Millors esdeveniments criptogràfics: millors conferències Bitcoin Blockchain del 2020

Principals esdeveniments de Blockchain i conferències de criptomonedes el 2020

Esdeveniments Blockchain + Crypto més grans a què assistir el 2020

Comencem la nova dècada del 2020 amb una explosió i llistem tots els principals esdeveniments de bitcoin, conferències sobre criptomonedes i reunions centrades en blockchain d’aquest any.

Amb el 2019 enrere, és difícil ignorar la transformació que tindrà l’any que ve, ja que la comunitat global de blockchain no ha estat mai excitada en el seu conjunt. En aquest sentit, cal esmentar que, després d’afrontar condicions baixistes pel preu del bitcoin i un major mercat de criptografia durant la major part de l’últim any i tot el 2018, la indústria dels actius digitals està preparada per un gran canvi per davant. Aquests esdeveniments inclosos són catalitzadors massius que proporcionen experiències enriquidores a l’ecosistema i també són excel·lents excuses per explorar el món i sortir de darrere de la pantalla de l’ordinador..

En aquesta guia d’esdeveniments criptogràfics del 2020, la llista revisa una sèrie de conferències dignes de fira, fires comercials de renom i fòrums notables als quals molts entusiastes dels coneixements tecnològics esperen assistir no només per augmentar la seva apetència tècnica, financera i fins i tot econòmica, xarxa amb alguns dels grans noms, jugadors i empreses de la indústria criptogràfica.

Aquestes “reunions de les ments” centrades en el criptogràfic representen fantàstiques oportunitats per connectar-se en persona i relacionar-se cara a cara amb innovadors de la indústria i criptoinfluents que lideren la càrrega cap a la nova dècada de criptoactius. Tot i que les notícies i podcasts diaris són excel·lents maneres de consumir l’essència de la florent indústria de bitcoins, desplaçar-se per persones poderoses i persones innovadores que fan d’aquest espai el que és avui pot canviar la seva vida. La capacitat d’establir relacions de moviment d’agulles i possibles associacions pot augmentar considerablement si assistiu a alguna d’aquestes conferències de criptografia el 2020.

Tant si es tracta d’establir una nova estratègia de màrqueting, una idea de negoci o si coneix un concepte de dApp; si esteu relacionats amb el bitcoin i el blockchain, no hi ha dubte que fer un esforç i dedicar-vos el temps per presentar-vos a qualsevol d’aquests esdeveniments criptogràfics valdrà la pena fer un esforç educatiu que pugui alimentar el vostre futur financer..

Sense més preàmbuls, desglossem les conferències de criptomoneda més grans del 2020 i compartim alguns detalls pertinents (dates, ubicacions, altaveus, principals atraccions) sobre cadascuna per esperar que us ajudin a augmentar el vostre interès i amplieu el vostre coneixement de totes les coses sobre bitcoin i blockchain.

Gener de 2020

Digital Money Forum 2020

Digital Money Forum 2020

 • Data: 7 de gener de 2020
 • Ubicació: The Venetian Hotel, Las Vegas, EUA

Igual que les seves darreres quatre iteracions, Digital Money Forum 2020 també estarà patrocinat per CES. L’esdeveniment tindrà lloc durant la primera setmana de gener i comptarà amb diverses atraccions que permetran als membres de la comunitat tecnològica mundial explorar molts problemes clau que s’enfronten actualment la indústria de la cadena de blocs / criptografia..

Alguns del personal de la indústria que assistiran a l’esdeveniment inclouen:

 • Combiz Richard Abdolrahimi – Tecnologia emergent & Líder en innovació de Deloitte
 • Jeremy K. Balkin: cap d’innovació d’HSBC
 • Steven Becker – president de MakerDAO
 • Stan Bharti – president de Gear Capital
 • Rick Bleszynski – CEO de Splend
 • Michelle Bond: cap d’afers governamentals i reguladors de Ripple, Ripple
 • Michael Casey: comissari de continguts per al principal mitjà de comunicació criptogràfic CoinDesk

Conferència Crypto Finance 2020

Conferència Crypto Finance 2020

 • Data: 15-17 de gener de 2020
 • Ubicació: Suvretta House, St. Moritz

Sobrenomenat com un “esdeveniment només per a inversors”, la Crypto Finance Conference reuneix alguns dels inversors privats / institucionals més grans del món juntament amb diversos experts en criptografia / blockchain. L’esdeveniment de tres dies tractarà molts temes sobre aquest domini i permetrà als assistents obtenir inversions de gran perfil i oportunitats de treball en xarxa. La conferència d’aquest any comptarà amb Cameron i Tyler Winklevoss de Gemini, Eva Kaili (la eurodiputada presidenta de STOA, Parlament Europeu), Michael Sung, Bill Tai de Bitfury, Meltem Demirors de Coinshare Capital.

La conferència nord-americana de Bitcoin

La conferència nord-americana de Bitcoin

 • Data: 15-17 de gener de 2020
 • Ubicació: James L. Knight Center, Miami, EUA

Keynote patrocinarà la versió 2020 de la tan difosa Conferència Bitcoin nord-americana. No només això, l’esdeveniment comptarà amb dos dies complets d’esdeveniments relacionats amb la criptografia / blockchain, així com diverses discussions sobre tecnologies disruptives que molts experts canviaran el funcionament de la indústria financera mundial. Algunes de les personalitats tecnològiques més conegudes que participaran a l’esdeveniment són Harry Yeh de Binary Financial, Nick Spanos de Crypto Pioneer, el COO de Netki Dawn Newton, Alex Tapscott i Charlie Shrem..

Per últim, també cal esmentar que l’esdeveniment està obert a tothom i que tothom qui vulgui assistir només pot presentar-se a la conferència per participar-hi.

Cimera Block Talk 2020

Cimera Block Talk 2020

 • Data: 18 de gener de 2020
 • Ubicació: McNally Amphitheatre, Nova York

La Cimera de Block Talk 2020 tractarà principalment la pregunta “Com és el futur de blockchain als Estats Units i a la Xina?”. També cal esmentar que aquesta iteració de l’esdeveniment serà organitzada per New Power Chain i comptarà amb alguns dels millors experts en blockchain (afiliats a diferents plataformes d’intercanvi, despatxos d’advocats, plataformes criptogràfiques) de tots els Estats Units i Xina..

Congrés de Ginebra Blockchain 2020

Congrés de Ginebra Blockchain 2020

 • Data: 20 de gener de 2020
 • Ubicació: Ginebra, Suïssa

La segona edició del Congrés de Blockchain de Ginebra vol aprofundir en el tema «Del laboratori al mercat a través de l’ètica, la regulació i la governança». Segons el lloc web oficial de l’esdeveniment, el Congrés té com a objectiu ajudar a fomentar un intercanvi saludable de vistes entre organismes internacionals d’establiment de normes i agències governamentals nacionals que tenen la responsabilitat d’elaborar marcs legals orientats a cripto / blockchain. Els assistents confirmats inclouen:

 • Louis de Bruin: executiu d’IBM Global Business Services
 • Kavita Gupta: professora de la Universitat de Stanford
 • Marta Piekarska-Geater: Directora d’Hyperledger
 • Tina Balzli: membre de l’Associació Crypto Valley

Conveni europeu Blockchain (EBC)

Conveni europeu Blockchain (EBC)

 • Data del 20 al 21 de gener de 2020
 • Ubicació: Hotel Hesperia Barcelona Tower, Barcelona, ​​Espanya

El Conveni europeu sobre la cadena de blocs (BCE) està previst que tingui lloc durant la tercera setmana de gener i comptarà amb més de més de 600 líders tecnològics, reguladors, inversors i desenvolupadors de tot el món..

L’objectiu de l’esdeveniment és proporcionar als entusiastes de la criptografia una plataforma per connectar-se en xarxa, formar associacions comercials de llarga data i obtenir socis potencials per a les seves empreses..

Segons el lloc web oficial del BCE, l’esdeveniment de dos dies tractarà d’aprofundir en els casos d’ús reals associats amb blockchain i DLT en diversos dominis, com ara distribució d’energia, finances, cadena de subministrament, sanitat, venda al detall, etc..

Blocktech Connect 2020

Blocktech Connect 2020

La segona iteració de la conferència Blocktech Connect tindrà lloc l’última setmana de gener a Hamilton, Ontario. El focus central de la conferència d’aquest any serà tecnologies noves com blockchain, intel·ligència artificial (IA) i Internet de les coses (IoT). A més, l’esdeveniment d’un dia reunirà diversos líders de la indústria que no només presentaran les seves opinions sobre els temes esmentats, sinó que també interactuaran amb els assistents per educar-los i inspirar-los.

Alguns ponents principals que donaran una adreça a l’esdeveniment inclouen personal de la indústria consolidat com Chetan Phull, Ramy Nassar, Stephen Worrall, Jerry Qian.

DESbloqueja el fòrum Blockchain 2020

DESbloqueja el fòrum Blockchain 2020

 • Data: 28-29 de gener de 2020
 • Ubicació: Dubai, Emirats Àrabs Units

La tercera iteració del Fòrum UNLOCK Blockchain 2020 serà un esdeveniment de dos dies que se celebrarà a Dubai. L’esdeveniment tractarà una sèrie de qüestions relacionades amb la cadena de blocs i la descentralització (principalment des del punt de vista de les persones que viuen a la regió MENA).

Des dels seus inicis, UNLOCK ha estat mirant de millorar els vincles entre diverses empreses de blockchain internacionals i regionals. En aquest sentit, cal esmentar que aquest any la conferència tractarà de debatre i ressaltar certs temes de nínxol com:

 • Les dificultats reguladores que envolten blockchain / criptografia a la regió MENA
 • Avantatges i inconvenients associats a les ofertes de tokens de seguretat (STO)
 • Augment dels intercanvis i plataformes de criptografia a la regió MENA

Per últim, cal assenyalar que la conferència d’aquest any acollirà un total de 800 assistents i 115 ponents de 70 empreses de blockchain diferents. Si això no fos suficient, UNLOCK 2020 també comptarà amb un total de 70 socis multimèdia i més de 30 inversors.

Cimera de Crypto 2020 EN LÍNIA

Cimera de Crypto 2020 EN LÍNIA

 • Data: 29-31 de gener de 2020
 • Ubicació: basat en línia

La cimera en línia de Crypto 2020 està preparada per tenir lloc l’última setmana de gener. Comptarà amb una gran quantitat de personalitats criptogràfiques de renom com ara Mariano Conti de MakerDAO, Joey Krug de Pantera Capital, Roger Ver de Bitcoin.com, Tone (entre d’altres).

Com a part de la conferència, els assistents participaran en debats relacionats amb temes específics com:

 • Per què el 2020 està a punt de ser l’any de la criptografia??
 • Els projectes de criptografia més prometedors del 2020
 • Les divises digitals que és probable que augmenti aquest any.

Febrer de 2020

4t Congrés Internacional Blockchain (Blockress) 2020

Congrés internacional Blockchain (Blockress) 2020

 • Data: 6 de febrer de 2020
 • Ubicació: AON Center, Chicago, EUA

La iteració del 2020 del Congrés Internacional Blockchain (també conegut com Blockress) se celebrarà a Chicago durant la primera setmana de febrer. L’esdeveniment se centra principalment en diversos temes sobre dominis tècnics com blockchain, criptomonedes, contractes digitals intel·ligents i comptarà amb la presència de moltes personalitats de gran renom dins d’aquest espai. Alguns d’aquests individus inclouen:

 • Hester M. Peirce: actual comissari de la SEC dels EUA (també afectuosament anomenat Cryptomom)
 • Bill Foster: membre del Congrés dels Estats Units de l’Estat d’Illinois
 • Shogo Ishida: conseller delegat de QRC Group
 • Robert Konsdorf: conseller delegat d’EOS Detroit

Blockchain Dev Conference 2020

Blockchain Dev Conference 2020

 • Data: 13 de febrer – 14 de febrer de 2020
 • Ubicació: Oakland Convention Center, San Francisco, Estats Units

Durant els darrers 4-5 anys, blockchain ha transformat la forma en què molta gent percep diverses tecnologies relacionades amb la criptografia. En aquest sentit, la Blockchain Dev Conference 2020 intentarà educar a les masses sobre la utilitat general del protocol blockchain, els contractes descentralitzats i altres innovacions d’aquest tipus..

L’esdeveniment de dos dies forma part essencialment de Setmana per a desenvolupadors que està previst que s’executi del 12 al 16 de febrer de 2020 i veurà a diverses personalitats tecnològiques de gran perfil (com Jesse Stockall, Synth, Wyatt Floch) presentar els seus pensaments i opinions sobre diversos temes relacionats amb aquest espai en expansió..

DAS Londres

DAS Londres

 • Data: 10 de febrer de 2020.
 • Ubicació: The Rosewood Hotel, Londres.

El Digital Asset Summit (DAS) de Londres és un dels esdeveniments blockchain més esperats del 2020. L’esdeveniment se centrarà principalment en clients institucionals que busquen deixar la seva empremta dins de l’ecosistema global d’actius digitals. A més, com a part de l’esdeveniment, hi haurà més de 500 assistents que tindran l’oportunitat directa de parlar i interactuar amb els representants de diverses institucions financeres, gestors d’actius i pioners de la cadena de blocs sobre una gran quantitat de qüestions que van des del digital finançar el potencial futur de blockchain.

Segons el lloc web oficial de DAS London, l’agenda de la conferència d’aquest any inclourà principalment temes clau com:

 • Infraestructura del mercat
 • Mecànica de negociació en mercats de canvi i OTC
 • Derivats financers i la millor manera d’utilitzar-los
 • Els aspectes clau dels ETF

Tots els problemes esmentats seran abordats directament per personal establert que ja fa temps que està associat al blockchain / criptografia. A més, alguns dels ponents principals que ja han confirmat la seva presència a l’acte són Steve Kokinos, la doctora Ruth Wandhöfer, Diana Biggs i Michael Ippolito..

Economia Blockchain

Economia Blockchain

 • Data: 20-21 de febrer de 2020.
 • Ubicació: WOW Convention Center, Istanbul / Turquia

Àmpliament difós per ser un dels esdeveniments blockchain / criptogràfics més elaborats i complerts que tindran lloc a la regió MENA i Euràsia, la conferència Blockchain Economy se celebrarà a la pintoresca Istanbul durant la segona quinzena de febrer..

L’esdeveniment acollirà diversos ponents establerts, inclosos els criptomilionaris John McAfee, Tom Lee de Fundstrat, Alex Alexandrov i Nithin Eapen. No només això, sinó que també s’espera que diverses altres personalitats de gran prestigi tecnològic també assisteixin a l’esdeveniment, però, encara no s’han publicat detalls sobre el mateix..

Segons el lloc web oficial Blockchain Economy, l’agenda principal de l’esdeveniment buscarà abordar tota una sèrie de temes relacionats amb les “tecnologies financeres del futur” que tenen el potencial de canviar el món.

NFT.NYC 2020

NFT.NYC 2020

 • Data: 20 de febrer de 2020
 • Ubicació: The Edison Ballroom, Nova York, Estats Units

Considerat l’esdeveniment mundial de token no fungible (NFT), el NFT.NYC 2020 és el principal existent des de fa un parell d’anys. L’esdeveniment d’un sol dia reunirà un total de 500 assistents i més de 80 ponents a Time Square de Nova York per abordar tot un seguit de problemes que afecten actualment l’ecosistema NFT emergent..

Com a part de la conferència, diversos experts de la NFT presentaran al món diferents casos d’ús en què els tokens no fungibles han afectat les experiències dels consumidors sobre la propietat i la identitat de les monedes digitals. A més, segons el lloc web oficial de l’esdeveniment, alguns dels temes que es debatran durant la conferència inclouen:

 • Els diversos casos d’ús tangibles de les NFT relacionades amb les empreses.
 • Com es pot facilitar la comercialització del consumidor mitjançant l’ús de NFT?
 • Interoperabilitat dels jocs mitjançant NFT i els diferents NFT que proporcionen als entusiastes dels esports la propietat digital.
 • Regulació de les NFT i com es poden utilitzar aquests actius per generar confiança a tota la indústria financera mundial.

Conferència CoinGeek 2020

Conferència CoinGeek 2020

 • Data: 20 de febrer de 2020 – 21 de febrer de 2020
 • Ubicació: Londres, Regne Unit

La Conferència CoinGeek 2020 és un esdeveniment criptogràfic que se centrarà principalment en els desenvolupaments que envolten Bitcoin SV, una plataforma blockchain que es proposa que és regulable i que es pot escalar a gran escala (que és massa fàcil i eficaç).

Com a part de l’esdeveniment d’aquest any, hi assistiran alguns dels afiliats principals relacionats amb el projecte Bitcoin SV. Inclouen el Dr. Craig S. Wright, científic en cap de nChain i un dels principals defensors de l’ecosistema BSV, Jimmy Nguyen, president fundador del grup nChain i Steve Shadders, director tècnic del projecte BSV Node.

Març de 2020

Setmana Blockchain de Hong Kong 2020

Hong Kong Blockchain Week 2020

 • Data: del 2 al 6 de març del 2020
 • Ubicació: Ocean Park Marriott Hotel, Hong Kong

NexChange organitzarà la Setmana Blockchain de Hong Kong 2020 i reunirà alguns dels líders més importants associats a aquesta indústria en constant creixement. Segons el lloc web oficial de l’esdeveniment, la conferència servirà de punt de trobada per als entusiastes de la tecnologia, inversors, personal governamental, empresaris, propietaris de start-up, etc. A més, també cal esmentar que la iteració del 2019 de la Hong Kong Blockchain Week va ser la seu més de 3.500 assistents i, per tant, s’espera que la versió d’aquest any de l’esdeveniment no sigui diferent.

London Blockchain Week 2020

London Blockchain Week 2020

 • Data: 4 de març – 11 de març de 2020
 • Ubicació: Londres, Regne Unit

Aquesta serà la sisena edició de la London Blockchain Week (LBW) i s’espera que hi assisteixin més de 3000 persones. Al llarg de la setmana, es permetrà als participants participar en diverses reunions, recepcions nocturnes, tallers i un hackathon especial de blockchain. Si això no fos suficient, segons el lloc web oficial de LBW, els organitzadors també organitzaran una competició en la qual es demanarà als caps de deu diferents projectes de criptografia / cadena de blocs que presentin les seves idees a un tribunal de jutges (format principalment per empreses de primer nivell) capitalistes). Dels deu, s’escollirà un guanyador i se li permetrà presentar la seva plataforma al proper esdeveniment Fintech Worldwide de forma gratuïta..

Blockchain Technology World 2020

Blockchain Technology World 2020

 • Data: 11 de març – març de 2020
 • Ubicació: Londres, Regne Unit

Com el seu nom sembla suggerir, Blockchain Technology World (BTW) 2020 és un esdeveniment que es dedica a ajudar a l’adopció generalitzada de tecnologia blockchain i monedes digitals a través d’una sèrie de dominis industrials únics. Tot i això, l’esdeveniment d’aquest any se centra principalment en les diverses aplicacions ‘reals’ de la tecnologia. En aquest sentit, BTW acollirà una àmplia gamma de contingut de diversos innovadors en criptografia, emprenedors de molts teatres diferents.

Per últim, cal esmentar que el 2019, un total de compradors i influencers de tecnologia de 20.000 països de tot el món van assistir a la conferència.

DC Blockchain Summit 2020

DC Blockchain Summit 2020

 • Data: 11 de març – 12 de març de 2020
 • Ubicació: Universitat de Georgetown, Washington DC

La cinquena edició de la DC Blockchain Summit reunirà membres de la Cambra de comerç digital per debatre els problemes que encara afecten el sector de la cadena de blocs i de la criptografia en general. Està previst que l’esdeveniment tingui lloc durant la segona setmana de març i se celebrarà en col·laboració amb el Centre de Polítiques i Mercats Financers de la Universitat de Georgetown. Alguns dels assistents que presentaran els seus punts de vista i opinions com a part de la cimera són la presidenta de la STOA, eurodiputada, Eva Kaili, l’excap de la CFTC nord-americana J. Christopher Giancarlo, president dels CDC Perianne Boring i la CPO de CDC, Amy Davine Kim..

Blockchain Africa Conference 2020

Blockchain Africa Conference 2020

 • Data: 11-12 de març de 2020
 • Ubicació: Johannesburg, Sud-àfrica

Promogut per ser un dels esdeveniments blockchain / criptogràfics més grans que tindran lloc a Àfrica aquest any, l’esdeveniment intentarà desmitificar i abordar molts dels reptes empresarials que potencialment es poden resoldre mitjançant l’ús de blockchain en aquesta regió madura econòmicament. A més, la conferència també intentarà educar els assistents sobre les diverses aplicacions del món real (d’aquesta tecnologia emergent) que ja estan utilitzant diferents empreses de tot el món i, per tant, es poden utilitzar per ajudar a molts països africans en desenvolupament.

Alguns dels innovadors i líders tecnològics que gaudiran de l’esdeveniment són:

 • Tone Vays: comerciant i analista de criptomonedes respectat que apareix amb freqüència en molts programes de televisió que s’emeten a tot el món.
 • Akhona Damane: membre del CSIR
 • Gary de Beer: desenvolupador i especialista digital per a BankservAfrica
 • Mervyn George: cap d’estratègia i assessor de SAP Africa
 • Carmelle Cadet – Fundadora & CEO d’EMTECH

Blockchain empresarial 2020

Blockchain empresarial 2020

 • Data: 13 de març de 2020
 • Ubicació: RCED, Fayetteville, EUA

L’edició 2020 de la conferència Blockchain for Business serà organitzada per Sam M. Walton College of Business. Reunirà alguns dels principals experts acadèmics / industrials de tot aquest domini per venir a explorar com la informació descentralitzada i les tecnologies basades en l’intercanvi de valors canvien lentament però de forma segura el funcionament de les empreses.

Per ser encara més específics, els ponents principals de l’esdeveniment tractaran una gran quantitat de temes de nínxol com:

 • L’avantatge i la utilitat general dels frameworks oberts
 • Com han d’evolucionar les regulacions a mesura que avancem cap al futur?
 • Quins són els fonaments bàsics associats a les cadenes de blocs públiques, privades, autoritzades i híbrides?

Per últim, cal esmentar que entre les persones que participaran a la conferència hi ha Nick Szabo (l’inventor dels contractes intel·ligents digitals), Caitlin Long (president de WyoHackathon), Paul Brody (principal i líder mundial en innovació, EY) i Archana Mehta Sristy (Sr. Director Enginyeria de Programari, Walmart).

Blockchain Expo Global

Blockchain Expo Global

 • Data: 17-18 de març de 2020.
 • Lloc: Olympia, Londres.

Blockchain Expo Global és un dels esdeveniments tecnològics més grans del món per centrar-se únicament en les potencialitats digitals futures, com ara la tecnologia criptogràfica i el blockchain. La conferència comptarà amb personalitats de gran renom com William Lovell, Ioana Surpateanu, Leanne Kemp, Mariana Gómez de la Villa, Johan Toll i tindrà lloc a Londres durant la tercera setmana de març.

Com a part de l’exposició, diverses empreses tindran diverses vitrines d’esdeveniments que no només són líders d’aquest espai, sinó que també estan treballant activament per crear solucions i plataformes de blockchain d’avantguarda..

Blockchain Week Roma 2020

Blockchain Week Roma 2020

 • Data: 17 de març – 21 de març de 2020
 • Ubicació: Mercure Hotel, Roma, Itàlia

Amb Bitcoin que ha obert el camí a una revolució financera mundial al començament de la dècada passada, Blockchain Week Rome intentarà exposar els assistents a molts líders de la indústria, propietaris d’inicis, experts que els ajudin a entendre els avantatges d’aquest sector en ràpida evolució. En aquest sentit, cal esmentar que durant l’esdeveniment de cinc dies de durada es donaran adreces principals per part de respectats especialistes de la indústria com Giacomo Zucco (investigador i especialista mundialment reconegut en BTC), Massimo Chiriatti (CTO Blockchain & Digital Currencies IBM) i Gian Luca Comandini (membre de MiSE).

Cimera de la Setmana Blockchain de París 2020

Cimera de la Setmana Blockchain de París 2020

 • Data: 31 de març – 1 d’abril de 2020.
 • Ubicació: estació F, 5 Parvis Alan Turing, 75013 París.

Un dels esdeveniments blockchain + criptografia més grans d’Europa, el PBW Summit comptarà amb un total de 2.500 assistents de tot el món. no només això, sinó que la conferència també acollirà més de 150 ponents juntament amb 50 patrocinadors. Finalment, l’esdeveniment se celebrarà a París, França, durant la darrera setmana de març.

Segons el lloc web oficial de PBWS, l’esdeveniment de dos dies vindrà ple de diverses xerrades i tallers perspicaços que seran realitzats per respectats membres de l’ecosistema global de criptografia / cadena de blocs. En aquest sentit, cal assenyalar que alguns dels grans jugadors que ja han signat per donar xerrades a la cimera són Arthur Breitman, David Chaum, Hadas Gold, Jack Gavigan i Marjan Delatinne un parell de setmanes).

Finnovex Orient Mitjà 2020

Finnovex Orient Mitjà 2020

 • Data: 11-12 de març de 2020
 • Ubicació: Conrad Hotel – Dubai, Emirats Àrabs Units

Finnovex és un dels esdeveniments tecnològics líders actuals que tracta exclusivament d’innovació relacionada amb l’àmbit dels serveis financers a l’Orient Mitjà, un dels mercats de capitals amb més creixement del món. La conferència tindrà lloc durant la segona setmana de març i tractarà diversos temes pertinents, com ara:

 • Com poden els bancs i altres institucions financeres ubicades a l’Orient Mitjà i als seus voltants coincidir o superar els seus companys internacionals?
 • Com poden les empreses emergents i altres entitats financeres diversificar els seus productes i serveis?
 • Quins són els reptes regulatoris a què s’enfronten les empreses que operen a l’Orient Mitjà, especialment pel que fa al desenvolupament de sistemes financers segurs?
 • Quins són els rols que poden tenir diverses institucions bancàries / no bancàries, organitzacions financeres i empreses d’inversió per ajudar a evolucionar aquest sector de nínxol a un ritme ràpid?

A més, també cal esmentar que la iteració de Finnovex del 2020 permetrà veure alguns dels principals executius de nivell C que operen avui dins de la indústria dels serveis financers..

Abril de 2020

Istanbul Blockchain Week 2020

Istanbul Blockchain Week 2020

 • Data: 6-10 d’abril de 2020
 • Ubicació: Hilton Istanbul, Turquia

La primera iteració de la Setmana Blockchain d’Istanbul està prevista que es faci durant cinc dies a l’abril. Es proposa que l’esdeveniment sigui un dels esdeveniments blockchain més esperats de l’any i comptarà amb jugadors de gran prestigi de la indústria, inclosos el crypto YouTuber i l’analista Ivan Liljeqvist, amfitrió del programa Cry Neo Trader de CNBC, Ran Neuner, fundador d’EAK Digital, Erhan Korhaliller. , Kristina Lucrezia Cornèr, executiva de Cointelegraph i fundador de DataDash Nicholas Merten (entre molts altres).

Blockchain Revolution Global 2020

Blockchain Revolution Global 2020

 • Data: 7-8 d’abril de 2020
 • Ubicació: Toronto, Canadà

La segona edició de Blockchain Revolution Global (BRG) reunirà algunes de les empreses, líders, pensadors i visionaris més destacats del camp de la tecnologia blockchain i criptogràfica. L’esdeveniment l’organitza un grup de reflexió independent líder Blockchain Research Institute i Grup MCI i segons el lloc web oficial de l’esdeveniment, l’objectiu de BRG és ajudar a “educar, inspirar i preparar líders” per a la nova revolució blockchain.

Cimera del futur Blockchain 2020

Cimera del futur Blockchain 2020

 • Data: del 7 al 8 d’abril de 2020
 • Ubicació: Dubai, Emirats Àrabs Units

La tercera edició del Future Blockchain Summit tindrà lloc durant la segona setmana d’abril a Dubai. L’esdeveniment anirà a càrrec de Smart Dubai i del Dubai World Trade Center. Veurà que alguns dels líders tecnològics més importants del món, representants governamentals, empreses, startups es reuniran per discutir tota una sèrie de qüestions relacionades amb l’adopció de blockchain a escala mundial. Entre els assistents hi haurà el ministre suec d’Infraestructures, David Suomalainen, el cap d’estratègia blockchain de la Borsa de Londres, Dotun Rominiyi, la doctora Aisha Bint Butti Bin Bishr i l’hon. Silvio Schembri (secretari parlamentari del govern maltès).

Cimera ANON 2020

Cimera ANON 2020

 • Data: 15-16 d’abril de 2020.
 • Ubicació: Gösserhalle, Viena, Àustria.

La Cimera ANON es converteix gradualment en una de les destinacions més populars per als entusiastes de la tecnologia de tot el món. L’esdeveniment de dos dies se centrarà en molts temes com la intel·ligència artificial, l’Internet de les coses (IoT), les plataformes criptogràfiques, els actius digitals i la tecnologia blockchain..

En el moment d’escriure aquest article, s’estima que ANON comptarà amb un total de 1500 assistents i 100 ponents convidats (incloses algunes personalitats de gran renom com Andreas M. Antonopoulos, Walter Kok, Mariya Gabriel, Maximilian Marenbach). A més, l’esdeveniment també servirà de base per a emprenedors incipients que puguin estar en contacte amb líders i experts de la indústria.

FinnoSec Àfrica 2020

FinnoSec Àfrica 2020

 • Data: del 21 al 22 d’abril de 2020
 • Ubicació: Nairobi, Kenya (el lloc exacte s’anunciarà en les properes setmanes)

Com molts dels nostres lectors habituals ja saben, el continent africà acull actualment algunes de les economies de més ràpid creixement del món. En aquest sentit, molts experts creuen que a mesura que avancem en el futur, la tecnologia blockchain ajudarà aquesta regió a transformar-se socialment i econòmicament..

Segons el lloc web oficial de l’esdeveniment, FinnoSec 2020 servirà de reunió per a diversos experts del camp de les finances i la ciberseguretat. Alguns dels assistents inclouen:

 • Titus Mengich Kimaiyo: director de TIC del comtat & Administració electrònica
 • Bamidele Oseni (FCA), FICA: director de riscos del grup a I&M Bank Ltd.
 • Raymond Bett: conseller delegat de la startup Salaam i president d’ISACA (Kenya)
 • Peter Njuguna: CIO del Banc Cooperatiu de Kenya
 • Steve Njenga: director d’informació del país, Barclays Bank
 • Christian H. C. Ayiku: director financer d’Ecobank Transnational Togo

Blockchain Life 2020

Blockchain Life 2020

 • Data: del 22 al 23 d’abril de 2020
 • Ubicació: Music Media Dome, Moscou, Rússia

Blockchain Life 2020 està preparat per atreure a un total de més de 4.800 participants de tot el món per debatre sobre els aspectes clau associats a aquest creixent sector. A més, durant els darrers 3-4 anys, l’esdeveniment s’ha convertit en una plataforma força prestigiosa on diversos líders del mercat i representants governamentals vénen a debatre sobre la influència de la tecnologia blockchain en diverses indústries (com la cadena de subministrament, la salut, etc.).

Maig de 2020

Blockchain for Europe Summit 2020

Blockchain for Europe Summit 2020

 • Data: 2 de maig de 2020
 • Ubicació: Brussel·les, Bèlgica

Durant la primera setmana de maig, la Cimera Blockchain for Europe (BES) serà testimoni d’alguns dels principals jugadors de blockchain de la regió per reunir-se per debatre sobre els usos potencials de DLT en diversos sectors diferents (a més de conèixer les implicacions de la tecnologia) sobre la societat en general).

A més, segons el lloc web oficial de l’esdeveniment, BES té com a objectiu facilitar les col·laboracions entre agents nacionals, regionals i globals per ajudar a l’adopció més ràpida i la promoció de la tecnologia blockchain a tota Europa..

Conferència internacional IEEE sobre blockchain i criptomoneda 2020

Conferència internacional IEEE sobre blockchain i criptomoneda 2020

 • Data: 3-6 de maig de 2020
 • Ubicació: Toronto, Canadà

La segona i última entrega d’ICBC 2020 serà allotjada per IEEE i tindrà lloc a Toronto, Canadà, durant la primera setmana de maig. Inclourà algunes adreces principals, tutorials, presentacions de treballs tècnics revisats per parells, etc. per ajudar els assistents a educar sobre el futur d’aquest domini cada vegada més gran. No només això, segons el lloc web oficial de la conferència, es convidarà als autors d’alguns treballs a presentar els resultats de la investigació que després es publicaran en un número especial del periòdic IEEE Transactions on Network and Service.

Ethereal New York 2020

Ethereal New York 2020

 • Data: del 8 al 9 de maig de 2020
 • Ubicació: Nova York, Estats Units

Juntament amb Consensys, Ethereal Summit també és considerat per molts un esdeveniment de referència per als entusiastes de la cadena de blocs / criptografia de tot el món. La conferència té com a objectiu connectar desenvolupadors, empreses i influencers líders per reunir-se i ajudar a configurar el futur d’aquesta indústria. En aquest sentit, cal esmentar que la versió d’aquest any de l’esdeveniment comptarà amb la presència de grans perruques com Joseph Lubin, Taylor Monahan, Robert Leshner i Laura Shin.

Consens 2020

Consens 2020

 • Data: 11-13 de maig de 2020
 • Ubicació: Hilton Midtown, Nova York, Estats Units

El consens és àmpliament reconegut (des del 2015) per molts com una de les reunions criptogràfiques més importants de personalitats tecnològiques imminents que tenen lloc anualment. En aquest sentit, l’esdeveniment d’aquest any també probablement atraurà gairebé totes les principals empreses, desenvolupadors, fundadors i inversors associats a aquest domini per debatre els problemes clau que afecten actualment aquest sector. A més, l’esdeveniment de tres dies també servirà de terreny de trobada perfecte per als empresaris, els propietaris d’iniciatives que treballin en xarxa entre ells, així com amb diversos executius de Wall Street i Fortune 500.

Tot i que la llista d’assistents al Consensus 2020 encara no s’ha publicat, s’espera que alguns dels noms més importants del món de la criptografia assistiran a l’esdeveniment..

Comprensió de Bitcoin 2020

Comprensió de Bitcoin 2020

 • Data: 28 – 31 de maig de 2020
 • Ubicació: The Westin Dragonara, St. Julians, Malta

Comprendre Bitcoin 2020 és un esdeveniment de tres dies que intentarà proporcionar als entusiastes de les criptografies maneres tangibles d’eliminar molts dels malentesos / FUD que envolten actualment la xarxa Trustless de Bitcoin. A més, la conferència també debatrà sobre el futur de la transferència de valor descentralitzada sense confiança i comptarà amb adreces principals del personal establert de la indústria, com ara Tone Vays (respectat comerciant i analista de criptografia), el Dr. Adam Back (fundador) & CEO, Blockstream), Alex Petrov (CIO de BitFury).

Juny de 2020

Fòrum Telco Blockchain

Fòrum Telco Blockchain

 • Data: 9 de juny de 2020
 • Ubicació: Londres, Regne Unit

Segons l’agenda oficial del Fòrum Telco Blockchain d’aquest any, l’esdeveniment intentarà impulsar l’adopció de blockchain a la indústria mundial de les telecomunicacions. A més, la conferència es completarà amb un ampli grup de ponents que debatran sobre el potencial de la cadena de blocs dins del sector de les telecomunicacions, així com sobre els seus diferents casos empresarials (relacionats amb aquest nínxol de domini).

A més, el fòrum també aprofundirà en els diversos usos reals de la cadena de blocs a les telecomunicacions (com ara si la tecnologia pot servir com a generador d’ingressos viable o pot funcionar principalment com a slasher obert per a la indústria en general?)

Blockchain for Business Summit 2020

Blockchain for Business Summit 2020

 • Data: del 10 a l’11 de juny del 2020
 • Ubicació: Excel Londres, Regne Unit

Després de l’èxit de l’esdeveniment de l’any passat, la iteració 2020 de la cimera Blockchain for Business tractarà d’abordar el bombo i l’especulació entorn del mercat d’actius digitals. A més, l’esdeveniment també tractarà de debatre sobre els diversos casos d’ús del món real de la tecnologia en diversos dominis industrials i sectors del mercat..

La cimera comptarà amb la presència de nombrosos jugadors de renom com el cap d’innovació de GE Power, Maher Chebbo, Ville Sointu de Nordea, William Lovell del Bank of England i Mariana Gómez de la Villa d’ING (entre d’altres)..

Crypto Valley Blockchain Conference

Crypto Valley Blockchain Conference

 • Data: 11-12 de juny de 2020.
 • Ubicació: Rotkreuz, Suïssa

La tercera i última edició de la Crypto Valley Conference (CVC) se celebrarà durant la segona setmana de juny a Rotkreuz, Suïssa. L’esdeveniment de dos dies comptarà amb moltes discussions que abordaran qüestions pertinents relacionades amb la tecnologia blockchain. Segons el lloc web oficial de la conferència, CVC acollirà més de 50 presentacions de líders mundials de la indústria.

A més, però l’esdeveniment també presentarà als assistents:

 • Estudis de recerca acuradament seleccionats que tracten l’aspecte acadèmic de la tecnologia de criptografia i blockchain.
 • Interaccions amb diverses persones de gran perfil de diferents entorns corporatius, institucions acadèmiques, empreses emergents i entitats governamentals.
 • Vitrines de productes d’un gran nombre d’empreses.
 • Taules rodones que ofereixen opinions desafiadores.

Finalment, cal esmentar que a la conferència Crypto Valley hi assistiran més de 700 persones, més de 100 inversors, més de 10 expositors i més de 200 empreses..

Juliol de 2020

Cimera Blockchain: el negoci de Blockchain

Cimera Blockchain: el negoci de Blockchain

 • Data: 1-2 de juliol de 2020
 • Ubicació: Olympia Conference Center, Londres, Regne Unit

Blockchain Summit 2020 oferirà als assistents accés a diversos influents i disruptors tecnològics de tot el món. L’edició d’aquest any de la conferència comptarà amb un total de més de 200 ponents procedents de diverses indústries com blockchain, IA, finances i servirà de plataforma per a diferents proveïdors per debatre, demostrar i mostrar els seus productes al mercat de la tecnologia global en general..

Cadena de subministrament a la Conferència Blockchain 2020

Cadena de subministrament a la Conferència Blockchain 2020

 • Data: 13 de juliol de 2020
 • Lloc: Fishburners Event Space, Brisbane, Austràlia

Com sembla que el nom suggereix, la Conferència sobre la cadena de subministrament de Blockchain busca reunir operadors de la cadena de subministrament amb diversos investigadors de la cadena de blocs, desenvolupadors independents i funcionaris governamentals per debatre una àmplia gamma de qüestions de nínxol relacionades amb aquest domini (com ara la procedència, el finançament de la cadena de subministrament) , negociació d’acords i logística).

Blockchain Expo Europe

Blockchain Expo Europe

 • Data: 17-18 de juliol de 2020.
 • Ubicació: RAI Amsterdam.

Considerat àmpliament com una de les conferències més grans del món orientades a blockchain, l’esdeveniment se centra principalment en coses com:

 • El futur de la tecnologia empresarial
 • El potencial de la cadena de blocs i la criptografia

A més, com a part de l’esdeveniment de dos dies, també hi haurà diversos aparadors d’esdeveniments que seran dirigits per diverses marques líders d’aquesta indústria en ràpida evolució..

Conferència sobre interrupcions mineres (MDC) 2020

Conferència sobre interrupcions mineres (MDC) 2020

 • Data: del 22 al 23 de juliol de 2020
 • Ubicació: DoubleTree by Hilton, Miami, Estats Units

MDC és àmpliament reconegut com una de les conferències criptogràfiques més grans del món, que inclou diversos miners, hosters i fins i tot fabricants d’ASIC. Com a part de l’esdeveniment d’aquest any, els assistents tindran l’oportunitat de conèixer les diferents startups i plataformes de blockchain disruptives que poden revolucionar completament aquesta indústria. No només això, s’espera que MDC 2020 compti amb la presència de més de 1.000 experts, influencers i estrategs de tot el món. Alguns d’aquests individus inclouen:

 • Irene Gao – Directora de vendes internacionals, Bitmain
 • David Vorick: conseller delegat, cofundador del fabricant Obelisk ASIC + desenvolupador principal de Sia
 • Navdeep Garg: executiu tècnic de BitTorrent
 • Philip Salter – Cap d’Operacions Mineres, Genesis Mining

Agost de 2020

Blockchain Summit Singapur

Blockchain Summit Singapur

 • Data: Per decidir
 • Ubicació: Suntec, Singapur

L’esdeveniment durant tot el dia comptarà amb més de 700 líders de la indústria, innovadors i responsables de la presa de decisions que es reuniran per ajudar els assistents a entendre els diversos avantatges associats amb aquesta tecnologia en constant evolució. I encara que encara no s’ha anunciat la llista de convidats de la cimera d’aquest any, a càrrec del personal que ha assistit a l’esdeveniment en anys anteriors, s’espera que alguns dels noms més destacats d’aquest espai assisteixin a la conferència d’aquest any..

Conferència de formació Blockchain

Conferència de formació Blockchain

 • Data: Per decidir
 • Ubicació: Denver, Colorado

La Conferència de formació Blockchain d’aquest any està preparada per incloure diverses interaccions en profunditat amb membres del sector global blockchain. Segons el lloc web oficial de l’esdeveniment, la conferència es completarà amb un total de 16 hores de contingut educatiu dissenyat per ajudar les persones a maximitzar el seu coneixement de totes les coses relacionades amb aquest domini emergent..

Fòrum Blockmaster

Fòrum Blockmaster

 • Data: Per decidir
 • Ubicació: São Paulo, Brasil

Fòrum Blockmaster és àmpliament considerat el principal esdeveniment de criptografia / cadena de blocs del Brasil. A la versió d’aquest any de l’esdeveniment, diversos desenvolupadors de tecnologia, propietaris d’empreses i entusiastes de les criptografies de Sud-amèrica no només s’uneixen per connectar-se en xarxa, sinó també per compartir els seus coneixements, idees i connectar-se amb els assistents regionals i internacionals..

Setembre de 2020

Blockchain in Oil & Conferència del gas

Blockchain a Oil & amp; Conferència del gas

 • Data: 16-17 de setembre de 2020
 • Ubicació: JW Marriott Houston, Estats Units

La quarta edició del Blockchain in Oil anual & La conferència de gas tindrà lloc durant la tercera setmana de setembre i, de la mateixa manera que el seu predecessor, serà testimoni de més de 40 ponents i més de 200 assistents. A més, cal esmentar que l’esdeveniment se celebrarà en col·laboració amb el Consorci Blockchain de Petroli i Gas, una entitat formada per gegants de la indústria coneguts com Shell, Equinor, Chevron, Hess, Repsol (entre d’altres).

Segons el lloc web oficial de l’esdeveniment, la conferència d’aquest any buscarà explorar les diverses maneres en què el petroli pot utilitzar la cadena de blocs & empreses de gas per racionalitzar les seves operacions internes i maximitzar la seva productivitat global. No només això, sinó que la conferència també comptarà amb demostracions en directe de diversos marcs de governança basats en blockchain que es poden utilitzar per substituir els sistemes heretats existents de la indústria.

Octubre de 2020

Veu de Blockchain 2020

Veu de Blockchain 2020

 • Data: del 5 al 6 d’octubre de 2020
 • Ubicació Lloc SIX10, Chicago, Estats Units

Segons una gran quantitat d’informació disponible en línia, la versió d’aquest any de la conferència Voice of Blockchain (VoB) intentarà proporcionar als membres de l’ecosistema global de blockchain una plataforma per interactuar entre ells d’una manera molt racional, permetent-los així maximitzar les seves oportunitats de treball en xarxa.

S’espera que l’agenda bàsica de l’esdeveniment s’anunciï el 31/01/20.

Cimera Crypto Invest 2020

Cimera Crypto Invest 2020

 • Data: 6 d’octubre al 7 d’octubre de 2020
 • Ubicació: Los Angeles Convention Center, Los Angeles, Estats Units

També es coneix com CIS, l’esdeveniment és àmpliament considerat com una de les conferències / exposicions cripto líders del món enfocades a temes de nínxol com la inversió en cadenes de blocs, l’adopció de criptografia, etc. A més, cal assenyalar que la conferència d’aquest any organitzat per Goren Holm Ventures i comptarà amb la presència d’innovadors, líders, empresaris, startups, inversors àngel, inversors de capital risc, inversors minoristes, oficines familiars, inversors immobiliaris que ja fa molts anys que s’associen a l’espai blockchain.

Els assistents anteriors són Steve Wozniak, Tim Draper, Dan Morehead, Bill Barhydt i Apolo Ohno..

Novembre de 2020

MoneyConf

MoneyConf

 • Data: del 2 al 3 de novembre de 2020
 • Ubicació: Lisboa, Portugal

MoneConf 2020 és un esdeveniment de dos dies que acollirà més de 5.000 assistents de més de cent països diferents. Pel que fa a l’oferta de l’esdeveniment, la conferència es completarà amb diverses adreces magistrals, tallers pràctics, sessions de treball en xarxa que permetran als individus maximitzar el seu coneixement de temes com blockchain, criptografia, IA, descentralització, DLT, etc..

Blockchain Expo Amèrica del Nord

Blockchain Expo Amèrica del Nord

 • Data: 4-5 de novembre de 2020
 • Ubicació: Santa Clara Convention Center, Estats Units

La quarta edició de l’exposició anual N.American Blockchain atraurà líders, experts de diverses indústries, per debatre qüestions relacionades amb diversos dominis de nínxol com blockchain, IoT, 5G, ciberseguretat, tecnologia al núvol, IA i big data.

A més, també cal esmentar que l’esdeveniment comptarà amb diversos discursos magistrals, taules rodones interactives i estudis de casos basats en solucions que no només permetran als assistents conèixer les diverses facetes d’aquest espai en constant evolució, sinó que també els permetrà guanyar una millor comprensió d’alguns dels detalls més fins d’aquesta tecnologia.

Finalment, segons l’agenda oficial de l’esdeveniment, la conferència vol ajudar a la gent a descobrir les indústries bàsiques que es poden interrompre mitjançant l’ús de tecnologia blockchain. Alguns d’aquests sectors del mercat inclouen la venda al detall, les finances, la sanitat, les assegurances, l’energia, la música, el govern i la propietat immobiliària.

Descentralitzat 2020

Descentralitzat 2020

 • Data: 11-13 de novembre de 2020
 • Ubicació: Limassol, Xipre

Organitzada per la Universitat de Nicòsia, la quarta conferència anual descentralitzada se celebrarà durant la segona setmana de novembre. Com molts dels nostres lectors ja saben, l’esdeveniment és àmpliament considerat com una de les conferències més importants d’Europa sobre blockchain i monedes digitals. En aquest sentit, cal esmentar que el descentralitzat 2020 reunirà alguns dels líders empresarials més importants del món, així com experts acadèmics, per debatre sobre les diverses tendències i desenvolupaments que afecten aquest espai. Entre els assistents anteriors hi ha el doctor Adam Back de blockstream, Perianne Boring de CDC i Eva Kaili.

IMTC 2020

IMTC 2020

 • Data: 16-19 de novembre de 2020
 • Ubicació: Miami, Estats Units

IMTC 2020 veurà un total de 500 participants estranys reunits de tot el món per no només connectar-se entre ells, sinó també conèixer els darrers desenvolupaments que tenen lloc al món de la cadena de blocs i les finances relacionades amb la criptografia. Els ponents de l’esdeveniment d’aquest any inclouran personalitats de renom com George Harrap, Leon Issacs, Nina Hulsken.

Millors esdeveniments i conferències de criptografia 2020: paraula final

Quin any farcit de melmelades a la terra del bitcoin. A mesura que l’era basada en la cadena de blocs ens arriba a tots el 2020 i més enllà, des de l’esdeveniment a la meitat que es produeix fins a qualsevol d’aquestes conferències centrades en la criptomoneda, una paraula encertada per a tots els entusiastes, defensors i fanàtics de la criptografia és fer la volta i començar fer xarxes amb companys, trobar nous proveïdors o proveïdors interessants i començar a posicionar-se per obtenir la millor oportunitat d’èxit en aquest increïble món de criptoactius.

Ja sigui per augmentar la vostra consciència o per obtenir més claredat, aquests esdeveniments criptogràfics relacionats amb el blockchain transpiraran amb un nivell d’inspiració i motivació diferent que podeu tornar a casa. Ah, i un darrer pensament: assegureu-vos de divertir-vos. Assistir a qualsevol d’aquests esdeveniments de bitcoin serà avantatjós per recollir estratègies, estadístiques i anàlisis que simplement no trobareu a cripto twitter.

Promo
banner
Promo
banner