Guia: Com comprar NEO a Bittrex

Si sou aquí, probablement busqueu comprar Neo a l’intercanvi Bittrex. NEO és batejat per molts com el “Ethereum xinès”. I amb Ethereum que lluita al mercat baixista recent, pot ser que NEO pugui fer moviments per convertir-se en la plataforma de contractes intel·ligents número 1 de l’esfera blockchain. O almenys la criptomoneda de contracte intel·ligent més valuosa.

Malgrat el seu alt perfil i la seva rabiosa base de fans, NEO no està tan disponible com altres monedes amb tap gran. Tanmateix, és possible si sabeu on anar. Aquesta guia us guiarà mitjançant un procés pas a pas de compra de NEO Bittrex Exchange.

Què és NEO?

NEO és una plataforma de contractes intel·ligents, com Ethereum, EOS o Cardano. La seva idea és permetre a les persones construir aplicacions descentralitzades, per donar suport a àrees com la identitat digital i els usos industrials de la cadena de blocs. Ja hi ha hagut una sèrie d’ICO i projectes de blockchain amb èxit basats en la xarxa NEO, per part d’una apassionada base de desenvolupadors de NEO.

El major punt de diferència per a NEO respecte a altres plataformes és el seu model de token. Per començar, el testimoni NEO no és divisible. Això significa que només podeu intercanviar fitxes senceres: les fitxes no es poden dividir en 0,5 o 0,25 NEO, per exemple, com podeu fer amb fitxes com Bitcoin i Ethereum.

Per habilitar les microtransaccions a la plataforma NEO, té un testimoni secundari, GAS, que s’utilitza per pagar coses com ara tarifes d’ús (com ara que ETH és a Ethereum). Les persones que tinguin NEO guanyaran constantment GAS proporcionalment a les seves participacions NEO, convertint una inversió en NEO també com una manera d’obtenir ingressos criptogràfics passius.

En lloc d’un subministrament de fitxes que sempre augmenta, com passa amb les monedes mineres com Bitcoin, NEO té un subministrament fix de 100 milions de fitxes. Per tant, a mesura que la xarxa creixi i en tingui més ús, el testimoni augmentarà naturalment de valor a causa de l’escassetat.

Ara, vegem com començar a invertir en NEO.

Pas 1: registreu-vos a Bittrex

Si encara no ho heu fet, haureu de registrar-vos per obtenir un compte de Bittrex. Feu clic a “Registra’t” a la pàgina d’inici per començar.

bittrex 1

Pas 2: verifiqueu el vostre compte

Abans de començar a operar, Bittrex requereix que verifiqueu el vostre compte.

Haureu de crear un perfil, inclòs el vostre nom, la data de naixement i l’adreça de residència. També haureu d’enviar un formulari d’identificació (passaport, carnet de conduir o DNI nacional) i un selfie actual.

El procés sol ser molt curt i pot trigar pocs minuts en verificar-se amb èxit. Tot i que el lloc diu que pot trigar fins a 24 hores en alguns casos.

Pas 3: Dipositeu Bitcoin o Ethereum

Pocs llocs us permeten comprar NEO per a monedes Fiat com USD o EUR, i això inclou Bittrex. Per tant, primer haureu de comprar Bitcoin o Ethereum i després canviar per NEO a Bittrex.

Si no teniu cap d’aquestes monedes, la gent de la majoria de llocs del món pot comprar amb una targeta de crèdit o dèbit Coinmama, Changelly o bé Coinbase.

Un cop tingueu Bitcoin o Ethereum, haureu de transferir les monedes al vostre compte de Bittrex. Per fer-ho, feu clic a “Carteres” a la barra de navegació superior.

La pàgina següent mostrarà tots els vostres saldos de cartera individuals a Bittrex. Cerqueu la moneda que vulgueu dipositar (BTC, per exemple). Feu clic a la icona verda que hi ha al costat del nom de la moneda per fer un ingrés.

bittrex 2

Si és la primera vegada que dipositeu aquest tipus de moneda, haureu de generar una adreça de cartera. Feu clic a “Adreça nova” i espereu uns instants mentre Bittrex us creï una cartera nova. Un cop s’hagi completat, copieu l’adreça de la cartera com a adreça d’enviament del vostre Bitcoin / Ethereum.

bittrex 3

Depenent de la càrrega de la xarxa, potser haureu d’esperar uns quants moments per veure les monedes de la vostra cartera Bittrex.

Pas 4: cerqueu el parell BTC o ETH per a NEO a Bittrex Exchange

Un cop s’hagi completat el dipòsit, podeu canviar per NEO a l’intercanvi Bittrex.

Feu clic a “Mercats” per anar a la pantalla d’intercanvi.

bittrex 5

Les monedes amb parells de USD es mostraran a la part superior. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció “Bitcoin Markets” (o “Ethereum Markets”, si esteu negociant amb Ethereum). Introduïu “NEO” a la barra de cerca i apareixerà un parell per NEO.

bittrex neo

Feu clic a BTC / NEO o ETH / NEO per mostrar la pantalla de comandes NEO.

Pas 5: trieu quant NEO voleu comprar

Des de la pantalla de negociació, desplaceu-vos cap avall fins a on mostra l’opció de comprar o vendre NEO a Bittrex. Assegureu-vos que seleccioneu “Comprar”.

bittrex neo 2

Tindreu diverses opcions de comanda. L’opció predeterminada és “Limit”: indiqueu quant NEO voleu comprar, per quant i Bittrex intentarà fer aquest comerç. Com a alternativa, podeu triar un ordre “Condicional”. Això vol dir que trieu quant NEO voleu comprar i que indiqueu a Bittrex que faci el comerç només si el preu és inferior o superior al preu que especifiqueu.

Per a una comanda límit:

  • Establiu la quantitat de NEO que vulgueu comprar
  • Establiu el vostre “Preu d’oferta”: el cost en BTC / ETH al qual vulgueu comprar (seleccioneu “Darrer” per obtenir el preu més recent)
  • Comproveu l’import de BTC / ETH que costarà la vostra comanda (que teniu fons suficients per cobrir la comanda)
  • Trieu quant de temps voleu que Bittrex provi de fer la vostra comanda. Només podran fer el vostre comerç si algú altre comercia en l’altra direcció (és a dir, NEO-BTC o NEO-ETH). L’opció predeterminada significa que Bittrex continuarà intentant trobar un soci comercial fins que es completi la comanda total o cancel·leu la comanda. En cas contrari, podeu cancel·lar la comanda si no es pot completar immediatament.

Les ordres condicionals funcionen de la mateixa manera. L’única diferència és escollir la vostra condició (superior o igual a, o inferior a o igual a).

Tingueu en compte que Bittrex té una taxa de retirada de 0,025 NEO. Com que NEO és una criptomoneda no divisible, només podreu treure un nombre sencer. Si teniu 100 NEO, per exemple, es convertirà en 99,975 NEO amb la comissió de transacció, que no podreu treure.

Tenint això en compte, afegiu 0,025 a l’import de NEO que vulgueu comprar per assegurar-vos que pugueu retirar l’import total de la cartera més endavant..

Pas 6: compreu NEO!

Un cop hàgiu finalitzat les condicions del vostre comerç, feu clic a “Compra NEO”. I ja està! Bittrex us ho notificarà un cop s’hagi completat el vostre negoci amb èxit.

Pas 7: retireu les vostres fitxes NEO a una cartera NEO segura (i comenceu a guanyar GAS!)

La millor pràctica en criptografia és sempre mantenir les monedes en una cartera segura, fora d’un intercanvi, quan no es negocia. Això és encara més important per a NEO, ja que us permet guanyar GAS (diners gratuïts !!!) només amb NEO.

Per retirar les monedes, necessitareu una cartera que admeti NEO (i GAS). L’opció més segura és una cartera de maquinari com ara Ledger Nano S. Una opció més barata és la Cartera NEON, una cartera d’escriptori per a Windows, Mac i Linux, feta pel grup de desenvolupadors NEO City of Sion.

Per fer una retirada de Bittrex, feu clic a “Carteres”. Ara busqueu NEO: la cartera hauria de mostrar el saldo nou amb les monedes NEO que heu comprat recentment. Feu clic al símbol vermell per retirar-vos.

bittrex neo 3

A la pantalla següent, introduïu la quantitat de NEO que voleu treure (recordeu que només poden ser unitats senceres) i l’adreça de destinació (de la vostra cartera NEO). Comproveu que l’adreça sigui correcta i feu clic a “Retira NEO” per completar-la.

bittrex neo retire

Doncs ja està! Ara ja sabeu com comprar NEO a Bittrex, un dels intercanvis de criptomonedes més populars. Vegeu aquí per a la nostra guia sobre la compra de NEO al Binance Exchange.

Andrew és escriptor i venedor digital de Nova Zelanda, ara amb seu al sud-est asiàtic. Juntament amb el seu treball en moltes àrees de l’espai de comerç electrònic, Andrew té un gran interès per la criptomoneda, especialment les monedes altes i els projectes centrats en l’adopció de criptografia principal.

Promo
banner
Promo
banner