Com s’utilitza l’ordre de parada

1. Què és un Stop-Order?

Stop order és un tipus d’estratègia de negociació d’algoritmes mitjançant la qual els usuaris poden predefinir el preu d’inici i el preu de la comanda, i la comanda es realitzarà automàticament amb el preu de la comanda predefinit un cop el preu de mercat assoleixi el preu d’activació predefinit. Mitjançant aquesta estratègia, els usuaris poden dur a terme operacions de negociació o sortir del comerç sense deixar de perdre. Segons la direcció i l’import predefinits, les ordres d’aturada es poden dividir en ordres condicionals i ordres OCO. Una comanda OCO congelarà el marge o la posició d’una direcció (SL o TP) per endavant i, quan s’activi una, l’altra serà invàlida.

2. Explicació del termini

1. Preu d’inici: condició predefinida que activarà la comanda. Una ordre d’aturada s’activarà quan el preu de mercat assoleixi el preu d’activació.

2. Preu de la comanda: el preu al qual es realitzarà la comanda si s’activa la comanda. Els usuaris també poden optar per fer el preu al mercat, de manera que la comanda es pot fer al millor preu actual i es pot omplir immediatament (és possible que no es completi immediatament en mercats extrems) després de ser activada.

3. Preu de desencadenament de TP & SL trigger price (OCO): en vendre, el TP trigger price és superior a l’últim preu, mentre que el SL trigger price és inferior a l’últim preu; En comprar, el preu d’activació del TP és inferior al preu anterior, mentre que el preu d’activació del SL és superior a l’últim preu.

3.Com puc obtenir beneficis? & parar perdues?

1. Estudi de casos

Cas 1 (Tancar una posició llarga amb un ordre condicional) :

L’usuari A té un contracte llarg de BTC amb un preu obert mitjà de 9.000 dòlars i espera tancar una posició llarga per aturar la pèrdua quan el preu de mercat baixi a 8.000 dòlars. A continuació, l’usuari A pot fer un ordre condicional d’acord amb els paràmetres següents:

【Preu d’activació】 8.000 $

【Preu de la comanda】 7.950 $ (Quan es venen, es recomana un preu inferior al preu d’activació perquè la comanda s’ompli immediatament; El preu de mercat també és una bona opció).

Si el preu cau a 8.000 dòlars, es produirà un stop-loss i es tancarà una posició llarga a 7.950 dòlars. (Si el preu de la comanda s’estableix amb el preu de mercat, la posició es tancarà immediatament al preu de mercat).

Si l’usuari A vol tancar una posició llarga per bloquejar els seus guanys, s’hauria de tancar la posició a un preu predefinit superior a 9.000 dòlars.

Cas 2 (Tancar una posició curta amb un ordre condicional)

L’usuari B té un contracte BTC curt amb un preu obert mitjà de 9.000 dòlars i espera tancar una posició curta per aturar la pèrdua quan el preu de mercat pugi a 10.000 dòlars. A continuació, l’usuari B pot fer un ordre condicional d’acord amb els paràmetres següents:

【Preu d’activació】 10.000 $

【Preu de la comanda】 10.050 $ (Quan es compra, es recomana un preu superior al preu d’activació perquè la comanda s’ompli immediatament; El preu de mercat també és una bona opció.)

Si el preu creix fins als 10.000 dòlars, es produirà un stop-loss i es tancarà una posició curta a 10.050 dòlars (si el preu de la comanda s’estableix amb el preu de mercat, la posició es tancarà al preu de mercat immediatament).

Si l’usuari B vol tancar una posició curta per bloquejar els seus guanys, s’hauria de tancar la posició a un preu predefinit inferior a 9.000 dòlars.

Cas 3 (tancar una posició llarga amb una comanda OCO)

L’usuari C té un llarg contracte BTC amb un preu obert mitjà de 9.000 dòlars. Espera obtenir beneficis quan el preu de mercat pugi a 10.000 dòlars i aturar les pèrdues quan el preu de mercat es redueixi a 8.000 dòlars. A continuació, l’usuari C pot fer una comanda OCO segons els paràmetres següents:

【Preu del disparador TP 10,000 10.000 dòlars

【Preu de la comanda TP】 Seleccioneu el preu de mercat (o introduïu preus com ara 9.950)

SL preu d’activació】 8.000 $

SL preu d’activació】 Seleccioneu el preu de mercat (o introduïu preus com ara 7.950)

El T / P s’activarà si el preu puja fins a 10.000 dòlars i l’usuari pot existir el comerç al preu de mercat a l’instant (si el preu de la comanda preestablerta és de 9.950 i, a continuació, es tanca a 9.950), mentrestant, la configuració S / L no serà vàlida..

Cas 4 (tancar amb una comanda OCO)

L’usuari D té un contracte BTC curt amb un preu mitjà de 9.000 dòlars. Espera obtenir beneficis quan el preu de mercat baixi a 8.000 dòlars i aturar les pèrdues quan el preu de mercat pugi a 10.000 dòlars. A continuació, l’usuari D pot fer una comanda OCO segons els paràmetres següents:

【Preu d’activació TP】 8.000 $

【Preu de la comanda TP】 Seleccioneu el preu de mercat (o introduïu preus com 8.050)

SL preu d’activació】 10.000 $

SL preu de la comanda】 Seleccioneu el preu de mercat (o introduïu preus com ara 10.050)

T / P s’activarà si el preu baixa a 8.000 dòlars i l’usuari pot operar al preu de mercat a l’instant (si el preu de la comanda preestablerta és de 8.050 i, a continuació, es tanca a 8.050), mentrestant, la configuració S / L no serà vàlida; El S / L s’activarà si el preu creix fins als 10.000 dòlars i l’usuari pot existir a l’oferta al preu de mercat a l’instant (si el preu de la comanda predeterminada és de 10.050 i, a continuació, es tanca a 10.050), mentrestant, la configuració de T / P no serà vàlida..

Cas 5 (Obriu una posició llarga amb ordre condicional) :

El preu de mercat actual del contracte BTC és de 11.500 dòlars i l’usuari E creu que el mercat es tornarà alcista si el preu del contracte BTC augmenta el nivell de 12.000 dòlars. A continuació, l’usuari E pot fer un ordre condicional d’acord amb els paràmetres següents:

【Preu d’activació】 12.000 $

【Preu de la comanda】 Seleccioneu el preu de mercat (o introduïu preus com 12.050 $)

Si el preu augmenta fins als 12.000 dòlars, s’iniciarà una comanda llarga i es farà al preu de mercat (o 12.050 dòlars).

També es poden fer comandes OCO per obrir bilateralment una posició llarga. Es desencadenarà una acció alcista al preu més alt, mentre que es produirà un ordre invers al preu més baix.

Cas 6 (Obriu una posició curta amb un ordre condicional) :

El preu de mercat actual del contracte BTC és de 6.500 dòlars i l’usuari F creu que el mercat es tornarà baixista si el preu del contracte BTC passa del nivell de 6.000 dòlars. A continuació, l’usuari F pot fer un ordre condicional d’acord amb els paràmetres següents:

【Preu d’activació】 6.000 dòlars

【Preu de la comanda】 Seleccioneu el preu de mercat (o introduïu preus com 5.950 $)

Si el preu baixa a 6.000 dòlars, s’iniciarà una comanda curta al preu de mercat (o 5.950 dòlars).

També es poden fer comandes OCO per obrir una posició curta de forma bilateral. Es desencadenarà una acció baixista al preu més baix, mentre que es produirà un ordre invers al preu més alt.

Configuració de l’ordre de parada i regles d’activació

Nota:

3. Si s’omple la comanda, es tancarà la seva posició existent o s’obrirà una nova posició. Si la comanda no s’omple, la vostra posició i marge seguiran existint.

4. Quan s’activa la comanda quan es compleix la condició d’activació, si el preu de la comanda predefinit supera el límit de preu, el sistema farà la comanda amb el preu de mercat més alt o més baix en el moment de l’activació..

5. Hi haurà diferents restriccions sobre l’import de la comanda d’una parada única: comanda de mercat per a diferents contractes (les restriccions s’ajustaran segons els canvis del mercat)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner