5 Projectes Blockchain amb intel·ligència artificial

Juntament amb l’aparició de blockchain, la intel·ligència artificial és una innovació que podria canviar el món. A mesura que les criptomonedes s’han popularitzat en l’ús i l’aplicació, també ho són el nombre de projectes enfocats a combinar aquestes dues tecnologies.

Projectes de blockchain que fan servir intel·ligència artificial (IA)

Aquí hi ha cinc prometedors projectes de blockchain que utilitzen intel·ligència artificial:

SingularityNET

Això projecte blockchain s’ha conegut a tot el món per la creació del robot anomenat Sophia, el primer robot que ha tingut ciutadania. Gràcies a això, és un dels projectes més reconeguts i destacats pel que fa a blockchain i IA.

Singularity és un mercat d’IA descentralitzat creat per al desenvolupament i finançament de projectes d’IA. És alimentat per una xarxa formada per algorismes d’intel·ligència artificial procedents de tot el món.

Projecte Blockchain mitjançant intel·ligència artificial

Aquest mercat obert permet al blockchain i a les empreses desenvolupar els seus propis projectes d’IA comprant i venent algorismes i dades d’IA. Aquest projecte de blockchain establert està liderat per membres de l’equip que tenen un ampli coneixement i experiència en els camps de tecnologia blockchain, IA i aprenentatge automàtic..

El doctor Ben Goertzel, el seu fundador, vol crear una xarxa blockchain basada en la IA, mitjançant l’ús de SingularityNET, per actuar com a cervell de Sophia.

SingularityNET va ser per excel·lència el desenvolupament de Sophia, sent responsable de crear i implementar els seus mòduls d’audició, empatia i vista..

AICoin

AICoin és una plataforma que permet als seus usuaris negociar i invertir en criptomonedes de manera que generin beneficis per a les parts implicades.

aicoin - blockchain & amp; intel · ligència artificial

Mitjançant la implementació d’intel·ligència artificial, els inversors poden generar ingressos aïllant patrons únics que siguin rendibles, que després s’apliquen a tots els seus negocis..

Els inversors han de comprar fitxes per participar. Els propietaris de tokens poden votar a favor d’un comerç que ells afavoreixin mitjançant la tecnologia de contractes intel·ligents integrada.

AICoin té com a objectiu produir beneficis per als seus inversors tant a curt com a llarg termini. La negociació assegura que els beneficis es generen a curt termini, mentre que la reinversió i el creixement del preu simbòlic proporcionen ingressos durant un període de temps prolongat

Les ressenyes d’aquesta plataforma han estat extremadament positives, ja que els inversors afirmen haver produït rendibilitats del 100% entre el període de setembre de 2017 i juny de 2018.

El projecte està avalat per un equip format per persones experimentades i professionals que es dediquen completament a donar als seus inversors els millors resultats possibles.

Cadena DeepBrain

Cadena DeepBrain (DBC) va començar com un ICO llançat a la cadena de blocs NEO. Aquesta plataforma informàtica utilitza blockchain per crear algoritmes d’intel·ligència artificial. A causa del fet que els càlculs d’IA són increïblement costosos, els desenvolupadors de DeepBrain Chain pretenen reduir aquests costos un 70%.

cervell profund

La plataforma es descriu a si mateixa com una “xarxa neuronal descentralitzada”. Una xarxa neuronal representa el complex sistema d’elements necessaris per al processament i l’ús de dades. Els nodes de la xarxa DeepBrain Chain proporcionen la potència de càlcul necessària per a la seva IA. A canvi de subministrar aquesta potència computacional, les fitxes DBC es distribueixen als nodes.

A més de proporcionar la potència computacional necessària per al desenvolupament d’IA, la plataforma DBC també servirà com a plataforma segura per al comerç de dades. Aquest mercat permetrà a qualsevol dels seus usuaris fer compres i vendre amb dades sense preocupar-se dels problemes relacionats amb la seguretat.

Mitjançant la implementació de la tecnologia blockchain, s’evitaran diversos tipus d’abús i filtració de dades.

L’equip que hi ha darrere de DeepBrain Chain ha anunciat recentment que s’allargaria el seu període de bloqueig, la qual cosa significa que no s’emetran nous tokens DBC al mercat durant aquest temps..

Peculium

El Peculium project és una plataforma basada en blockchain dirigida a animar les persones a guardar els seus actius. Peculium ho aconsegueix combinant estalvis convencionals amb criptomonedes.

La intel·ligència artificial s’utilitza en aquest cas per racionalitzar la creu de l’estalvi tradicional a les monedes digitals per ajudar els clients habituals, així com els comerciants i corredors professionals, a fer reinversions adequades.

Recentment, la plataforma va aconseguir atraure inversions inicials de 8,1 milions de dòlars. El projecte compta amb el suport d’un equip de comerciants i desenvolupadors de programari experts.

Xarxa AI Matrix

Matriu és una plataforma de codi obert amb tecnologia blockchain que donarà suport a l’ús de contractes intel·ligents i solucions d’aprenentatge automàtic. La infraestructura de la plataforma es va desenvolupar i es va basar en sistemes d’intel·ligència artificial i la tecnologia s’utilitzarà per a la millora contínua de la plataforma, optimitzant de forma independent les seves xarxes de blockchain..

Projecte Matrix Blockchain AI

Matrix canvia la manera com s’executen els contractes intel·ligents millorant la velocitat, facilitat, seguretat i flexibilitat.

La plataforma també utilitzarà la potència minera de la xarxa Matrix per resoldre càlculs complexos i costosos d’IA.

El creador de contractes intel·ligents de llenguatge natural permet a qualsevol persona desenvolupar i executar contractes intel·ligents en la seva llengua materna (anglès, espanyol, francès, etc.). Això permetrà que tothom pugui fer i utilitzar contractes intel·ligents per a diversos tipus de tasques. L’execució del llenguatge natural xinès ja s’ha demostrat que funciona de manera eficient.

La xarxa d’IA funcionarà amb el seu propi blockchain. Està previst que es llanci la xarxa principal Matrix durant el tercer trimestre del 2018. Mentrestant, totes les versions actuals dels seus serveis s’executen mitjançant la cadena de blocs d’Ethereum. Després de llançar mainnet, Matrix passarà de tenir un testimoni basat en ERC-20 a la seva pròpia criptomoneda nativa. El testimoni MAN s’utilitzarà per executar aplicacions i accedir als serveis d’IA.

El projecte també forma part de la iniciativa Belt and Road, un dels projectes d’infraestructura més grans de la Xina. El projecte es centra en la construcció d’una infraestructura en què noves i eficients rutes marítimes i terrestres facilitin els transports entre Europa, Xina, Rússia i Àfrica..

Cole és un escriptor independent dedicat a la criptomoneda i a les tecnologies emergents. Articles anteriors sobre Masternodes s’han publicat a llocs web de criptografia líders i s’han citat a White papers

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner