Guia: 8 ICO a vigilar durant el quart trimestre del 2019

En aquesta llista d’ICO, trobareu els millors ICO que es llançaran properament. Si algun ICO us sembla emocionant, no oblideu investigar-ne més i formeu part de la propera venda si us interessa. 

EMX ICO

ICO

EMX és una borsa de derivats que ofereix accés als mercats mundials de derivats de 1.200 bilions de dòlars per a productes bàsics, renda variable i divises. Aquesta plataforma permet als comerciants negociar futurs i contractes perpetus sobre or, l’euro, altcoin, renda variable nord-americana i molt més. 

Aquesta plataforma té com a objectiu reinventar els mercats de derivats existents al món. Revolucionarà tot el mercat comercial, fent-lo més barat, més fàcil i més just. 

EMX té la intenció de reduir significativament els costos comercials aprofitant la moneda digital i un disseny eficient. Aquesta plataforma transformarà els rols tradicionals del corredor, l’intercanvi i el centre de compensació en un procés més racional. Això permetrà reduir els costos relacionats amb la gestió dels riscos i fer que els processos de marcatge, compensació i liquidació siguin més eficients. 

La venda de tokens EMX començarà del 9 de setembre de 2019 al 16 de setembre de 2019. 

ROKKEX ICO

ICO

Les fitxes RKX són bons perpetus estructurats que reclamen contra l’emissor el 15% del benefici brut de l’emissor. Com a tal, s’adjunta un tipus d’interès variable al bo (Token) que fa que el resultat financer sigui dependent de la rendibilitat de les activitats de l’emissor. El pagament als titulars de fitxes es farà cada trimestre. 

Aquest testimoni proporciona seguretat de programari de nivell militar per proporcionar als comerciants un entorn semblant a Fort Knox. És un potent motor de coincidència, KYC assistit per IA, una gran escalabilitat i atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per millorar el comerç. 

Aquesta idea va ser incorporat el segon trimestre del 2018 i el desenvolupament de MVP es va fer el tercer trimestre del 2018. L’ICO es posarà en marxa el quart trimestre del 2019, on inclourà la detecció de patrons i la prevenció de manipulacions fraudulentes del mercat. 

EMJAC ICO 

ICO

Es tracta del primer projecte DLT d’energia renovable verda del món. El seu objectiu és convertir-se en la primera plataforma digital del món que converteixi els residus en energia renovable verda. 

Aquesta plataforma aprofitarà la tecnologia blockchain per resoldre l’emmagatzematge global de pneumàtics residuals. Ho aconseguirà creant valor per als pneumàtics usats. Els pneumàtics es rastrejaran des de la font fins a la planta de reciclatge. 

El projecte integrarà el sistema blockchain d’Ethereum, que és ben conegut pel seu enfocament descentralitzat que gestiona contractes intel·ligents per salvar i protegir la relació entre EMJAC i els titulars de fitxes. 

Mitjançant aquesta tecnologia, la plataforma millorarà la traçabilitat de la gestió global de pneumàtics de rebuig per reduir l’abocament il·legal, garantir la responsabilitat de la logística i la producció i protegir el medi ambient. 

La data d’inici de l’ICO és l’11 de setembre de 2019. Actualment, s’ofereixen 350 milions de fitxes i altres fitxes es distribuiran 30 dies després que finalitzi la venda de fitxes.. 

Xarxa Hawk ICO

Aquest és el líder mundial en distribució Internet intel·ligent de les coses, que combina la informàtica de punta i la tecnologia blockchain per proporcionar a les empreses una nova generació d’infraestructura tecnològica IoT amb costos d’accés més baixos i una disponibilitat més eficient. 

En transformar el nou model econòmic, la xarxa Hawk combina la identificació digital i múltiples tecnologies de xifratge per permetre que els terminals intel·ligents, Internet de les coses i els usuaris es moguin sense impediments a la xarxa, garantint la seguretat dels actius i les dades.. 

La plataforma creu que ha arribat una era de percepció de la intel·ligència universal. 

Ja hi ha plans per iniciar un IEO Global Meetup l’octubre de 2019, inclòs el llançament del primer Dapp. Les persones que estan darrere del projecte preveuen que les principals borses començaran a negociar HAW durant el mateix període.  

EasyGuide (GCD) ICO

 Es tracta d’un ICO que pretén aportar solucions blockchain a la divisió de plataformes. 

EasyGuide és una solució descentralitzada de blockchain que permet als viatgers trobar companys de viatges de diferents països, unir-se a empreses de persones amb interessos similars i crear conjuntament rutes turístiques i compartir amb seguretat els costos d’aquesta organització.. 

La plataforma utilitzarà ressenyes i classificacions per agrupar els viatgers segons aquests paràmetres que coincideixin i formin propostes individuals per a cadascun d’ells. Aquesta plataforma té com a objectiu ajudar els turistes independents a compondre de forma ràpida i còmoda la ruta amb els viatgers adequats. 

Amb l’ajut de la tecnologia blockchain, EasyGuide permetrà a aquests grups de tot el món compartir amb seguretat els costos de viatge i seleccionar els serveis necessaris en un sol lloc. 

EasyGuide ICO començarà el 10 de setembre de 2019 i finalitzarà el 10 d’octubre de 2019. Es crearan un total de 6.500.000.000 GCD i es faran servir durant l’ICO. 

A més, la venda de fitxes GCD es considerarà un èxit si aconsegueixen assolir un límit mínim de 3 milions de dòlars. Tot i això, la venda podria acabar aviat si aconsegueixen assolir un límit màxim de 15 milions de dòlars. Durant el període ICO, els inversors poden comprar GCD a 0,002 USD per testimoni. 

Gingr ICO 

Això plataforma aportarà solucions blockchain al sector de l’entreteniment i els esdeveniments. 

Aquesta plataforma permet la reserva directa de punta a punta per a la prostitució mitjançant tecnologia de contractes intel·ligents blockchain i monedes digitals. La plataforma és fàcil d’utilitzar i divertida i permet pagar fàcilment les treballadores sexuals. 

Gingr és el primer ICO a Suïssa aprovat legalment i té com a objectiu alterar el mercat de 186.000 milions de dòlars amb l’ús de GGC. 

L’ICO començarà l’1 d’octubre de 2019 i finalitzarà el 31 d’octubre de 2019. Hi ha un total de 2.000.000.000 de monedes GGC i es disposaran cinc-cents milions durant el període ICO. 

L’ICO es considerarà reeixida si s’arriba a un límit mínim d’1 milió d’euros. Tot i això, si s’arriba abans a un límit màxim de 20, 450, 000 EUR, l’ICO es tancarà. 

Durant aquest període, es permetrà als inversors comprar una moneda GGC a 0,1334 dòlars. 

ICO de rehabilitació virtual (VRH)

Això plataforma aprofita els avenços en tecnologies blockchain, intel·ligència artificial i realitat virtual per a la rehabilitació psicològica de les poblacions marginades. 

La plataforma es va crear el 2017 i va ser la primera a comercialitzar l’ús d’IA i VR per a l’addicció i la rehabilitació correccional. Aquesta plataforma es considera líder en el seu sector. 

L’equip darrere de VRH va rebre premis i reconeixements mundials del govern canadenc i nord-americà, el Wall Street Journal i les Nacions Unides. 

La seva solució promet ajudar a controlar el dolor, prevenir trastorns per consum de substàncies, millorar les habilitats comunicatives de persones autistes i rehabilitar els reincidents.. 

 VRH considera que la privadesa i la seguretat de la informació de les persones són de màxima importància i tracta de solucionar aquest problema. 

Actualment, les dades d’aquests individus s’exposen al món i, quan es recuperen, els resulta difícil acceptar-los o, millor dit, integrar-los de nou a la societat. 

Per solucionar aquest problema, les plataformes volen utilitzar una adreça de cartera per identificar aquestes persones en lloc dels seus noms reals. L’única informació real que es recollirà és la seva edat, sexe, raça, biometria i seguiment dels ulls. 

L’ICO començarà el 2 d’octubre de 2019 i finalitzarà el 12 d’octubre de 2019. Durant aquest període, es crearan un total de 400.000.000 de VRH i s’utilitzaran 240.000.000 durant l’oferta de monedes. 

L’ICO es considerarà un èxit si aconsegueixen assolir un límit mínim de 5 milions de dòlars. Tot i això, si aconsegueixen assolir un límit màxim de 20 milions de dòlars, la venda es tancarà. 

A més, els inversors poden comprar el testimoni a 0,1 dòlars durant el període ICO. 

COVEX ICO 

 Es tracta d’una plataforma digital tot en un que permet als comerciants negociar monedes digitals, copiar habilitats comercials i completar els seus negocis dins dels seus grups d’inversió.. 

Dit d’una altra manera, aquesta plataforma compta amb passarel·les de comerç social, marge comercial i pagament, que funcionaran en una cadena de blocs transparent, descentralitzada i sense confiança. 

L’objectiu principal d’aquesta plataforma és crear una interfície on es puguin connectar els comerciants, comerciants, desenvolupadors, entusiastes de la tecnologia i empresaris de criptografia. Per aquest compromís, la plataforma ofereix la seva moneda, CoVEX Exchange. 

L’ICO començarà l’1 de novembre de 2019 i finalitzarà l’1 de desembre de 2019. Es crearan un total de 15 milions de COVEX i es disposarà de la mateixa quantitat durant aquest període. 

Si s’arriba a un límit mínim de milions de dòlars, aquest ICO es considerarà reeixit. Tot i això, la venda es tancarà un cop arribi a un límit màxim de 40 milions de dòlars. Durant aquest període, una moneda COVEX es vendrà a 0,85 dòlars. 

Si teniu previst invertir en propers ICO, assegureu-vos que primer enteneu el que ofereixen i feu un seguiment de les properes notícies sobre el mateix..

Bonificació

A continuació es mostra una llista d’altres ICO interessants que ja han tingut lloc aquest any.

1. Geon Network ICO

Data d’inici de l’ICO: 31 de gener de 2019

Data de finalització de l’ICO: 31 de març de 2019

Geon és una plataforma que té com a objectiu redefinir la realitat ampliant-la mitjançant la implementació de la tecnologia de realitat augmentada (RA). La plataforma permet als seus usuaris crear geons de la vida real que els permetran transferir fàcilment valor. D’aquesta manera, Geon facilita la interacció entre B2C i C2C d’una manera sense precedents. Els usuaris poden organitzar les condicions i definir els reptes que cal finalitzar abans de la transferència de valor.

La moneda nativa de la plataforma és el testimoni Geon (GEON). GEON és un testimoni basat en ERC20, emès per Ethereum cadena de blocs. Els usuaris poden utilitzar GEON per comprar monedes Geon i intercanviar valor amb altres usuaris, entre altres transaccions.

xarxa geon ava

Font: lamtuan.com

2. MenaPay ICO

Data d’inici de l’ICO: 15 de gener de 2019

Data de finalització de l’ICO: 15 de març de 2019

MenaPay és una passarel·la de pagament basada en blockchain a l’Orient Mitjà i Àfrica. L’objectiu de la plataforma és substituir els mètodes de pagament tradicionals per una criptomoneda totalment alimentada per blockchain.

MenaPay servirà com a plataforma que connecta els clients directament amb els comerciants mitjançant l’ús de blockchain. Els comerciants podran incorporar la tecnologia de MenaPay a la seva plataforma. La majoria dels comerciants recelen d’acceptar la criptografia com a pagament a la seva plataforma a causa de problemes d’extracció i inestabilitat de preus.

Així, els desenvolupadors van crear MenaCash. Aquesta moneda es pot considerar una moneda estable, ja que el seu valor està recolzat al 100% pel dòlar nord-americà. La criptografia s’utilitzarà com a moneda per a les transaccions a la plataforma MenaPay. En aquesta plataforma, cada moneda MenaCash té un valor d’un dòlar.

3. HotCoin ICO

Data d’inici de l’ICO: 21 de gener de 2019

Data de finalització de l’ICO: 21 de març de 2019

Data d’inici PRE-ICO: 7 de gener de 2019

Data de finalització PRE-ICO: 21 de gener de 2019

HotCoin és una solució de pagament que avala l’accessibilitat, la privadesa i la confiança en la indústria de l’entreteniment per a adults, multimilionària.

plataforma hotcoin

Font: www.hotcoin.org

HotCoin (HCN) utilitza l’algoritme blockchain ERC20 d’Ethereum, dissenyat per garantir l’anonimat dels usuaris que accedeixen als productes i serveis oferts per la indústria de l’entreteniment per a adults. L’equip darrere del projecte afirma que el seu testimoni ja es pot utilitzar amb aquest propòsit, cosa que permet als usuaris utilitzar llocs web i serveis per a adults.

També pretenen implementar altres productes, inclosa una cartera HotCoin, una passarel·la de pagament, així com solucions VR i AR.

4. Fundació OCEAN Poseidon

Data d’inici de l’ICO: 16 de febrer de 2019

Data de finalització de l’ICO: 24 de març de 2019

OCEÀ Posidó és una organització sense ànim de lucre que busca proporcionar solucions revolucionàries per aturar el canvi climàtic.

La primera solució de Poseidon, una plataforma impulsada per IA i blockchain anomenada reduce, vincula els usuaris a un sistema de crèdit de carboni, que pot ajudar a equilibrar les emissions de CO2.

reduir els poders als usuaris per reequilibrar l’impacte climàtic de qualsevol transacció i, mitjançant la nova tecnologia, es pot fer a petita escala (operant en grams en comptes de tones).

A diferència de la majoria de projectes que utilitzen la cadena de blocs d’Ethereum, el testimoni OCEAN de Poseidon utilitzarà la plataforma Stellar, que han trobat com la plataforma de cadena de blocs més respectuosa amb el medi ambient, ja que no requereix un mecanisme de consens que consumeixi una gran quantitat d’energia..

5. RAWG ICO

Data d’inici de l’ICO: 1 de març de 2019

Data de finalització de l’ICO: 15 de març de 2019

Data d’inici de la pre-venda: 22/05/2018

Data de finalització de la venda prèvia: 01/03/2019

RAWG, anomenat no oficialment “IMDb de jocs”, és una base de dades de videojocs i una plataforma de descobriment que inclou més de 50.000 títols de totes les plataformes de jocs populars que converteix les vostres habilitats en jocs en productes i serveis..

Es donaran recompenses als jugadors en fitxes RAWG per les gestes dels seus jocs preferits. Per als usuaris, les fitxes es poden utilitzar per reclamar ofertes especials als socis de RAWG i convertir-les en altres criptomonedes. Els anunciants també poden utilitzar els tokens RAWG per comprar anuncis a la plataforma RAWG per arribar als jugadors.

El preu d’un testimoni RAWG està lligat al preu d’un anunci publicat a RAWG: 100 fitxes significaran 1.000 impressions d’un anunci de bàner.

rawg

Font: producthunt.com

6. UseCom ICO 

Data d’inici de l’ICO: 15 de gener de 2019

Data de finalització de l’ICO: 15 de febrer de 2019

Subministrament de tokens ICO: 835.000.000 AVL

Data d’inici de la venda prèvia: 15 de novembre de 2018

Data de finalització de la venda prèvia: 15 de desembre de 2018

Subministrament de tokens de prevenda: 70.000.000 AVL

Preu: 1 AVL = 0,03 USD

AvailabilityCom és una plataforma basada en la tecnologia blockchain que es pot utilitzar per llogar qualsevol propietat, des d’apartaments i cases fins a cotxes i bicicletes, amb l’opció de pagar en moneda fiduciària sense cap interès afegit al preu..

AvailabilityCom és una plataforma que agilitzarà el procés de cerca i arrendament de qualsevol propietat sense claus, alhora que eliminarà la necessitat d’interferències de tercers. En utilitzar aquest servei, tothom podrà negociar i llogar propietats de franc al propietari sense haver de fer front a la burocràcia i els endarreriments..

7. HyperionX (TREE) ICO

Data d’inici de l’ICO: 20 de febrer de 2019

Data de finalització de l’ICO: 31/12/2019

Preu del testimoni: 1 ARBRE = 0,04 USD

HyperionX és una comunitat orgànica única i un mercat que incentiva els usuaris a veure anuncis i completar enquestes.

L’objectiu d’HyperionX és construir alguna cosa més que un simple mercat que reparteixi recompenses. L’equip creu que les tecnologies emergents, com el blockchain, canviaran directament la nostra manera d’interactuar amb la societat i la manera de veure els nostres llocs de treball. El seu objectiu és construir un mercat lliure i un ecosistema descentralitzat on la gent pugui crear contingut i rebre fitxes per realitzar diverses activitats..

Com que els usuaris continuaran fent servir HyperionX, desbloquejaran noves funcions i aplicacions descentralitzades que generaran noves maneres d’interactuar amb la comunitat..

hiperiónx

Font: www.hyperionx.org

Conclusió

Si voleu trobar més startups noves, consulteu-les Llista ICO. CryptoTotem compara diverses qualificacions de les millors agències analítiques i tenen una base de dades de més de 5400 projectes de criptografia.

Si esteu interessats en participar en ICO, feu la vostra pròpia investigació. Podeu llegir més cobertura sobre les ICO des del nostre lloc a la nostra macroanàlisi del mercat o en aquest article sobre les ICO de Vechain. Per últim, aquí teniu una altra anàlisi de com els preus de l’ETH també afecten l’ecosistema ICO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner