Els millors 6 llocs per comprar Litecoin i Com

Litecoin (LTC) ha estat des de fa molts anys una de les monedes altcoins més importants del mercat. Aquest és probablement el motiu principal pel qual és possible que vulgueu comprar Litecoin per a la vostra cartera. La veritat és que amb més de cinc anys com un dels principals competidors de Bitcoin, molts no ho considerarien gens altcoin. En aquest article, us mostrarem com i on comprar Litecoin de la millor manera possible per començar a utilitzar la que pot ser la moneda digital del futur.

Què és Litecoin?

Una de les primeres forquilles de Bitcoin, Litecoin, va ser dissenyada per crear un mètode alternatiu de pagament més ràpid i més barat. Tot i que comparteix molts dels detalls tècnics de Bitcoin, els processos de xarxa de Litecoin es bloquegen més ràpidament. Com a resultat, pot ser més atractiu per a casos d’ús comercial convencionals. Igual que Bitcoin, Litecoin funciona mitjançant un algorisme de mineria de prova de treball. Amb això, els usuaris de tot el món mantenen la xarxa proporcionant potència informàtica.

Des del seu llançament el 2011, Litecoin ha passat gran part de la seva existència com una de les monedes més valuoses per capitalització de mercat. Durant diversos anys, va mantenir el lloc número 2 darrere de Bitcoin, abans de l’ascens d’Ethereum el 2016.

Avui en dia hi ha un subministrament en circulació de més de 58 milions de litecs. Més de 200 empreses a tot el món accepten Litecoin, segons el Fundació Litecoin.

El cinc d’agost, Litecoin va experimentar una reducció a la meitat en què es van reduir les recompenses rebudes pels miners per processar transaccions de 25 LTC per bloc a 12,5 LTC per bloc. Això és molt alcista per a l’actiu digital que continua expandint-se a tot el món.

On puc guardar la meva Litecoin?

Com una de les criptomonedes més antigues i populars, gairebé tots els principals proveïdors de carteres admeten Litecoin.

Si esteu interessats en Litecoin o esteu interessats en la mineria de Litecoin, és probable que vulgueu descarregar l’oficial Litecoin Core cartera. Una altra opció és Loafwallet, una cartera independent de font oberta i Litecoin construïda pel fundador de Litecoin, Charlie Lee.

Per mantenir Litecoin i totes les altres monedes en un sol lloc, hauríeu d’obtenir una cartera multi-moneda segura i de bona reputació. Jaxx i Coinomi ofereixen carteres fantàstiques i fàcils d’utilitzar per a mòbils o ordinadors. Mentre que una cartera de maquinari com la Ledger Nano S proporciona la màxima seguretat en la vostra criptografia.

Els millors 6 llocs per comprar Litecoin

Saltar-se l’intermediari i minar Litecoin per si mateix necessita recursos considerables i una inversió inicial significativa. Si heu d’aconseguir Litecoin i participar en l’economia digital ara mateix, aquí teniu cinc de les millors maneres de començar.

Binance

Com comprar Litecoin a Binance Exchange

Binance és un dels intercanvis més grans i populars del mercat de criptomonedes i permet als usuaris comprar Litecoin i també una àmplia gamma de monedes virtuals. La plataforma ofereix set parells comercials diferents per a Litecoin, inclosos Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), USD Coin (USDC), Ethereum (ETH) i Paxos Standard (PAX). Litecoin representa més del 5% del volum total de negociació a la borsa Binance.

Aquest intercanvi de criptomonedes també ofereix una plataforma de negociació bàsica i avançada per ajudar els usuaris a tractar els actius digitals segons les seves necessitats. Un gran nombre de parells comercials en aquest intercanvi el fa molt útil per a aquells comerciants que vulguin comprar Litecoin i altres monedes altcoins.

Un cop l’usuari compra la moneda virtual, la pot enviar 1 a la seva cartera després de pagar una petita quota de retirada.

Coinbase

Com comprar Litecoin a Coinbase

Un dels intercanvis de criptografia més importants del món, Coinbase és el millor punt d’entrada per a algú que comença a criptar des de la planta baixa. Ofereixen als usuaris la possibilitat de comprar diverses criptomonedes principals directament amb USD o EUR. Aquests inclouen Litecoin, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash i Ethereum Classic.

Tot i que no ofereix tantes funcions com altres intercanvis de criptografia, la simplicitat de la seva experiència d’usuari fa que sigui tan accessible per a principiants que vulguin mullar-se els peus. Coinbase també guarda els seus fons en una cartera a la seva plataforma (cosa que no és ideal). Però tots els fons estan assegurats per Coinbase contra les amenaces de seguretat.

Kraken

Compra Litecoin a Kraken Exchange

Kraken és un intercanvi sofisticat, que permet als usuaris comprar Litecoin o una altra criptomoneda, i operar amb criptografia al marge. Els usuaris poden comprar algunes monedes directament amb Fiat, inclosos els parells USD i EUR de Litecoin.

Kraken també ofereix parells de Bitcoin per dòlars canadencs, lliures esterlines i iens japonesos. Així, els usuaris d’aquestes monedes poden accedir a Litecoin comprant Bitcoin i després canviar per LTC a la mateixa plataforma.

Bitstamp

Compra Litecoin a Kraken Exchange

Operatiu des del 2011, amb seu a Europa Bitstamp és una plataforma provada pel temps per als usuaris que vulguin intercanviar monedes importants amb alta liquiditat. Els usuaris de Bitstamp poden pagar amb USD o EUR per Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple i Litecoin.

Un cop heu comprat el vostre Litecoin, Bitstamp ofereix opcions d’alt nivell per canviar totes aquestes monedes amb BTC, incloses les comandes de límit i stop-loss (configuració automatitzada per comprar / vendre quan una moneda arriba a un preu específic). Tot i això, si voleu canviar Litecoin amb altres monedes altes, haureu de passar a una altra borsa, com ara Binance.

Coinmama

Compra Litecoin a Coinmama

A diferència de molts dels altres d’aquesta llista, Coinmama no és un intercanvi. En canvi, és un lloc senzill i fàcil d’utilitzar on la gent pot comprar Litecoin o bé amb una targeta de crèdit.

Haureu de trobar un altre intercanvi per començar a operar o si voleu canviar qualsevol de les vostres criptografies a Fiat. Però la comoditat de Coinmama el converteix en un lloc ideal per comprar el vostre primer xifrat.

Actualment, els usuaris de Coinmama poden comprar Litecoin, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Ripple, Qtum i Cardano.

Huobi

Compra Litecoin a Huobi Exchange

Huobi Des de fa uns anys, ha estat un dels intercanvis de criptografia més importants del món. Fundada a la Xina el 2013, ara té la seva seu a Singapur, amb oficines a tot el món. Huobi té opcions per a mòbils i web, que permeten als usuaris comprar diverses monedes a través de la seva plataforma “Huobi OTC”.

Ara mateix, no es pot comprar Litecoin directament amb Fiat. Les monedes admeses per a la compra OTC són BTC, ETH, USDT, EOS i HT, el testimoni natiu de Huobi. No obstant això, podeu comprar fàcilment qualsevol d’aquestes monedes i canviar-la per Litecoin a Huobi Pro, la seva popular plataforma d’intercanvi de criptografia d’alt nivell..

El gran avantatge d’Huobi és un gran nombre de monedes disponibles per al comerç: gairebé totes les criptomonedes que val la pena conèixer, des de Bitcoin, Ethereum i Litecoin fins a Neo, Tron, VeChain i moltes més. També us permeten cobrir posicions durant una baixada mitjançant la conversió a i des de Tether.

Per què esperar??

Hi ha moltes maneres fàcils, segures i segures d’apropar Litecoin. Les transaccions ràpides i econòmiques que ofereix Litecoin l’han convertit en una alternativa popular a Bitcoin durant anys. Tot i que les similituds del codi signifiquen que comparteix molts dels mateixos aspectes positius.

Si voleu entrar al mercat altcoin o teniu previst pagar amb criptografia amb comerciants progressistes de tot el món, consulteu aquests llocs i comenceu a utilitzar Litecoin avui mateix.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner