7 inversors famosos d’Ethereum que hauríeu de conèixer

Actualment, la segona criptomoneda més valuosa del món, Ethereum, ha començat a cridar més l’atenció dels inversors. Després del desembre de 2017, quan, juntament amb la majoria dels altres cryptos, el preu de l’ETH va assolir el màxim històric, encara més inversors d’Ethereum s’han unit al mercat. Avui enumerarem els 7 més famosos.

Una de les raons per les quals Ethereum s’ha convertit en un dels favorits entre els inversors és el fet que és molt més que un projecte de criptomoneda. De fet, es podria argumentar que Ethereum és el projecte blockchain més important del món, ja que contribueix activament a l’adopció principal de cryptos gràcies a la seva plataforma que ofereix suport per a dApps, contractes intel·ligents i nous projectes blockchain..

Com passa amb totes les criptomonedes, hi ha diversos riscos a l’hora d’invertir en Ethereum com a plataforma. Tot i això, això no ha impedit que moltes persones ho facin, incloses diverses celebritats i grans noms de la criptosfera.

Aquí teniu una llista d’inversors famosos d’Ethereum:

Joseph Lubin

Compta amb una experiència immensa en camps com l’enginyeria de programari, la robòtica, la visió artificial i les xarxes neuronals, Joseph Lubin és també un dels grans noms que s’associa amb el projecte Ethereum. El cofundador d’Ethereum i fundador de ConsenSys (una empresa de programari amb seu a Brooklyn centrada en la creació de dApps basada en la plataforma Ethereum) pot ser un dels majors inversors d’Ethereum.

Segons diversos rumors, Joseph Lubin va ser un dels millors compradors de l’esdeveniment de venda multitudinari d’Ethereum que va tenir lloc fa un parell d’anys. Per diversos experts del sector, Joseph Lubin és considerat un dels titulars més importants d’Ethereum, amb una valoració que se suposa que pot arribar als 10.000 milions de dòlars..

Al mateix temps, Lubin és també el fundador de l’empresa suïssa EthSuisse que ha invertit molt a Ethereum. Amb ConsenSys i EthSuisse, no només inverteixen en el futur de la xarxa, sinó també en solucions que puguin oferir millors serveis als usuaris.. 

A més, Lubin també ho ha fet estar implicat en diferents grups transversals que tenien com a objectiu avançar en solucions relacionades amb problemes de governança a l’espai blockchain. Per tant, quan compreu Ethereum, això no significa necessàriament fons directament per a desenvolupadors, sinó que també pot ser desenvolupant nous serveis, reunint esforços per crear noves solucions i ampliant tot l’ecosistema..

joseph lubin - famós inversor en ethereum

Font: rte.ie

Richard Sherman

Richard Sherman, un cantoner de futbol americà per als San Francisco 49ers de la NFL (National Football League), és una altra persona famosa apassionada per les criptomonedes. Sherman va començar com a Bitcoin i Ethereum inversor molt aviat, després que els fans van començar a preguntar si podien comprar productes i mercaderies des del seu lloc web oficial mitjançant diverses monedes digitals.

Richard va declarar en diverses ocasions que posseïa uns quants BTC, ETH i LTC però no està realment interessat en la multitud d’altres monedes més petites. Va comprar Bitcoin quan es valorava al voltant dels 1.000 dòlars i va aconseguir cobrar quan els preus es van disparar per sobre dels 19.000. Independentment, va declarar que lamenta no mantenir els bitcoins tal com eren.

Richard Sherman ha estat seleccionat quatre vegades al Pro Bowl i també quatre vegades votat com a All-Pro. Ha estat jugant als Seattle Seahawks entre el 2011 i el 2017 i als San Francisco 49ers des del 2018.

El senyor Sherman no només està interessat en les criptomonedes, sinó que també és un ambaixador de l’aplicació de trivialitat FleetWit. A més, també ha invertit en altres accions tecnològiques, demostrant que té una cartera diversificada.

Hi ha diferents individus que van decidir entrar al mercat de criptomonedes.

Cameron i Tyler, els germans Winklevoss – Inversors Ethereum

Cameron i Tyler Winklevoss han estat titulars en nombroses ocasions a causa de la seva connexió amb el món criptogràfic. Tot i que els germans s’han fet un nom després de demandar Mark Zuckerberg, el fundador i CEO de Facebook, afirmant que els va robar la idea d’una xarxa social, avui en dia els germans Winklevoss són coneguts com alguns dels majors inversors d’Ethereum.

La demanda va permetre als germans conformar-se amb la friolera de 65 milions de dòlars en efectiu i efectiu de Facebook. Després de veure una oportunitat en tecnologia blockchain i criptogràfica, van decidir invertir en Bitcoin. Els germans van acabar comprant 120.000 Bitcoin el 2012, quan el preu era inferior a 10 dòlars. Després del seu èxit financer, van reinvertir i van obtenir uns 350 milions de dòlars d’altres criptomonedes, incloses Ethereum. Els germans també són reconeguts per crear l’intercanvi de criptografia amb seu a Nova York anomenat Gemini.

Tot i que els germans Winklevoss han invertit en Bitcoin (BTC) i se centren en aquest actiu digital, també mantenien Ethereum. Tyler Winklevoss explicat que les Ofertes inicials de monedes (ICO) no eren conformes a la llei de valors i que són fitxes a més de fitxes. Respecte al valor de la xarxa Ethereum i les seves fitxes, el Sr. Winkleovss va dir que el seu valor rau en la pròpia xarxa en lloc d’en altres fitxes digitals..

De moment, no hi ha informació clara sobre la quantitat d’ETH que tenen o si han decidit vendre una part de la seva participació. Tot i això, continuaran jugant un paper important en tot el mercat de criptomonedes independentment de la moneda virtual que tinguin.

Cameron i Tyler: famosos inversors en ethereum

Font: CNBC

Vitalik Buterin – Fundador d’Ethereum

Vitalik Buterin és un nom que difícilment requereix cap introducció, especialment per a aquells que estan ben acostumats a l’espai criptogràfic. La nostra llista no estaria completa sense Vitalik, el cervell darrere de tot el projecte Ethereum i, possiblement, la persona més important de l’esfera criptogràfica després de Satoshi Nakamoto.

És ben sabut que Vitalik Buterin és un home molt ric amb un dels recursos nets més grans de la criptografia. Tot i que l’inventor mai no ha reconegut públicament la quantitat d’ETH que posseeix, hi ha hagut informes sobre la transferència de 30.000 ETH a Bitstamp, un dels intercanvis de criptografia més grans, en algun lloc del desembre del 2017. Altres fòrums i publicacions publiques representen a Vitalik com a titular d’alguna part al voltant de 500.000 ETH.

Al cap i a la fi, ningú pot respondre a aquesta pregunta a part del propi Vitalik Buterin. El més sorprenent és que, quan la majoria de la gent pensa en Buterin, no veu a aquell home ric, sinó l’inventor d’una de les millors plataformes blockchains, una persona per a la qual els diners no són prioritaris i que sempre busca resoldre problemes reals dins l’esfera criptogràfica.

Buterin ha participat en el mercat de criptomonedes i la seva inversió a la xarxa Ethereum no és només financera. Es dedica a Ethereum com a desenvolupador i líder de diferents equips que inverteixen el seu temps i els seus fons en la millora de l’ecosistema Ethereum..

Per tant, passar temps i esforç a la xarxa també és una manera d’invertir-hi. A més, hi ha moltes empreses que confien en les seves recomanacions i consells per invertir els seus diners en desenvolupadors que treballin a la part superior d’Ethereum. Més adopció significa fonaments més forts per Ethereum, que finalment es traduiria en un preu més elevat de l’actiu digital ETH.

Buterin es troba en una situació similar a Joseph Lubin. Tots dos van cofundar Ethereum i han estat treballant per ampliar les solucions i projectes d’Ethereum. Potser no inverteixen grans quantitats de diners directament en ETH, però han estat treballant perquè l’ETH tingui més valor al llarg del temps.

vitalik buterin

Font: Ethereum World News

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher, l’actor de Hollywood és conegut per ser un apassionat de la tecnologia en general. També va ser un dels primers inversors en tecnologies i aplicacions com ara Airbnb i Uber, així com per a criptomonedes. Va ser una de les primeres celebritats a saltar a la moda de la cripta mania i fins i tot ha fet una piulada sobre Ethereum el 2014, gairebé un any abans del seu llançament inicial. Es diu que Kutcher és un dels grans inversors de Bitcoin i Ethereum, tot i que encara no s’ha publicat un número oficial.

Ashton Kutcher - inversor d’Ethereum

Font: MarketWatch

Charles Hoskinson

Charles Hoskinson també és un dels cofundadors d’Ethereum. Ara és el desenvolupador principal de Cardano (ADA) i Ethereum Classic (ETC). Ha estat treballant per oferir solucions alternatives a Ethereum.

Malgrat això, és un dels primers adoptants de monedes virtuals. Va entrar a l’espai quan es va negociar Bitcoin prop d’1 dòlar. Quan la moneda digital mogut a 250 dòlars, va decidir liderar altres grans projectes i començar a avançar amb l’expansió a l’espai criptogràfic.

Val a dir que es troba entre els primers inversors d’Ethereum com a cofundador de la xarxa. Tot i això, no va revelar part de les seves inversions en el projecte de criptografia ni si va vendre totes les seves monedes al cap d’un temps. 

Ha participat en un gran nombre de projectes de criptografia i ara se centra en Cardano, una de les criptomonedes més grans del mercat. La feina que ha estat fent és molt positiva per al mercat criptogràfic, cosa que va ajudar a augmentar el nivell de millores tècniques a l’espai criptogràfic. Ethereum també intenta competir amb altres xarxes, inclosa Cardano, que permet als desenvolupadors oferir solucions i productes encara millors.

De manera similar al que van fer Lubin i Buterin, Hoskinson va invertir el seu temps en lloc de només diners en Ethereum. Per tant, a causa d’ell i de la seva passió pels projectes de criptografia, ara podríem tenir una indústria de xarxa i criptomonedes molt més avançada. 11

Cole és un escriptor independent dedicat a la criptomoneda i a les tecnologies emergents. Articles anteriors sobre Masternodes s’han publicat a llocs web de criptografia líders i s’han citat a White papers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner