Llista i guia de les associacions IOTA

IOTA és un llibre major distribuït que es va crear per facilitar la comunicació i les transaccions entre màquines connectades a l’ecosistema Internet de les coses (IoT). A continuació es mostra una llista de les associacions IOTA, que ajuden a impulsar la criptomoneda i aquestes empreses mitjançant l’ús innovador de la tecnologia Tangle.

1. Microsoft

IOTA va anunciar, el novembre de 2017, que va llançar el primer mercat de dades públiques del món en un llibre major distribuït per Internet de les coses (IoT) juntament amb Microsoft.

La idea era monetitzar les dades, que és el principal recurs de l’economia de l’IoT. Permetria a les parts interessades compartir i monetitzar de manera segura les seves dades. “Es pot obtenir ingressos de qualsevol tipus de dades”, va dir David Sonstebo, cofundador d’IOTA. “Si teniu una estació meteorològica que recopila dades sobre el vent, la temperatura, la humitat i les dades baromètriques, per exemple, podeu vendre-les a una entitat que faci investigacions climàtiques”.

Però més endavant, al desembre de 2017, IOTA va declarar que actualment no té cap associació formal amb Microsoft. El debat es va encendre quan l’especialista en Microsoft blockchain, Omkar Naik, va declarar per correu electrònic amb IOTA:

“Estem encantats de col·laborar amb la Fundació IOTA i estem orgullosos d’estar associats amb la seva nova iniciativa de mercat de dades. Aquesta tecnologia de nova generació accelerarà el món intel·ligent i connectat i anirà més enllà de la cadena de blocs que fomentarà la innovació en solucions, aplicacions i pilots del món real per als nostres clients ”..

Les notícies van conduir a un augment substancial del preu de la criptomoneda MIOTA, que va guanyar un 500% des d’uns $ 1 fins a més de $ 5, amb el seu valor més alt al desembre de 2017..

Tot i que no hi ha cap associació oficial, les dues empreses continuen treballant juntes en una sèrie d’aplicacions d’innovació tecnològica amb la xarxa Tangle d’IOTA.

Microsoft

Font: www.microsoft.com

2. Volkswagen

El món de l’automòbil veu cada vegada més avenços tecnològics i IOTA dóna un cop de mà al procés. La tecnologia sense conductor és una aplicació del mercat de dades d’IOTA, ja que els cotxes s’enfronten a diferents condicions de conducció a tot el món. Les dades sensorials es poden introduir a la base de dades per millorar la qualitat dels futurs productes del fabricant.

Vist que el director digital digital (CDO) de Volkswagen, Johann Jungwirth, s’ha incorporat al consell supervisor de la fundació IOTA, es pot deduir que les dues empreses treballen estretament juntes.

VolkswagenLa col·laboració amb IOTA es va fer pública el gener del 2018. Jungwirth s’encarrega de liderar Volkswagen a través del procés d’implementació de la tecnologia digital.

Volkswagen ja ha llançat una prova de concepte que consisteix a provar en directe la xarxa IOTA.

“Volkswagen, juntament amb @iotatoken, mostraran a # cebit18 una prova de concepte de com es pot documentar de forma segura la transferència de confiança de programari a l’aire als vehicles mitjançant el #tangle. Un bon exemple de com es pot utilitzar la tecnologia de llibres distribuïts en el futur “.

El grup Volkswagen està format per 12 marques automobilístiques, incloent Lamborghini, Porsche, Bentley i Audi & Bugatti.

IOTA ja col·labora amb Porsche en el projecte Program 4, que va comptar amb el suport de la plataforma Startup Autobahn. IOTA i Porsche treballaran juntament amb altres startups en un programa que integri la mobilitat intel·ligent.

“Startup Autobahn és l’última plataforma d’innovació que uneix empreses tecnològiques amb l’expertesa tecnològica de Silicon Valley & el millor de l’enginyeria alemanya “, va afirmar IOTA en un tuit.

3. DnB

A principis de juny, IOTA va anunciar que va signar un acord amb el grup financer més gran de Noruega: DnB. DnB va expressar el seu interès per la tecnologia basada en blockchain i els actius criptogràfics en molts casos abans d’entrar en aquesta associació.

L’associació se centrarà en la formulació de nous models de negoci, sistemes de gestió de privadesa de dades i hackathons col·lectius de sitges creuades.

  “A mesura que la comunicació i el pagament de microserveis per Internet de les coses (IoT) i Machine to Machine (M2M) semblen augmentar en el futur, creiem que participar en una tecnologia basada en Ledger distribuït com IOTA ens proporciona una valuosa experiència i coneixements sobre futurs fluxos d’ingressos i models de negoci. Estem desitjant endinsar-nos a l’espai IOTA ”- va afirmar Lasse Meholm, cap de DLT de DNB.

DnB

Font: slush.org

4. BOSCH

Bosch és una empresa multinacional d’enginyeria i electrònica amb seu a Alemanya, que actualment és el proveïdor més gran de components per a automoció a tot el món. Bosch considera la tecnologia IOTA com un mitjà senzill mitjançant el qual poden recopilar micropagaments i informació.

Actualment, Bosch té una gran participació a l’espai IoT i s’estima que hi haurà un nombre aproximat de 15,6 mil milions de dispositius connectats a Internet de les coses el 2020..

L’empresa alemanya va anunciar la seva col·laboració amb el projecte IOTA el 17 d’octubre de 2017.

“Hi ha un gran potencial a través de Distributed Ledger Technologies per fer cada projecte IoT més segur, eficient i proporcionar una major transparència als consumidors de solucions IoT. El nostre objectiu és augmentar l’adopció de la tecnologia Ledger distribuïda a tota la regió del Midwest a mesura que les solucions i els models de negoci d’IoT continuen creixent “, va afirmar Dennis Boecker, cap de la innovació global de TI de Bosch al Chicago Connectory.

“IOTA i Bosch mantenen un diàleg sobre la convergència entre l’Internet de les coses i la tecnologia de registre distribuït d’IOTA des de finals del 2015 i han establert una forta relació”, va afirmar David Sønstebø, fundador d’IOTA. “La nostra col·laboració oficial en aquest laboratori per explorar aquesta superposició cimenta l’objectiu de les dues entitats de permetre un ecosistema IoT obert i segur”.

5. Fujitsu

Al setembre, la Fundació IOTA es va associar amb Fujitsu, un proveïdor líder de productes i serveis de TI. Fujitsu va revelar els beneficis d’IOTA Technology a la fira industrial més gran de Hannover Messe, Alemanya; la manifestació en directe es va celebrar el 23 d’abril.

El sistema Fujitsu presentat a Hannover és un sistema basat en Tangle que es desplegarà a la fàbrica intel·ligent Augsburg de Fujitsu. Es va descriure IOTA com “un nou estàndard de protocol pel que fa als productes i serveis de TI”.

Rolf Werner, cap de negoci de l’Europa central de Fujitsu, va dir que el seu Tangle és capaç de superar les restriccions tradicionals de la tecnologia de llibres distribuïts.

“La nova tecnologia és eficient en termes energètics, ofereix transaccions sensibles i s’escala molt bé, cosa que la fa molt adequada per convertir-se en l’estàndard de la indústria de sistemes automatitzats i en una economia més àmplia de màquina a màquina” – va explicar Werner.

Fujitsu

Font: wikipedia.org

Audi

Per tal de construir un ecosistema de mobilitat sense permisos, la Fundació IOTA va començar a treballar amb Audi Denkwerkstatt, el Think Tank d’Audi. L’objectiu és explorar els diferents casos d’ús de la tecnologia Tangle, construir un prototip de baix nivell i recollir comentaris dels clients. La informació era alliberat en una publicació al bloc del cap de mobilitat i automoció de la Fundació IOTA, Alisa Maas, al juliol de 2018. 

Això demostra que hi ha molts fabricants d’automòbils interessats a aplicar idees innovadores als seus projectes i oferir noves solucions de mobilitat. El protocol de codi obert d’IOTA funciona com un accelerador d’idees empresarials que requereixen confiança en dades, escalabilitat i comunicació i transacció de màquina a màquina. 

Mitjançant IOTA, Audi seria capaç d’estandarditzar i desenvolupar noves solucions DLT a través d’IOTA Tangle. 

SinoPac

Tant SinoPac com la Fundació IOTA tenen signat un memoràndum d’entesa al juny de 2018 en què les dues empreses exploraran el nou panorama d’innovació digital que és possible gràcies a la solució Tangle d’IOTA. 

Segons Holger Köther, director de col·laboracions de la Fundació IOTA, l’IOTA Tangle és el primer llibre lliure i de distribució lliure que es construeix per impulsar el futur de l’Internet de les coses. SinoPac és una de les grans empreses holding financeres ubicades a Taiwan que operen a la regió Àsia-Pacífic. 

Mitjançant aquest Memoràndum d’entesa (MoU), les dues empreses exploraran les tecnologies de blockchain i llibres distribuïts a través de l’IOTA Tangle. SinoPac també ha estat treballant en una solució notarial anomenada iCertificate que utilitza Tangle d’IOTA i les seves capacitats d’immutabilitat de dades. Aquest servei de certificació notarial s’aplica a diferents documents digitals per a empreses privades i públiques. 

Wilfried Pimenta de Miranda, cap de desenvolupament de negocis de la Fundació Noruega IOTA, va comentar-ne:

“IOTA està encantat de veure que SinoPac porta la seva plataforma de certificació notarial al següent nivell. No només desmitifica el potencial d’IOTA d’utilitzar Tangle en una àmplia varietat de productes i serveis corporatius, sinó que també demostra l’ús pràctic i creixent del món real de la tecnologia de llibres distribuïts al sector financer “.

ENGIE Lab CRIGEN

ENGIE Lab CRIGEN, el centre d’investigació corporativa del Grup ENGIE, va signar un Memoràndum d’entesa (MoU) amb IOTA per cooperar en l’experimentació amb l’IOTA Tangle en l’energia i els dominis relacionats amb l’IoT. La informació era alliberat en una publicació al bloc de Wilfried Pimenta, director de desenvolupament de negocis de la Fundació IOTA, el 6 de setembre de 2019. 

ENGIE Lab CRIGEN ha explorat casos d’ús d’IOTA i ha desencadenat iniciatives d’innovació oberta juntament amb altres empreses i parts relacionades amb l’ecosistema IOTA. L’empresa ha gestionat la prova del concepte del mercat de dades i ha experimentat internament amb l’IOTA Tangle. 

IOTA també explorarà i provarà el possible ús de la tecnologia Tangle i com millorar els processos de negoci d’ENGIE. Philippe Calvez, gerent del Laboratori de Recerca, Laboratori d’Informàtica i Intel·ligència Artificial d’ENGIE Lab CRIGEN, va dir que continuaran la seva fructífera col·laboració amb IOTA reforçant els seus vincles amb la Fundació IOTA.

Com va explicar el Sr. Calvez, moltes obres i proves de concepte ja s’han realitzat al laboratori i els agradaria participar en projectes més grans en altres països, inclosa França. 

ENGIE Lab CRIGEN és el centre corporatiu del grup de recerca i desenvolupament i experiència d’alt nivell dedicat a noves fonts d’energia, inclòs l’hidrogen, el biogàs i també el GNL.. 

Jaguar Land Rover 

Jaguar Land Rover també s’ha col·laborat amb la Fundació IOTA per tal de permetre als conductors guanyar criptomoneda en qualsevol moment mitjançant la implementació de l’innovador “Smart Wallet”. Els usuaris podran guanyar crèdits per compartir informació sobre embussos, sots i molt més. Aquests fons es poden utilitzar automàticament per pagar peatges, estacionament i també càrrega elèctrica. Això ha estat reportat per Cara Harbor, cap de comunicacions de la Fundació IOTA el 29 d’abril de 2019. 

L’objectiu principal és aconseguir la visió Destination Zero de Jaguar Land Rover, incloent zero accidents, zero congestió i zero emissions. Els usuaris podran obtenir crèdits informant automàticament de dades sobre l’estat de la carretera, inclosa la congestió del trànsit als proveïdors de navegació i a les autoritats locals. Aquests crèdits es poden utilitzar per pagar cafè, peatges o tarifes d’estacionament per a vehicles elèctrics de càrrega intel·ligent. 

Per fer-ho, el “Smart Wallet” utilitzarà l’última tecnologia de criptografia que proporciona la Fundació IOTA. 

Nick Rogers, el director executiu d’enginyeria de productes, Jaguar Land Rover, va dir que el seu centre de desenvolupament de programari a Shannon treballa amb criptomonedes per millorar la vida de les persones. Els conductors podran compartir dades i fer pagaments mitjançant tecnologies connectades. 

Al respecte, va comentar:

“Jaguar Land Rover adopta una tecnologia de mobilitat autònoma, connectada, electrificada i compartida, ja que intentem que els cotxes siguin més segurs, nets i intel·ligents per a tothom.”

AKITA Blockchain Solutions

L’empresa blockchain AKITA ha creat tres agents de màquines intel·ligents (SMA) diferents que s’alimenten de la tecnologia de llibres distribuïts (DLT). En aquest cas, aquests dispositius s’alimenten de la xarxa IOTA Tangle dissenyada per adaptar-se a les necessitats de l’Internet de les coses (IoT). 

Mitjançant la xarxa Tangle és possible automatitzar microtransaccions en temps real basades en mil·lisegons i RSSI Bluetooth. Les tres solucions SMA creades per AKITA inclouen un cotxe, un sistema d’aparcament que s’acosta i una entitat tributària del govern virtual. 

Tan bon punt el cotxe arriba a la posició d’estacionament, s’inicia un temporitzador a l’SMA per mesurar la durada exacta de l’estacionament. Un cop el cotxe surt, el cronòmetre s’atura. El cotxe transferirà els fons automàticament a la màquina d’estacionament. A l’exemple que van utilitzar, el cotxe estava estacionat 2 hores, 47 minuts i 23 segons, enviant 10043 IOTA a la màquina d’aparcament on 1 segon era igual a 1 IOTA.  

L’entitat tributària del govern virtual permet la transacció immediata de diners d’un dispositiu a un altre. En aquest cas, la transacció anterior incloïa un impost del 5% que es va transferir des del dispositiu d’estacionament al govern sense utilitzar cap paper. 

La publicació del bloc publicada per AKITA Blockchain Solutions diu el següent:

“Aquest escenari demostra només el començament d’una propera economia directa de màquina a màquina. Les tecnologies necessàries ja existeixen avui en dia i el nostre Proof of Concept (PoC) amb prototips de maquinari integrats en directe a la xarxa principal IOTA en viu demostra que és possible “.

Aliandre

Alliander, un operador holandès de xarxa elèctrica, va crear una prova de concepte en què es poden obtenir dades de comptadors intel·ligents mitjançant un Raspberry Pi i publicar-les mitjançant la missatgeria autenticada emmascarada IOTA. Aquest procés de compartició pot ajudar a la transició energètica. En molts llocs, quan els individus tenen la possibilitat d’accedir a les dades d’ús d’energia en temps real, pot ajudar a equilibrar la xarxa. 

Tot i això, no és possible compartir dades energètiques sense adherir-s’hi. El Reglament general de protecció de dades (GDPR) va entrar en vigor el 25 de maig de 2018, protegint els ciutadans europeus i les seves dades. 

El Tangle d’IOTA té una funció anomenada Missatgeria de missatgeria autenticada (MAM) que permet publicar i també obtenir missatges xifrats. El MAM es pot utilitzar per accedir i controlar la integritat de les dades. 

Segons una publicació del bloc publicada per l’enginyer de programari Erwin Rooijakkers, les dades energètiques podrien ser utilitzades per tothom en qui confiïn els usuaris. Això podria ajudar els propietaris a controlar la seva informació i tothom pot crear serveis al seu voltant. 

Mitjançant l’ús d’IOTA, és possible millorar la velocitat de la prova de treball (PoW) per publicar missatges de dades MAM. A més, és possible estandarditzar l’intercanvi i la rotació de claus. 

Avery Dennison

Avery Dennison i IOTA treballen junts per impulsar la transparència de la cadena de subministrament aprofitant la xarxa d’enredos d’IOTA. Mitjançant una etiqueta que només es pot escanejar amb un telèfon intel·ligent, els consumidors podrien entendre com es movia un producte des que es va crear fins que va arribar al comprador. 

Això proporciona consumidors amb la possibilitat de tenir informació sobre tota la cadena de subministrament, inclosa l’autenticitat del producte i les seves credencials de sostenibilitat. A més, les marques tindran una visibilitat completa del recorregut del seu producte al llarg de la cadena de subministrament. 

Hi ha moltes solucions ja implementades al mercat i IOTA és clarament un dels líders del mercat.

Aprèn més

Obteniu més informació sobre el projecte IOTA en aquesta guia per a principiants, que detalla l’historial del projecte i l’ús de token i molt més!

T’interessa invertir en IOTA? Feu la vostra diligència deguda en primer lloc. Llegiu el nostre article de predicció de preus IOTA i també sobre com les associacions podrien augmentar el preu de MIOTA.

Podeu comprar MIOTA a Binance amb informació en aquesta guia i emmagatzemar MIOTA a Ledger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner