9 estupendes carteres NEO per a gas: les millors carteres per jugar NEO i guanyar gas

NEO és una de les criptomonedes més prometedores, que atrauen l’atenció tant dels aspirants com dels inversors experimentats. Des del 2017, NEO ha experimentat canvis significatius de màxims i mínims. En el moment de l’escriptura, la moneda criptogràfica es valora en 9,85 USD en CoinMarketCap. Si esteu buscant negociar monedes NEO, és natural que les guardeu a les millors carteres NEO.

Sabem que els usuaris de NEO poden tenir problemes amb diversos reptes, com ara la manca de coneixement sobre quines són les millors carteres de NEO per utilitzar-les. Aquí hi ha una llista de carteres NEO segures i segures, en les quals els inversors poden confiar amb les seves participacions.

NEON-Cartera

Font: coinelitist.com

Cartera NEON

Lloc web de NEON Wallet: https://neonwallet.com/

Tipus de cartera NEON: Escriptori

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta: Caixa forta

Cost: Gratuït

La cartera NEON és una de les millors carteres NEO d’escriptori, ideal per enviar, rebre i emmagatzemar tant NEO com GAS. És important destacar que aquesta cartera permet als usuaris reclamar el GAS generat automàticament, sempre que tinguin NEO a la cartera.

Amb aquest, no hi ha motiu de preocupació per la seguretat dels fons, ja que la clau privada mai no surt del dispositiu. Per tant, l’usuari té un control total sobre els fons. La cartera NEON compta amb el suport complet dels desenvolupadors NEON, cosa que permet que sigui 100% segur per als usuaris. El dispositiu està disponible als sistemes operatius Windows, Linux i Mac, però només en anglès.

La configuració és igual de senzilla, ja que els usuaris només poden descarregar el dispositiu i instal·lar-lo als seus ordinadors. Un cop descarregada, la clau privada mai no surt de l’ordinador de l’usuari ni passa per cap tercer. Tanmateix, els usuaris han d’estar interessats en qualsevol error o programa maliciós en el moment de descarregar-los per eliminar qualsevol possibilitat de pirateria.

Tot i que la cartera no és una creació dels desenvolupadors de NEO, l’han revisat i declarat que és segur per a la xarxa i els seus usuaris.

Cartera LEDGER NANO S

Font: tokenclub.co

LEDGER NANO S | Carteres NEO

Lloc web de la cartera LEDGER NANO S: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Tipus de cartera LEDGER NANO S: Maquinari; Suport multidivisa

Facilitat d’ús: Fàcil; admet Windows, Linux i Chrome OS

Caixa forta: Molt segur

Cost: Pagat

La cartera Ledger Nano S és sens dubte la millor cartera de maquinari del mercat i una de les millors carteres de criptomoneda en general. La cartera, que va declarar el seu suport a NEO el darrer trimestre del 2017, és ideal per als usuaris que tinguin la intenció de mantenir les seves monedes NEO a mitjà o llarg termini, lluny dels ulls curiosos dels ciberdelinqüents. Funciona juntament amb la cartera NEON, de manera que els usuaris poden reclamar els seus tokens GAS guanyats mitjançant la combinació Nano S i NEON, ja que són els usuaris més segurs i segurs que es puguin imaginar.

El millor de tot és que els usuaris amb aquesta combinació no han d’introduir la clau privada ni conservar-la a l’ordinador. Això minimitza enormement les possibilitats de pirateria informàtica. A més, ningú no pot enviar NEO ni GAS tret que tingui accés al dispositiu de maquinari Ledger Nano S de l’usuari.

Un altre avantatge del Ledger Nano S és la capacitat d’admetre més de 30 criptomonedes. La cartera és fàcil d’utilitzar, amb només dos botons i una pantalla OLED fàcil de navegar. Els usuaris simplement han de prémer els dos botons simultàniament per confirmar qualsevol compra i això elimina qualsevol possibilitat de pirateria. És important destacar que la cartera també inclou un PIN segur com a capa de seguretat addicional (2FA).

ANSY Wallet Les millors carteres NEO

Font: pecguesthouse.com

Cartera Guarda

Web de Guarda Wallet: https://guarda.co/

Tipus de cartera Guarda: Escriptori, mòbil, web

Facilitat d’ús: Fàcil d’usar

Caixa forta: Caixa forta

Cost: Gratuït

Guarda és una de les carteres de criptomonedes més populars per emmagatzemar NEO. Aquesta cartera funciona al mercat des de fa diversos anys i ofereix als usuaris la possibilitat d’emmagatzemar, enviar, rebre i intercanviar monedes NEO d’una manera ràpida i senzilla..

Una de les funcions més importants d’aquesta cartera és que permet als usuaris gestionar un gran nombre d’actius digitals des de la mateixa interfície en qualsevol dispositiu que se senti més còmode. La cartera es pot utilitzar com a extensió de Chrome, com a aplicació d’un telèfon intel·ligent o com a cartera d’escriptori.

Els usuaris de NEO podran fer front als seus fons NEO, però també amb altres criptomonedes que puguin tenir. Tot es realitzaria sota una interfície única i fàcil d’utilitzar creada per Guarda.

Algunes de les monedes virtuals admeses per Guarda inclouen Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC) i Litecoin (LTC), entre d’altres. També s’admeten els tokens ERC-20.

A més, Guarda ofereix assistència als usuaris les 24 hores del dia, de manera que si els usuaris tenen un problema amb la cartera o els seus recursos, podrien trobar les solucions necessàries en poc temps en lloc d’esperar setmanes fins al problema. està resolt.

Si voleu obtenir més informació sobre aquesta cartera, podeu contactar amb l’equip a [protegit per correu electrònic].

Cartera atòmica

Cartera atòmica

L’atòmic és un dels més populars Carteres Neo al mercat de criptografia. Es tracta d’una aplicació de programari sense custòdia que, des del seu llançament el 2018, s’ha reconegut com una forma convenient de gestionar NEO, BTC, ETH, LTC, ADA, DOT i altres 40 cadenes de blocs i més de 500 fitxes en un sol usuari interfície amigable per més de 500.000 usuaris.

Pot ser que sigui atractiu que la cartera us ofereixi la possibilitat de comprar, intercanviar i participar en actius digitals, a part de les funcions bàsiques com enviar i rebre criptomonedes. A més, en ser la primera cartera amb el seu propi programa de fidelització, els usuaris obtenen un reembossament per canviar més de 60 parells de criptografia a través de l’intercanvi instantani i anònim dins de l’aplicació..

Per ampliar la vostra cartera, podeu comprar fàcilment els principals actius criptogràfics amb una targeta bancària a tot el món. S’admeten 19 divises locals. A més, podeu submergir-vos en la participació descentralitzada a Atomic. Hi ha disponibles 10 (i comptables) recursos PoS populars, inclosos XTZ, ATOM, ZIL i el testimoni natiu AWC d’Atomic, amb un 5-23% APR.

Finalment, Atomic Wallet està disponible a les principals plataformes de sistemes operatius d’escriptori i iOS i Android. Podeu romandre en l’anonimat, ja que no són obligatoris KYC, verificació ni creació de comptes per començar a utilitzar l’aplicació. Com a cartera sense custòdia, Atomic no emmagatzema cap informació o fons privat. Sempre feu el control de la vostra criptografia perquè les claus privades només es xifren al vostre dispositiu i mai no la deixeu. L’últim, en cas de tenir alguna pregunta, no dubteu a arribar sempre al servei d’atenció al client que sigui eficient i funciona les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Cartera ANSY

Lloc web ANSY Wallet: https://snowypowers.github.io/ansy/

Tipus de cartera ANSY: Paper

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Segur (sempre que el paper estigui segur)

Cost: gratuït

Una altra opció per als usuaris de NEO és la cartera de paper, simplement un tros de paper on l’usuari escriu l’adreça pública i privada. Amb l’adreça pública disponible, els usuaris poden enviar qualsevol quantitat de NEO a aquesta cartera. L’adreça privada també permet als usuaris gastar les seves fitxes. Les dues claus es mantenen fora de línia, sota la custòdia segura de l’elecció del propietari.

Mentre el paper estigui assegurat i segur, no hi ha cap amenaça. Una cartera de paper és ideal per emmagatzemar tant fitxes NEO com GAS. No obstant això, els usuaris no poden reclamar les fitxes generades per GAS mitjançant aquest tipus de cartera. La cartera de paper es pot generar a través de navegadors com Chrome o Edge. En el moment d’escriure, la cartera només està disponible en anglès.

El millor que cal tenir en compte sobre la cartera de paper Ansy és que l’usuari és l’únic custodi de les claus públiques i privades. Mentre la cartera es mantingui en un lloc segur, les monedes romandran segures. Alguns dels millors llocs per emmagatzemar una cartera de paper inclouen una caixa forta ignífuga o un calaix amb clau on només l’usuari pot accedir, però això depèn de l’elecció de qualsevol persona.

Cartera NEO Carteres NEO

Font: coinsutra.com

Cartera NEO | Carteres NEO

Lloc web de NEO Wallet: https://neowallet.cn/

Tipus de cartera NEO: Web

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Caixa forta

Cost: gratuït

La cartera NEO és una de les opcions a tenir en compte per als usuaris que busquen quelcom intuïtiu i senzill. La cartera lleugera basada en API inclou una interfície fàcil d’utilitzar que facilita als usuaris el seguiment de les seves transaccions fàcilment. Tant els usuaris experimentats com els novells poden manejar la cartera sense esforç.

Desenvolupat per la comunitat NEO, els usuaris de la cartera NEO poden estar segurs que tota la informació que envien està xifrada per a una seguretat absoluta. Això el converteix en una de les millors carteres NEO ’a tenir en compte. La cartera web també és molt lleugera, ràpida i fàcil d’utilitzar. Pel que fa a la seguretat, és una de les més segures, ja que no hi ha informació als seus servidors. Com a usuari, el fitxer de cartera es manté al dispositiu, cosa que significa que tots els vostres fons NEO i la vostra clau privada són segurs..

Amb la cartera NEO, els usuaris poden fer una còpia de seguretat de la seva cartera per mantenir-la segura. Igual que la cartera NEON, aquesta ofereix als usuaris l’oportunitat d’emmagatzemar i intercanviar els seus actius NEO i GAS. Actualment, la cartera NEO està disponible per a navegadors web com Chrome (Google) i Edge (Microsoft). A més, només admet idiomes xinès i anglès i aviat afegirà més navegadors al seu sistema. És important destacar que la cartera permet als usuaris reclamar la generació de GAS per tenir els seus tokens NEO.

NEO GUI Les millors carteres NEO

Font: docs.neo.org

Cartera NEO GUI | Carteres NEO

Lloc web de NEO GUI Wallet: https://neo.org/client

Tipus de cartera NEO GUI: Escriptori

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Caixa forta

Cost: gratuït

Desenvolupat per la comunitat NEO, la NEO GUI és la cartera d’escriptori oficial per als titulars de NEO. Funciona mitjançant una interfície gràfica d’usuari (GUI). Com que és un dispositiu de sincronització, es necessita una mica de temps per combinar-se amb tota la cadena de blocs NEO. Un cop finalitzat el procés de sincronització, els usuaris poden crear una cartera nova, protegida amb contrasenya.

Després d’això, poden fer una còpia de seguretat de la cartera important la clau privada en format HEX o WIF. És important tenir en compte que els usuaris poden estalviar temps per a la sincronització descarregant les dades ja sincronitzades de la cadena de blocs NEO i copiant el fitxer directament al titular de l’arrel del client.

A més, la cartera és perfecta per enviar, rebre i emmagatzemar tant NEO com GAS. Els usuaris també poden generar recompenses GAS per mantenir els seus tokens NEO. Actualment, la cartera només s’executa al Windows 7 Service Pack 1 i versions posteriors.

La cartera NEO GUI només admet idiomes anglès i xinès i proporciona la millor opció per als usuaris que no se senten còmodes amb la interfície de línia d’ordres (CLI). Gràcies a la seva atractiva interfície, és fàcil d’utilitzar tant per als entusiastes NEO principiants com per als experimentats. Per coronar-la, la cartera és fàcil d’instal·lar i només fa uns quants passos.

NEO Tracker NEO millors carteres

Font: blockonomi

Cartera NEO Tracker

Lloc web de NEO Tracker Wallet: https://neotracker.io/wallet

Tipus de cartera NEO Tracker: Web

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Caixa forta

Cost: gratuït

NEO Tracker és una cartera de codi obert basada en web que utilitza JavaScript. El dispositiu és fàcil d’utilitzar i és ideal per enviar, rebre i emmagatzemar tant NEO com GAS. Els usuaris d’aquesta cartera també poden reclamar recompenses GAS per l’import que tinguin a NEO.

És important tenir en compte que es tracta d’una cartera fora de línia oficial que només genera les dades necessàries amb el navegador del PC. No s’emmagatzema res als servidors de la cartera, cosa que significa que l’usuari controla totalment els fons. Tot i que no és un producte dels desenvolupadors de NEO, la cartera implementa les millors pràctiques per garantir que els fons dels usuaris siguin segurs.

Després de generar la cartera, els usuaris obtenen un fitxer de magatzem de claus que han de descarregar per accedir a les claus privades completament xifrades. NEO Tracker està disponible tant per als usuaris de Microsoft Edge com de Google Chrome.

És important destacar que el producte és fàcil de configurar, ja que els usuaris només necessiten crear un compte per a totes les activitats implicades. Poden veure el seu historial de transaccions, veure els seus saldos i reclamar GAS, així com enviar i rebre NEO, GAS i altres tokens coberts per la cadena de blocs NEO.

Cartera NEO O3 Carteres NEO

Font: reddit.com

O3 Cartera NEO

Lloc web O3 NEO Wallet: https://o3.network/

Tipus de cartera O3 NEO: Mòbil / escriptori

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Caixa forta

Cost: gratuït

Si busqueu una cartera NEO sobre la marxa, O3 podria ser l’opció ideal. Aquesta cartera és aplicable a la xarxa mòbil, ja que admet dispositius Android i iOS. A l’era d’Internet, és una de les grans carteres NEO, que permet als usuaris veure les seves transaccions al palmell de les mans. La cartera és de codi obert, el que significa que ofereix el màxim nivell de transparència inherent a la tecnologia blockchain.

La cartera admet la majoria dels principals sistemes operatius i manté actualitzacions periòdiques a la xarxa NEO. A més, proporciona als usuaris un control d’alt nivell sobre els seus actius digitals. Tot i que la clau privada es manté xifrada i emmagatzemada per la clau xifrada, els usuaris haurien de garantir que els seus dispositius estiguin segurs abans d’executar la cartera per evitar qualsevol possibilitat d’atraure malware.

Té una interfície atractiva i intuïtiva que permet als usuaris interactuar i gestionar les seves monedes NEO convenientment. La cartera també allotja tots els actius de les xarxes NEO i Ontology, inclosos els tokens NEO, ONT i NEP-5, i els usuaris també poden reclamar recompenses GAS i ONG. En general, és ideal tant per a principiants com per a veterans, ajudant-los a gestionar els seus actius NEO directament des dels seus dispositius Android.

Pensaments finals

Molts usuaris no saben si una cartera NEO genera GAS o no, i fins i tot quines carteres poden utilitzar per enviar o rebre fitxes NEO o GAS. També lluiten per conèixer la diferència entre les carteres legítimes de NEO i les estafes. Tanmateix, enmig de tot això, NEO té algunes opcions a l’hora d’enviar, rebre o emmagatzemar la moneda. Aquesta guia proporciona Les millors carteres de NEO que definitivament s’hauria de tenir en compte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner