции на KuCoin

Въведете броя на KCS токените, които искате да обмените за вашите етери, или щракнете върху връзката Max и номерът, който можете да закупите с всичките си депозирани средства, ще се покаже в полето Сума.

Кликнете върху бутона КУПЕТЕ, за да закупите акции на KuCoin.

Изчакайте малко и вашите токени KuCoin Shares ще бъдат кредитирани в портфейла му.

Ето, сега имате KuCoin Shares, които също предлагат ежедневен бонус. Виж това тук.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner