Как да участвате в OKEx Jumpstart

Уважаеми потребители, добре дошли в нашия OKEx Jumpstart. Този пасаж ще говори главно за две части за по-нататъшното ви познаване на проекта OKEx Jumpstart. Първата част е стъпките за участие в проекта, а втората част е за повече подробности за правилата.

Въведение:

Първа част: Как да присъствате на проекта

Първа стъпка: Подгответе OKEx акаунт в чужбина

Втора стъпка: Купете OKB

1. Как да получите по-висока сума на разпределение чрез OKB

(1) Сума за ексклузивно разпределение на OKBelievers

(2) Размер на разпределението на бонуса на OKTraders

Трета стъпка: Присъединете се

Втора част: Правила

1. Разпределение:

2. Подробности за продажба на токени

3. Предупреждение за риск

Сега, в първата част, нека поговорим за това как да присъстваме на проекта и той ще бъде разделен на три стъпки, както следва:

Първа стъпка: Подгответе OKEx акаунт в чужбина

Моля, подгответе първо акаунта на OKEx. Можете да посетите: https://www.okex.com/join?channelFlag=ACECO2500921, за да получите вашия акаунт или ако вече имате акаунт, тогава влезте, когато присъствате на проекта, моля.

Втора стъпка: Купете OKB

Как да получите по-висока сума на разпределение чрез OKB

  1. Сума за ексклузивно разпределение на OKBelievers

Минимален праг за участие в продажба на символи: 5-дневна средна сума на държане ≥ 100 OKB. Ако сумата на вашето притежание на OKB намалее или спрете да държите OKB през 5-дневния период, може да помислите за закупуване на по-голямо количество OKB преди последното произволно моментно снимане на продажбата на токени, за да достигнете прага на участие;

• В сравнение с закупуването на голямо количество OKB преди началото на продажбата на символи, постоянното държане на OKB ще гарантира по-високи коефициенти на разпределение и по този начин ще се получи по-висока действителна сума на разпределение;

• Ако минималната сума на притежание на OKB и средната сума на притежание на OKB съответстват на различни коефициенти на разпределение, в зависимост от това кой от по-високите ще се прилага.

2. Сума за разпределение на бонус от OKTraders

Размерът на разпределението ще бъде определен от натрупаната от потребителите сума за спот търговия (изчислена в BTC), откакто е създаден OKEx. Съответният коефициент на разпределение може да се види на началната страница на OKEx Jumpstart и е показан както по-долу:

Натрупана сума за спот търговия на OKEx (в BTC) [5, 10] [10, 20] [20, 50] [50, 100] [100, + ∞)
Коефициент на разпределение за втория кръг 1 2 3 4 5

Моля, напомняне: По-добре би било да закупите OKB преди 00:00 часа на 12 юни (време само за OKEx Jumpstart 14-ти проект WGRT), за да може да се получи максималният коефициент на разпределение; (Ако е последният ден, в който сте открили събитието, валутата трябва да бъде преведена преди 00:00 часа на 17 юни в случай на неуспешни разпределения.)

Трета стъпка: Присъединете се

Времето за всеки холдинг на OKEx Jumpstart Project е различно и този път ще вземем OKEx Jumpstart 14th Project WGRT като пример и можете да посетите https://www.okex.com/jumpstart за повече подробности за целия проект на OKEx Jumpstart.

След 12 часа на 17 юни (UTC + 8 the (времето за OKEx Jumpstart 14-ти проект WGRT), посетете https://www.okex.com/jumpstart и влезте със своя акаунт в чужбина.

Или можете също да влезете в официалния уебсайт на OKEx и след това да щракнете върху „Jumpstart“.

След това ще се появи на страницата за разпределение и можете да щракнете върху „Подробности за разпределението“ на следващата страница.

В 12:00 ч. На 17 юни (UTC + 8), когато стигнете до страницата на WGRTSale, щракнете върху „Разпределение“, моля.

(Забележка: посоченото по-горе време е в съответствие с OKEx Jumpstart 14th Project WGRT)

Правила:

Разпределение:

1. След изтичане на периода на разпределение, токените ще бъдат кредитирани в потребителската сметка за финансиране OKEx и съответната сума на OKB ще бъде приспадната. Всички останали суми на OKB на задържане за абонамент ще бъдат освободени;

2. Втората сесия за разпределение ще започне след като приключим с изчисляването на резултатите. Можете да използвате OKB, освободен от първата сесия във втората сесия.

Подробности за продажба на токени

1. Правила за моментна снимка: ние ще правим произволни снимки на потребителите, които държат OKB ежедневно, включително Финансираща сметка, Спот акаунт, Фиатска сметка и Маржин сметка;

2. Историческият кумулиран обем на спот търговия включва обем на спот търговия и обем на маржин търговия;

3. Прегледайте своя коефициент на разпределение: Можете да видите вашите записи на моментни снимки на OKB и индивидуален коефициент на разпределение на началната страница на OKEx Jumptusers;

4. Изчисляване на разпределението

Както ексклузивната сесия за разпределение на OKBelievers, така и ексклузивната сесия за разпределение на OKTraders ще следват същата формула за разпределение по-долу:

Formula формула за разпределение)

mceclip0.png? x-oss-process = изображение / качество, q_85

5. Пример

Потребител A, B, C и D желае да участва в ексклузивната сесия за разпределение на OKBelievers. Да приемем, че техните снимки на OKB, които държат, са както следва:

Моментална снимка A Б. ° С д
Минимален дневен холдинг на OKB 500 50 1000 1500
Среднодневен холдинг на OKB 1500 50 1000 5000

Съгласно таблицата по-горе, коефициентът на разпределение на ексклузивната сесия за разпределение на OKBelievers на потребител A, B, C и D ще бъде съответно 15, 0, 20 и 30 и потребител B не отговаря на условията за абонамент. Да приемем, че доставката на сесия е 1000 токена, тогава сумата на абонамента на потребител A, C и D ще бъде съответно 1000, 300 и 500. Разпределението ще бъде както следва:

mceclip0.png? x-oss-process = изображение / качество, q_85

Ако по време на ексклузивната сесия за разпределение на OKTraders, кумулираният обем на спот търговия на потребител A е 20 BTC, а потребителят B е 8 BTC, тогава коефициентите им на разпределение в тази сесия ще бъдат съответно 3 и 1. Да кажем, че ако общата доставка на сесията е 300 токена, сумата на абонамента на потребител A и B ще бъде съответно 200 и 300. Разпределението ще бъде както следва:

mceclip6.png? x-oss-process = изображение / качество, q_85

Предупреждение за риск

• Съгласно съответните разпоредби, потребителите от следните държави / региони (според информацията на KYC) не могат да участват в абонамента: континентален Китай, Китай Хонконг, Куба, Иран, Северна Корея, Крим, Судан, Малайзия, Сирия, САЩ [включително всички територии на САЩ като Пуерто Рико, Американска Самоа, Гуам, остров Северна Мариана и американските Вирджински острови (Сейнт Кроа, Сейнт Джон и Свети Тома)], Бангладеш, Боливия, Еквадор и Киргизстан;

• Търговията с цифрови активи включва значителен риск и може да доведе до загуба на вашия инвестиран капитал. Трябва да сте сигурни, че напълно разбирате свързания риск и да вземете предвид нивото си на опит, инвестиционни цели и да потърсите независим финансов съвет, ако е необходимо. Това съобщение и всяка друга информация за OKEx не трябва да се считат за инвестиционни съвети. OKEx не носи отговорност за загуби, генерирани от използването на информацията от тях;

• Всяко лице, което подправя или се опитва да подправи процеса или операциите по абонамента, ще бъде дисквалифицирано от OKEx Jumpstart;

• В случай на спор, OKEx Jumpstart си запазва правото на окончателно решение.

Благодарим ви за непрекъснатата подкрепа и ви уверяваме, че предлагаме най-добрите ни услуги по всяко време.

за разбирането,

ОК

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner