Cartera Lumi: Mestre de la Guia de revisió de l’usuari Crypto

Lumi és una cartera i un intercanvi de criptografia que afirma ser “la cartera de criptografia més suau”. Llegiu la nostra ressenya de Lumi i obteniu informació sobre com utilitzar l’aplicació avui mateix.

Característiques

 • L’aplicació Crypto Wallet disponible per a iOS, Android o com a wallet web
 • Codi PIN fàcil o accés de cartera de frases mnemotècniques de 12 paraules
 • Apte per a usuaris principiants o avançats

Mètodes de dipòsit

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • EOS
 • Fitxes ERC20
 • Fitxes ERC721

Pros

 • Gestiona centenars de fitxes diferents
 • Fàcil d’utilitzar en qualsevol dispositiu mòbil
 • Suport determinista jeràrquic (HD)

Contres

 • Comissions de canvi elevades en comprar criptografia (1%)
 • No hi ha suport multi-signatura
 • No és de codi obert
 • Preocupacions per l’enviament de claus privades a servidors remots

Introducció

Lumi Wallet és una cartera criptogràfica fàcil d’utilitzar, adequada tant per a principiants com per a usuaris avançats. La cartera, com la majoria de carteres criptogràfiques, permet als usuaris controlar les seves claus privades, cosa que significa que teniu la total propietat de les vostres claus privades i criptomonedes..

Més enllà d’això, Lumi Wallet té totes les funcions que esperaria veure en una cartera criptogràfica ben dissenyada, inclosa la funcionalitat de còpia de seguretat (mitjançant una frase mnemotècnica de 12 paraules), suport HD, fàcil gestió de fons de criptografia i molt més. També agraïm que ara Lumi admeti més que BTC: la cartera també admet tokens ETH, BCH, EOS, ERC20 i ERC721. Això significa que podeu emmagatzemar més de 1200 monedes diferents a la vostra cartera Lumi, inclosa Tether (USDT).

Lumi Wallet funciona millor en dispositius mòbils. Es tracta d’una descàrrega gratuïta des de la botiga d’aplicacions per a iOS o Android. Tanmateix, també podeu registrar-vos a dispositius d’escriptori o qualsevol dispositiu connectat a Internet a LumiWallet.com, en aquest cas obtindreu la vostra cartera web..

Una altra característica intel·ligent de Lumi és que podeu comprar criptografia amb targetes de crèdit, similar a Coinbase. Pagareu una quota, però és sorprenentment senzilla. Només heu de triar l’import, passar per un procés KYC senzill, introduir la informació de la vostra targeta de crèdit i obtenir el vostre xifratge. Això és.

Si mai no compreu criptomoneda a través de Lumi, no cal donar informació personal a la vostra cartera Lumi. Podeu utilitzar l’aplicació o la cartera web d’una manera totalment anònima. Aquesta característica és de disseny i funciona de manera similar a la majoria de les altres carteres criptogràfiques.

Finalment, Lumi Wallet té un navegador DApp integrat. En lloc de tenir milers de DApp individuals al vostre telèfon i diverses pestanyes al navegador, podeu accedir a tot des del navegador DApp de Lumi, donant-vos accés instantani a centenars d’aplicacions descentralitzades..

Lumi Wallet sembla a primera vista una bona cartera criptogràfica. No obstant això, hi ha algunes preocupacions amb la cartera. La preocupació més gran és que la cartera es va detectar enviant les claus privades dels usuaris a un servidor remot (a través de l’aplicació web). Després de revelar aquest problema, algunes persones van afirmar que Lumi era una estafa dissenyada per robar les claus privades dels usuaris després que els usuaris haguessin baixat l’aplicació amb prou usuaris. A empitjorar les coses va ser que Lumi no va negar l’afirmació.

A diferència de les carteres de criptografia més populars disponibles avui en dia, Lumi no és un codi obert. Els desenvolupadors no han divulgat el codi de la cartera en línia, cosa que és especialment preocupant tenint en compte el problema de la clau privada que hem divulgat anteriorment. Els desenvolupadors de Lumi van afirmar originalment que llançarien el codi a l’estiu del 2019, però aquest codi no s’ha publicat a l’octubre del 2019.

Característiques clau

Les funcions clau de Lumi inclouen:

Comprar i vendre criptomonedes: Lumi us permet comprar i vendre criptomonedes directament des de l’aplicació mitjançant mètodes de pagament convencionals, com ara targetes de crèdit (VISA i MasterCard). Podeu comprar i vendre BTC, ETH, EOS i tots els tokens ERC20 (a través de Changelly).

Navegador DApp integrat: Lumi Wallet té un navegador DApp integrat a l’aplicació que funciona amb totes les aplicacions descentralitzades.

Cites i gràfics: L’aplicació inclou pressupostos i gràfics de preus de totes les monedes i fitxes.

Anònim: No cal proporcionar cap informació personal per utilitzar Lumi Wallet. És totalment anònim. Tanmateix, si voleu comprar criptocurrency des de l’aplicació, haureu de completar la verificació KYC.

Control de clau privada complet: Lumi Wallet us permet controlar totalment les vostres claus privades i aquestes claus mai no s’envien ni s’emmagatzemen fora del dispositiu. Dit d’una altra manera, teniu el control total de les vostres claus privades.

Gratuït: La cartera Lumi, com la majoria de carteres criptogràfiques, és totalment gratuïta.

No obert: Lumi Wallet no és de codi obert, cosa que significa que el codi de la cartera no s’ha divulgat al públic per a la seva revisió. Això és preocupant, atès el problema de divulgació de claus privades de Lumi.

Intercanvieu tots els actius de criptografia a l’instant a l’aplicació: Si teniu criptomonedes a la cartera i voleu canviar-les, podeu fer-ho a Lumi Wallet mitjançant Changelly. Intercanvieu qualsevol actiu criptogràfic amb només uns quants clics.

Disponible per a Android, iOS o Web: Lumi es presenta en forma d’aplicació per a iOS o Android, que és la forma més popular d’utilitzar Lumi. Tot i això, també hi ha una aplicació web que podeu utilitzar des de qualsevol navegador o dispositiu connectat a Internet.

Aplicació Lumi Collect: Lumi ha llançat recentment una segona aplicació anomenada Lumi Collect, que només està disponible per a dispositius iOS. Emmagatzema fitxes ERC721 de col·lecció: similars a Metamask, però per a dispositius mòbils. Lumi Collect també pot signar qualsevol transacció DApp des del navegador integrat a l’aplicació.

Monedes i parells de Lumi

Lumi Wallet originalment només admetia BTC. No obstant això, les actualitzacions recents han afegit compatibilitat amb els tokens ETH, EOS, BCH, ERC20 i ERC721. Podeu emmagatzemar tots els tokens admesos a l’aplicació Lumi Wallet. També podeu canviar aquestes fitxes entre elles mitjançant Changelly.

Mètodes de retirada i dipòsit admesos per Lumi

Podeu comprar criptomonedes a l’aplicació Lumi Wallet mitjançant Visa o MasterCard. O, com qualsevol cartera, podeu enviar o rebre qualsevol de les criptomonedes admeses a l’aplicació. Si ja teniu bitcoin o qualsevol testimoni ERC20, per exemple, podeu enviar aquests tokens a l’aplicació Wallet i accedir-hi en qualsevol moment. En general, Lumi admet més de 1200 mètodes de dipòsit i retirada.

Procés de registre i inici de sessió de Lumi

Registrar-se a Lumi Wallet és tan fàcil com descarregar l’aplicació per a iOS o Android. No cal que introduïu cap informació personal per utilitzar la cartera. Tanmateix, si voleu comprar criptocurrency des de la cartera, haureu de completar el procés KYC. Hi ha més instruccions d’inscripció disponibles a la part inferior d’aquesta pàgina.

Lumi Trading

Lumi us permet canviar més de 1200 divises dins de l’aplicació mitjançant Changelly. També podeu comprar i vendre criptografia amb VISA o MasterCard.

Tarifes Lumi

Quan envieu diners des de i cap a Lumi Wallet, podeu personalitzar la taxa de mineria en funció de la velocitat desitjada de la vostra transacció. Podeu pagar una comissió més alta perquè la vostra transacció es processi a l’instant, per exemple. Lumi Wallet cobra les taxes estàndard de mineria de bitcoins:

 • Comissió d’intercanvi de carteres de Lumi: 1%
 • Tarifa minera estàndard: De 40 a 250 satoshis per byte (de 2 a 24 hores)
 • Tarifa ràpida de miners: Més de 250 satoshis (1 hora)
 • Tarifa barata de miners: 20 satoshis per byte (fins a 1 setmana)
 • Tarifa personalitzada de miners: Introduïu el vostre propi import de la quota (varia)

L’única comissió notable que cobra Lumi (a part de les comissions estàndard de mineria de la xarxa bitcoin) és la comissió de canvi de l’1%.

Problemes de seguretat i temps d’inactivitat de Lumi

Lumi Wallet no ha tingut cap pirateria ni violació de seguretat des del llançament, com a mínim no ha estat descoberta o divulgada públicament. No obstant això, hi ha algunes preocupacions sobre com Lumi gestiona les claus privades (de les quals parlarem a continuació).

Facilitat d’ús de Lumi

Lumi és extremadament fàcil d’utilitzar i molts coincideixen en què és una de les aplicacions de cartera criptogràfica més fàcils d’utilitzar en dispositius mòbils o d’escriptori. Si heu utilitzat altres aplicacions de moneder criptogràfic, l’experiència de Lumi Wallet us semblarà molt familiar. Fins i tot si sou nou en criptografia però teniu coneixements bàsics en informàtica, no hauríeu de tenir cap problema per esbrinar com funciona Lumi.

Lumi Trust i privadesa

El 2018, els usuaris de Lumi Wallet van tenir una mica d’ensurt quan es va revelar que l’aplicació enviava frases mnemotècniques (la vostra frase de recuperació de 12 paraules) als seus servidors. Un investigador de seguretat va explicar el problema aquí. El problema era tan greu que l’investigador de seguretat va concloure que “això és estratosfèricament irresponsable o Lumi és una cartera estafadora que vol robar els fons de tothom en algun moment del futur”. Lumi finalment no va negar les afirmacions però va insistir que la cartera estava segura. També és important tenir en compte que aquest problema només afecta la versió de la cartera web de Lumi, no les aplicacions d’Android o iOS.

Atenció al client de Lumi

Lumi divulga la seva adreça de correu electrònic, facilitant el contacte amb l’empresa (a [email protected]). A part d’aquest correu electrònic, però, sembla que Lumi no té opcions d’atenció al client significatives. Recordeu: Lumi és una aplicació de cartera gratuïta i no un intercanvi, de manera que no és necessàriament inusual.

Guia de l’usuari de Lumi: Com configurar i utilitzar Lumi

1. Inscriviu-vos

Podeu inscriure-us a Lumi visitant LumiWallet.com.

create-lumi-wallet

O visiteu la botiga d’Android, on Lumi Wallet està disponible com a descàrrega gratuïta. Només cal que feu clic a “Instal·la”.

download-lumi-wallet

També hi ha l’aplicació Lumi Wallet per a iOS, que també està disponible com a descàrrega gratuïta.

aplicació lumi-wallet

2. Creeu o importeu cartera

com-utilitzar-la-cartera-lumi

Els usuaris nous de Lumi Wallet voldran seleccionar l’opció Crea una cartera.

cartera de llum oberta

Tot i això, si prèviament heu creat una cartera criptogràfica i voleu restaurar la cartera a Lumi mitjançant la frase de recuperació de 12 paraules, podeu fer-ho a l’opció Importa cartera. Podeu importar una cartera de tres maneres diferents: introduint la frase mnemotècnica, carregant el fitxer de la cartera i introduint la contrasenya o la clau privada.

lumi-wallet-setup

3. Autenticació de dos factors

Lumi ofereix opcions d’autenticació de dos factors (2FA) tant a la seva cartera web com a les seves aplicacions de cartera mòbil. Podeu configurar l’empremta digital 2FA, per exemple, o 2FA per correu electrònic o SMS.

4. Forma de pagament

En aquest moment, heu configurat l’aplicació Lumi Wallet i esteu preparat per dipositar fons de criptografia a l’aplicació. Si ja teniu criptografia, podeu enviar-la a la cartera i emmagatzemar els vostres diners.

lumi-wallet-buy-crypto

Tot i això, si encara no teniu criptografia, podeu comprar-lo directament des de l’aplicació Lumi Wallet, en aquest cas pagareu una tarifa de l’1%. Podeu pagar amb VISA o MasterCard.

5. Criptomoneda comercial

Podeu canviar criptomonedes a l’aplicació Lumi Wallet. Lumi ha integrat Changelly, cosa que significa que podeu canviar fàcilment més de 1200 fitxes sense sortir de l’aplicació.

lumi-trading-cryptocurrency

6. Retirada

Per retirar les fitxes de l’aplicació Lumi Wallet, podeu vendre les fitxes mitjançant els mètodes de pagament disponibles a l’aplicació. O bé, podeu transferir les fitxes a una cartera criptogràfica independent.

Amb Lumi Wallet, teniu el control complet de les vostres claus privades, cosa que significa que no haureu de retirar la vostra criptomoneda a una altra ubicació per fer-la vostra..

Paraula final

Lumi sembla una bona aplicació de cartera criptogràfica fàcil d’utilitzar. Tanmateix, hi ha alguns problemes notables, com ara la manca de suport multisignatura i la negativa contínua a revelar el codi font de Lumi..

La manca de codi font és especialment preocupant després que Lumi fos atrapat enviant claus privades a servidors remots. Quan es va enfrontar a Twitter, Lumi ni tan sols va negar que ho estiguessin fent.

En general, Lumi us permet emmagatzemar més de 1200 criptomonedes d’una manera fàcil d’utilitzar. Tanmateix, les persones centrades en la seguretat voldran triar una aplicació de cartera criptogràfica més establerta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner