Les millors carteres de criptomoneda DASH el 2019 | Com mantenir el DASH segur

Dash és una de les xarxes digitals més populars amb funcions que s’assemblen a les de Bitcoin, però estan més avançades. Ofereix governs descentralitzats, transaccions instantànies i privades. Dash ofereix als usuaris la llibertat de transferir els diners de les seves carteres Dash com vulguin. Si voleu prendre una tassa de cafè, pagar la factura del telèfon o dividir un xec, només heu d’accedir a la cartera Dash i ho podeu fer en qualsevol moment i en qualsevol lloc del món..

Uniu-vos al futur de les criptomonedes i canvieu les vostres monedes preferides com DASH Binance!

El millor de tot és que els serveis DASH són econòmics, però de bona qualitat. Gaudeix d’una acceptació mundial, utilitzada per particulars i empreses. Alguns dels atributs pendents que el converteixen en un mètode de pagament preferit són les seves baixes tarifes i el temps de transacció instantània. Aquesta guia tracta de les millors carteres de Dash, que podeu utilitzar per emmagatzemar les vostres monedes.

imatge3 4

Font: docs.dash.org

Dash Core (recomanat entre les carteres DASH)

Lloc web de DASH Wallet: https://www.dash.org/

Tipus de cartera DASH: Escriptori

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta: Molt segur

Cost: Gratuït

Si busqueu una cartera Dash fantàstica, Dash Core és una de les opcions a tenir en compte. Aquesta cartera és un client P2P amb funcions completes, amb funcions com InstantSend, PrivateSend, així com la gestió de governs i masternode. Dash Core permet als usuaris tenir un control total de les seves monedes Dash i verificar fàcilment el codi font i els fitxers binaris. És important destacar que inclou una validació completa sense necessitat de confiar en si les transaccions es van dur a terme de manera eficient. Dash Core és la cartera d’escriptori més segura, però requereix molt espai al disc.

Dash es va dissenyar per solucionar els problemes que tenien altres criptomonedes, com ara taxes de transacció més altes o temps de processament més llargs. La cartera és intuïtiva i segura, oferint als usuaris un control complet sobre els seus efectius digitals. Es connecta directament a la xarxa Dash, de manera que això significa una forma molt segura d’enviar, rebre i emmagatzemar monedes Dash. Les funcions destacades inclouen:

  • Enviar i rebre pagaments de Dash en qüestió de segons, tant en línia com fora de línia;
  • Pagament ràpid amb reconeixement d’identificació facial;
  • Frase de recuperació senzilla que pot ajudar a recuperar fons en absència del dispositiu;
  • Encriptació de maquinari integrada per a un emmagatzematge segur.

En general, la cartera Dash Core és de codi obert i gratuïta, cosa que significa que els usuaris no tenen despeses ni costos addicionals per utilitzar-la.

imatge4 4

Font: finder.com

Cartera DASH Guarda 

Web de Guarda Wallet: https://guarda.co/

Tipus de cartera Guarda: Escriptori, mòbil i web Extensió de Google Chrome

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta: Caixa forta

Cost: Gratuït

Els usuaris de DASH que vulguin col·locar els seus fons al mercat de criptomonedes poden fer-ho sabent que els seus actius es poden protegir adequadament contra atacs i pirates informàtics. En utilitzar la cartera Guarda DASH, els usuaris podran emmagatzemar, intercanviar, enviar i rebre monedes DASH d’una manera ràpida i senzilla.. 

Guarda és una cartera multi-criptogràfica, multiplataforma i sense custòdia reconeguda que permet als usuaris tractar les seves monedes virtuals. De moment, aquesta cartera no només admet DASH, sinó també molts altres recursos digitals, inclosos Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) i Bitcoin Gold (BTG) ), entre altres. Hi ha més de 40 actius diferents disponibles en aquesta plataforma. 

La cartera també es pot utilitzar en una àmplia gamma de plataformes. Això és molt positiu perquè ajuda els usuaris a tractar els seus actius digitals a través de qualsevol dispositiu. La cartera Guarda es pot utilitzar a través d’un lloc web, una aplicació mòbil, una extensió de Google Chrome o un ordinador de sobretaula. 

Els intercanvis s’han vist afectats per un gran nombre d’atacs i pirates informàtics que van danyar la seva reputació durant els darrers anys. El millor que cal fer per als usuaris de DASH és allunyar les seves monedes dels intercanvis criptogràfics. Guarda els permetria no només gestionar els seus fons, sinó també gestionar la majoria dels seus altres actius criptogràfics en una sola plataforma. 

Cartera atòmica

Cartera atòmica

Llançat el 2018, Atomic s’ha popularitzat Cartera Dash Ofereix una àmplia gamma de funcions, un servei d’assistència excel·lent i accessibilitat des de tots els sistemes operatius principals, inclosos iOS i Android. 

Atomic és una cartera de programari multi-moneda descentralitzada que us permet gestionar tant DASH com BTC, ETH, XMR, LTC, XRP i altres criptomonedes principals amb més de 500 fitxes. Podeu comprar-los, intercanviar-los i jugar-los sense sortir de l’aplicació, per tant, d’una manera fàcil i segura. A més, algunes funcions com l’intercanvi us proporcionen un reembossament per cada recanvi canviat de forma anònima si us uniu al programa de fidelització de la cartera.. 

Per ampliar el vostre DASH o altres carteres, podeu comprar criptografia dins de la cartera. Admet targetes bancàries de 17 monedes fiduciàries locals amb USD, PIB, EUR, RUB, JPN i altres a tot el món. Per obtenir ingressos de criptografia passiva, podeu consultar la participació descentralitzada que ja té 10 actius PoS populars. El TAE és del 5-23% en funció de cada actiu. 

Finalment, Atomic Wallet és una aplicació segura i fiable que agraeixen més de 500.000 usuaris de tot el món. Les vostres claus privades estan encriptades al vostre dispositiu i només teniu el control total sobre elles i els vostres fons. A més, és anònim, ja que no cal cap verificació, ni KYC ni creació de comptes per començar a utilitzar la cartera amb les seves funcions bàsiques. Al cap i a la fi, el servei d’atenció al client d’Atomic sempre està a la vostra disposició, ja que esteu preparats per proporcionar-vos una resposta ràpida i útil les 24 hores del dia.

Cartera Coinomi DASH

Lloc web de DASH Wallet: https://coinomi.com/

Tipus de cartera DASH: Mòbil

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta: Mitjà

Cost: Gratuït

Coinomi és una de les millors carteres de Dash, ideal per a emmagatzematge multidivisa. La cartera no inclou cap burocràcia KYC, cosa que significa que podeu accedir als vostres fons en qualsevol moment sense restriccions. No hi ha associació d’IP, ni seguiment de transaccions ni enllaços d’identitat.

En ocultar les seves adreces IP, els servidors de cartera fan que les sol·licituds dels usuaris siguin anònimes perquè puguin fer transaccions sense preocupacions. A més, els usuaris tenen l’oportunitat de realitzar una conversió altcoin creuada instantàniament i privada a la cartera. Això és possible mitjançant la integració de socis d’intercanvi estratègic, com Changelly i ShapeShift.

Pel que fa a la seguretat, la cartera utilitza el protocol Hierarchical Deterministic Wallet (BIP44), que li permet mantenir tot accessible i segur, amb una única frase de contrasenya forta que només requereix una còpia de seguretat única..

Tot i això, la cartera no es connecta directament a la xarxa Dash, de manera que els usuaris han de confiar en el servidor del proveïdor per assegurar-se que els pagaments s’envien o reben. També és recomanable que els usuaris s’assegurin que la cartera no conté cap codi maliciós en el moment de la baixada, cosa que pot comprometre la integritat del dispositiu. És important tenir en compte que Coinomi sempre innova i que la cartera és ideal tant per a principiants com per a usuaris experimentats de criptografia.

imatge6 6

Font: unhashed.com

Cartera Jaxx Liberty DASH

Lloc web de DASH Wallet: https://jaxx.io/support.html

Tipus de cartera DASH: Escriptori / mòbil

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta: Molt segur

Cost: Gratuït

Jaxx és una de les grans carteres de Dash, ideal per a usuaris de criptografia que vulguin dispositius multi-moneda que serveixin tant per a aplicacions d’escriptori com per a mòbils. La cartera Jaxx Liberty és un producte de Descentral, una empresa amb seu a Canadà. Actualment allotja més de deu criptomonedes i la llista continua creixent. Amb aquesta cartera, els posseïdors de monedes Dash poden restaurar els seus fons fàcilment mitjançant una clau inicial de 12 paraules.

El millor de tot és que Jaxx permet als usuaris controlar les claus privades i exportar o importar claus en qualsevol moment. La cartera inclou una comunitat activa de desenvolupadors que li proporciona una interfície fàcil d’utilitzar. Amb la integració ShapeShift, els usuaris poden convertir criptomonedes fàcilment a la cartera.

Tot i que Jaxx no admet la funció DASH InstantSend o PrivateSend, funciona bé amb diversos sistemes operatius tant per a ordinadors com per a dispositius mòbils. Els usuaris de Linux, Windows i Mac poden utilitzar la cartera igual que els que fan servir dispositius compatibles amb Android i iOS. Per als usuaris d’extensions de navegador, la cartera és compatible tant amb Chrome com amb Firefox.

Tot i això, aquesta cartera té dos inconvenients importants; heu de confiar en el servidor del proveïdor per enviar o rebre pagaments. També heu d’estar segur que la cartera no inclou cap codi maliciós en el moment de baixar-la.

imatge1 8

Font: toshitimes.com

TREZOR

Lloc web de DASH Wallet: https://trezor.io/

Tipus de cartera DASH: Maquinari

Facilitat d’ús: Mitjà

Caixa forta: Molt segur

Cost: Pagat

Trezor és una empresa reconeguda que desenvolupa carteres de maquinari de codi obert, amb accés directe a una xarxa P2P. L’arquitectura de la cartera permet emmagatzemar claus privades criptogràfiques i realitzar transaccions segures sense exposar les claus privades dels usuaris. Per tant, els usuaris tenen un control complet sobre les seves monedes DASH. Ofereix verificació de pagaments senzills, cosa que significa que els usuaris poden confirmar amb la mínima confiança, tant si s’han enviat com si s’han rebut pagaments.

Desenvolupat el 2013 per SatoshiLabs, amb seu a Txèquia, la cartera Trezor és un dispositiu portàtil amb un cos de plàstic i alumini resistent i durador. Per a variacions estètiques, la cartera està disponible en tres colors: negre, blanc i gris. A més, la pantalla OLED permet als usuaris veure amb claredat tant el codi de 9 dígits com la frase de contrasenya de 24 paraules. Per tant, els usuaris poden protegir els seus fons en un entorn fora de línia.

Trezor és una cartera multi-moneda i admet diverses criptomonedes principals, incloses Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, DASH, Litecoin i Zcash, entre d’altres. Tot i que no admet la funció InstantSend ni PrivateSend, la cartera Trezor és de gran reputació, cosa que la converteix en una de les millors carteres de DASH a tenir en compte..

imatge5 1

Font: tokenclub.co

Ledger Nano S

Lloc web de DASH Wallet: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Tipus de cartera DASH: Maquinari

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Molt segur

Cost: Pagat

A part de la cartera Trezor, una altra cartera de maquinari a tenir en compte és la Ledger Nano S, que és la cartera de maquinari més popular del mercat. Aquesta cartera és adequada per a usuaris que treballen amb grans quantitats de monedes DASH. Els permet emmagatzemar les seves monedes DASH de forma segura al costat d’altres monedes i fitxes digitals. El Nano S és una cartera multidivisa.

Per començar, la cartera proporciona als usuaris per primera vegada una paràfrasi que utilitzen per crear claus privades individuals. Com que els usuaris posseeixen les seves claus privades, la cartera és tan segura que fins i tot la pot utilitzar en un dispositiu piratejat. Per poder utilitzar la cartera per enviar DASH a altres adreces, els usuaris han de connectar la cartera a una versió web de la cartera de llibre major..

Amb la seva petita pantalla OLED, permet als usuaris controlar les seves transaccions. En general, és molt fàcil d’utilitzar fins i tot per a principiants i la cartera és molt fiable i compatible amb la web. Només té dos botons per facilitar el control. La configuració és fàcil i triga aproximadament 3 minuts. Un cop configurada la cartera, els usuaris han d’instal·lar Ledger Live: l’aplicació d’escriptori que permet als usuaris connectar-se amb el dispositiu per enviar o rebre pagaments..

imatge2 6

Font: captainaltcoin.com

ÈXODE

Lloc web de Wallet: https://www.exodus.io/

Tipus de cartera: Escriptori

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Molt segur

Cost: Gratuït

Exodus és una cartera multi-moneda adequada amb funcions d’intercanvi incorporades. La cartera proporciona un xifratge complet de les vostres dades de transaccions i claus privades, de manera que sou l’única persona amb accés als vostres fons. No hi ha comptes, ni compartició d’informació ni servidors de tercers. Aquest dispositiu d’escriptori és compatible amb els sistemes operatius Windows, Linux i Mac, cosa que el converteix en una opció atractiva entre les carteres de Dash.

El primer que a la gent li agrada de la cartera Exodus és que és molt fàcil d’utilitzar. Per a un usuari que tot just comença i que pot enviar o rebre per primera vegada, és important dominar els passos bàsics. Això requereix un dispositiu amb una interfície d’usuari fàcil d’entendre i de navegar.

Exodus inclou una interfície d’usuari preciosa que proporciona als usuaris un detall complet de la seva cartera. El millor de tot és que els usuaris no han de separar-se dels diners per aconseguir la cartera: és totalment gratuït i es pot descarregar fàcilment en qualsevol moment. A més de DASH, la cartera admet altres criptomonedes principals, com ara Bitcoin, Ethereum, Litecoin i molt més. Exodus va ser la primera cartera que va integrar ShapeShift per facilitar l’intercanvi de criptomonedes al dispositiu. Aquesta característica permet als usuaris convertir les seves monedes entre si de manera segura en qüestió de segons.

Pensaments finals

L’espai criptogràfic està evolucionant i molts factors influeixen en l’elecció d’una cartera digital. Afortunadament, DASH ja és madur i els usuaris tenen prou opcions a l’hora d’escollir entre les carteres Dash. Les carteres de maquinari, com Trezor o Ledger Nano S, són ideals per a usuaris que vulguin emmagatzemar grans quantitats de DASH durant molt de temps. Les carteres de maquinari, tot i que són una mica costoses, ofereixen un emmagatzematge segur.

Per a Si teniu petites quantitats de DASH per un període curt de temps, les carteres mòbils com Coinomi serien una ideal. Aquestes carteres són segures i segures, però poden suposar reptes si es fa malbé o perdeu el telèfon.

Promo
banner
Promo
banner