10 països amb més Bitcoin Hodlers

S’especula molt sobre qui té més monedes criptogràfiques i quins són els hodlers de Bitcoin més grans. Alguns creuen que la majoria són propietat de grans borses, fons o empreses mineres que utilitzen la seva posició per influir en el mercat al seu favor. Un fet comú de Bitcoin és que sovint es coneixen com a “balenes”: grans inversors en criptografia, que solen ser institucions com Hedge Funds i Investment Funds que sovint causen “onades” al mercat per a inversors de poca durada..

Uniu-vos al futur de les criptomonedes i canvieu les vostres monedes preferides Binance!

Però, tot i així, també hi ha molts usuaris que, mitjançant la seva inversió col·lectiva a Bitcoin, han posat certs països al mapa criptogràfic per posseir quantitats significatives de la moneda digital. Diversos estudis i anàlisis estadístics, inclòs un realitzat per Statista, indiquen que les coses no són tan terribles, i que en realitat hi ha molts inversors en criptografia propietaris de BOD i HODL.

Tot i que encara queda molt per fer per aconseguir l’adopció generalitzada, l’interès augmenta i comencen a aparèixer més aplicacions i usos de la vida real.

Bitcoin Hodlers més gran

Hem fet una llista dels països que tenen més Bitcoin HODLers.

Bitcoin Hodlers a tot el món

Els Estats Units

Momentàniament, als Estats Units es troben la majoria d’activitats i activitats criptogràfiques, amb un gran nombre d’intercanvis, plataformes comercials, fons, instal·lacions de mineria criptogràfica i projectes orientats a blockchain. Per això, la majoria consideraria normal que aquest país tingués el major nombre de hodlers de Bitcoin de tots els països.

david everett strickler 371717 unsplash

Font: https://unsplash.com

Sorprenentment, sembla que els ciutadans dels Estats Units no estan tan involucrats en criptomonedes com s’esperava. Però tenint en compte que té la població més nombrosa en comparació amb la resta, el seu 8% dels propietaris de Bitcoin encara representa un gran nombre.

Romania

Romania és probablement la més coneguda per haver estat la llar d’un gran nombre d’empreses i empreses internacionals que actuen al sector de les TI, així com d’un elevat nombre de programadors i desenvolupadors autònoms..

Tenint en compte l’estreta relació del país amb la indústria tecnològica, no és d’estranyar que tingui una base de consumidors desenvolupada que estigui relacionada amb les criptomonedes..

Per aquest motiu, Romania és un dels països que ha obtingut una puntuació alta entre d’altres que hodl cryptos. Veient la gran quantitat d’empreses internacionals que resideixen aquí, és lògic que s’apliquin pagaments amb criptomoneda a causa del baix cost de fer transaccions amb ells a l’estranger. S’ha comprovat que el 12% de la seva reserva de consumidors posseeix almenys un tipus de criptografia, sent Bitcoin el més popular.

República Txeca

A part dels intents de pirateria, la majoria dels països d’Europa de l’Est no són titulars per ser propietaris de criptos. Però la República Txeca sembla ser l’excepció, ja que sembla que la seva comunitat de criptomonedes està en plena floració, ja que el 9% de tots els seus consumidors inverteixen en criptomoneda. No se sap amb exactitud la popularitat de Bitcoin o altcoins d’un individu a un altre, però, tot i així, aquestes xifres mostren alguna promesa.

Xina

Tot i que la Xina ha arribat als titulars de les seves nombroses repressions contra les operacions de criptografia, encara té un historial d’excel·lència en el comerç digital. Els principals intercanvis del país tenen un dels majors volums de Bitcoin que es cotitzen diàriament. Hi ha hagut molts informes que mostren que els ciutadans xinesos s’han apropat a les centrals elèctriques per obtenir beneficis de l’electricitat barata que els proporcionen i utilitzar-los per explotar bitcoins. No obstant això, en veure les seves accions normatives actuals cap als criptos, el nombre d’hodlers podria disminuir en el futur.

chuttersnap 710335 unsplash

Font: https://unsplash.com

Espanya

Espanya acull un nombre força gran de caixers automàtics bancaris que donen suport a l’intercanvi de Bitcoin a moneda fiduciària. Però, tan positiu com sigui aquest desenvolupament per al moviment d’adopció, sembla que només aquest nínxol de mercat s’afavoreix al país, malgrat que el 10% dels consumidors hagi comprat i posseït alguns actius digitals. Un gir interessant dels esdeveniments, tot i que es necessita més creixement.

Com s’ha esmentat anteriorment, hi ha molts caixers automàtics instal·lats al país que permeten a les persones comprar i vendre actius digitals. Segons les dades proporcionades per CoinATMRadar, a Espanya hi ha 96 caixers automàtics per gestionar Bitcoin. Això fabrica d’Espanya, el cinquè país més gran amb el nombre més gran de caixers automàtics instal·lats.

Polònia

La indústria de les criptomonedes de Polònia és un territori en gran mesura desconegut de moment, ja que no se sap molt, a part d’una actitud positiva envers Bitcoin i altres criptos. L’11% de la població consumidora té un petit percentatge de criptos a la seva cartera de capitals, ja que més persones comencen a interessar-se pel moviment.

Tot i que hi ha diverses persones i empreses que operen al mercat de criptomonedes al país, alguns problemes han afectat l’espai. Al juliol de 2019, l’intercanvi de criptomonedes BitMarket, un dels més importants de Polònia pel que fa al volum de negociació, va experimentar problemes de liquiditat i va deixar d’operar. S’han perdut Bitcoin per valor de diversos milions de dòlars. El cofundador també s’ha trobat mort, cosa que empitjora encara més les coses.

El país s’ha de centrar a millorar el seu marc regulador si vol seguir sent competitiu. A principis del 2018, moltes persones es van veure afectades per la manca de claredat de l’entorn normatiu a Polònia.

A més, hi ha moltes empreses ubicades al país que actualment treballen al mercat de criptomonedes. Així, això demostra que hi ha un gran interès pels actius digitals a Polònia i un potencial creixement futur.

Turquia

Turquia és un país ple de tensions polítiques i regulacions ambigües, però aquest entorn és el que va facilitar l’escalada de Bitcoin i altcoins en termes de tracció i interès. Tot i que encara no tenen procediments adequats per a qüestions relacionades amb la criptografia i el blockchain, les coses semblen prometedores. S’ha descobert que un de cada cinc turcs té Bitcoin o altres monedes digitals, la qual cosa representa un nombre una mica més gran. Tot i això, aquestes estadístiques només representen un percentatge de tots els seus residents i s’han d’interpretar tenint-ho en compte.

Val a dir que durant la recent crisi de la lira turca, moltes persones van començar a comprar Bitcoin i altres monedes virtuals. El recurs digital va funcionar com un magatzem de valor durant aquest temps. Tot i que Bitcoin estava en una tendència a la baixa, les expectatives per al seu creixement futur van atreure molts inversors al país.

Japó

A la comunitat, Japó és conegut per ser molt pro-criptogràfic, ja que és un dels pocs països que reconeixen les criptomonedes com a mitjà de pagament legítim. A causa d’això, hi ha un gran nombre de transaccions de BTC dins i fora del país, i molts opten per mantenir-los pel potencial d’inversió d’alt rendiment. Segons dades de CoinMarketCap, els intercanvis criptogràfics del país tenen un elevat trànsit transaccional.

ryo yoshitake 732825 unsplash

Font: https://unsplash.com

El país també té un dels entorns reguladors més efectius del món relacionats amb la tecnologia blockchain i les monedes virtuals. Els intercanvis que vulguin començar a operar al país han de tenir la llicència necessària proporcionada per l’Agència de Serveis Financers (FSA), l’entitat reguladora del país..

Aquestes noves regulacions es van implementar després del mercat alcista del 2017 i pel fet que diversos intercanvis de criptografia es van veure afectats per pirates informàtics i problemes irregulars. Per exemple, CoinCheck, una de les plataformes criptogràfiques més importants per al comerç d’actius digitals del país, va ser piratejada a la pèrdua de tokens NEM (XEM) per valor de 500 milions de dòlars a principis de 2018.

Ara hi ha moltes empreses que volen establir-se al país i esperen l’aprovació reglamentària de la FSA. Japó també és el país amb el segon volum de negociació contra Bitcoin de tot el món després del dòlar nord-americà.

Suïssa

Suïssa és coneguda sobretot pels seus bancs i institucions financeres d’avantguarda, però ara aquesta nació ha deixat molt clara la seva intenció de convertir-se en un centre de criptomoneda i blockchain. Els bancs han començat a obrir les seves portes als pagaments amb criptomoneda, una acció que ha animat molts dels seus ciutadans a dedicar-se al criptomoneda, principalment perquè ara tenen una forma de seguretat.

Suïssa també ha guanyat una posició important en l’espai de criptomonedes amb regulacions que s’han implementat al seu territori. La ciutat de Zug ha experimentat un creixement exponencial del nombre d’empreses relacionades amb el mercat de criptografia que hi opera.

Al mateix temps, els reguladors tenen una ment molt oberta cap als actius digitals i com s’utilitzen, per això l’intercanvi suís SIX va decidir llistar diferents productes negociats en borsa (ETP) relacionats amb Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) i també XRP.

Corea del Sud

Corea del Sud és un altre país asiàtic que està afectant l’escena de Bitcoin. Amb l’actitud no tan positiva del govern xinès cap al comerç criptogràfic, molts han redirigit les seves operacions comercials a la veïna Corea del Sud. Amb una predisposició i habilitat per a la tecnologia, el país ara acull una gran quantitat d’intercanvis i empreses de criptografia que atenen a una població que té un interès creixent en el comerç i l’ús de criptomonedes. Bitcoin es troba entre els criptos més importants que també s’han comercialitzat i posseït aquí.

Tot i que el govern de Corea del Sud no va prendre mesures clares pel que fa al mercat de les criptomonedes, hi ha moltes empreses que volen créixer i oferir nous serveis a la indústria de les criptomonedes. Un d’ells és Kakao, l’aplicació de missatgeria més popular del país. En el futur, Kakao podria integrar diferents serveis relacionats amb la criptografia a la seva aplicació de missatgeria.

A més, Corea del Sud comptes segons gairebé el 10% de tot el BTC negociat a tot el món, després del dòlar nord-americà i el ien japonès, segons CoinHills.

21222

Hi ha molts altres països a tot el món que tenen molts usuaris de criptografia. No obstant això, d’alguna manera és difícil crear estimacions fiables sobre això. De fet, les dades actuals les tenim a través d’enquestes realitzades per diferents empreses en lloc d’informació objectiva.

Una manera d’entendre també com es comporten els països al mercat és comprovant el nombre de nodes actius que tenen. Com a Bitnodes informes, els Estats Units ocupen el 24,88% del nombre total de nodes a tot el món, seguits d’Alemanya amb un 20,27% i França amb un 6,04%. La Xina ocupa la cinquena posició amb un 4,18% del nombre total de nodes a tot el món i el Japó a l’onzena posició.

Cole és un escriptor independent dedicat a la criptomoneda i a les tecnologies emergents. Articles anteriors sobre Masternodes s’han publicat a llocs web de criptografia líders i s’han citat a White papers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner