Les millors maneres de guanyar criptomoneda: com fer Bitcoin

Les 29 millors maneres d’obtenir bitcoins en línia inclouen els millors consells per començar a obtenir beneficis en criptografia el 2019.

Contents

Com guanyar criptomoneda: 29 millors maneres de fer Bitcoin

Així que voleu guanyar bitcoins? Afortunadament per a vosaltres, avui en dia hi ha moltes maneres de guanyar criptomonedes a Internet. Tanmateix, malauradament, tal com diu la cita de Roosevelt, “res que valgui la pena és fàcil”.

Aquesta és una guia significativa per esbossar-los, ja que molts són molt propensos a pensar que l’única manera d’obtenir bitcoins és comprar-lo, quan en realitat es pot guanyar mitjançant diversos mètodes que es revisen a continuació..

Per exemple, hi ha maneres de guanyar criptomoneda de forma gratuïta, com ara aprofitar airdrops, aixetes o respondre preguntes i completar tasques; o la manera més popular és canviar temps per diners i guanyar bitcoins a canvi de realitzar diversos serveis a la concert-economia autònoma actual.

Ara és hora de ressaltar totes les millors maneres de guanyar criptografia ràpidament i de pagar en línia en línia amb Bitcoin. Abans de saltar als 0 i 1 d’aprendre a adquirir més bitcoins, ajudem ràpidament a totes les persones interessades a baixar pel forat del conill: generar pagaments criptogràfics i fer bitcoins fent la feina.

Guanyar Bitcoin contra comprar Fiat: apilar Satoshis

guanyar-bitcoin-comprensió

Una pregunta directa per començar pot fer sonar la gàbia, però “compreu diners fiat”? No, és probable que el guanyeu o el canvieu.

La primera manera en què la gent s’associa aconseguint bitcoins és comprar-lo, quan podria ser guanyar BTC.

Ara baixem breument pel forat del conill abans d’ampliar la capacitat de guanyar bitcoins i generar beneficis en criptomoneda. Independentment de si es tracta d’objectius a curt o llarg termini, és important que els principiants deixin de pensar només en termes de preus de bitcoin sencers (que ronden / superin les cinc xifres del valor del tipus de canvi en USD). Aquest preu fa que molta gent “surti” de la raó de pensar que ha de comprar 1 BTC de franc (o fins i tot micro-compra) contra micro-guanys. Aquesta comprensió impactant pot ser profunda per al vostre èxit i resultats.

De la mateixa manera que qualsevol persona guanya fiat (USD) en una feina per un sou setmanal, és la mateixa manera en què hauríem de pensar com aconseguir les mans de la criptomoneda més valuosa del món. Amb un subtil gir del pensament, la qüestió que es va analitzar analitzant “guanyar fiat versus comprar fiat” ajuda a demostrar que hi ha més d’una opció a l’hora d’aconseguir bitcoin. Ningú no pot comprar ni imprimir diners fiduciaris, s’ha de guanyar mitjançant pagaments, vendes o transaccions. En aplicar el mateix principi a la compra de BTC contra guanyar bitcoin, val la pena fer aquest canvi per a tots aquells que veuen que el potencial del bitcoin és el futur de les finances (#hodling).

És extremadament vital i fins i tot òptim desglossar Bitcoin en la seva unitat de compte més bàsica, el Satoshi.

En poques paraules, aquells que desitgin guanyar bitcoin haurien d’entendre el bloc bàsic del bitcoin, un Satoshi.

Això és el que realment es paga si aneu a fer Bitcoin en línia mitjançant qualsevol dels mètodes següents.

Per tant, en realitat: comprar cryptos + guanyar bitcoins, també assegurar Satoshis, és el millor moviment que cal fer.

Sí, tota la guia inclou 29 millors maneres de guanyar diners en bitcoin i guanyar un satoshi-buck ràpid, però primer …

Aquí teniu un gràfic que diu que un Satoshi és igual a 0,00000001 bitcoin i que hi ha 100 milions de satoshis per bitcoin, dels quals en tota la història de BTC només hi haurà 2 quadrillons, 100 bilions de satoshis.

guanyar-bitcoin-satoshis-gràfic-valor

Molts compradors només es fixen en el preu del bitcoin (amb raó?) Mesurat en USD (o el valor del tipus de canvi BTC / USD), però la veritat és que és molt avantatjós començar a calcular el bitcoin en termes de satoshi o la unitat elemental de compte a la cadena de blocs BTC. Una vegada que comença l’escassetat digital, adonar-nos que només hi ha hagut 21 milions de Satoshis (dos bilions de cent bilions de Satoshis) creats a la xarxa de Bitcoin, el moment d’apilar satoshis és ara quan el resultat de l’augment del seu valor és una possibilitat real (sobretot abans la meitat del bitcoin de 2020).

Al mateix temps, val la pena assenyalar que no es garanteix que res estigui a favor de Bitcoin, ja que la volatilitat i la incertesa són riscos inherents. Però, pel mateix, com va dir el famós Satoshi Nakamoto:

“Podria tenir sentit només aconseguir-ne alguna per si agafa. Si hi ha prou gent que pensa de la mateixa manera, es converteix en una profecia autocomplerta ”~ Satoshi Nakamoto, Creador (s) de Bitcoin

L’objectiu d’aquest punt de vista del darrere de la cortina de “apilar satoshis”, també conegut com guanyar i comprar bitcoins, és ajudar a sensibilitzar i educar els usuaris sobre per què és important començar a assegurar satoshis avui. Hi ha molt més “territori de forats de conill” per descobrir en aquest primer pla, com el millibitcoin o el microbitcoin, però conèixer la unitat més bàsica és un pas intel·ligent que els usuaris intel·ligents s’adonaran de guanyar criptos..

Ara saltem als fonaments de fer Bitcoin lliure i ràpid i, després dels 29 mètodes enumerats, parlarem dels inconvenients de guanyar criptomonedes, les implicacions fiscals i un vídeo per tancar.

Com guanyar Bitcoin gratis

com guanyar bitcoin

Des del forat del conill fins a declarar allò que és obvi, per començar a guanyar bitcoins haureu de generar una adreça de cartera per rebre-la obrint una cartera de bitcoins. Comenceu amb una cartera gratuïta o una opció d’emmagatzematge en fred com Trezor.

Amb tantes opcions disponibles per adquirir més bitcoins, la manera més directa és simplement comprar bitcoins en una borsa, un corredor OTC / P2P o un caixer automàtic local. A part de comprar bitcoins directament al tipus de canvi actual d’USD, el següent en línia pel que fa a la popularitat seria minar-lo, tot i que es requereixen les habilitats tècniques (tret que opteu per un proveïdor de serveis de mineria al núvol). Però les formes més creatives són la tercera via, el principal focus d’aquesta manera de cobrar a la guia bitcoin, i és simplement treballar per a la criptografia.

Aquesta llista no classifica les següents oportunitats de guanyar diners basades en bitcoins, ja que cadascun té el seu propi perfil de risc / recompensa. Es tracta més d’un catàleg complet dels mètodes demostrats d’espectre complet de l’estat actual de guanyar bitcoins bitcoins mitjançant la realització de tasques micro per construir una marca..

Tot i que l’objectiu és no fer esclatar la bombolla de criptomoneda de ningú per creure que l’obtenció de bitcoins “gratuïts” és fàcil, encara hi ha maneres de guanyar criptomonedes en línia de forma gratuïta el 2019. A continuació, es mostren les maneres més conegudes de generar ingressos de bitcoins intercanviant “gratuïtament “temps per als diners criptogràfics”:

Viouslybviament, aquests mètodes van des de fàcils a estúpids. És fàcil afegir una signatura al vostre perfil en un fòrum de bitcoins i reclamar una recompensa, per exemple. És més difícil guanyar diners mitjançant un esquema piramidal o un pla d’inversió d’alt rendiment (HYIP) perquè aquests sistemes estan dissenyats per fallar des del principi.

A continuació, comentarem detalladament cadascun d’aquests mètodes i explicarem exactament com podeu començar a guanyar bitcoins avui.

Airdrops

 • Esforç: baix
 • Ingressos: baix
 • Risc: baix

Airdrops són algunes de les millors maneres d’obtenir criptografia real en línia actualment. Un nombre creixent d’empreses simplement regalen criptografia de forma gratuïta. De vegades, les empreses distribueixen fitxes a tothom que tingui més de 100 dòlars en una cartera Ethereum, per exemple.

En altres casos, les empreses distribueixen fitxes a tothom que s’hi inscrigui.

Imagineu-ho així: les empreses han generat milions de tokens i volen que la seva plataforma tingui èxit. Distribueixen tokens a la gent de forma gratuïta perquè volen que la gent faci servir la plataforma.

Hi ha centenars de llançaments disponibles a la comunitat de criptografia cada mes. La gran majoria d’aquestes empreses fracassaran. Un nombre reduït, però, tindrà èxit. Tot són diners gratuïts i podeu guanyar de forma factible una quantitat decent aprofitant els llançaments aerodinàmics.

Consulteu BitcoinTalk.org, Reddit i altres llocs per obtenir els darrers anuncis i lliuraments de regals.

Potencial d’ingressos: zero a 100 dòlars

Mercats autònoms de criptografia

 • Esforç: De mitjana a alta
 • Ingressos: De mitjana a alta
 • Risc: baix
 • Potencial d’ingressos: Il·limitat

Voleu realitzar petites feines a canvi de Bitcoin? Voleu anar independentment a 1 BTC complet? Segur que ho podeu fer en línia. De fet, hi ha diversos llocs web que ofereixen grans oportunitats autònomes per a usuaris de criptografia, inclosos:

Tots aquests llocs funcionen de manera similar. Realitzes feines a canvi de Bitcoin. Algunes de les feines són petites. A Earn.com, per exemple, podeu respondre correus electrònics per guanyar bitcoins. A Jobs4Bitcoin de Reddit, comercialitzeu els vostres serveis a canvi de Bitcoin.

El potencial de guanys de tots aquests llocs web és pràcticament il·limitat. Com més treballis, més bitcoin guanyaràs.

Apreneu i guanyeu Crypto a Coinbase Earn

 • Esforç: Mitjà
 • Ingressos: baix
 • Risc: baix
 • Potencial d’ingressos: De 20 a 200 dòlars

Coinbase ha llançat recentment un programa de formació en línia únic on podeu aprendre sobre criptografia i rebre pagaments.

Visiteu Coinbase.com/earn per començar. Podeu fer un curs sobre Dai, EOS i altres criptomonedes importants. Al final de la sessió, feu una prova. Si completeu la prova, se us cobrarà.

Coinbase tampoc no regala diners: actualment paguen 20 dòlars pel curs DAI, 50 dòlars pel curs EOS i 50 dòlars pel curs XLM, entre altres recompenses..

Els cursos són ràpids, fàcils i atractius. Mireu vídeos, completeu un únic qüestionari per provar-vos del que heu après i, a continuació, rebeu criptografia a la cartera de Coinbase. Hi ha diners legítimament gratuïts disponibles avui en línia.

Micro-guanys, pagament a clics i feines de serveis petits

 • Esforç: Alt
 • Ingressos: baix
 • Risc: baix

Són maneres econòmiques, fàcils i de baix risc de fer bitcoins en línia. L’única captura? És avorrit i consumeix molt de temps i no guanyareu molts diners. Tot i això, encara és molt possible fer bitcoins realitzant petites “micro tasques” en línia.

Per exemple, podeu trobar llocs web de pagament per fer clic (PTC). Normalment, aquests llocs requereixen que visiteu, feu clic en un anunci o un botó i, a continuació, rebreu uns cèntims a canvi. El lloc web guanya diners mitjançant la venda d’anuncis i obtindreu una petita reducció.

És possible que altres llocs web requereixin completar enquestes o realitzar altres petites tasques a canvi d’una petita quantitat de diners.

Ara teniu les males notícies: no guanyareu molts diners amb cap d’aquests mètodes. És molt possible guanyar només 0,25 dòlars per hora, cosa que difícilment pagarà l’ús d’electricitat i internet del vostre ordinador. Tot i això, és tècnicament possible fer bitcoins en línia mitjançant aquests mètodes.

Potencial d’ingressos: de 0,05 a 2 USD per hora

Aixetes

 • Esforç: De baix a mig
 • Ingressos: De baix a mig
 • Risc: baix

Les aixetes de Bitcoin eren una vegada populars als primers temps de Bitcoin. Distribuïen desenes de bitcoins cada 30 minuts a tothom que visités un lloc web (seriosament).

Avui en dia, les aixetes bitcoin ja no existeixen a causa de l’alt valor del bitcoin, però encara podeu trobar aixetes per a criptomonedes més petites i menys valuoses.

Les aixetes funcionen d’una manera senzilla: visiteu el lloc web. El lloc web distribueix una certa quantitat de criptografia per a cada període de temps determinat.

Avui no guanyareu molts diners amb una aixeta criptogràfica. Tot i això, us recomanem que treballeu de manera més intel·ligent i no més difícil. Feu la vostra pròpia aixeta bitcoin. Creeu un lloc web ple d’anuncis. Emporteu trànsit al lloc i doneu als visitants uns cèntims de l’aixeta Bitcoin per cada visita. Genereu ingressos publicitaris, els visitants del vostre lloc web es paguen i feu bitcoin en línia amb el mínim esforç possible.

Potencial d’ingressos: 1 $ per hora a 1.000 $ mensuals

Campanyes i recompenses de signatura

 • Esforç: De baix a mig
 • Ingressos: baix
 • Risc: baix
 • Potencial d’ingressos: De 0,01 a 500 dòlars

Les campanyes de signatures i les recompenses eren més freqüents durant l’època d’esplendor de l’ICO del 2017. Avui en dia són menys habituals, però encara estan disponibles.

Essencialment, les noves empreses de criptografia us pagaran per anunciar-vos en línia. Si teniu un compte del fòrum BitcoinTalk.org, per exemple, podeu afegir el nom o la imatge d’una empresa a la vostra signatura a canvi d’una petita quantitat de criptografia..

Altres recompenses també estan disponibles per trobar errors al codi d’una startup, traduir informació de l’empresa a diferents idiomes i realitzar altres tasques valuoses. És possible que rebreu monedes que només valguin uns pocs cèntims avui, però si l’inici de la criptografia té èxit, aquestes monedes podrien valer una quantitat significativa en el futur.

Comerç Crypto

 • Esforç: De mitjana a alta
 • Ingressos: De menor a més alt
 • Risc: Alt
 • Potencial d’ingressos: Il·limitat

Per descomptat, una de les maneres més òbvies de guanyar criptografia en línia és canviar per ella. Podeu canviar monedes fiduciàries (com el dòlar nord-americà o l’euro) a canvi de bitcoin a qualsevol canvi important.

Algunes persones diàriament es dediquen a les fortunes criptogràfiques. Altres inverteixen a llarg termini.

Com a alternativa, podeu canviar productes o serveis per criptografia. Un nombre creixent de minoristes en línia ara accepten criptografia a canvi de productes.

L’acceptació de xifres de béns i serveis és arriscat. Probablement tingueu factures que heu de pagar en moneda fiduciària. Quan accepteu la criptografia, reconeixeu que els preus poden fluctuar enormement. Tant si esteu negociant criptografia com si veneu béns i serveis per criptografia, és un joc d’alt risc on heu de saber què feu.

Tanmateix, si sou capaços de comprar baixos i vendre’ls de manera constant, podreu guanyar diners inevitablement gràcies al comerç criptogràfic.

Programes d’afiliació de Bitcoin

 • Esforç: baix
 • Ingressos: De baix a mig
 • Risc: baix
 • Potencial d’ingressos: De 5 a 1.000 dòlars

Molts intercanvis ofereixen programes d’afiliació. Compartiu un enllaç amb els vostres amics. Aleshores, se us paga cada vegada que algú s’inscriu a través d’aquest enllaç i fa una operació.

En alguns intercanvis criptogràfics, podeu guanyar centenars (fins i tot milers) de dòlars al mes només a través de comissions afiliades. Si consulteu prou gent a l’intercanvi i aquestes persones fan diverses operacions mensuals, podeu obtenir uns ingressos secundaris substancials.

Fins i tot si el vostre enllaç només l’utilitzen un grapat de petits comerciants, seguiu guanyant diners en línia. Alguns pagaments es canvien en monedes fiduciàries, mentre que altres es paguen en criptografia.

Podeu obtenir ingressos d’afiliats a partir de més d’intercanvis criptogràfics. Els minoristes en línia ofereixen programes d’afiliació, per exemple, que poden pagar en bitcoin.

Apostes

 • Esforç: baix
 • Ingressos: De menor a més alt
 • Risc: Alt
 • Potencial d’ingressos: De zero a il·limitat

Sempre es pot jugar per guanyar bitcoins en línia. És possible que dupliqueu les vostres participacions en bitcoins. També és possible que acabi sense res. Aquesta és la diversió del joc!

Cerqueu un casino bitcoin en línia de manera justa i realitzeu un dipòsit. La majoria dels casinos de bitcoins tenen un avantatge petit (51%) per guanyar diners, que és un avantatge millor del que trobareu a qualsevol casino normal. Els algoritmes de joc també són probablement justos, cosa que significa que qualsevol persona pot comprovar si els algorismes funcionen tal com s’anuncien.

Alguns jocs de casino bitcoin són ridículament bàsics. Aposteu per si l’algorisme produirà un número de 0 a 100 que sigui superior o inferior al número escollit. Apostar 50 us ofereix aproximadament un 50% de probabilitats de superar o baixar, mentre que les apostes de 80 o 90 comporten un risc més gran i beneficis més elevats.

Escriviu sobre Bitcoin

 • Esforç: De mitjana a alta
 • Ingressos: Mitjà
 • Risc: baix
 • Potencial d’ingressos: De 5 a 60 dòlars per hora

Hi ha dotzenes de blocs i llocs web de notícies sobre criptomonedes importants. Si coneixeu Bitcoin i sabeu escriure bé, segur que podreu guanyar diners escrivint sobre Bitcoin en línia.

De fet, algunes empreses criptogràfiques ara contracten bons redactors de bitcoins. Necessiten persones competents per escriure publicacions de blocs de bitcoins, publicacions de xarxes socials relacionades amb bitcoins, comunicats de premsa relacionats amb bitcoins i altres continguts de bitcoins.

Amb algunes d’aquestes feines, se us pagarà en USD. Ara bé, molts llocs web us permeten optar per pagar en criptomoneda.

Veneu productes o serveis relacionats amb la criptografia

 • Esforç: De mitjana a alta
 • Ingressos: De menor a més alt
 • Risc: Mitjà
 • Potencial d’ingressos: 0 $ a il·limitat

Si proporcioneu un servei útil als membres de la comunitat de criptografia, és possible que us paguin amb la criptografia. La venda de béns i serveis a usuaris de criptografia és una bona manera de guanyar criptografia en línia.

Algunes de les oportunitats potencials inclouen:

 • Construir i vendre programari de criptografia
 • Oferir serveis de màrqueting a empreses criptogràfiques
 • Actua com a agent de garantia de les transaccions de bitcoins

Penseu en quins tipus de béns i serveis necessiten els usuaris de bitcoin i, a continuació, oferiu aquest bé o servei.

El meu Bitcoin

 • Esforç: Alt
 • Ingressos: De baix a mig
 • Risc: Alt
 • Potencial d’ingressos: 0 $ a il·limitat

Antigament, qualsevol persona amb una GPU de joc decent podia guanyar diners extraient bitcoins i altres criptomonedes.

Avui en dia, les coses han canviat i ja no és factible per als miners aficionats obtenir ingressos bitcoins miners. Fins i tot s’ha convertit en difícil explotar amb rendibilitat criptomonedes de menys valor.

Si voleu guanyar diners minant bitcoins i altres criptomonedes, haureu de construir una granja minera. Necessitareu diversos miners de gamma alta. Necessitareu una font d’electricitat econòmica (l’ideal és que sigui inferior a 0,05 dòlars per kWh). Si teniu totes aquestes coses, podríeu obtenir beneficis o, en cas de fallida, ser obligat a vendre tots els vostres equips miners..

En última instància, la mineria és un joc d’alt risc i poca recompensa més adequat per a jugadors grans. Tanmateix, si teniu accés a electricitat barata i podeu comprar plataformes mineres a un preu raonable, les economies d’escala podrien funcionar al vostre favor per generar beneficis mitjançant la mineria.

Préstec de Bitcoin

 • Esforç: Mitjà
 • Ingressos: De menor a més alt
 • Risc: Alt
 • Potencial d’ingressos: 15% per any

Algunes persones guanyen diners prestant bitcoins. Podeu prestar bitcoins a amics o familiars, per exemple, i cobrar interessos.

Ara bé, ara és més fàcil que mai guanyar diners prestant bitcoins en línia. Podeu participar en mercats de préstecs P2P en línia, per exemple. Alguns intercanvis fins i tot us permeten prestar diners per ajudar altres comerciants a aprofitar les seves operacions.

Per descomptat, els préstecs tenen una quota de risc pròpia. Les oportunitats de préstec de baix risc inclouen tipus d’interès baixos, mentre que les oportunitats de préstec d’alt risc tenen taxes d’interès altes i taxes de fracàs elevades.

Aneu amb compte quan presteu diners en línia. Si teniu previst guanyar diners amb préstecs, heu d’assegurar-vos que disposeu de bones garanties. En cas contrari, el prestatari té pocs al·licients per retornar-lo.

HYIP, esquemes piramidals i duplicadors de monedes

 • Esforç: baix
 • Ingressos: baix
 • Risc: Alt
 • Potencial d’ingressos: De zero a il·limitat

Es poden trobar en línia programes d’inversió d’alt rendiment (HYIP), esquemes piramidals i duplicadors de monedes. Van ser particularment populars durant el boom de la criptografia del 2017, però encara avui són presents.

Tots aquests sistemes tenen una promesa similar: prometen fer-vos ric ràpidament. Tot el que heu de fer és ingressar diners i després esperar el millor.

Com tots els esquemes piramidals, els HYIP i els duplicadors de monedes estan condemnats a fallar. L’objectiu no és guanyar diners a llarg termini: l’objectiu és guanyar diners de les darreres persones que s’han adherit al pla.

Inevitablement, l’esquema fracassarà, les files inferiors de la piràmide perdran diners i les categories superiors de la piràmide obtindran beneficis. Si sou a la part superior, ho heu fet genial. Si sou com el 95% de la piràmide, heu perdut diners.

Forquilles Bitcoin i altres forquilles Crypto

 • Esforç: baix
 • Ingressos: De baix a mig
 • Risc: Alt
 • Potencial d’ingressos: Varia segons l’èxit de les noves monedes

Quan els membres d’una comunitat criptogràfica no poden posar-se d’acord sobre els canvis de les regles, la criptomoneda podria dividir-se en dues versions diferents.

Vam veure passar forquilles amb Ethereum (amb ETH i ETC), bitcoin (amb BTC i BCH) i amb Bitcoin Cash (BCHABC i BCHSV).

Com us proporciona criptografia gratuïta? Bé, quan es produeix la bifurcació, tècnicament teniu les dues versions de la criptomoneda. Si teníeu 10 bitcoins el juliol de 2017, haureu posseït 10 BCH i 10 BTC després de la forquilla de l’1 d’agost de 2017. No podeu gastar les dues monedes simultàniament, però tècnicament heu creat criptografia des de l’aire.

Les forquilles Crypto també poden ser una gran oportunitat per altres motius. Quan BCH es va llançar l’1 d’agost, el preu va fluctuar de forma extraordinària, passant de 100 dòlars al llançament a gairebé 1.000 dòlars en les primeres hores. Podríeu haver comprat i venut la versió bifurcada per obtenir un enorme benefici durant aquest període.

Bots de negociació

 • Esforç: baix
 • Ingressos: De baix a mig
 • Risc: Alt
 • Potencial d’ingressos: Del 0% al 100%

Per a cada bot de comerç legítim disponible avui en dia, hi ha 99 robots de negociació d’estafes. Podeu trobar molts robots comercials que prometen diners fàcils i beneficis diaris garantits. Cap d’ells funciona com s’anunciava. Hem revisat els bots de negociació de bitcoins, però fins i tot els referenciats no són apostes segures de la promesa o del potencial.

Alguns robots comercials, però, solen funcionar tal com s’anuncien. Utilitzen algoritmes per fer operacions basades en l’activitat actual del mercat.

Els bons desenvolupadors de robots comercials han creat bots basats en dades històriques de comerç criptogràfic. Aquests robots llegeixen les condicions del mercat per determinar quan comprar o vendre. Autoritzeu els robots a negociar en nom vostre.

Amb un bon robot comercial, podeu guanyar diners fàcilment amb una implicació personal limitada. Només cal que doneu al bot 1.000 dòlars i vegeu com funciona. Hi ha la possibilitat d’acabar sense res. També hi ha la possibilitat de fer créixer els vostres diners constantment amb el pas del temps.

Comerç d’opcions binàries

 • Esforç: Mitjà
 • Ingressos: De menor a més alt
 • Risc: Alt
 • Potencial d’ingressos: De zero a il·limitat

El comerç d’opcions binàries s’ha guanyat una mala reputació al llarg dels anys, i per una bona raó. Hi ha un munt de plataformes comercials d’opcions binàries estafadores disponibles avui en dia.

Es diuen opcions ‘binàries’ perquè només hi ha dues opcions: podeu guanyar o perdre. Per a un comerç de bitcoins amb opcions binàries, podeu comprar una opció per a alguna cosa com: “El preu del bitcoin serà superior a 5.640 $ en els propers cinc minuts?” Si responeu bé a aquesta pregunta, guanyareu.

Igual que amb els bots de negociació, les plataformes de negociació d’opcions binàries són majoritàriament estafes. La indústria és tan famosa per les estafes que Canadà prohibit negociació d’opcions binàries a curt termini completament.

En general, el comerç d’opcions binàries s’assembla més al joc que a la inversió. Tanmateix, si busqueu una forma d’alt risc de fer criptografia i bitcoin, les opcions binàries són certament un mètode possible.

Comerç de futurs

 • Esforç: De mitjana a alta
 • Ingressos: De menor a més alt
 • Risc: Alt
 • Potencial d’ingressos: Il·limitat

El primer mercat regulat de negociació de futurs de bitcoins es va llançar el desembre del 2017. El preu del bitcoin va augmentar fins al màxim històric de 20.000 dòlars poc després.

Avui en dia, el comerç de futurs bitcoin encara és una opció per a tot tipus d’inversors. Adopteu una posició llarga o curta en un contracte de futurs. La part en posició llarga es compromet a comprar l’actiu subjacent en el futur a un preu específic, mentre que la part en posició curta es compromet a vendre a un preu específic.

Si podeu predir constantment el preu del bitcoin (bona sort), podeu guanyar diners mitjançant el comerç de futurs bitcoin. Molts comerciants també aprecien que el comerç de futurs bitcoin estigui disponible als mercats regulats per la CFTC, cosa que els proporciona una capa addicional de legitimitat. Obteniu més informació sobre Bakkt per obtenir més informació sobre el comerç de futurs bitcoin.

Demaneu donacions o sigueu creatius amb el vostre codi QR

 • Esforç: baix
 • Ingressos: baix
 • Risc: baix
 • Potencial d’ingressos: baix

De tant en tant, una persona creativa té sort. Imprimeixen el codi QR de la seva cartera bitcoin en un rètol i apareixen en un míting públic o joc esportiu. Algú veu el vostre codi QR, decideix enviar-vos uns quants diners i les donacions comencen a abocar-se.

Demanar donacions pot ser una forma eficaç de guanyar bitcoins en línia. Alguns llocs web demanen donacions, per exemple, en lloc de mostrar anuncis.

Altres llocs web o proveïdors de serveis demanen propina. Si la informació de la pàgina era bona, per exemple, podeu donar propines a uns cèntims. No sona molt, fins que milions de persones visiten la vostra pàgina.

Ja sigui que comenceu una campanya de finançament col·lectiu o que feu un signe de codi QR ximple per a la temporada de futbol universitari, sens dubte hi ha maneres de fer bitcoin en línia demanant donacions o mostrant el vostre codi QR..

Comptes d’estalvi amb guanys d’interessos criptogràfics

 • Esforç: baix
 • Ingressos: baix
 • Risc: Mitjà
 • Potencial d’ingressos: De l’1% al 6%

Hem arribat a un punt en què ara tenim comptes d’estalvi criptogràfic que poden generar interessos. Funcionen de manera similar als comptes d’estalvi de moneda fiduciària: dipositeu diners i, a continuació, obteniu interessos al vostre compte amb el pas del temps.

Normalment, aquests comptes els ofereixen els proveïdors de serveis de cartera. Podeu bloquejar els vostres fons al compte i, a continuació, guanyareu de l’1% al 5% anual. Fins i tot es poden agreujar els interessos, maximitzant encara més els rendiments.

BlockFi és un dels proveïdors amb més reputació en aquest espai, que ofereix taxes d’interès de fins al 86% anual per als comptes d’estalvi BTC i ETH. (Uniu-vos aquí.)

En aquest moment, aquests comptes d’estalvi són arriscats i hi ha poques garanties que els vostres diners siguin 100% segurs. Per descomptat, els crítics argumentaran que el mateix es pot dir per als bancs (per descomptat, el vostre compte bancari està protegit per una assegurança FDIC).

Obteniu reembossament amb minoristes afiliats

 • Esforç: baix
 • Ingressos: baix
 • Risc: baix
 • Potencial d’ingressos: Del 0,5% al ​​9% per compra

Alguns minoristes i serveis de compra ara ofereixen un reembossament en criptografia. Rakuten (abans coneguda com a Ebates), per exemple, és una popular extensió de Google Chrome que ofereix devolució de diners als clients quan compren a milers de llocs web. L’extensió funciona per Groupon, Best Buy, Nike i altres minoristes importants.

Un servei similar anomenat Lolli està disponible per als usuaris de criptografia. Lolli us permet fer compres a llocs web minoristes importants com CVS, Macy’s o Sephora i, a continuació, obtenir reembossament en bitcoin. Algunes botigues ofereixen incentius de devolució de diners fins al 9% quan paguen en bitcoin. Altres us donen una recompensa plana en bitcoin.

Pei és una altra plataforma similar, que us permet desbloquejar reemborsaments en targetes BTC, USD o regal. Cada vegada que compres als comerciants de Pei, obtindràs un reembossament directament al teu compte de Pei. Entre els minoristes associats hi ha Chipotle, 7-Eleven i Target, entre d’altres.

Aprofitant aquests serveis de devolució de diners, podeu guanyar bitcoins només per comprar en línia als vostres minoristes habituals.

Juga a Jocs per guanyar Bitcoin

guanyar-bitcoin-jugant-videojocs

 • Esforç: baix
 • Ingressos: baix
 • Risc: baix

Jugar a jocs és sens dubte la forma més divertida de guanyar bitcoins. Sí, podeu jugar legítimament a jocs en línia i cobrar-los amb bitcoin.

Alguns d’aquests jocs funcionen de manera similar a les aixetes, proporcionant un reguitzell de diners a qualsevol que jugui al joc. Aquests jocs eren més habituals (i es pagaven millor) durant els primers dies de Bitcoin, tot i que encara avui podeu trobar certs jocs d’aixeta (sobretot al món dels casinos digitals). Molts d’aquests jocs us pagaran una mica de diners sempre que continueu apostant.

Altres jocs us permeten guanyar criptografia sense cap tipus d’aixeta. Per exemple, es dedica a obtenir un botí rar o objectes de col·lecció i després el ven al mercat per criptografia. Alguns testimonis ERC-721 col·leccionables, per exemple, poden ser extremadament valuosos.

Altres jocs funcionen com els MMORPG tradicionals, on guanyeu moneda digital completant diverses tasques dins del joc. Aquesta moneda del joc té un valor real en diversos mercats.

Alguns dels jocs de criptografia més populars inclouen Huntercoin (on guanyeu fitxes Huntercoin o HUC per matar monstres), Steem Monsters (un joc de cartes col·leccionables amb guanys de torneigs pagats a Steem) i Storm Play (una plataforma de microtarea on es paga) a Tempesta).

Jugar a jocs per guanyar criptografia és divertit, però no espereu obtenir molts beneficis. A més, FYI, no us confongueu amb com guanyar CryptoKeys amb Call of Duty Black Ops 3.

Inicieu un canal de criptografia de YouTube o un podcast

guanyar-crypto-a-youtube-channel

 • Esforç: De mitjana a alta
 • Ingressos: Il·limitat
 • Risc: baix

La creació de mitjans criptogràfics, com ara un canal de YouTube o un podcast, és una de les millors maneres de guanyar criptografia en línia. Si podeu crear un seguiment dedicat de persones, podeu obtenir ingressos criptogràfics seriosos.

YouTube no permet que els creadors de contingut cobrin en criptografia. No obstant això, hi ha milers de canals de YouTube dedicats a discutir diversos aspectes del món de les criptografies. Molts d’aquests canals obtenen ingressos publicitaris de YouTube, però també obtenen ingressos criptogràfics d’altres maneres, com ara:

Referències: Els YouTubers Crypto us poden derivar a intercanvis mitjançant un codi de referència. El YouTuber es paga cada vegada que algú ingressa diners a la borsa mitjançant el seu codi de referència.

Vendes afiliades: Teniu milers de seguidors interessats en la criptomoneda. Envieu als vostres seguidors un enllaç d’afiliació per a una cartera criptogràfica, un llibre electrònic, un producte d’Amazon o qualsevol altra cosa que els pugui interessar. Els comerciants us pagaran una reducció de cada venda que va del 5% al ​​50%.

Donacions de codi QR: La comunitat criptogràfica pot ser generosa, sobretot si teniu la reputació de donar informació útil amb freqüència a través del vostre canal o podcast de YouTube. Mostra el teu codi QR o comparteix la teva adreça de cartera pública amb la teva comunitat. Es poden abocar donacions.

Ingressos publicitaris: YouTube mostra els seus propis anuncis i, a continuació, paga als creadors de contingut en funció del nombre de visualitzacions. Tot i això, és possible que les empreses criptogràfiques també us acostin i us demanin que apareguin al vostre canal o podcast. És possible que pugueu negociar espais publicitaris per a la criptografia.

A mesura que el vostre imperi de cripto-mitjans s’enlaira, les oportunitats per guanyar cripto augmentaran. Durant l’auge del boom de la criptografia, alguns YouTubers guanyaven 6 xifres mensuals d’ingressos publicitaris.

Construeix un lloc web i ven espais publicitaris

guanyar-bitcoins-creant-lloc web-notícies

 • Esforç: De mitjana a alta
 • Ingressos: Il·limitat
 • Risc: baix

Creeu un lloc web centrat en criptografia i, a continuació, veniu espais publicitaris a empreses de criptografia Una startup criptogràfica que es prepara per a la seva ICO, per exemple, us pot oferir 1.000 de les seves noves fitxes a canvi d’un espai publicitari d’una setmana. És possible que una empresa de carteres criptogràfiques us pagui en bitcoins per tenir un anunci a la vostra pàgina.

Quan inicieu un lloc web centrat en criptografia, les vostres oportunitats publicitàries no es limiten només a Google AdSense. Podeu unir-vos a altres xarxes publicitàries o vendre directament a empreses criptogràfiques. Un cop hàgiu creat un lloc web amb un seguiment important, les empreses criptogràfiques començaran a acostar-vos a les vostres ofertes publicitàries.

Hi ha milers de llocs web de criptografia, però encara hi ha molts nínxols que resten sense emplenar a l’espai de criptografia. Inicieu un lloc web centrat en discussions de criptografia regionals, com ara mantenir-vos al dia amb les últimes actualitzacions sobre bitcoin a Etiòpia. Escriviu ressenyes de productes, analitzeu inversions criptogràfiques o escriviu anàlisis tècniques en línia. Hi ha moltes oportunitats.

Converteix-te en un Crypto Influencer

make-bitcoin-being-crypto-influencer

 • Esforç: Mitjà
 • Ingressos: De mitjana a alta
 • Risc: baix

Un sol tuit o publicació d’Instagram d’un compte amb centenars de milers de seguidors pot ser extremadament valuós per a una empresa d’inici de criptografia.

Els influencers criptogràfics són similars als influencers de qualsevol altre espai. Si podeu atraure un seguiment important en línia, la gent us pagarà per enviar informació als vostres seguidors.

Comenceu a crear seguidors a Instagram, Twitter o en qualsevol altre lloc. Potser inicieu un compte dedicat als memes criptogràfics. Potser flexioneu la vostra experiència amb el món. Si podeu crear un seguit de persones interessades en la criptografia, podeu aprofitar-les per al vostre avantatge.

Treballar per a monedes o projectes en funcions de màrqueting / relacions públiques

 • Esforç: De mitjana a alta
 • Ingressos: De menor a més alt
 • Risc: Mitjà

Les startups criptogràfiques necessiten persones de màrqueting i relacions públiques (PR). Podrien pagar-vos en moneda fiduciària, però moltes empreses inicials pagaran en moneda digital.

És com els primers dies de Google i Apple, on se sent parlar de la gent que es paga en opcions d’accions en lloc d’efectiu. Si se us paga una quantitat significativa d’un nou testimoni i aquest símbol explota amb el creixement, podríeu ser molt ric.

No cal que tingueu experiència de màrqueting ni de relacions públiques significatives per proporcionar valor a una empresa. Podeu començar traduint un llibre blanc a la vostra llengua materna, per exemple. Potser teniu experiència en xarxes socials.

Els rols de màrqueting i relacions públiques poden anar des de tasques grolleres fins a rols executius i de gestió. Apliqueu a diverses empreses de criptografia i, a continuació, flexioneu les vostres habilitats sempre que sigui possible.

Guanyeu interès amb comptes d’estalvis criptogràfics

comptes-d’obtenció-de-beneficis-sobre-criptografia-bitcoin

 • Esforç: baix
 • Ingressos: baix
 • Risc: Mitjà

Els comptes d’estalvi criptogràfic ja són oficialment una cosa. Podeu dipositar criptografia en un compte d’estalvis i, després, veure com aquests diners guanyen interessos mentre us relaxeu i us relaxeu.

Dos dels comptes d’estalvi de criptografia més populars i populars disponibles inclouen BlockFi i Nexo, tot i que BlockFi és l’única plataforma que permet bloquejar la criptografia i obtenir interessos (actualment paguen un interès del 7 al 8% anual a les participacions en criptografia).

En l’última dècada, els tipus d’interès han estat baixos en el món tradicional de les finances. La majoria dels comptes d’estalvi paguen un interès del 2% anual o inferior. Tanmateix, al món de la criptografia encara hi ha oportunitats importants per obtenir interessos.

Exercici per guanyar criptografia

make-crypto-profits-exercise-fitness

 • Esforç: De menor a més alt
 • Ingressos: baix
 • Risc: baix

Sí, podeu fer exercici legítimament per guanyar criptomoneda real. Una aplicació mòbil per a iOS i Android anomenada Sweatcoin convertirà els vostres passos en criptomoneda.

Fareu més exercici si us paguin per fer-ho? Aquesta és la idea que hi ha darrere de Sweatcoin. Instal·leu l’aplicació mòbil i aquesta fa un seguiment dels vostres passos. Per cada 1.000 passos que feu, guanyeu aproximadament un Sweatcoin (SWC).

Les sweatcoins no estan disponibles per negociar-se en cap bossa. No obstant això, les fitxes tenen valor dins de l’ecosistema Sweatcoin. Podeu gastar Sweatcoins en subscripcions de transmissió de vídeo, milles aèries, llibres electrònics i fins i tot iPhone, per exemple.

OPM: Guanyeu Bitcoin amb diners d’altres persones

guanyar-bitcoin-altres-persones-diners

 • Esforç: Mitjà
 • Ingressos: Alt
 • Risc: Alt
 • Potencial d’ingressos: De 500 a 10.000 dòlars+

L’ús de diners d’altres persones per guanyar criptomoneda és més que una porta d’entrada a les ‘formes’ que s’enumeren més amunt. Per a moltes llunes, la gent ha utilitzat els diners d’altres persones per enriquir-se obtenint fons per obrir un negoci, fer una inversió o qualsevol nombre d’opcions disponibles una vegada que obtingueu diners d’altres. També hi ha models de negoci de referència que se centren en OPM Wealth ajudant altres persones a solucionar el seu crèdit i a rebre comissions en criptomonedes. Aquesta és una manera més discreta d’obtenir beneficis de Bitcoin, però que es pot acumular molt ràpidament a causa de la naturalesa d’ajudar els individus a obtenir diners.

Desavantatges de pagar en Crypto

guanyar-bitcoin-riscos

Pagar per criptografia pot semblar una gran idea. Tanmateix, hi ha certs inconvenients en el pagament de la moneda criptogràfica, inclosos els següents:

Volatilitat: La volatilitat és el principal problema per cobrar en criptografia. L’import que pagueu avui podria valer substancialment més o menys d’aquí a un mes. Si les vostres factures també estan en criptografia, no és un problema. La majoria de les factures de lloguer, hipoteca i assegurança de la gent, per descomptat, estan en moneda fiduciària, no en criptografia.

Apostes amb alt risc i recompensa: Quan es paga en criptografia, s’està apostant. És un joc amb alt risc i recompensa. És possible que els diners que guanyeu avui valguin deu vegades aquesta quantitat en el futur. També és possible que els diners no serveixin de res.

Els canvis normatius us poden afectar greument: Els governs de tot el món encara intenten esbrinar com tributar i regular les criptomonedes. Alguns governs han prohibit completament la criptografia. Si se us paga en criptografia, el vostre govern introdueix normatives estrictes contra la criptografia i, de sobte, és menys atractiu cobrar en criptografia..

Canvi dels requisits fiscals: La majoria dels governs requereixen que informeu de tots els diners que guanyeu. En cas contrari, eludiu els impostos. La majoria dels governs tracten els guanys criptogràfics com els guanys de propietats. Heu d’informar de les plusvàlues que hàgiu obtingut amb la criptografia. Per descomptat, l’estat fiscal de la criptografia canvia regularment. Si obteniu ingressos criptogràfics significatius, podríeu estar tenint problemes de cap amb impostos durant anys.

Les criptografies no s’accepten àmpliament: Podeu guanyar la major part dels vostres diners en xifratge, però això no importa si les vostres factures no estan en xifratge. Les botigues de queviures, els propietaris i els bancs poden no acceptar pagaments amb criptografia, per exemple. El pagament en criptografia pot ser fantàstic, fins que no hàgiu de pagar les factures en moneda fiduciària.

Basat en aquests desavantatges, és possible que vulgueu o no cobrar amb criptografia.

Tractament fiscal per guanyar criptomonedes: com funcionen els impostos amb els guanys criptogràfics?

Guia de comptabilitat de criptomonedes, com puc calcular els meus guanys en criptografia, calcular els guanys en criptografia, calcular els guanys en criptografia, guanys en criptografia

En primer lloc i, sobretot, us recomanem que parleu amb un comptable si obteniu ingressos criptogràfics significatius. Evadir avui els impostos sobre la renda pot comportar enormes multes i presó en el futur. La contractació d’un bon comptable pot ser la millor inversió que feu.

Molts novells assumeixen que el govern dels Estats Units ignora els impostos sobre els guanys criptogràfics. Això no és cert. Des del 2014, el govern dels Estats Units té polítiques fiscals oficials relacionades amb els bitcoins.

Si l’IRS creu que heu guanyat diners importants comprant o venent criptogràfics, us aniran darrere. De la mateixa manera, si l’IRS creu que no reporteu els impostos sobre la renda (per exemple, pagant la meitat en criptografia i la meitat en moneda fiduciària), també us perseguiran. L’evasió fiscal és il·legal i podeu aplicar sancions per ingressos no declarats durant els darrers sis anys (o més, en algunes situacions).

A efectes fiscals, l’IRS sempre ha tractat la criptomoneda com una propietat. Això significa que heu de pagar impostos sobre les plusvàlues per qualsevol benefici criptogràfic. També vol dir que podeu deduir els ingressos mitjançant les pèrdues que hàgiu comprat i venut baix.

Quant debeu al govern en funció de les vostres participacions criptogràfiques? A continuació, es detallen dos passos per fer front a la criptomoneda i els impostos.

Pas 1) Calculeu els beneficis o les pèrdues mitjançant la data de compra i la data de venda

Esbrineu quants beneficis heu obtingut amb la venda de criptomonedes. Heu comprat una moneda baixa i la heu venut per obtenir beneficis?

Per respondre a aquesta pregunta, multipliqueu el preu de venda de la vostra moneda criptogràfica per l’import de la moneda que heu venut. A continuació, resteu l’import que heu pagat originalment per aquesta criptografia. També podeu restar les comissions que hagueu de pagar per vendre aquesta criptografia.

La xifra amb què acabeu és el vostre guany o benefici obtingut. Si heu comprat alt i venut baix, aquest nombre serà negatiu i aquesta és la vostra pèrdua realitzada.

Pas 2) Guanys separats a curt i llarg termini

A continuació, heu de determinar si el vostre guany va ser a curt o llarg termini. Identifiqueu la data en què vau comprar la criptografia i, a continuació, anoteu la data en què la vau vendre. El període comprès entre les dues dates s’anomena període de permanència. Si heu mantingut la criptografia durant un any o menys, es considera un guany a curt termini. Si l’heu mantingut durant més d’un any, es considera un guany a llarg termini.

L’IRS cobra els guanys a llarg i curt termini de diferents maneres.

Els guanys a curt termini, per exemple, es tracten com a ingressos ordinaris i s’afegeixen a la quantitat de diners que vau guanyar durant aquell any, cosa que significa que la vostra criptografia tributa al vostre tipus d’impost sobre el marge..

Mentrestant, els guanys a llarg termini es calculen com a guanys de capital, cosa que significa que pagueu impostos sobre les plusvàlues (no impost sobre la renda) sobre els vostres guanys criptogràfics. L’impost sobre les plusvàlues a llarg termini sol ser inferior a l’impost sobre la renda. El vostre impost sobre les plusvàlues a llarg termini als Estats Units és del 0%, del 15% o del 20%, segons els vostres ingressos imposables i l’estat de presentació.

Un cop hàgiu seguit els passos anteriors, podeu afegir la informació a l’informe de l’impost sobre la renda i pagar els impostos.

Paraula final

La llista seleccionada de les millors maneres d’obtenir bitcoins hauria de donar llum als millors mètodes per crear beneficis en criptomonedes per a qualsevol persona que vulgui participar en la revolució blockchain.

Tot i ser purament especulatiu, capitalitzar la tendència actual de les criptomonedes pot pagar enormes dividends quan el preu de Bitcoin pugui augmentar de valor. Per tant, tota la feina i el temps dedicat a guanyar bitcoins avui en dia podria ser un valor multiplicat en cas de “resistir”. Fins i tot si cobreu ingressos o gasteu bitcoins per béns i serveis en temps real per pagar les factures, crear la vostra xarxa connectant-vos amb líders de la indústria que ofereixen llocs de treball que paguen en criptomonedes és un pas de qualitat a tenir en compte en el futur prometedor de Bitcoin.

Des del 6.000 aC fins als 21.000.000 BTC, des d’haver intercanviat petxines marítimes fins a emetre bitllets i valorar els mercats de metalls preciosos; com la societat tracta el valor i el propòsit dels diners sempre ha tingut els seus conceptes bàsics des del començament de la civilització. I ara, des dels albors de Bitcoin fa una dècada, el món #DeFi ha començat a replantejar-se els principis i orígens dels diners.

En poques paraules, Bitcoin s’ofereix a si mateix com una unitat de mesura, un mitjà d’intercanvi i un magatzem de valor patrimonial. Bitcoin és infinitament divisible, de manera que, per molt que es perdin o es facin inservibles, qualsevol quantitat que estigui en circulació té el potencial de ser utilitzat com a diners programables del futur durant molt de temps. Aquest “crypto meme” resumeix la matriu bitcoin:

guia-guanyant-criptomoneda

Hi ha més maneres de guanyar criptografia en línia avui que mai. És clar, ja no hi ha aixetes de bitcoins que dispensin bitcoins gratuïts. Però ara hi ha milers d’empreses disposades a pagar-vos en bitcoin per la realització d’un servei. Podeu trobar comptes d’estalvi criptogràfic, plataformes d’apostes i serveis de devolució de diners entre tots els mètodes revisats anteriorment. Aquí teniu un clip de l’influenciador de criptografia Andreas Antonopoulos sobre guanyar bitcoin contra comprar bitcoin el 2019:

Què estàs esperant, doncs? Seguiu els mètodes anteriors per començar a generar beneficis de Bitcoin ràpidament en línia avui mateix.

És hora que tothom s’uneixi a la festa de criptografia i comenci a portar el vostre propi Bitcoin a la celebració guanyant-lo en línia. Seguiu apilant satoshis i cobreu ràpidament bitcoins abans que augmenti el preu de la BTC, de manera que la vostra contribució a la feina i la comunitat de criptomonedes també augmentarà.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner