Nexo: Guia de revisió de préstecs i línies de crèdit instantanis

nexo-crypto-loan-lending-review

Nexo, el prestamista criptogràfic més gran i confiable del món, és una institució de préstec financer basada en blockchain líder que us permet demanar préstecs a l’instant en més de 45 monedes fiduciàries (en més de 250 jurisdiccions) i guanyar bitcoins mitjançant interessos diaris en actius digitals inactius..

Abans d’entrar en tots els detalls sobre com funciona la línia de crèdit instantània Nexo i la plataforma de préstecs, que ofereix aprovacions garantides, sense comprovacions de crèdit, sense comissions ocultes i sense requisits de devolució mínims pel que fa al seu compte de criptografia bancària, revisem Nexo per els números:

 • nom oficial de la companyia: NEXO (Desenvolupat per Credissimo)
 • lloc web oficial de l’empresa: Nexo.io
 • inici de sessió oficial de l’empresa: platform.nexo.io
 • eslògan oficial de l’empresa: Els primers préstecs instantanis al món amb criptografia
 • nombre d’usuaris: Més de 300.000 persones amb més de 700 milions de dòlars en préstecs
 • productes: línia de crèdit criptogràfica instantània, guanyar interessos i targeta nexo
 • sol·licituds de préstec criptogràfic instantani: més de 1.000 milions de dòlars processats en els seus primers 18 mesos
 • detalls del préstec criptogràfic: una línia de crèdit TAE del 5,9% amb un import mínim de 500 a 2 milions de dòlars
 • tipus d’emmagatzematge: carteres d’emmagatzematge en fred fora de línia subministrades per BitGO, un guardià aprovat per la SEC
 • fundadors: Kosta Kantchev, Antoni Trenchev, Georgi Shulev
 • ubicació i any començat: Gener de 2018 a Londres
 • suport de dipòsit de monedes: BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, NEXO, BNB i stablecoins
 • nom de la moneda: Testimoni NEXO (llançat al maig de 2018, va recaptar 52,5 milions de dòlars amb màxims de 0,40 dòlars i mínims de 0,04 dòlars)
 • clients: inversors en criptomonedes, miners, borses, hedge funds, empreses ICO i jugadors
 • funcions de seguretat: Vigilància del frau 24 hores, assistència en directe, pagaments en moneda local, xifratge
 • compliment de la normativa: Onfido per a KYC i AML (utilitzat per Coinbase, Bittrex, Revolut, HSBC)
 • perfils socials: Twitter, Facebook, GitHub, Reddit, LinkedIn, Telegrama
 • detalls de contacte: Envia un correu electrònic a [email protected]

Descobriu tot el que heu de saber sobre la plataforma de préstecs instantanis Nexo a la nostra ressenya.

Què és Nexo?

Nexo, que ha aconseguit recentment un finançament eficient a llarg termini i opera a partir de la seva iniciativa #ZeroFees, és una plataforma de finançament centrada en criptoassets que promet “deixar que la seva criptografia funcioni per a vostè”. De manera similar a BlockFi, Nexo us permet obtenir interessos pels vostres actius. Dipositeu fons al vostre compte Nexo i, a continuació, obteniu interessos cada dia.

què-és-nexo

A l’octubre de 2019, Nexo oferia uns tipus d’interès del 8%. A tall de comparació, BlockFi ofereix actualment tipus d’interès del 8,6%, que té en compte els interessos de composició mensuals.

I, com BlockFi, Nexo també ofereix préstecs amb criptografia. Dipositeu diners al vostre compte Nexo i accediu a una línia de crèdit basada en aquests fons. Nexo utilitza BitGo per a la custòdia d’emmagatzematge en fred fora de línia, que està assegurat fins a 100.000.000 de dòlars a través de l’especialista en mercat d’assegurances i reassegurances, Lloyd’s. Aquí és on Nexo es diferencia significativament de BlockFi. BlockFi ofereix un 4,5% de TAE per any, mentre que Nexo ofereix un 8% anual.

cicle de préstecs amb recolzament nexo-instantani

Nexo es considera una institució financera autoritzada i regulada. Per optar a aquest estat, Nexo va haver de demostrar que tenia un capital operatiu adequat, bones pràctiques contra el blanqueig de diners (AML) i una bona protecció i seguretat de dades. Nexo també està obligat a sotmetre’s a controls d’auditor intern i extern.

préstecs de crèdit nexo

Nexo també té un gran suport institucional. La companyia utilitza Onfido per als seus estàndards de compliment global KYC / AML. Nexo també s’ha associat amb Coinbase, Revolut, HSBC, Nationwide, TransferWise i Bittrex, entre altres proveïdors importants. Nexo també està estretament connectat amb Credissimo, una empresa bancària europea amb més de 10 anys (fundada el 2007) d’experiència treballant en mercats regulats de tot el continent que té l’eslògan “Finançament del consumidor impulsat per la tecnologia”. Es consideren un líder en el mercat de préstecs al consumidor en línia a la UE i innoven amb tecnologia propietària en els serveis de préstecs al consumidor en línia, finançament de comerç electrònic i serveis de pagament de factures..

Nexo té la seva seu a Suïssa, tot i que hi ha préstecs disponibles per a tothom a tot el món.

Funcions de Nexo

Nexo i les seves línies de crèdit instantànies garantides per actius criptoactius volen proporcionar una solució a sis problemes principals. Enumerem aquests avantatges de Nexo en préstecs criptogràfics pel que fa al problema i la solució:

1) valor inactiu dels actius digitals = desbloqueja el valor dels actius digitals

2) procés de liquidació lent = accés ràpid a diners en efectiu

3) pèrdua de propietat = conservar la propietat

4) car & ineficient fiscal = cost & eficient fiscalment

5) comprovacions de crèdit feixugues = sense comprovacions de crèdit

6) falta de confiança i transparència = contractes de blockchain transparents

Revisem com Nexo soluciona els problemes amb les respostes anteriors oferint totes les funcions següents:

nexo-instant-crypto-lending

Accediu a efectiu sense vendre el vostre Crypto: El principal avantatge d’obtenir un préstec a través de Nexo és que podeu accedir a diners en efectiu sense vendre el vostre xifrat.

Més de 200.000 usuaris de Nexo: Nexo afirma ser el prestador de criptografia més gran i de confiança del món. La companyia ha processat 700 milions de dòlars per a més de 200.000 usuaris, inclosos més de 1.000 milions de dòlars en sol·licituds instantànies de préstec criptogràfic.

Més de 250 jurisdiccions admeses: Nexo accepta usuaris de més de 250 jurisdiccions a tot el món, inclosos estats i països.

Més de 45 monedes Fiat: Nexo admet 45 monedes fiduciàries diferents. En comparació, el seu principal competidor BlockFi només funciona amb dòlars nord-americans i amb un nombre reduït de criptomonedes.

Plataforma automatitzada en directe: Nexo té una plataforma de préstec instantani totalment operativa amb seguretat de nivell militar i xifratge de 256 bits. Tal com s’anuncia, podeu obtenir un préstec a l’instant sempre que hagueu aprovat la verificació i tingueu la criptografia com a garantia.

Nexo Oracle: Nexo supervisa la seva plataforma mitjançant una tecnologia anomenada Nexo Oracle. Oracle regula la distribució de préstecs, controla els actius, manté carteres i realitza altres funcions crucials.

nexo-crypto-loan-user-guide

Aquí teniu un altre gràfic detallat que il·lustra el diagrama de flux de préstecs de criptografia Nexo:

nexo-oracle-flow-chart-for-crypto-loans

Custodi assegurat: Nexo s’associa amb BitGo com a custòdia assegurada i segura. BitGo és una de les solucions de custòdia més fiables del sector, ja que l’empresa està assegurada per Lloyd’s, amb el suport de Goldman Sachs, i compleix els nivells 3 de CCSS i SOC 2. BitGo té una pòlissa d’assegurança de 100 milions de dòlars al servei de custòdia que protegeix els fons de la pèrdua en cas de pirateria, robatori, pèrdua de claus i altres problemes..

Línia de crèdit criptogràfic: Sempre que tingueu actius de criptografia al vostre compte de Nexo, teniu accés a la línia de crèdit de Nexo. A més, obteniu un crèdit addicional a l’instant, ja que la vostra criptografia aprecia el seu valor.

model de préstec nexo-criptomoneda

Aplicacions per a mòbils: Nexo té aplicacions mòbils per a iOS i Android que us permeten gestionar el vostre compte, veure el vostre saldo i accedir a la vostra línia de crèdit Crypto.

Token Nexo (NEXO): Nexo té el seu propi testimoni anomenat NEXO. És un testimoni d’utilitat que paga dividends. A mesura que augmenta l’ús de la plataforma, també s’espera que augmentin els vostres dividends. Actualment, Nexo paga un 30% de dividends als titulars de tokens sobre els beneficis de l’empresa. El testimoni NEXO també és útil: els clients poden pagar els interessos dels seus préstecs Nexo mitjançant fitxes NEXO, per exemple, mentre obtenen un tipus d’interès inferior. Els tokens NEXO també es poden utilitzar al vostre compte Nexo per obtenir finançament instantani basat en el valor dels tokens amb descomptes de tipus d’interès..

Targeta Nexo: Nexo ofereix la seva pròpia targeta. Podeu obtenir una targeta física o accedir-hi mitjançant l’aplicació iOS o Android. La targeta Nexo us permet accedir a la vostra línia de crèdit a tot el món, obtenir un reembossament instantani de totes les compres i pagar en monedes locals sense comissions per transaccions estrangeres. La targeta Nexo no inclou cap quota mensual ni anual. A més, és gratuït crear targetes virtuals addicionals. Podeu demanar la vostra targeta Nexo a l’aplicació mòbil Nexo avui mateix i, a continuació, utilitzar aquesta targeta a més de 40 milions de comerciants a tot el món.

nexo-targeta

Institució financera autoritzada i regulada: Nexo és una institució financera amb llicència i regulació que legalment està obligada a complir determinats procediments AML, normes de protecció de dades i requisits d’auditoria interna i externa..

Guanyeu interessos en USD, EUR, GBP i Stablecoins: Podeu dipositar diverses monedes fiduciàries o estables en el vostre compte Nexo, inclosos USD, EUR i GBP. Nexo també us permet obtenir interessos per les stablecoins.

Retirar en qualsevol moment sense comissions: Nexo us permet retirar els vostres diners en qualsevol moment sense comissions ni comissions.

Sense comptes d’estalvi criptogràfic: Un dels grans inconvenients de Nexo en comparació amb els competidors és que Nexo no ofereix actualment comptes d’estalvi criptogràfic. Avui en dia, només podeu utilitzar USD, EUR, GBP o stablecoins, tot i que els comptes d’estalvi de bitcoins apareixen com a “aviat”.

Interessos pagats diàriament: Nexo paga interessos diàriament, cosa que li proporciona un petit avantatge respecte a plataformes competidores com BlockFi, que composa interessos mensualment.

Com funciona Nexo?

Gràcies a Nexo, qualsevol persona que tingui criptomoneda pot obtenir un préstec. Només cal que dipositeu fons al vostre compte Nexo i, a continuació, obtingueu moneda fiduciària. Hi ha disponibles 45 divises diferents. Tots els préstecs estan garantits per la vostra pròpia criptomoneda amb una proporció de 2: 1. Si voleu demanar prestat 16.000 dòlars, per exemple, haureu de dipositar 4 BTC al vostre compte Nexo (suposant que 1 BTC = 8.000 $).

com-nexo-crypto-credit-line-line-works

La major part de l’activitat del compte es fa a l’aplicació Nexo. Avui també podeu demanar la targeta Nexo a través de l’aplicació.

La targeta Nexo pot ser una part fonamental de l’experiència de Nexo, tot i que és oficialment opcional. Podeu fer ingressar el vostre préstec a la vostra targeta Nexo a l’instant. O bé, podeu rebre el vostre préstec mitjançant transferència bancària al vostre propi banc. Si utilitzeu la targeta Nexo, només pagareu els interessos dels fons que invertiu. La targeta també us permet accedir a la vostra línia de crèdit a tot el món i gaudir de la devolució instantània de totes les compres sense comissions mensuals o anuals (ni comissions de divises)..

nexo-crypto-loans-finance-comparison

En general, hi ha dos productes clau disponibles amb Nexo, inclosos:

Préstec instantani amb criptografia: El préstec de criptografia instantània Nexo permet als clients dipositar criptografia a Nexo i, a continuació, accedir al préstec instantàniament mitjançant transferència bancària (SWIFT, SEPA o ACH) a un compte bancari personal o empresarial..

Targeta Nexo: La Nexo Card és una targeta de pagament Mastercard que us permet accedir al vostre préstec o gastar els fons al vostre compte Nexo.

Compte d’interès alt Nexo: Nexo ofereix un compte d’estalvi d’interès elevat als clients disposats a dipositar moneda fiduciària a la plataforma. Actualment, aquest compte paga interessos del 8% compostos diaris.

Nexo afirma ser el prestador de criptografia més gran i de confiança del món. Els seus principals competidors són BlockFi i bancs tradicionals. BlockFi us permet recaptar interessos sobre els saldos de comptes criptogràfics, mentre que Nexo no. Nexo té la targeta Nexo, mentre que BlockFi no.

A continuació s’explica el procés d’inscripció per iniciar un compte Nexo i un vídeo que explica els tres passos per competir per crear un compte de préstec Nexo:

join-nexo-crypto-loan-network

Com sol·licitar un préstec amb Nexo

nexo-crypto-loan-request

Sol·licitar un préstec amb Nexo és senzill. Així és com funciona:

Pas 1) Registreu-vos per obtenir un compte personal o empresarial a Nexo.io i completeu la verificació KYC / AML

Pas 2) Dipositeu criptoconjunts a la vostra cartera Nexo

Pas 3) El préstec està disponible a l’instant sense necessitat de verificació de crèdit

Pas 4) Gasta diners a l’instant amb targeta o retira diners a un compte bancari

Pas 5) Pagueu tipus d’interès del 8% al 16% TAE només pels diners que utilitzeu; els pagaments d’interessos es carreguen des del límit disponible i podeu fer els pagaments en qualsevol moment

Com inscriure’s a un compte d’estalvi amb Nexo

nexo-crypto-earn-interest

Nexo és una plataforma molt senzilla per a qualsevol persona. A continuació, es mostra el procés bàsic que utilitzeu per ingressar diners a la plataforma per estalviar:

Pas 1) Visiteu Nexo.io i obriu un compte personal o empresarial

Pas 2) Transfereix USD, EUR o GBP al vostre compte de Nexo

Pas 3) Comenceu a obtenir ingressos passius mentre gaudiu de la garantia 100% avalada per actius de Nexo

Quant a Nexo

El seu lloc web oficial de Nexo estableix la missió següent:

Durant els darrers deu anys, hem estat proporcionant préstecs instantanis a milions de persones a tot Europa. Creiem que el món digital en expansió ajuda a millorar les nostres vides. Ens agradaria contribuir aportant Els primers préstecs instantanis al món amb criptografia – Nexo – Gaudeix de la teva riquesa criptogràfica avui sense vendre els teus actius criptogràfics!

L’equip bàsic de Nexo està format per 14 persones. La majoria de membres de l’equip ocupen càrrecs d’alt nivell a l’empresa fintech amb seu a Europa Credissimo.

why-nexo-crypto-platform

Nexo està dirigit per Kosta Kantchev (soci director general i cofundador). Kantchev també és cofundador de Credissimo. Altres membres clau de l’equip són Antoni Trenchev (cofundador), que anteriorment va ser membre del Parlament a l’Assemblea Nacional de Bulgària. També hi ha Georgi Shulev (cofundador), que aporta més de 6 anys d’experiència en la indústria de la banca d’inversions i ha cofundat Consestimate, una plataforma oberta d’estimacions financeres.

nexo-crèdit-llicència-regulada-financera-institució

El fet que Nexo estigui estretament relacionat amb Credissimo és important. Credissimo té més de deu anys d’èxit fintech al servei de milions de persones a tot Europa. L’empresa també està supervisada estrictament per diversos reguladors europeus de serveis financers i bancaris.

Nexo té la seva seu central a Londres i té oficines a Suïssa.

Nexo vs SALT Lending vs ETHLend

Com es podria imaginar, Nexo no és l’única plataforma de préstec de criptomoneda del sector de la cadena de blocs, ja que també hi ha altres dos populars com SALT i ETHLend. Aquí teniu un gràfic que demostra totes les funcions que Nexo ofereix sobre ETHLend i SALT (tecnologia de préstec automatitzat segur):

nexo-sal-ethlend

Com podeu veure, hi ha molts factors a favor de Nexo en termes d’edat i experiència, processament d’aplicacions, oferta de productes, detalls de garantia, opcions de pagament, comissions ocultes, avantatges de token i accés a tot el món. També val la pena esmentar que Nexo és auditada per una de les grans empreses de comptabilitat 4 del món, Deloitte.

Token NEXO ICO

Després de registrar el seu lloc web oficial el gener de 2018, la companyia de préstecs criptogràfics va tornar a oferir la seva moneda inicial (ICO) l’1 d’abril de 208, on va vendre fitxes per valor de 52,5 milions de dòlars per 0,10 dòlars cadascuna. El seu primer enregistrament a CoinMarketCap va tornar a ser l’1 de maig de 2018, quan va debutar a 0,18 dòlars i va assolir el màxim històric ràpidament després del 9 de maig, amb aproximadament 0,41 dòlars per moneda.

nexo-token-coin-market-cap-chart

Com molts saben a hores d’ara, es va produir enmig del mercat de criptografia d’hivern de 2018, ja que la fitxa NEXO va caure fins a 0,04 dòlars a mitjans de setembre i des de llavors es negociava al voltant del seu preu inicial d’ICO de deu centaus.

Paraula final

Nexo revisió

Nexo és una popular plataforma d’estalvi i préstec criptogràfic. Els usuaris poden dipositar moneda fiduciària (USD, GBP, EUR i estables) a l’intercanvi per obtenir un 8% de la inversió. Els usuaris també poden demanar prestat diners simplement dipositant criptografia com a garantia. Tan bon punt la criptografia estigui al vostre compte, podeu accedir a una línia de crèdit. Els préstecs s’envien mitjançant la targeta Nexo o mitjançant transferència bancària al vostre banc.

El principal inconvenient de Nexo és que els usuaris no poden obtenir interessos per bitcoins o altres criptoinversions (a diferència de BlockFi). Tanmateix, s’espera que aquesta característica es llanci aviat.

Si busqueu una forma fiable i fàcil d’utilitzar per demanar prestat o estalviar diners, llavors Nexo may és una de les millors opcions disponibles avui en dia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner