4 persones famoses que van donar suport a Ripple (XRP)

Ondulació és el nom compartit per una plataforma blockchain i una moneda que es van llançar per primera vegada el 2012 com a successiva iteració de Ripplepay. A continuació trobareu algunes de les persones més importants que van donar suport a Ripple en el seu camí per convertir-se en una de les criptomonedes més importants de la història!

La plataforma Ripple té moltes funcions, ja que és un sistema de liquidació bruta en temps real (RTGS), un canvi de divises i una xarxa de remeses. Aquesta multifuncionalitat és possible gràcies a l’ús d’un llibre major que és supervisat i controlat per una xarxa que comprèn servidors de validació independent que comparen contínuament els registres de transaccions. També té un protocol de codi obert que es va crear per permetre transaccions monetàries ràpides i econòmiques.

Ripple (XRP) utilitza una base de dades pública compartida que implementa un procés de consens entre els servidors de validació per garantir que procedeixin al millor interès de la xarxa. Els servidors de validació poden ser propietat de qualsevol, independentment de si es tracta d’una persona o d’una institució.

La moneda XRP i Bitcoin no comparteixen el mateix disseny, ja que la primera no es va voler servir només com a forma de moneda electrònica. Com que Ripple no s’explota, no requereix accions que requereixen molta energia i informàtica, com en el cas de Bitcoin.

Quan tot el mercat de criptografia estava en auge a finals de 2017-principis de 2018, Ripple tenia el màxim històric de 3,83 dòlars, però quan el mercat de criptografia va caure aquest estiu, també va seguir Ripple, cosa que el va portar al seu preu actual de 0, 297389.

Segons dades de Coinmarketcap, El testimoni XRP de Ripple és ara l’altcoin més gran, amb un límit de mercat de 15.000 milions de dòlars, superant els 13.000 milions de dòlars d’Ethereum. Com a resultat, ETH ha estat destronat de la seva posició, convertint-se en la tercera criptomoneda més gran, cosa que situa XRP al capdavant com la segona moneda més gran del món..

L’estat recentment adquirit de XRP pot ser degut a la constant publicitat que Ripple ha vist en els darrers mesos.

ondulació XRP

Font: pixabay.com

El servei ha estat notícia pels seus desenvolupaments i usos, i també s’ha fet evident que molts noms famosos donaven suport a Ripple, la seva plataforma i la seva moneda nativa..

Llista de les persones més famoses que van donar suport a Ripple

Snoop Dogg

Snoop Dogg, Snoop Doggy Dogg o Snoop Lion, com li agradava que el cridessin el 2013, un dels rapers més famosos de la música, va ser convidat per Ripple a actuar a la reunió de la seva comunitat durant la Conferència de Consens de 2018..

Tot i que no ha declarat res sobre la inversió o la celebració de cap XRP, suposarem que va donar suport a Ripple i al projecte en general des que va fer una compareixença a l’esdeveniment. El públic va poder gaudir d’un espectacle íntim realitzat per Snoop, que va ser seguit del llançament de la marca XRP.

Tot i que això només és una especulació, molts creuen que Ripple va pagar a l’artista no només en efectiu, sinó també en fitxes XRP.

Ashton Kutcher

Potser ho sabreu Ashton Kutcher dels seus papers a Two and a Half Men, That 70s Show, Dude Where’s My Car i Punk’d, però Kutcher també és un expert en capital de risc i un dels partidaris més vocals de XRP.

Tenint en compte la predisposició de Kutcher a les inversions tecnològiques, només va ser qüestió de temps que va mostrar interès per Ripple i la seva moneda XRP. El maig de 2018, va revelar que, juntament amb el seu soci comercial Guy Oseary, van donar XRP per valor de 4 milions de dòlars a Ellen DeGeneres pel seu fons benèfic per a la vida salvatge.

“Sempre estàs pensant en tothom”, va dir Kutcher al conductor del programa. “Volíem demostrar-vos que la gent està pensant en vosaltres”.

“Ripple és bàsicament una plataforma per permetre a la gent transferir diners de compte bancari a compte bancari, persona a persona, de manera segura, senzilla, molt ràpida”, va ser la breu explicació de Kutcher sobre la plataforma al públic del DeGeneres Show..

Va donar suport a Ripple cofundant l’empresa de capital risc A-Grade Investments i ha invertit en més de 60 empreses i startups de la indústria tecnològica, entre les quals destaquen Skype, Foursquare, Airbnb, Path i Fab.com..

Ashton Kutcher: una de les persones que va donar suport a Ripple

Font: Ripple XRP News Tech

Madonna

La llista de celebritats que van donar suport a Ripple inclou fins i tot la pròpia reina del pop. Aquest any, Madonna va publicar al seu compte de Twitter que pel seu 60è aniversari el seu objectiu era enviar una donació substancial als orfes de Malawi mitjançant l’ús de monedes Ripple. Després que es va anunciar públicament l’associació, Ripple (XRP) va publicar al seu lloc web que coincidiria amb totes les donacions fetes a través de la pàgina de Facebook del cantant..

Tant Ripple com Madonna van establir l’objectiu inicial en 60.000 dòlars, però l’organització benèfica de Malawi va aconseguir recaptar molt més, la suma va ser de fins a 200.000 dòlars (donats més tard per 800 persones).

El vicepresident sènior d’operacions, Eric van Miltenburg, va dir el següent sobre l’associació:

“Ens sentim honrats de formar part de l’increïble treball de Raising Malawi amb alguns dels nens més pobres del món i estem agraïts als nostres inversors de Sound Ventures per fer-nos la introducció i aquesta important causa”.

Factura Clinton

L’ex 42è president dels Estats Units., Bill Clinton, va ser convidat a ser l’orador principal a la conferència Ripple’s Swell a San Francisco que va tenir lloc aquest octubre.

Ripple va declarar que van escollir Clinton perquè havia “ajudat a iniciar un període d’extrem creixement i adopció d’Internet, donant forma al que és avui”.

Clinton va donar suport a Ripple i al món de la criptografia i la cadena de blocs en general, afirmant que la tecnologia del llibre major distribuït (DLT) té possibilitats “sorprenents” i que no depèn de les fronteres nacionals.

“Tot aquest acord sobre blockchain té el potencial que fa només perquè és aplicable a les fronteres nacionals [i] els grups d’ingressos. Les permutacions i les possibilitats són increïblement grans ”, va dir l’expresident. “Podríem arruïnar-ho tot mitjançant una política d’identitat negativa i una política econòmica i social. Penses en això “.

Bill Clinton: un famós seguidor de Ripple

Font: ripple.com

Paraules finals

Ripple ha fet grans avenços en la incorporació de moltes institucions financeres a la seva plataforma des dels seus inicis. La seva xarxa actual inclou centenars d’alguns dels bancs i sistemes de pagament més grans del món.

A més, Ripple Labs ha aconseguit el suport i l’atenció de personatges famosos, cosa que augmentarà l’adopció de la plataforma i la moneda per al seu ús general, a més de facilitar la utilització del testimoni..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner