Джей Хао по телевизия PAXE: Разширяване на OKEx в Корея 2020

На 25 април нашият главен изпълнителен директор Джей Хао беше интервюиран от Pax Economic TV (PAXE TV), добре познат корейски излъчващ канал, който се фокусира върху криптовалутите и тенденциите в блокчейн, за да обсъди пазарни прозрения и плана на OKEx за разширяване до Корея през 2020 г. През цялото време интервю, Джей също говори за новото партньорство на OKEx с MeconCash, висококачествен блокчейн проект, който ни помага да разширим нашия фиат шлюз в Корея.

Вълнувате ли се от новите ни указания? Какво мисли Джей за блокчейн екосистемата през 2020 г.? Вижте интервюто по-долу и Q&Както сме ви преписали, с всички въпроси, на които Джей отговори.

За пълните кадри от интервю, моля, посетете: http://www.paxetv.com/tv/view.html?idxno=24148

Главният изпълнителен директор на OKEx Джей Хао бе интервюиран от PAXE TV

1. Моля, представете се за зрителите в Корея

Сигурен. A-ni-ha-sya-you, аз съм Джей Хао, главен изпълнителен директор на OKEx. Благодаря, че ме има тук.

2. Моля, въведете OKEx за зрителите в Корея.

OKEx е глобална борса за цифрови активи, предлагаща търговски услуги като спот търговия, деривати като фючърси, вечен суап, търговия с опции, пазари C2C и т.н..

Като здрава блокчейн екосистема, OKEx също има собствен пул за копаене, портфейл и публична верига.

Чувствайте се свободни да ме следвате (@ Jayhao8) или OKEx () в Twitter, за да научите повече;)

3. Смятате ли, че ще има значителна промяна в екосистемата на блокчейн през 2020 г.? Ако е така, какво би било?

Без съмнение.

Що се отнася до 2020 г., световната икономика е силно засегната от коронавируса. Фондов пазар, пазар на труда … наистина труден. В този труден период „пасивният доход“ ще бъде ключът в нашата блокчейн екосистема през цялата година.

DeFi се развива много бързо и ние вярваме, че ще се превърне в решаващ елемент за традиционната финансова система. Пуснахме различни продукти, за да позволим на потребителите да печелят лесно пасивни пари чрез заемане, залагане и депозиране от Defi.

4. Как планирате да разширите бизнеса си в Корея?

Е, 200 милиарда щатски долара – това е сумата, която пазарната капитализация на крипто пазара достигна миналата година. Очевидно този пазар все още нараства значително и бързо. Данните от OKEx показват, че Корея е една от много активните страни в нашата индустрия.

Наистина оценяваме ентусиазма на потребителите в Корея. И тук винаги е един от най-добрите пазари, които ценим най-много. Независимо от някой от обещаващите проекти или общности, те винаги са мотиваторът, който ни позволява да предложим по-забележително ниво на услуги на всички. Също така, нашият партньор OKEx Korea ще се стреми по най-добрия начин да предостави на корейските потребители най-лесния достъп до криптовалути.

5. Какво кара OKEx да си сътрудничи с MeconCash? Какво мислите за партньорството?

Целта на OKEx е да стимулира растежа на индустрията на блокчейн, както и икономиката, овластена с блокчейн. За нас е удоволствие да си сътрудничим с висококачествени блокчейн проекти като MeconCash. Това сътрудничество между OKB и Meconcash ще бъде от полза за всички.

От време на време се придържаме към високи стандарти в процеса на преглед на проекти. Процедурите са създадени за защита на интересите на нашите търговци, като също така гарантират, че нашите съдействащи проекти са с високо качество. И MeconCash ни помага да разширим нашия фиат шлюз в Корея.

6. Какви са вашите мисли за MeconCash?

Ние много ценим това, което MeconCash допринесе за индустрията, особено действайки като фиат шлюз в Корея с банкомати. Благодарение на това хората в Корея могат да получат достъп до криптовалута по-лесно с масово приемане.

Споделяме една и съща цел и заедно изграждаме за индустрията.

7. Какво е OKB? Какъв е бъдещият план за него?

OKB е помощен токен, издаден от OK Blockchain Foundation и OKEx го е приел като съществена част от екосистемата OKChain. Към днешна дата OKB е разработил до 13 сценария на приложения, базирани на платформа, заедно с 35 случая на използване на външни приложения, като закупуване на продукти или услуги с жетоните.

Включен в списъка на 50 спот борси, 9 fiat-to-crypto борси, обхващащи 141 държави и региони по света … това показва как OKB е високодостъпен.

За по-добро поддържане на системата с токени имаме и план за обратно изкупуване на OKB – 30% от приходите от такси за транзакции от спот пазара на OKEx ще бъдат използвани за обратно изкупуване на OKB.

OKB, това е нашето бъдеще.

8. Разкажете ни повече за това как OKEx ще продължи да допринася за индустрията на блокчейн.

Сега предлагаме на нашите потребители много изчерпателно продуктово портфолио – C2C, спот, марж и деривати като фючърси, опции и вечен суап. В момента активно се развива както пул за копаене, така и публична верига.

За публична верига стартирахме своя собствена – OKChain и първата й DApp – OKEx DEX. OKChain е отворен за всички блокчейн общности и поддържа различни видове dapps. Потребителите могат да издават свои собствени токени, да създават двойки за търговия и да търгуват свободно чрез OKChain. Надявам се в бъдеще да се пуснат повече децентрализирани приложения, за да се стимулира бързото развитие на индустрията.

Надяваме се да останем взаимно изгодни за традиционния финансов пазар, особено има повече от милиарди хора, които не са в състояние да получат достъп до традиционните финансови услуги. Затова ще им помогнем да се отърват от финансовото включване и след това да се насладят на пасивните си доходи. ПЕЧЕЛЕТЕ – нашата новосъздадена функция е едно гише, което позволява на потребителите достъп до всички финансови продукти на OKEx, включително залагане и спестявания, където потребителите могат да печелят от лихви.

9. Ако имате какво да кажете на корейските зрители за последен път, моля, кажете им.

Блокчейн индустрията отбеляза голям напредък през миналата година, но все още е млада. Бих казал, че блокчейн технологията все още има дълъг път с огромен потенциал за растеж.

Радваме се да виждаме все повече и повече висококачествени блокчейн проекти като Meconcash, които бяха инкубирани в Корея и допринесоха за индустрията в световен мащаб. Като играч, ние сме много готови да продължим заедно както с корейските проекти, така и с потребителите, за да подтикнем развитието на блокчейн индустрията към следващото ниво.

Следвайте OKEx на:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner