Les millors carteres VeChain (VET) per emmagatzemar-les de forma segura | Carteres Vechain per a iOS i Android

La plataforma VeChain es va llançar el 2015 per millorar i reorganitzar la gestió de la cadena de subministrament. El testimoni natiu de la plataforma és l’FP, que porta la funció de transferència de valor a tota la cadena de blocs de VeChain i les activitats associades. Busqueu algunes de les millors carteres VeChain? Segueix llegint.

Compra VET a Binance avui mateix!

Si rebeu, envieu o simplement manteniu alguns tokens d’FP, necessiteu una cartera de criptomoneda segura per conservar els vostres fons. La cartera que trieu per a les vostres monedes d’FP us hauria de permetre controlar la seva clau privada. Això vol dir que podreu accedir als vostres recursos digitals en qualsevol moment. Hi ha moltes opcions per triar, incloses les carteres d’escriptori, de maquinari, de paper, de mòbils i molt més.

De tota manera, abans de triar una cartera per als vostres fons virtuals, hauríeu de tenir en compte les funcions excepcionals que us podrien fer triar una i deixar-ne l’altra. Les funcions més populars inclouen el xifratge de contrasenyes, els codis 2FA i PIN. Aquestes funcions garanteixen que ningú tingui accés al contingut de la vostra cartera excepte vosaltres. En aquesta guia, enumerem les millors carteres de VeChain per contenir les vostres fitxes d’FP.

Carteres VeChain

Font: bitcoinexchangeguide.com

Cartera Thor de VeChain

Cartera Thor de VeChain lloc web: https://wallet.vechain.org/

VeChain Thor Cartera tipus: Mòbil

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta: Sí

Cost: Gratuït

La cadena de blocs VeChain va llançar Thor Wallet immediatament després del llançament de la xarxa principal Thor. Llançat inicialment com una aplicació de cartera de criptografia mòbil lleugera, l’objectiu de la cartera era proporcionar a la cadena de blocs VeChain Thor un “portal potent, segur, senzill i completament funcional”.

The Thor Wallet està disponible per descarregar tant en versions Android com iOS. Des del seu llançament, continua rebent comentaris positius de la comunitat, com a mitjà modern i fiable per emmagatzemar monedes de FP i fitxes VTHO. Inclou les funcions següents:

 • Protecció de seguretat robusta

La cartera VeChain Thor ha passat diverses proves de seguretat estrictes, cosa que la converteix en una de les millors carteres de criptomonedes mòbils de VeChain. Abans del seu llançament, el producte realitzava una sèrie de controls de seguretat, com ara revisió del codi font, prova funcional, auditoria de gestió de sessions, auditoria intel·ligent de contractes i molt més.

A més, la cartera ofereix capes de protecció addicionals, com ara identificació d’empremta digital, autenticació de 2 factors, prevenció de repeticions, xifrat de dades POST, xifrat de dades locals, protecció inversa i molt més. Aquestes funcions de seguretat garanteixen que els vostres fons d’FP siguin segurs en tot moment.

 • Gestió d’actius de criptografia multiplataforma

A més de mesures de seguretat eficients, la cartera VeChain Thor ofereix un entorn adequat per a les transaccions de moneda digital. Per exemple, permet als usuaris canviar les seves fitxes d’FP mitjançant la funció Observe Wallet amb eficàcia. També és fàcil realitzar l’enllaç X Node, que els permet veure l’equilibri dels seus actius digitals a les seves carteres de maquinari i escriptori VeChain Thor..

Cartera Guarda

Lloc web de Guarda Wallet: https://guarda.co/

Tipus de cartera Guarda: Mòbil, Escriptori, Web

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta:  Sí

Cost: Gratuït

Hi ha moltes carteres diferents perquè els usuaris puguin guardar i emmagatzemar les seves fitxes d’FP, però la cartera Guarda ofereix un enfocament diferent de com tracten els usuaris les seves monedes digitals. La cartera Guarda és una cartera de criptomoneda de múltiples actius i multiplataforma que permet als usuaris emmagatzemar, manipular, enviar, rebre i intercanviar les seves monedes virtuals de manera segura.. 

La cartera Guarda admet una llarga llista de criptomonedes i analitza tot el temps la possibilitat d’afegir nous actius digitals a la seva cartera. Algunes d’aquestes monedes inclouen Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) i, per descomptat, VeChain (VET). 

Hi ha moltes carteres diferents al mercat, però Guarda té un enfocament diferent sobre com gestionar i gestionar monedes virtuals. Concretament, permeten als inversors amb més d’una criptomoneda mantenir tots els seus actius junts a la mateixa cartera. 

A més, l’enfocament multiplataforma que l’empresa va decidir seguir ajuda les persones a fer front a les seves monedes virtuals d’una manera ràpida i senzilla. Actualment, el mercat de criptografia necessita carteres, plataformes i serveis que ofereixen interfícies amigables per a les persones. 

Segons per confiar en el pilot, més del 84% dels usuaris de la cartera de la Guarda han valorat la cartera com a “fantàstica” o “excel·lent”. Només el 9% dels usuaris considera que la cartera de la Guarda oferia un servei “dolent”. La resta de vots es van distribuir per igual per a les categories “Pobres” i “Mitjana”. 

Trust Wallet | Carteres VeChain

Trust Wallet lloc web:https://trustwallet.com/

Confiança Cartera tipus: mòbil

Facilitat d’ús: Sí

Caixa forta: Mitjà

Trust Wallet és un producte per a Android i iOS que podeu considerar per emmagatzemar els vostres fons d’FP. És segur, fiable i inclou un codi de codi obert auditat per experts en seguretat. També podeu accedir a Trust Wallet mitjançant un navegador en línia i utilitzar-lo per enviar, rebre o emmagatzemar diverses monedes i fitxes digitals. Les monedes i fitxes admeses inclouen:

· Ethereum (ETH)

· Tots els tokens ERC20, ERC223 i ERC721 a Ethereum Blockchain

· GoChain (GO)

· Xarxa POA (POA)

· Callisto (CLO)

· Ethereum Classic (ETC)

· VeChain (FP)

· WanChain (WAN)

A Trust Wallet, la vostra clau privada es mantindrà localment al dispositiu, de manera que mai no es compartirà amb cap tercer. Tot i això, és important tenir en compte que Trust Wallet no té 2FA, però inclou una funció de còpia de seguretat que facilita la recuperació. A més, gràcies a la seva col·laboració amb Kyber Network, la cartera té un intercanvi descentralitzat integrat per facilitar el comerç, així com un navegador Web3 integrat que podeu utilitzar per connectar-vos directament amb aplicacions descentralitzades a través de l’aplicació Trust Wallet..

Les funcions principals de Trust Wallet inclouen:

 • Seguretat: la vostra clau privada roman emmagatzemada i protegida localment amb moltes capes de seguretat.
 • Compatible ERC20: la cartera admet qualsevol testimoni ERC20 i ERC223 de la cadena de blocs Ethereum.
 • Multidivisa: Aquesta cartera multi criptomoneda admet les principals fitxes i monedes criptogràfiques
 • Anònim: Mai ningú no té accés a la vostra informació personal. La cartera sempre manté les vostres dades privades i segures.

En general, Trust Wallet ofereix una solució senzilla i senzilla amb més flexibilitat, fins i tot millor que la cartera Thor. La presència d’un intercanvi descentralitzat i d’un navegador Web3 fa que sigui millor. Tot i això, les seves funcions de seguretat són limitades.

Carteres VeChain

Font: unblock.net

Cartera Cobo | Carteres VeChain

Cobo Cartera lloc web: https://cobo.com/

Cobo Cartera Tipus: Maquinari / mòbil

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta: Sí

Cost: Pagat

Cobo també és una de les millors carteres de VeChain i podeu utilitzar-la per enviar, rebre i emmagatzemar les vostres precioses monedes d’FP de manera segura. La cartera, que serveix tant a maquinari com a plataformes mòbils, és segura i senzilla d’utilitzar. Les seves característiques són les següents:

 • Transferència de dades segura: amb la seva funcionalitat “air-gapped”, manté les vostres transaccions fora de perill de qualsevol intent de pirateria. Això s’aconsegueix eliminant totes les capacitats de Bluetooth, Wi-Fi, NFC o d’amplada de banda que puguin conduir a la infiltració de la xarxa..
 • Durabilitat de grau militar: Cobo s’enorgulleix de ser la primera cartera de maquinari que coincideix amb l’estàndard de seguretat militar dels EUA. Inclou el MIL-STD-810G amb impermeabilitat, així com la certificació IK9.
 • Suport multi-moneda: Cobo és una cartera multi-criptomoneda que admet totes les principals criptomonedes, incloses Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ethereum Classic i més de 500 fitxes.
 • Seguretat de nova generació: Ve amb un xip de xifratge bancari amb firmware personalitzat per complir els protocols BIP 32, 39 i 44. Això garanteix que la clau privada romangui al xip de xifratge en tot moment.

Les funcions principals de Cobo Wallet inclouen:

 • Cartera tot en un: és una cartera cloud i HD.
 • Plataforma multidivisa: Admet més de 20 cadenes i més de 500 fitxes.
 • Inversió en recompenses: Proporciona eines de creixement d’actius digitals per a monedes PoS i PoW.
 • botiga dApp: Cobo allotja i gestiona algunes de les dApps més populars del món.

En general, Cobo Wallet us ofereix l’oportunitat d’apostar carteres TPV i generar ingressos. A més, amb Cobo, teniu una botiga dApp integrada, un navegador dApp i un SDK dApp per a desenvolupadors. Tot i que és relativament nou al mercat, les seves característiques excepcionals són un testimoni que seguirà sent una de les millors carteres de maquinari de criptografia i carteres de criptografia de VeChain..

Carteres VeChain

Font: 99bitcoins.com

Ledger Nano X

Cartera Ledger Nano X lloc web: https://shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x

Ledger Nano X Cartera tipus: Maquinari

Facilitat d’ús: Molt fàcil d’utilitzar

Caixa forta: Molt segur

Cost: Pagat

El Ledger Nano X és un dispositiu segur i compatible amb Bluetooth que emmagatzema les vostres claus privades per assegurar-vos que tots els vostres recursos digitals siguin segurs allà on aneu.

A continuació es mostren les funcions principals de la cartera Nano X:

 • Seguretat de primer nivell: La cartera Nano X emmagatzema la vostra clau privada al seu xip segur certificat (CC EAL5 +). Es tracta del mateix xip utilitzat en aplicacions altament segures, com ara passaports i targetes de crèdit.
 • Còpia de seguretat fàcil: Els vostres fons de criptografia romandran segurs fins i tot si perdeu el dispositiu. Això és possible gràcies a la frase de recuperació de 24 paraules que acompanya la cartera en el moment de la inicialització. Podeu utilitzar la frase de contrasenya per recuperar el vostre compte en qualsevol dispositiu Ledger.
 • Senzillesa: La cartera Ledger Nano X va ser dissenyada per ser el més intuïtiva possible. Dos botons i una pantalla: això és tot el que heu de controlar per al dispositiu. Podeu gestionar les transaccions des del vostre telèfon intel·ligent o ordinador mitjançant les aplicacions Ledger Live PC i mòbils.
 • Mobilitat: Com que el producte està habilitat per Bluetooth, podeu connectar-lo al telèfon intel·ligent mitjançant l’aplicació Ledger Live Mobile allà on aneu. A més, no us preocupeu mai per la seguretat dels vostres fons mentre utilitzeu aquesta funcionalitat, ja que totes les comunicacions Bluetooth tenen un xifratge complet i extrem que protegeix contra qualsevol amenaça de seguretat..
 • Multidivisa: La cartera multi criptomoneda Nano X pot allotjar fins a 100 aplicacions, totes alhora. S’admeten les principals criptomonedes, incloses Bitcoin, Ethereum, XRP de Ripple i moltes més: podeu gestionar tots els vostres actius sota un mateix sostre, alhora.

Pensaments finals

Per assegurar-vos que els vostres actius d’FP siguin segurs, necessiteu una cartera de criptomonedes fiable. Els intercanvis criptogràfics sempre són vulnerables als atacs de pirateria, per això necessiteu una cartera que pugueu controlar i controlar completament.

Promo
banner
Promo
banner