Guia: Com comprar ICON (ICX) a Binance

“Hiperconnectar el món”: segons el lloc web ICON, això és el que intenta aconseguir aquesta posada en marxa de blockchain amb seu a Corea del Sud. Tenen l’ambiciós objectiu d’enllaçar totes les xarxes blockchain del món i les infraestructures tradicionals, una que ha vist que ICX, el seu testimoni natiu, ha rebut molts bombolles. En menys d’un any des de la seva oferta inicial de monedes, ICX és actualment la 34a més gran del mercat, amb un límit superior a 260 milions de dòlars EUA.

Com a jove criptomoneda, ICX encara és una mica desconeguda, però també presenta un potencial de creixement important. Aquesta guia us explicarà com iniciar-vos en l’acció i invertir en ICON.

Tot i que hi ha molts competidors d’ICON al mercat, aquesta és una de les xarxes de blockchain amb més èxit a dia d’avui, tenint en compte que hi ha més de 2.000 altcoins al món..

Què és ICON?

Amb la presència de moltes plataformes de contractes intel·ligents diferents, sorgeix la qüestió de la interoperabilitat. Com es podran comunicar les aplicacions NEO amb les aplicacions Ethereum o Cardano? Això és el que ICON espera resoldre. La seva plataforma tindrà com a objectiu permetre que diferents xarxes blockchain funcionin entre si, així com permetre intercanvis perfectes entre diferents criptomonedes.

Es tracta d’un projecte ambiciós amb un cas d’ús final important, però que encara es troba en una etapa relativament primerenca de desenvolupament. No obstant això, amb el llançament del seu mainnet el 2018, ICON està a punt de veure un creixement significatiu; a partir d’octubre del 2018, la xarxa ja està donant prop de 1.000 transaccions al dia. També s’ha associat amb la companyia de telecomunicacions més gran de Corea del Sud, SK.

En aquesta etapa és molt difícil trobar qualsevol lloc on comprar ICX amb monedes Fiat. Per tant, la nostra guia us mostrarà com canviar Bitcoin, Ethereum, Binance Coin o Tether per ICX en un dels intercanvis més grans del món., Binance.

Alguns dels competidors que té actualment la moneda digital inclouen Cardano (ADA) i Cosmos (ATOM). Si voleu saber més sobre aquests dos projectes, hem creat guies detallades sobre ells.

Pas 1: registreu-vos a Binance

Binance és un dels intercanvis de criptografia més populars i reconeguts del món. Segons CoinMarketCap, Binance és el 10è intercanvi criptogràfic més gran amb una capitalització de mercat de 685 milions de dòlars en les darreres 24 hores.. 

Els usuaris tendeixen a seleccionar aquesta plataforma de negociació criptogràfica perquè té una gran liquiditat per a les monedes altes i perquè fa més de dos anys que opera al mercat com a líder en l’espai. Els inversors interessats en comprar ICON ho poden fer a través de quatre parells de negociació diferents, inclosos ICX / BNB, ICX / BTC, ICX / ETH i ICX / USDT. ICON representa actualment el 0,22% del volum total de negociació d’aquesta plataforma. 

Els serveis que ofereix aquest intercanvi criptogràfic són competitius i estan a l’avantguarda de la indústria.

Si encara no us heu registrat, haureu de registrar un compte a Binance. El procés de registre ha de ser ràpid, amb la interfície fàcil d’utilitzar de Binance.

registre binance 3

Pas 2: verifiqueu el vostre compte

Binance requereix que envieu uns quants documents de verificació abans de començar a negociar. També haureu d’establir mesures de seguretat i autenticació de dos factors per protegir el vostre compte.

Pas 3: envieu BTC, ETH, BNB o USDT al vostre compte de Binance

Un cop aprovat el vostre compte, haureu d’enviar una mica de Bitcoin, Ethereum, Binance Coin o Tether al vostre compte a Binance. Si encara no teniu cap d’aquestes monedes, la gent de la majoria de llocs del món pot comprar amb una targeta de crèdit o dèbit en llocs com Coinmama, Changelly o bé Coinbase.

Per fer-ho, aneu a la barra superior i seleccioneu “Fons” i, a continuació, “Dipòsits”. Feu clic al menú desplegable i trieu la moneda que voleu enviar.

A la pantalla següent, se us proporcionarà una adreça de cartera a la qual enviar els vostres fons. Assegureu-vos d’enviar només el tipus de moneda seleccionat a aquesta adreça, és a dir. només Bitcoin a l’adreça de Bitcoin. Si envieu qualsevol altra moneda a aquesta cartera, el vostre dipòsit es podria perdre.

dipòsit binance 3

Pas 4: espereu la confirmació

És possible que hagueu de deixar una estona per a la transacció, en funció del nivell d’activitat de la xarxa. Tingueu paciència i assegureu-vos que el vostre dipòsit hagi passat abans d’avançar.

Pas 5: cerqueu i seleccioneu el parell BTC, ETH, BNB o USDT

Ara heu fet un ingrés, és hora d’entrar a la secció d’intercanvi de Binance.

Al menú superior, seleccioneu “Intercanvi” i, a continuació, “Bàsic”. Això mostrarà la pantalla de negociació.

A la part dreta hi haurà un quadre que mostra els parells BTC, ETH, BNB i USDT. Trieu la moneda que hàgiu dipositat anteriorment i cerqueu ICX. Feu clic al parell (ICX / BTC, ICX / ETH, ICX / BNB o ICX / USDT).

Binance ICX

Opcional: utilitzeu les eines avançades de Binance per comprar en el moment adequat

Fins i tot en el seu intercanvi bàsic, Binance ofereix diverses maneres d’ajudar els usuaris a comprar i vendre a preus baixos. Això inclou un historial de preus i comandes complet per al parell seleccionat, així com límit de comandes. Les comandes límit us permeten escollir un preu específic al qual voleu comprar o vendre. Per tant, quan ICX arribi al preu que heu introduït, Binance executarà automàticament una operació per a vosaltres. Com a alternativa, podeu optar per comprar al preu de mercat actual; hauria d’anar bé per als comerciants novells.

Amb les eines avançades que proporciona Binance, és possible que els usuaris puguin millorar les seves activitats comercials i trobar millors preus per a les monedes digitals que volen comprar o vendre. En aquest cas, mitjançant l’ús de comandes límit, els inversors tindran la possibilitat de reduir les seves comissions comercials i també seleccionar millors preus.

icx binance 2

Pas 6: trieu la quantitat d’ICX que vulgueu comprar

Ara seleccioneu quant voleu comprar. Podeu triar una quantitat determinada d’ICX o gastar el 25%, el 50%, el 75% o el 100% de les monedes de la vostra cartera BTC / ETH / BNB o USDT..

Pas 7: compra ICON!

Feu clic a “Compra ICX” per completar la comanda. Un cop finalitzada la confirmació de la xarxa, heu acabat!

Pas 8: moveu les monedes a una cartera ICON segura

La millor pràctica en criptomoneda sempre és mantenir les monedes en una cartera segura que controleu. Això vol dir retirar les monedes de la borsa quan hàgiu acabat de negociar.

Les carteres de maquinari solen ser la millor manera d’emmagatzemar criptomonedes. Us permetrien tenir els vostres fons protegits en tot moment i lliures d’atacs o pirates informàtics. Tot i això, tenir una d’aquestes carteres no és gratuït.

Com que recentment s’ha transferit d’un marcador de posició ERC-20 a un testimoni de la cadena de blocs ICON, encara no hi ha una àmplia gamma de carteres que admetin ICX. L’opció més segura és utilitzar una cartera de maquinari com el Ledger Nano S o el Trezor (tots dos compatibles amb ICX). Alternativament, ICONex és una cartera ICX multiplataforma gratuïta desenvolupada pel propi equip ICON.

Per retirar les vostres monedes de Binance, seleccioneu “Fons” i “Retirades”.

Seleccioneu “ICX” al menú desplegable.

icx binance 3

Això us demanarà una adreça de cartera per retirar les monedes. Afegiu l’adreça de la cartera ICX aquí i feu clic a “Envia”. Espereu uns quants moments a Binance per confirmar que la retirada s’ha completat.

icx binance 4

En resum, Binance té una gran liquiditat per a les monedes altes, cosa que és bona per a activitats de descobriment i negociació privades. A més, també és possible adquirir actius digitals en aquesta plataforma mitjançant una targeta de crèdit. No obstant això, no tots els parells comercials estan disponibles per a la compra de targetes de crèdit. En el futur, es podria afegir ICON a aquesta opció.

Doncs ja està! Ara ja sabeu com començar a invertir en ICX, el testimoni darrere de la xarxa descentralitzada hiperconnectada del futur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner