Què és Airdrop: els 5 principals Airdrops de tots els temps

La majoria de la comunitat criptogràfica coneix o almenys ha sentit a parlar del terme “llançament aeri”. Un llançament aeri és quan els creadors d’un projecte de cadena de blocs regalen monedes de criptomoneda o fitxes de plataforma gratuïtes als seus usuaris si compleixen els seus requisits de llançament aeri.

Per rebre monedes gratuïtes, sovint és necessari que tingueu una certa quantitat de la fitxa o fitxes reals de la plataforma i que s’emmagatzemin a la cartera designada. La majoria de les plataformes de llançament aeri també requereixen que us subscriviu, publiqueu o compartiu alguna cosa sobre elles a les plataformes de xarxes socials, però això varia d’un projecte a un altre.

Els regals d’Airdrop solen passar així: en una data precisa que s’anunciarà, el projecte prendrà una instantània de la cadena de blocs, que mostrarà els comptes i els seus saldos en aquest moment. Els titulars de tokens rebran una quantitat determinada de monedes / fitxes segons es publiqui. Aquests airdrops es distribueixen en diverses cadenes de blocs, però Ethereum té la majoria dels projectes de criptografia existents basats en la seva cadena de blocs i són coneguts per organitzar airdrops.

Hydro Airdrop

Llançament d’hidrogen

Hydro és un projecte desenvolupat per Hidrogen company, una plataforma tecnològica per a desenvolupadors i empreses del servei financer, que es va crear per permetre als sistemes privats interactuar amb una cadena de blocs pública.

Aquest híbrid entre el model privat i el públic permet a les plataformes de serveis financers controlar la dinàmica d’un llibre públic distribuït, transparent i indiscutible. El projecte posa èmfasi en certes àrees on cal millorar, com ara la validació, la gestió d’identitats, la seguretat de documents, les transaccions i la intel·ligència artificial.

Hydro va completar el seu llançament el 16 de febrer, distribuint un total de 2.632.330.741,57. Els primers 25.000 desenvolupadors que van participar durant el període de llançament eren elegibles per rebre un mínim de 222.222 fitxes HYDRO. A diferència de la majoria de projectes, cap de les fitxes HYDRO existents no es pot comprar en una venda. Aquesta distribució de fitxes és definitiva, ja que l’equip va declarar que no mantindria cap més llançament d’aeròdrom.

Avui és el dia! Les inscripcions finalitzen aquesta nit a les 23:59 PM EST, després començaran amb la distribució del testimoni #Airdrop. #blockchain #fintech #developers https://t.co/i5NSLyFFun pic.twitter.com/wusMT8DeZj

– Hidrogen (@HydrogenAPI) 16 de febrer de 2018

Polymath

Polymath és una plataforma basada en blockchain que pretén servir com a interfície entre els valors financers tradicionals i la tecnologia blockchain. La moneda i la plataforma van ser dissenyades per simplificar el procés legal de creació i venda de fitxes de seguretat. El seu nou estàndard de fitxes compatible amb el govern, ST20, només pot ser propietat i propietat d’una llista d’inversors autoritzats.

El 31 de gener, Polymath va distribuir amb èxit un total de 9.556.000 fitxes POLY a 38, 224 carteres.

El POLY Airdrop està completat oficialment!

Hem distribuït amb èxit 9.556.000 POLY a 38.224 adreces.

Un enorme agraïment a la nostra comunitat per participar i compartir tots els seus meravellosos missatges amb nosaltres. Això només és el començament…

Deixeu que comenci l’estampida. pic.twitter.com/hCLWnFxTQ8

– Polymath (@PolymathNetwork) 1 de febrer de 2018

A causa dels interessos sense precedents que mostren els usuaris de Polymath Airdrop (més de 40.000 aplicacions de tot el món), han augmentat molt la quantitat de tokens que inicialment tenien previst regalar.

Per assegurar-se que aquest llançament aeri va funcionar de manera justa, van requerir que cada participant realitzés un procés de coneixement del client i de lluita contra el blanqueig de diners (KYC / AML). D’aquesta manera, van confirmar que només els usuaris reals de la plataforma Polymath reben els seus tokens (en lloc de bots), que al seu torn els va permetre distribuir una quantitat més gran als seus inversors.

El procés de registre Airdrop va finalitzar el 10 de gener, on es va confirmar que els primers adoptants rebien fitxes POLY. La quantitat de fitxes que un primer adoptant va rebre durant el llançament va ser de 250 fitxes POLY.

Decret

Decred (DCR) és una plataforma basada en cadenes de blocs que busca prioritzar la governança descentralitzada i crear una criptomoneda que s’executi de forma autònoma.

El llançament aeri va començar amb l’anunci públic de Decred el 15 de desembre de 2015 i la campanya va finalitzar el 18 de gener de 2016. En total, 3.244 sol·licitants van completar amb èxit el procés de confirmació del llançament enviant una adreça Decredada.

La inscripció a l’avió va estar disponible durant 34 dies i participants de 99 països diferents van participar en el procés. Cada participant amb èxit va rebre aproximadament 258,93958076 Decred quan va introduir la llavor que va generar (i va desar) en una cartera.

Els correus electrònics d’invitació comencen el 8 de gener de 2016. El registre d’Airdrop romandrà obert fins al 18 de gener. Les sol·licituds es processen fins al llançament de mainnet! #decred

– Decred (@decredproject) 7 de gener de 2016

També es van aplicar verificacions per investigar la semblança de les adreces IP i les adreces de correu electrònic entre les entrades: aquest procés també es va fer manualment. Tot i que no hi ha un sistema d’avaluació perfecte, van fer esforços considerables per pagar a cada sol·licitant el màxim temps possible.

Tot i això, per apaivagar la preocupació de la comunitat, el projecte va decidir dur a terme una altra revisió (i final) de la base de dades per verificar la seva integritat i eliminar els sol·licitants problemàtics que es reconeixien com a fraudulents. El resultat d’aquesta comprovació va mostrar que cada participant amb èxit rebia una mica més de monedes de les especificades, però no menys de la quantitat prevista de 258,93958076.

eBTC

eBTC és una versió compatible de ERC20 de Bitcoin que es va crear a la cadena de blocs Ethereum. La moneda es va crear per combinar les millors funcions de les dues monedes principals, amb un límit màxim de 21 milions, compatible amb contractes intel·ligents i temps de transacció més ràpids.

El registre de l’aeronauta es va tancar el 29 de setembre a les 15:00. EST, i les fitxes es van distribuir el 30 de setembre. Van regalar el 95% (19.950.000) del seu eBTC a la seva campanya de llançament a l’aeroport, que es van distribuir de manera equitativa entre les adreces enviades per participar-hi. La moneda es negociava a uns 0,03 dòlars nord-americans quan va finalitzar el llançament.

El període d ‘inscripció al $ EBTC s’ha acabat el llançament d’aire Gràcies a tots els que us heu inscrit, les fitxes es distribuiran demà. #eBTC #ETH

– eBTC (@ebtctoken) 29 de setembre de 2017

Ontologia Airdrop

Ontology (ONT) és una cadena de blocs i una xarxa de llibres distribuïts dissenyada per allotjar dApps i plataformes de contractes intel·ligents.

El 7 de març de 2018, Ontology va finalitzar el seu primer llançament a aquells que es van subscriure al seu butlletí i van assistir a NEO DevCon. Les persones que es van subscriure per obtenir el butlletí Ontology al gener del 2018 van rebre 1.000 fitxes Ontology (ONT) i els assistents a NEO DevCon van rebre 500 fitxes ONT. ONT valia al voltant de 10 dòlars en aquell moment, segons Coinmarketcap.

Ontology Acaba de distribuir ONT per a la subscripció al butlletí de notícies i NEO DevCon Airdrops! https://t.co/ypu43oCJle $ ONT

– Ontologia (@OntologyNetwork) 7 de març de 2018

La instantània de la cadena de blocs NEO es va fer a l’altura del bloc 1.974.823, que va tenir lloc a les 09:15:33 del matí (UTC +8) el 28 de febrer de 2018.

Per cada NEO retingut, es va llançar una fitxa de 0,2 ONT a cada cartera NEO. 0,1 ONT es va posar a disposició a l’instant i l’altre 0,1 ONT es va distribuir quan Ontology va llançar la seva xarxa principal. Es pot comprar ontologia a Intercanvi Binance.

Llegeix més:

  • EOS Airdrops i com reclamar les vostres fitxes gratuïtes
  • EOS Airdrop: fitxes eosDAC gratuïtes
  • ETC Callisto Airdrop (CLO): tot el que heu de saber

Conclusió

En distribuir els tokens a la comunitat, els ICO i els projectes permeten que la seva criptografia entri a la següent fase de desenvolupament. Fer que els altcoins siguin més accessibles per a més persones sempre ha estat un repte, però les campanyes de llançament a l’aigua semblen facilitar el procés.

Queda per veure si aquests titulars conservaran o no aquests tokens perquè realment creuen en el seu potencial o els intercanvien immediatament en plataformes comercials..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner