Главният изпълнителен директор на BTCS обяснява как компанията е надминала 1 милион долара в крипто активите

BTCS Inc. е публично търгувана криптовалута и блокчейн компания, която наскоро надмина границата от 1 милион долара в криптоактивите под управление (AUM). Забележителното постижение идва след възстановяването на цените на крипто от средата на март (Черен четвъртък). Докладите показват, че фокусираните върху биткойни крипто хедж фондове превъзхождат своите по-традиционни аналози. BTCS планира да следва премерен подход за диверсификация на настоящите си криптовалутни холдинги. Акциите на BTCS са нараснали с повече от 215% до момента.

В задълбочено интервю с Чарлз Алън, главен изпълнителен директор на BTCS, той споделя перспективата си за крипто пазара и как BTCS променя позициите си в индустрията. По думите на г-н Алън, BTCS Inc. (OTCQB: BTCS) е една от първите американски публично търгувани компании, които се фокусират върху цифровите активи и блокчейн технологиите. Компанията се фокусира върху три направления на дейност:

  1. Изграждане на портфолио от цифрови активи с голям фокус върху силно разрушителни вертикали
  2. Активно разглеждане на придобиванията в блокчейн пространството и;
  3. Разработване на платформа за анализ на данни за цифрови активи, насочена към предоставяне на решаваща информация на потребителите, позволяваща проследяването на множество обмени на цифрови активи и портфейли за обединяване на притежанията на портфейла в една платформа за преглед и анализ на показателите за ефективност и риск.

Тази шестгодишна компания се движи от вярата на своя екип в крипто и блокчейн технологиите и как те могат да променят света по дълбок начин. Според г-н Алън крайната цел на BTCS е да осигури общата експозиция на публичните инвестиции чрез тяхната публична компания.

Последните 6 години наистина бяха грубо пътуване, през това време имахме излагане по един или друг начин на почти всеки аспект от криптопространството, включително електронна търговия, копаене, портфейли, обработка на плащания и банкомати, за да назовем само няколко. Чрез тези преживявания и откровено някои неуспехи ние наистина се набрахме в това, което смятаме за изключителен бизнес модел за публична крипто-фокусирана компания. Имаме изключително ниско изгаряне в сравнение с нашите публични връстници и не сме обременени от всички оперативни рискове от добив или други скъпи предварителни приходи извън хоризонта..

Чарлз също коментира ефектите на COVID-19 в индустрията и как BTCS преодолява трудностите, дошли с глобалната пандемия.

Ефектите на COVID върху световната икономика все още предстои да се разберат. Очакваме продължаване на правителствените спасителни мерки, допълнително обезценяване на фиатните валути по целия свят. Като такива ние вярваме, че инвеститорите ще търсят оскъдни активи като Биткойн и Етериум като запас от стойност. С течение на времето това би трябвало да доведе до по-масово приемане на определени цифрови активи, което вероятно ще доведе до значително повишаване на цените.

Що се отнася до инвестирането, хората винаги изглежда търсят начини да предпазят парите си от инфлация и да получат печалба, по-голяма от тази, която може да предложи всяка финансова институция. Като самият опитен инвеститор Чарлз предложи своята гледна точка защо инвестирането в блокчейн и свързани с крипто компании е добър избор за диверсификация на портфейлите. Според изпълнителния директор на BTCS, блокчейн технологията има за цел да промени начина, по който извършваме глобален трансфер на активи, без посредници, като по този начин предоставя устойчиво решение за почти всяка съществуваща индустрия, намалявайки таксите и подобрявайки ефективността и сигурността.

Чарлз продължава, като обяснява как BTCS предлага на инвеститорите излагане на криптовалути и сигурен начин за инвестиране на този пазар. Компанията предлага бизнес план, който е диверсифициран и трябва да добави стойност извън това, което банка може да предложи на обикновения Джо.

Когато го попитаха за традиционната финансова система в САЩ и за добре познатите й проблемни отношения с крипто пазара, г-н Алън сподели своята гледна точка по въпроса, като каза:

По-перспективните институции в банковия сектор го възприемат, докато други седят отстрани с повече изчакване и виждат подход. Мисля обаче, че всички следят технологиите от страх да не бъдат изоставени. Като цяло вярвам, че пътят към трансформацията ще бъде бавен, тъй като много по-големи институции са дълбоко заплетени със стари системи или са много склонни към риск.

Как BTCS надмина границата от 1 милион долара

По време на това интервю с Чарлз нямаше как да не го попитаме как BTCS надмина този важен момент за толкова кратък период от време. Според главния изпълнителен директор компанията е събрала над $ 1 милион щатски долара, което им е позволило драстично да увеличат своите Bitcoin и Ethereum притежания. Към 5 август 2020 г. справедливата пазарна стойност на техните цифрови активи под управление се е увеличила до над 1,5 милиона щатски долара, което е 50% увеличение спрямо базата на разходите. В допълнение, Чарлз споменава, че компанията планира да разшири портфолиото си от цифрови активи извън BTC и ETH, но в момента е много предпазлива поради икономическа несигурност. Планът, както е обяснено от г-н Алън, е да се съсредоточи върху цифровите активи в силно разрушителни вертикали като криптовалути, интелигентни договори, IoT, изчисления и съхранение на данни и на протоколен слой, където е възможно.

Въпреки несигурността в бъдещето, Чарлз Алън е много бичи както по отношение на биткойните, така и по Ethereum, особено през следващите месеци, тъй като и двете криптовалути са показали голям растеж през 2020 г. Освен това BTCS проучва и по-малки проекти като токени, които биха могли да осигурят голяма полза в бъдещето. Съобщава се и за фирмата за цифрови активи развиваща се собствена вътрешна платформа за анализ на данни за цифрови активи, насочена към потребителите. Тъй като криптопространството е все още в зародиш, ценовите показатели, индексите, обемът на търговията и други важни показатели все още се усъвършенстват.

Ако искате да научите повече за BTCS, посетете техния уебсайт.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner