Els millors podcasts de criptomonedes: programes relacionats amb Bitcoin i Blockchain més populars del 2020 + Com començar el vostre

Contents

Top 40 Llista de podcasts de criptografia més coneguts que val la pena revisar

Com molts dels nostres lectors ja saben, el 30 de setembre se celebra a tot el món Dia internacional del podcast. Així, per commemorar l’esdeveniment, aquí, a MasterTheCrypto, vam decidir compilar una llista d’alguns dels millors podcasts relacionats amb criptomonedes més coneguts que encara es troben en circulació avui en dia. I, com a bonificació especial, mentre esteu consultant la llista de podcasts de bitcoin més gran, també hem inclòs una guia de la “part 2” sobre com iniciar el vostre propi podcast de criptomoneda si esteu interessat..

Cal esmentar que aquesta llista és subjectiva, de manera que si falten alguns dels vostres noms favorits, accepteu les nostres més sinceres disculpes. Dit això, saltem directament al cor de la qüestió i revisem els 40 programes de cripto podcast més populars per escoltar i aprendre. Després de la llista de podcasts centrats en bitcoins, trobareu la guia de l’usuari sobre com iniciar el vostre propi podcast de criptomoneda mentre apareix la nova era del finançament descentralitzat de blockchain..

Fora de la cadena

Anthony Pompliano – un dels noms més grans i populars del món de la criptografia – és l’amfitrió ‘Off the Chain’, un podcast que aprofundeix en qüestions relacionades amb les monedes digitals. Se sap que Pomp, com és afectuosament referit per la comunitat criptogràfica mundial, ofereix un contingut fantàstic sense defugir de debats seriosos amb diversos membres del personal de la indústria. Finalment, a causa del seu immens crèdit principal (Pomp és el cofundador de Morgan Creek Digital), ha estat capaç d’entrevistar-se amb moltes personalitats de gran renom, com ara Peter Schiff, Erik Vorhees (entre d’altres).

Podcast de Stephan Livera

Stephan Livera és un analista molt respectat que té una sòlida formació en totes les qüestions financeres, comptables i bancàries. Degut al seu treball amb diverses entitats econòmiques establertes en el passat, se sap que Livera proporciona als seus seguidors coneixements d’avantguarda que els han ajudat a prendre decisions monetàries informades. Tal com estan les coses, allotja el seu propi criptopodcast educatiu que tracta molts dels aspectes tècnics que envolten Bitcoin i els seus homòlegs digitals. Per últim, també cal esmentar que durant el darrer any més o menys, Livera ha entrevistat diverses personalitats de gran perfil per al seu programa, incloses Jack Dorsey i Adam Beck.

Històries no explicades

Charlie Shrem, el fundador de la Fundació BTC, ha estat involucrat en la criptografia des dels seus inicis. En aquest sentit, el seu podcast – Untold Stories – s’ha fet força conegut dins d’aquest espai i ha estat capaç d’atraure diversos convidats d’alt nivell com:

Erik Voorhees: el cervell darrere de ShapeShift

Tyler i Cameron Winklevoss: els fundadors del popular intercanvi de criptomonedes Gemini.

Charlie Lee: el fundador de Litecoin

Tot i que el Crypto Campfire Podcast adopta un enfocament relaxat d’alguns dels problemes que afecten actualment el món de la criptografia, el programa de Shrem se centra més en les històries personals de diversos líders associats a aquesta indústria..

Sense cadena i sense confirmar

Laura Shin va començar el podcast “UnChained” el 2016, un moment en què només hi havia un grapat d’espectacles que discutien qüestions relacionades amb les criptografies. El que fa destacar l’espectacle de Shin és la seva capacitat per mantenir una conversa equilibrada amb els seus convidats, tot fent-los les preguntes adequades. A més, també cal esmentar que Laura ha estat anteriorment editora sènior de Forbes i va ser un dels primers periodistes convencionals a tractar amb molta profunditat les tecnologies relacionades amb la criptografia / blockchain. Per últim, Sense confirmar, que és la darrera oferta mediàtica de Laura, aborda una gran quantitat de notícies relacionades amb el món de BTC i ofereix les idees de molts usuaris relacionats amb aquest espai.

El podcast de Bitcoin Knowledge

Trace Mayer va iniciar el Bitcoin Knowledge Podcast uns anys enrere com una forma d’ajudar els seus seguidors a maximitzar els seus rendiments relacionats amb la criptografia de la manera més senzilla possible. Per als nostres lectors que potser no són conscients de qui és Mayer, és un dels primers defensors de Bitcoin i també és un dels primers individus de gran renom a invertir en projectes com Kraken i Armeria. Si això no fos suficient, també va ajudar a organitzar la primera conferència de Bitcoin fins al 2013.

Pel que fa al seu podcast, Mayer ha estat capaç d’atraure a molts professionals de la indústria consolidats per compartir les seves opinions amb ell. Alguns dels seus convidats hi han inclòs Caitlin Long, Saifedean Ammous, i Jameson Lopp.

El Podcast de Crypto Street

Un altre popular criptopodcast que sembla haver guanyat molta força els darrers mesos és el Crypto Street Podcast. És allotjat per empresaris criptogràfics Dale, Balena, i Príncep, i està estructurat de manera que aborda un gran nombre de qüestions relacionades amb aspectes com:

 • Gestió de patrimoni
 • Valoració futura de la moneda
 • Condicions del mercat

Podcast Crypto Campfire

Un dels programes relacionats amb la moneda digital més populars a Internet ara mateix, el Podcast Crypto Campfire té una sensació extremadament informal. L’allotgen els entusiastes de la moneda digital Mitch i El prefessor i tracta una àmplia gamma de temes relacionats amb la indústria criptogràfica, incloses l’adopció global, l’escalabilitat i l’anàlisi tècnica (tot utilitzant un llenguatge fàcil d’entendre i que el vostre inversor normal en criptografia pot interpretar).

Nugget’s News Crypto Podcast

Alex Saunders, fundador de Nugget’s News, fa bastant temps que executa el seu cripto podcast. La seva intenció principal amb el programa és ajudar a oferir als entusiastes de l’altcoin amb entrevistes destacades que els puguin fer amb coses com:

 • Avaluació de la psicologia del mercat
 • Mesurar el sentiment del mercat

No només això, sinó que també se sap que Saunders aborda una sèrie de qüestions fonamentals que envolten actualment aquest espai per ajudar els seus oients a construir la seva base de coneixement i navegar per aquest domini de la manera més fàcil possible.

Emprenedors criptogràfics

El Podcast Crypto Entrepreneurs està allotjat pel popular defensor de la moneda digital Charles l’ETH. És conegut per les seves fortes habilitats analítiques que fan servir una àmplia varietat de dades estadístiques i informació tècnica. Per últim, Charles ha entrevistat força personalitats tecnològiques destacades al llarg dels anys, per la qual cosa el seu programa és considerat (per molts) com un dels millors d’aquest espai..

Què va fer Bitcoin

Peter McCormack és un nom conegut quan es tracta de totes les coses criptogràfiques, com es destaca pel fet que actualment té més de 72.000 seguidors a Twitter. Com a amfitrió de What Bitcoin Did, Peter ha pogut entrevistar diverses persones com Pete Rizzo, Peter Todd i Eril Voorhees sobre una sèrie de qüestions relacionades amb Bitcoin, escalabilitat, altcoins, etc..

La xarxa de podcasts de Bitcoin

Per a aquells que no estiguin familiaritzats amb el Xarxa de podcasts de Bitcoin (BPN), és essencialment una organització independent de mitjans de comunicació que es va fundar fa uns anys per difondre el coneixement de les monedes digitals. Fins ara, la xarxa ha estat testimoni de més d’un milió de descàrregues i (al llarg dels anys) s’ha pogut diversificar per incloure diverses converses de llarga durada, en forma de podcasts..

Els diversos espectacles que s’estan circulant actualment a BPN han estat capaços d’atraure algunes de les principals personalitats i pensadors tecnològics del món..

Bitcoin sense censura

El podcast de Bitcoin Uncensored va existir el 2015 quan els entusiastes de les criptografies Chris DeRose i Joshua Unseth van decidir crear un programa que tractés molts dels problemes bàsics que envolten BTC i els seus criptògrafs contemporanis associats. I, tot i que el podcast ja està desaparegut, molts dels seus episodis anteriors encara estan disponibles en línia i poden ser molt útils per a les persones que busquen explorar el món de les monedes digitals..

L’espectacle de Tim Ferriss

Tot i que el Tim Ferriss Show no tracta exclusivament de criptografia, cobreix una àmplia gamma de temes relacionats amb aquest espai de manera regular. Per exemple, durant una recent iteració del podcast, Ferriss va entrevistar Nick Szabo (un dels noms més reconeguts del món de les monedes digitals) on li va parlar sobre una sèrie de problemes que afecten actualment el mercat de pagaments criptogràfics i Bitcoin. De la mateixa manera, l’episodi amb l’empresari tecnològic Naval Ravikant també va tractar moltes preguntes sobre Bitcoin.

En poques paraules, la sèrie està dissenyada per a aquelles persones que busquen explorar el regne de la criptografia des de zero.

El Podcast Bad Crypto

Contràriament al que el seu nom pugui implicar, el Bad Crypto Podcast és un programa que sembla desmitificar el confús món de BTC, blockchain, altcoins, etc. manera d’explicar als seus oients conceptes complexos relacionats amb la criptografia.

Epicentre

Organitzat pels empresaris criptogràfics Fabian Crain, Sebastien Couture i Meher Roy, Epicentre és un podcast setmanal que té com a objectiu proporcionar als entusiastes de l’altcoin una sèrie de discussions en profunditat sobre coses com:

 • Projectes blockchain propers / existents
 • Desenvolupaments, idees, recents relacionats amb la criptografia.

No només això, l’espectacle ha estat capaç d’aconseguir un seguiment bastant significatiu en els darrers dos anys, com a resultat del qual algunes de les ments més brillants d’aquest espai han aparegut com a convidats al programa..

Invertiu com el millor

Com el seu nom indica, Invest Like the Best és un podcast que busca ajudar els inversors a maximitzar els seus rendiments. No obstant això, l’abast del programa no es limita a la criptografia i s’estén fins a l’àmbit de les finances tradicionals. L’allotja Patrick O’Shaughnessy i cobreix diversos temes rellevants relacionats amb la tecnologia blockchain, les inversions en moneda digital, Bitcoin, etc..

Bloc zero

Bloc zero és una idea de Kevin Rose, un empresari nord-americà que també és responsable de la creació d’altres empreses consolidades com Digg, Powner i Revision3. En una entrevista recent, Rose va declarar que la raó per la qual va iniciar el podcast esmentat és ajudar els entusiastes de criptografia en potència a aprendre sobre Bitcoin, Ethereum, Ripple i altres tecnologies descentralitzades..

El Podcast de Bitcoin

Com el nom sembla suggerir, El Podcast de Bitcoin tracta de tot tipus de temes relacionats amb el món de la criptografia. Des dels seus inicis, l’espectacle ha estat capaç d’aconseguir un seguiment generalitzat, cosa que ha provocat que es converteixi en una de les fonts més fiables d’informació relacionada amb BTC / criptografia a Internet actualment..

A més, també cal esmentar que el podcast és gestionat per moltes persones altament qualificades, moltes de les quals tenen doctorat i són matemàtics qualificats. Fins ara, hi ha hagut una mica més de 140 episodis que s’han emès en línia.

Parlem de Bitcoin!

El podcast “Let’s Talk Bitcoin”, dirigit per Andreas Antonopolous, s’ha fet força popular durant els darrers dos anys. Això es deu principalment a que la reputació d’Andreas dins del sector dels actius digitals ha crescut a causa de la seva diversitat llibres, blocs, aparicions als mitjans. Fins ara ha rebut un total enorme de 2 milions de dòlars en donacions de Bitcoin per membres de la comunitat BTC com a forma d’expressar el seu agraïment pels seus consells no contaminats.

El Parlem de Bitcoin! El podcast existeix des de fa més de 6 anys.

Des dels seus inicis, hi ha hagut més de 340 episodis del programa que s’han obert camí en línia.

El podcast cobreix una àmplia gamma de temes relacionats amb les monedes digitals.

Podcast a16z

Per a aquells dels nostres lectors que potser no són conscients del que significa en realitat ‘a16z’, és essencialment un numerònim de l’empresa Andreessen Horowitz, amb seu a Silicon Valley. El podcast explora diversos detalls de nínxol relacionats amb el món de la tecnologia digital, les tendències culturals, etc. Finalment, a causa dels èxits sorprenents dels darrers dos anys, els amfitrions han estat capaços de cordar en molts actors consolidats, com ara Alex Rampell, Per què les fitxes criptogràfiques?, Chris Dixon i Fred Ehrsam per a entrevistes en profunditat.

Bitcoins i salsa

El Bitcoins i salsa El podcast és un dels programes relacionats amb BTC més antics que existeixen actualment i està en antena des del 2014 (època en què el Mt Gox encara era operatiu). L’allotja John Barrett, que anteriorment ha treballat en diversos camps emocionants com:

 • Mitjans de comunicació de masses i comunicacions.
 • Emissió de ràdio.
 • Producció musical.

Finalment, l’objectiu principal de ‘Bitcoins and Gravy’ és ajudar els inversors a captar conceptes tecnològics complexos de manera fàcil de digerir.

Xerrada sobre monedes

En comparació amb molts dels seus homòlegs digitals, Coin Talk encara és un podcast relativament jove. L’objectiu de l’espectacle és ajudar a informar el públic en general sobre el potencial financer de Bitcoin, així com a desenterrar moltes de les estafes que semblen patir aquest mercat des de fa gairebé una dècada..

L’espectacle està organitzat per:

 • Aaron Lammer
 • Caspian Kang

En total, hi ha un total de 12 episodis d’aproximadament una hora cadascun que es poden trobar a Internet.

El podcast Boost VC

El Augmenta el podcast de VC està organitzat per Adam Draper i tracta una gran quantitat de temes únics com bitcoin, realitat virtual, IA, robòtica, drons i espai. No obstant això, com sembla indicar el nom, l’objectiu principal del programa és ajudar els inversors a endinsar-se en la ment d’un capitalista de risc.

Finalment, cal assenyalar que el podcast té un temps de durada de només 30 minuts, cosa que significa que només tracta els problemes més urgents que afecten el món criptogràfic actual..

La tercera web

Arthur Falls, analista / expert en criptografia independent de blockchain, va començar el podcast “Third Web” el 2013. L’espectacle forma part de Let’s Talk Bitcoin. i inclou una àmplia varietat de notícies, opinions, anàlisis i entrevistes d’experts de tot el món.

Domini de les monedes

Domini de les monedes és una idea de Carter Thomas, que en el passat ha aprofundit en diversos temes com la mineria de criptografia, la manipulació del mercat, etc. En les seves pròpies paraules, vol ajudar a qualsevol persona que vulgui obtenir beneficis invertint en actius digitals com Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple , Monero i molt més. A més, segons Thomas, el seu programa està pensat principalment per als entusiastes de les criptografies que ja tenen un coneixement pràctic de què cadena de blocs és i el potencial monetari que té.

Crypto Cousins

Tot i el nom estrany de l’espectacle, els seus amfitrions Gary Leland i Tony Cecala s’han convertit en força populars entre els entusiastes de la criptografia de tot el món. En poques paraules, Crypto Cousins és un programa que busca exposar els inversors d’altcoin a diversos temes associats als actius digitals, com ara:

 • Estratègies comercials
 • Propietat de criptografia
 • Anàlisi de mercat / sentiment, etc..

El que em molta els engranatges

what-grinds-my-gears-crypto-podcast

What Grinds My Gears (WTMG) és un altre podcast popular que tracta de cobrir tots els esdeveniments clau que tenen lloc al món de les criptografia / finances digitals. Organitzat per Meltem Demirors i Jill Carlson, l’espectacle ja existeix des de fa força temps. Al llarg dels anys, WTMG ha aconseguit molta tracció general, sobretot perquè cada setmana els amfitrions cobreixen certs temes clau relacionats amb els actius digitals mitjançant una àmplia gamma de lents que incorporen dominis com:

 • Finances globals
 • Política
 • Cultura

Finalment, a través del seu podcast, Meltem i Jill aprofundixen rutinàriament en el futur de la criptografia i examinen les condicions del mercat que afecten més aquest creixent sector. Alguns dels episodis més destacats que poden ajudar els oients més nous a introduir-se en All Grinds My Gears inclouen: Una orgia lliure del capitalisme i Asfaltat & Lligats.

Humans de Bitcoin

HUMAS-OF-BITCOINS

El podcast Humans of Bitcoin ha cridat molta atenció en els darrers temps, ja que cobreix les històries de moltes persones les vides de les quals han estat molt afectades pel bitcoin, la cadena de blocs i la tecnologia criptogràfica en general. El programa està presentat per Cady Voge i els nous episodis s’emeten cada dimarts. Des del punt de vista del contingut, el podcast Humans of Bitcoin presenta als seus oients entrevistes d’una àmplia gamma de convidats, que comparteixen les seves experiències sobre com la criptografia va transformar les seves vides en gran manera. Els entrevistats van des d’activistes digitals fins a empresaris comercials, fins a refugiats.

Contes de la cripta

CONTES-DES-DEL-CRIT

Tales from the Crypt inclou una gran quantitat de contingut relacionat amb la criptografia, com ara entrevistes i diverses històries pertinents que tenen lloc actualment a tot el món de les finances digitals. L’allotja Marty Bent, l’editor en cap de “el millor butlletí informatiu en criptografia”, que es troba regularment amb diverses persones de gran perfil com Pierre Rochard i Santiago Siri per discutir una àmplia gamma de temes relacionats amb Bitcoin (com així com els seus homòlegs criptogràfics associats).

Per a aquells dels nostres lectors que vulguin explorar aquest podcast, el millor lloc per començar seria Tales from the Crypt Ep1: The History of Bitcoin Pt. 1.

El Flippening

EL-FLIPPENING-PODCAST

El podcast Flippening s’adreça més a les persones que ja estan ben versades amb una àmplia gamma d’assumptes relacionats amb la criptografia i està dissenyat principalment per a inversors en criptomonedes. L’espectacle està organitzat per Clay Collins (un analista ben respectat) que discuteix amb regularitat moltes teories criptoeconòmiques i estratègies d’inversió amb els seus oients. No només això, sinó que també comparteix rutinàriament diverses històries pertinents relacionades amb la interrupció financera que té lloc a tot el món gràcies a blockchain.

Des d’un punt de vista tècnic, el podcast Flippening analitza molts temes de nínxol amb molts detalls, inclosos:

 • Criptoactius
 • Blockchain
 • Altcoins
 • tecnologia de llibres distribuïts.

Alguns episodis que els nostres lectors poden comprovar per tenir una millor idea de què tracta Flippening:

 • Estratègies per acumular BTC (en lloc de USD) amb Tuur Demeester de Adamant Capital
 • The Economics of Cryptoasset Markets amb el professor Stephen McKeon

El Podcast de la reacció en cadena

LA-REACCIÓ-EN-CADENA-PODCAST

El podcast de Chain Reaction està organitzat per Tom Shaughnessy de Delphi Digital i cobreix una gran quantitat de problemes que afecten actualment els inversors en criptografia de tot el món. A més, Tom també ha entrevistat diverses persones clau associades a aquest domini, com Joe Lubin de ConsenSys i Scott Army de Vision Hill.

Alguns temes tractats anteriorment pel podcast de Chain Reaction són:

El podcast Unhashed

EL-PODCAST-UNHASHED

Unhashed s’ha ideat amb l’únic objectiu de desglossar algunes de les últimes notícies relacionades amb Bitcoin. No només això, sinó que l’espectacle també recull algunes de les novetats més recents sobre aquest domini (també en termes que tothom pugui entendre i relacionar sense problemes). Alguns dels altres aspectes clau del podcast inclouen:

 • L’espectacle proporciona un equilibri perfecte de discussions relacionades amb criptomonedes i blockchain mitjançant una barreja de contingut tant educatiu com divertit.
 • Unhashed s’endinsa en una sèrie de temes de nínxol com ara: quina eficàcia tenen les carteres de maquinari? Quins intercanvis de criptografia són els més fiables i quins representen l’amenaça més gran per a l’ecosistema BTC actual? Les monedes com Litecoin ajuden o dificulten el desenvolupament a llarg termini del bitcoin?

Alguns dels episodis que val la pena consultar en relació amb aquest excel·lent programa inclouen:

El Scoop

EL-SCOOP-PODCAST

El Scoop està organitzat per Frank Chaparro del Bloc i inclou alguns dels materials més informatius relacionats amb la tecnologia de criptografia disponibles avui en línia. A més, Frank també entrevista rutinàriament diverses persones de gran perfil relacionades amb Wall Street, Fortune 500 i l’ecosistema criptogràfic en general. Alguns d’ells són Mark Yusko, conseller delegat i CIO de Morgan Creek Capital Management, Stephen Palley, soci d’Anderson Kill i Emilie Choi, vicepresidenta de negocis i dades, Coinbase.

IBM Blockchain Pulse

IBM-BLOCKCHAIN-PULSE

El podcast Blockchain Pulse d’IBM l’allotja un conegut entusiasta de la tecnologia Matt Hooper, que habitualment parla amb alguns dels defensors més grans i més respectats de la tecnologia blockchain (com ara Adam Gunther i Drummond Reed) a tot el món. Com a part de la fira, Hooper també participa amb investigadors independents, innovadors en un intent d’explorar moltes de les noves formes en què la cadena de blocs afecta diversos sectors tradicionals del mercat com l’entreteniment, els pagaments globals i l’eficiència de la cadena de subministrament..

Per a les persones que vulguin entrar al podcast, els següents episodis haurien de proporcionar als oients un camí excel·lent per obtenir una comprensió de què tracta el programa:

El token diari

EL-TOKEN-DIARI

Token Daily està allotjat per Soona Amhaz que fa una crida regularment a diversos membres de la indústria criptogràfica mundial per discutir una àmplia gamma de qüestions relacionades amb aquest creixent mercat. Com a part del seu programa, Soona aborda una àmplia gamma de temes que van des de les tendències esperades de la indústria fins a futurs projectes de mercat, fins a tot allò que els seus convidats puguin tenir en ment en el moment de l’entrevista. Alguns dels molts individus de gran perfil que han aparegut al podcast Token Daily inclouen:

Repartiment de llibres majors

LEDGER-CAST

Un altre programa popular de temàtica criptogràfica que ha guanyat molta popularitat durant l’últim any més o menys és Ledger Cast. Aborda gairebé totes les notícies que poden estar relacionades amb l’ecosistema de criptomoneda i blockchain i, fins i tot, inclou diversos segments de nínxols relacionats amb:

 • Negociació
 • Entrevistes amb personal criptogràfic establert
 • Anàlisi tècnica i comercial
 • Anàlisi de fonaments

El programa està organitzat per Ledger Status i CarpeNoctom, dos analistes independents ben respectats que han estat associats amb aquest domini des de fa força temps..

Opinions no qualificades de Messari

MESSARIS-OPINIONS INQUALIFICADES

El conseller delegat de Messari, Ryan Selkis, acull el podcast Unqualified Opinions, un programa que inclou diverses entrevistes sinceres i trepidants amb qui és qui del món de les criptografies (inclosos diversos empresaris i inversors associats a aquest domini). Com a part del seu podcast, Messari ha entrevistat persones com:

Capa base

CAPA BASE

Base Layer està allotjat per David Nage i està ple de contingut relacionat amb la criptografia provinent dels fundadors de diverses empreses i empreses de blockchain. La premissa bàsica del programa és ajudar a simplificar projectes complexos desconstruint les seves tecnologies subjacents de la manera més senzilla i senzilla possible. Com a part del programa, Nage ha pogut entrevistar grans perruques de la indústria com Zaki Manian (SkuChain, Cosmos, Tendermint), Diogo Monica (Cofundador, Anchorage) i Alexandre Skidanov (A PROP).

Blockchain Insider

BLOCKCHAIN-INSIDER

Blockchain Insider és una idea dels entusiastes de les criptografies Simon Taylor i Colin Platt. L’espectacle està dedicat a promocionar la tecnologia BTC, blockchain i ledger distribuït (DLT) d’una manera fàcil d’entendre i relacionable. A causa de l’anàlisi en profunditat de Simon i Colin de totes les coses criptogràfiques, el seu podcast ha anat augmentant en popularitat en els darrers temps.

Alguns dels convidats que han aparegut anteriorment a Blockchain Insider inclouen jugadors de gran renom, com ara Charles Hoskinson – el fundador de Cardano i Amber Baldet – el conseller delegat de Clovyr.

Blockchain 2025

BLOCKCHAIN-2025

Blockchain 2025 és un podcast tecnològic orientat al futur que explora l’impacte de blockchain en una àmplia varietat de dominis industrials com entreteniment, art, música i fins i tot publicitat en línia. A més, el saló també analitza de prop molts dels prometedors projectes de blockchain actuals que actualment estan en desenvolupament i que tenen el potencial de renovar completament la nostra mirada a molts sectors del mercat.

Per últim, el podcast l’organitzen Matt Aaron i Blake Moore, dos individus que han estat estretament lligats a aquest espai des de fa gairebé una dècada. Alguns dels episodis de Blockchain 2025 que cada nou oient hauria de comprovar inclouen:

Com iniciar un Crypto Podcast [Guia de l’usuari]

com iniciar un podcast criptogràfic

Els podcasts criptogràfics combinen dues de les tendències més populars dels darrers anys: la criptomoneda i el podcast. Però, com comenceu el vostre propi cripto podcast? Com podeu atreure públic, crear seguidors i crear contingut relacionat amb la criptografia que la gent vulgui escoltar?

Avui responem a aquestes preguntes i t’expliquem tot el que necessites saber sobre com iniciar un criptopodcast.

Avantatges i inconvenients d’iniciar un cripto podcast

Igual que qualsevol decisió de la vida, iniciar un cripto podcast està ple de pros i contres. Aquests són alguns dels avantatges i desavantatges de llançar el vostre propi podcast relacionat amb la criptomoneda.

Pros

Converteix-te en un influent: Quan llanceu un bon podcast, teniu el poder d’influir en la comunitat de criptografia. Si sempre produïu contingut intel·ligent, les vostres paraules seran importants per als oients. Tindreu influència, influència, influència o qualsevol altra cosa que vulgueu anomenar.

Contribueix a Crypto: La majoria de podcasts són educatius. T’ensenyen les darreres novetats. Informen a la comunitat de les darreres novetats. En iniciar un podcast, contribuireu al món de la criptografia.

Guanyeu ingressos publicitaris: En última instància, els podcasts amb més tràfic d’avui obtenen ingressos publicitaris enormes. És possible que una startup criptogràfica us demani anunciar-vos al podcast a canvi de tokens anteriors a la sortida a borsa, per exemple. Els llocs web de mitjans criptogràfics podrien pagar per fer publicitat. Crypto és una indústria de mil milions de dòlars i tots aquests diners publicitaris han d’anar a algun lloc.

Contres

Ja està ple de gent: No sou la primera persona que pensa a iniciar un cripto podcast. De fet, ni tan sols sou la 1.000a persona que pensa en iniciar un cripto podcast. Avui hi ha centenars de criptopodcasts a Internet. Uns quants han destacat de la multitud, però la majoria continua languidint en la foscor.

Crypto és complicat: Molta gent no està capacitada per parlar detalladament sobre la criptomoneda o la tecnologia blockchain. Si no teniu experiència o ignoreu, el vostre podcast s’ignorarà.

Pas 1) Cerqueu el vostre lloc Crypto Podcast

Ja hi ha podcasts de criptografia generals. Hi ha molta gent que pot parlar de manera competent als podcasts de criptografia generals. Aquests podcasts ja tenen un seguiment considerable. Pot ser difícil competir amb aquests gegants criptogràfics.

Tot i això, encara hi ha molt espai per a cripto podcasts en nínxols específics.

Identifiqueu un nínxol a l’espai criptogràfic que els mitjans tradicionals no tenen suficient servei. Alguns dels nínxols potencials inclouen:

Podcasts específics de monedes: Parleu de totes les notícies relacionades amb una moneda específica. O bé, discutiu una cistella de criptomonedes similars o una categoria de criptomoneda específica. Parleu de tokens ERC20, per exemple, o de tots els tokens disponibles per a plataformes d’aplicacions descentralitzades.

Podcasts de criptografia específics de la regió o el país: Quines són les darreres notícies sobre criptomoneda a Etiòpia? Podríeu burlar-vos, però Etiòpia és una nació de més de 100 milions de persones. Algunes de les àrees més importants de creixement potencial de la criptografia es troben en mercats emergents, incloses les regions poc servides pels bancs tradicionals. Inicieu un podcast centrat en temes regionals de criptografia i podreu crear ràpidament un seguiment que només creixerà a mesura que augmenti l’adopció de criptografia.

Experts en entrevistes: És possible que no sàpigueu molt sobre la criptografia, però encara podeu entrevistar persones que en saben molt. Acudeix als experts per obtenir breus entrevistes de 5 minuts. Pregunteu-los les seves opinions sobre les últimes novetats i novetats del món de la criptografia.

Podcasts d’accés exclusiu: Viu a Silicon Valley o Zug (Crypto Valley), Suïssa? Si és així, és possible que tingueu accés exclusiu a particulars i empreses a les quals poca gent pugui accedir. Està envoltat d’algunes de les ments més brillants de la criptografia. Aprofiteu-lo iniciant un podcast per ressaltar el vostre accés exclusiu.

Podcast específic de la tecnologia: Tens una llicenciatura en informàtica? Ets hàbil en Solidity? Sabeu més sobre el blockchain que el 90% del món? Si és així, podeu iniciar un podcast centrat en temes específics de la tecnologia. Parleu sobre les darreres actualitzacions de Solidity i la programació de contractes intel·ligents, per exemple. O bé, examineu com funcionen les diferents tecnologies de blockchain i llibres distribuïts.

Flexibilitzeu la vostra formació o antecedents únics: Tens un MBA? Utilitzeu les vostres habilitats de MBA per analitzar els fonaments empresarials de les empreses criptogràfiques. Tens un doctorat en economia? Parleu de com la criptografia afectarà les economies mundials. Heu sortit amb èxit de diverses arrencades? Inicieu un podcast que expliqui els passos següents per als fundadors d’empreses criptogràfiques. Identifiqueu les vostres habilitats úniques i apliqueu-les a la criptografia.

Sobretot, el vostre objectiu amb un podcast és fes-te útil a algun tipus de públic. De vegades, això implica centrar-se en un tema específic. En altres casos, implica tractar temes de notícies generals amb el vostre coneixement expert.

Pas 2) Descriviu un episodi de podcast

Heu trobat el vostre nínxol. Heu decidit que voleu llançar un podcast. El següent pas és crear un esquema d’episodi.

Com fluirà el vostre podcast? De què parlaràs cada vegada? Només parlareu sols al micròfon? Entrevistaràs altres persones? Com passareu entre segments?

Per descomptat, algunes persones no necessiten cap esquema: poden seure davant d’un micròfon, prémer la gravació i començar a compartir informació útil..

No obstant això, per a la majoria de la gent, tenir una estructura clara i coherent ajudarà el podcast a mantenir-se en la pista.

Un cop hàgiu establert un format bàsic, podeu començar a entrar en el grau més important del podcasting. A continuació, parlarem del que necessiteu i de com gravar el vostre primer cripto podcast.

Pas 3) Obteniu les eines que necessiteu per gravar un cripto podcast

És hora d’anar a comprar. Algunes de les coses que necessitareu abans de gravar el vostre primer cripto podcast són:

 • Un micròfon USB de bona qualitat
 • Una aplicació de podcasting o un programari de podcasting (Squadcast, per exemple)
 • Programari d’edició (Hindenberg és particularment popular, tot i que Alitu, Audacity, Spreaker i Garageband són altres bones opcions)

Afortunadament per a vosaltres, esteu entrant al podcast en el moment adequat. Els darrers anys hi ha hagut una explosió de programes i aplicacions de podcasts. Podeu trobar moltes opcions de programari de podcasts gratuïtes i premium per a configuracions de mòbils i ordinadors.

Pas 4) Comercialitzar el vostre podcast a la criptosfera

Per tant, heu fet un gran podcast. Ara cal que la gent l’escolti.

La criptosfera és immensa. Podeu comercialitzar el vostre podcast des de YouTube fins a Telegram a Twitter i molt més.

Algunes de les estratègies potencials de màrqueting per compartir el podcast amb el món inclouen:

Iniciar un lloc web: En primer lloc, assegureu-vos que la gent pugui trobar el vostre podcast a Internet. Inicieu un lloc web dedicat al vostre podcast. Utilitzeu SEO per assegurar-vos que el vostre lloc web ocupa llocs clau per a paraules clau com “[el vostre podcast]”. Quan algú veu el vostre podcast a les xarxes socials, el pot cercar a Google i trobar el vostre lloc web.

Màrqueting de Twitter: Comercialitzeu el vostre podcast al món a través de Twitter. Utilitzeu hashtags populars per posar el podcast davant de milers d’espectadors.

Demaneu accions de famosos: Heu entrevistat un membre notable de la comunitat de criptografia al vostre podcast? Hi ha moltes probabilitats que aquesta persona retuitegi o comparteixi el vostre episodi de podcast.

Mercat a comunitats específiques de monedes: Algunes comunitats de monedes no estan ben servides pels podcasts tradicionals. És fàcil trobar podcasts que parlen de bitcoin, per exemple, però pot ser més difícil trobar podcasts que parlen de Tezos (XTZ), Chainlink (LINK) i Cosmos (ATOM), tot i que aquestes criptomonedes són algunes de les més grans de el món. Aquestes comunitats tenen set d’atenció mediàtica; per tant, doneu-les-les.

Telegrama: Comparteix el teu podcast a través de Telegram. Hi ha moltes comunitats de Telegram dedicades a projectes específics o criptomonedes. També hi ha comunitats de Telegram més àmplies per a la criptografia en general.

Escriviu missatges de convidats: Si podeu parlar de manera competent sobre un tema únic, considereu escriure publicacions de convidats. Escriviu una publicació de convidat centrada en un tema que tingueu coneixement i, a continuació, empenyeu els lectors cap al vostre podcast.

Pas 5) Identifiqueu possibles patrocinadors i oportunitats de publicitat

Un cop hàgiu comercialitzat el podcast i n’haureu aconseguit un seguiment, és possible que vulgueu comercialitzar el vostre públic per obtenir ingressos publicitaris.

Guanyar ingressos publicitaris no consisteix en ser llaminer; també es tracta d’obtenir els fons necessaris per ampliar el podcast.

Els ingressos publicitaris poden pagar per un viatge a una conferència de criptografia, per exemple. Podria cobrir el cost de volar a la Xina per entrevistar un líder criptogràfic líder.

A mesura que l’audiència del vostre podcast creix, és del vostre interès trobar patrocinadors i socis publicitaris. Alguns podcasts utilitzen xarxes publicitàries com Midroll o Advertisecast per trobar patrocinadors fàcilment.

Com a alternativa, alguns podcasts guanyen diners a través de Patreon. Els oients paguen el que poden per accedir al vostre podcast.

Top 5 dels podcasts de criptografia més descarregats

Alguns podcasts de criptografia han augmentat la popularitat en els darrers anys. Els cinc podcasts de criptografia més populars a Internet actualment inclouen:

Desencadenat: Allotjat per l’ex reportera de Forbes, Laura Shin, Unchained és un dels podcasts de criptografia i cadena de blocs més coneguts disponibles avui en dia. El podcast inclou entrevistes en profunditat amb figures destacades de l’espai. Entre els convidats anteriors hi ha el CEO de Binance, Changpeng Zhao, el líder de Monero, Riccardo Spagni, i el desenvolupador de bitcoins Jimmy Song, entre altres noms destacats. Està orientat a la tecnologia, de manera que pot ser intimidant per als principiants de blockchain, però continua sent accessible per a usuaris amb tots els nivells d’experiència.

Fora de la cadena: Off the Chain, d’Anthony Pompliano, és un altre podcast conegut. Pomp permet als empresaris criptogràfics parlar del que vulguin, incloses les tàctiques ombrívoles utilitzades pels competidors.

No confirmat: Laura Shin també la produeix sense confirmar, però funciona d’una altra manera. Mentre Unchained cobreix les últimes novetats i novetats, Unconfirmed fa immersions profundes en les ments més brillants de la criptosfera.

Amics criptogràfics màgics: Si voleu escoltar a alguns dels grans fans de bitcoins parlar de per què el bitcoin és la millor criptomoneda del món, Magical Crypto Friends és una de les opcions. El podcast l’organitzen Riccardo Spagni, el líder de Monero, el creador de Litecoin, Charlie Lee, el CSO de Blockstream, Samson Mow, i WhalePanda (que continua sent anònim). Els episodis es publiquen mensualment. Els quatre experts parlen de qüestions com la regulació i la descentralització. També identifiquen els reptes que afrontarà Bitcoin en els propers anys i com ha superat els reptes del passat.

La xarxa de podcasts de Bitcoin: La xarxa de podcasts de Bitcoin és una col·lecció d’entitats multimèdia que va començar amb The Bitcoin Podcast. Avui, l’equip darrere d’aquest podcast està format per executius d’alt nivell, doctors i matemàtics. Fins ara s’han publicat més de 150 episodis i molts tenen més de 100 minuts de durada.

Mencions d’honor més escoltades

 • Repartiment de llibres majors
 • Podcast de Crypto Street
 • Xerrada sobre monedes
 • Domini de les monedes

Millor guia de podcasts de criptografia: paraula final

investigació de la revisió del cripto podcast

Master The Crypto està orgullós de destacar els podcasts centrats en criptomonedes més importants, a més de mostrar a qualsevol persona interessada alguns consells per iniciar el vostre propi programa de bitcoins. L’anàlisi, les idees i els coneixements compartits a través del podcasting són enormement importants per a l’ecosistema bitcoin ja que obre el diàleg, difonent idees, pensaments i opinions diferents que contribueixen a la comunitat i al moviment de criptomonedes en general..

Si teniu passió per la criptografia, un coneixement únic sobre un tema específic o simplement és interessant escoltar-lo, llavors iniciar un podcast pot ser l’opció més adequada per a vosaltres..

Utilitzeu la guia anterior per iniciar el vostre propi criptopodcast. En pocs mesos, podríeu ser un dels cinc podcasts de criptografia més descarregats. Feu una ullada als 40 podcasts de criptomoneda més coneguts i proveu de modelar què fan i com funcionen, ja que són els podcasts més tendents i amb més èxit per escoltar i aprendre sobre criptomonedes..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner