Els millors seguidors de carteres de criptografia: les 16 millors aplicacions de gestor de monedes

Millors rastrejadors de carteres de criptografia

Els inversors, operadors i comerciants de criptomonedes volen saber quins són els millors rastrejadors de carteres de criptografia? Revisem les 16 millors aplicacions de gestió d’actius criptogràfics del 2020 per intentar fer un seguiment de les vostres monedes.

Les 16 aplicacions de gestió de carteres de criptomonedes més populars

El mercat criptogràfic mundial s’ha mantingut força volàtil durant els darrers dos anys: aquest sector en plena expansió va tocar el seu màxim històric el 2017 i es va esfondrar un any després. I, tot i que els comerciants experimentats saben aprofitar els mercats baixistes en general, la majoria de les persones no posseeixen les habilitats necessàries per facilitar operacions rendibles en moments tan difícils. A més, cal esmentar que durant l’última dècada més o menys, el nombre de criptomonedes disponibles per a la compra comercial ha crescut fins a superar els 2.300. No només això, el sector criptogràfic és testimoni actualment d’un volum de transaccions diàries les 24 hores d’aproximadament 77.000 milions de dòlars, que serveix com a indicador decent del creixent interès dels inversors que flueix a aquest espai.

Amb tota aquesta informació disponible, s’ha d’entendre que la majoria dels entusiastes de la criptografia actual tenen més que algunes criptomonedes a la seva cartera financera. Això es deu al fet que ara tenen l’opció d’invertir en una àmplia gamma d’actius digitals diversos i lucratius dissenyats per a diversos propòsits. No obstant això, al mateix temps, tots aquests desenvolupaments han provocat que els inversors tinguin cada vegada més dificultats per rastrejar les seves participacions.

Aquí és on entren els rastrejadors de carteres de criptografia. Són aplicacions o plataformes de serveis en línia dissenyades per ajudar els usuaris a controlar el rendiment dels seus actius digitals d’una manera molt simplificada i simplificada. No només això, les aplicacions més recents d’aquest tipus ara fins i tot s’omplen de tot un seguit de funcions sofisticades com:

 • Portals d’execució comercial.
 • Mòduls de gestió d’estratègies automatitzats.
 • Comptadors d’avaluació de carteres basats en el temps.

Gestors de carteres de criptomonedes més populars

Què és un rastrejador de carteres criptogràfiques i què hi ha de buscar?

En el seu sentit més bàsic, un rastrejador de carteres de criptomonedes es pot considerar com una aplicació, un lloc web o una plataforma de serveis que permet als usuaris vigilar de prop el valor de les seves inversions. En aquest sentit, cal esmentar que la majoria dels rastrejadors estan dissenyats per enllaçar automàticament amb la cartera criptogràfica personal o el compte d’intercanvi del seu propietari. No només això, sinó que també són extremadament útils per a inversors a gran escala que comercialitzen activament més de 3 monedes regularment.

Com s’ha esmentat anteriorment, alguns rastrejadors de carteres de criptomonedes s’han ideat de manera que també funcionen com a plataformes de negociació. Per exemple, assignen a una persona amb una clau de cartera individual que es pot utilitzar per importar o mantenir els actius criptogràfics d’una manera senzilla i senzilla..

Dit això, diferents rastrejadors de carteres vénen amb els seus propis conjunts de funcions, és a dir, que cap plataforma mai ho fa tot perfectament. Per exemple, alguns permeten als seus usuaris comerciar només amb un determinat subconjunt de criptomonedes, mentre que d’altres tenen un catàleg massiu de monedes altes però no ofereixen moltes funcions de seguiment.

Els elements essencials a tenir en compte a l’hora de triar un rastrejador:

(i) Seguretat i privadesa generals: A causa del caràcter descentralitzat i transparent de la cadena de blocs, pot ser extremadament difícil que una persona faci un seguiment / rastreig de les tx associades a diferents criptomonedes (com ara Bitcoin). No només això, sinó que també és extremadament difícil determinar qui és el propietari de la cartera. A causa d’aquests factors, un individu ha de triar el rastrejador de carteres adequat per a ell mateix, ja que la majoria d’aquests sistemes de gestió de carteres estan directament relacionats amb el compte bancari o de canvi d’una persona..

Un sol lapse de la seguretat de les dades individuals pot deixar la cartera de la persona vulnerable a pirates informàtics, intents d’intrusió. Per tant, és de màxima importància que el rastrejador de carteres que fa servir un individu estigui preconstruït amb diverses funcions bàsiques de seguretat, com ara 2-FA (autenticació de dos factors) i xifratge multicapa.

(ii) Facilitat d’ús: L’objectiu fonamental subjacent a l’ús d’un rastrejador de carteres és tenir tots els actius criptogràfics d’una persona en un sol lloc. En aquest sentit, un gestor de carteres eficient és aquell que mostra el valor total dels actius d’un individu en un lloc (també de la manera més senzilla possible). Per tant, a l’hora d’escollir un rastrejador, és de màxima importància que la plataforma en qüestió sigui fàcil d’utilitzar, tant que no hauria de ser una lluita per a una persona vigilar de prop les seves monedes i fitxes..

No només això, el rastrejador hauria de tenir un disseny net que no contingui massa argot tècnic. Això no només ajuda a una persona a estalviar molt de temps i esforç, sinó que fa que el procés de gestió dels seus actius sigui lliure d’estrès.

(iii) Compatibilitat + Disponibilitat de monedes: Una altra cosa extremadament important a tenir en compte a l’hora d’escollir un rastrejador de carteres és si la plataforma en qüestió és compatible amb els intercanvis de criptomonedes desitjats. En aquest sentit, és molt útil seleccionar una eina de gestió que permeti als usuaris canviar totes les monedes digitals que vulguin intercanviar ja o bé en breu. Això elimina la necessitat que els usuaris facin ús de múltiples plataformes comercials, a més de memoritzar innombrables contrasenyes.

Val la pena revisar els rastrejadors criptogràfics

1. Gema

rastrejador de criptoassets

Gem és un dels sistemes de gestió de carteres més utilitzats al mercat actualment. No només ofereix als usuaris una experiència operativa fluida, sinó que també té un disseny estèticament agradable que resulta agradable a la vista. Algunes de les altres característiques bàsiques de Gem que la fan destacar són:

(i) Compatibilitat de sincronització: Una de les funcions bàsiques de Gem és la seva “opció de sincronització d’intercanvi” que permet a l’aplicació introduir automàticament qualsevol operació que l’usuari hagi realitzat anteriorment. Això fa que la portabilitat de la vostra cartera sigui extremadament senzilla i sense problemes.

(ii) Gratuït: El rastrejador és d’ús gratuït i no hi ha termes i condicions associats a l’aplicació.

(iii) Fàcil recuperació: Tot un seguiment de rastrejadors de criptografia no té la possibilitat d’importar / retenir les dades de la seva cartera en cas que la persona perdi el dispositiu de mà. Tot i això, Gem permet als usuaris importar els seus fons amb només tocar un botó. Això es deu al fet que un cop un usuari crea la seva cartera a Gem, els seus comptes financers s’enllacen automàticament a la interfície, cosa que fa que la recuperació sigui extremadament senzilla..

(iv) Suport de divises: En el moment de la premsa, Gem dóna suport a la majoria d’actius criptogràfics / fiat que actualment estan en circulació. Si això no fos suficient, l’aplicació també és compatible amb un total de 25 millors intercanvis de criptografia. Per enllaçar la interfície nativa de Gem amb una plataforma de negociació compatible, només cal que connecteu les claus de l’API relacionades amb l’aplicació. Això permet que tot l’historial de negociació de l’usuari (a l’intercanvi associat) se sincronitzi automàticament.

(v) Portal de descobriment: Per als inversors que vulguin obtenir una visió general del mercat més àmplia, poden fer ús de la “opció de descobriment” de Gem, que permet als usuaris rastrejar els preus de diversos altcoins menys coneguts, així com proporcionar-los una gran quantitat d’informació sobre la investigació relacionada amb aquest creixent desenvolupament. espai. Per exemple, el portal permet als usuaris llegir fulls blancs, consultar els principals guanyadors i perdedors del mercat, així com altres dades de nínxol amb només fer clic a un botó..

(vi) De confiança: Gem ja existeix al mercat des de fa força temps, amb la primera iteració de l’aplicació en directe al novembre de 2013. A més, el projecte també ha aconseguit recaptar un total de més de 20 milions de dòlars d’inversors de tot el món. Alguns grans jugadors que han invertit en Gem inclouen Fenbushi Capital i Blockchain Capital.

En tancar aquest segment, cal esmentar que, en comparació amb els seus contemporanis, Gem no només és el rastrejador de carteres més atractiu visualment, sinó que també inclou diverses funcions úniques que no es troben habitualment en aquestes plataformes..

2. Delta

aplicació de seguiment de cartera de criptomonedes delta

Delta és un dels rastrejadors de criptografia més populars disponibles al mercat actualment. Tot i que és principalment una aplicació basada en mòbils, Delta també compta amb clients d’escriptori que són compatibles amb una gran varietat de sistemes operatius populars com Windows, Mac i Linux. Tot i això, cal assenyalar que els clients d’escriptori esmentats anteriorment són extensions de l’aplicació mòbil Delta.

Algunes característiques clau que cal destacar són:

(i) Disseny minimalista + elegant: La interfície nativa de Delta té un aspecte extremadament elegant. Per exemple, l’aplicació fa servir un esquema de color blau intens que és elegant i proporciona a la plataforma un aspecte general sofisticat.

(ii) Llista de vigilància: Delta ve preconstruït amb una opció de “llista de vigilància” que permet als usuaris fer un seguiment de totes les monedes que podrien estar buscant en un futur proper.

(iii) Opcions de sincronització: Mitjançant les seves claus API, els usuaris poden connectar Delta a una gran quantitat d’intercanvis de criptomonedes. Això fa que sigui molt fàcil per a la gent obtenir les seves dades comercials i consolidar les seves participacions en un sol lloc.

(iv) Recuperació perfecta: Delta proporciona als seus usuaris l’opció “Recuperació de comptes” que genera un codi de recuperació dinàmica que es pot utilitzar en cas que una persona perdi el dispositiu o el telèfon intel·ligent de mà. Tot el procés és extremadament senzill i es pot completar en qüestió de minuts.

(v) Plans gratuïts + de pagament disponibles: Delta ofereix als usuaris un gran nombre de plans gratuïts i de pagament. Per exemple, Delta PRO té un preu actual de 7 dòlars per als usuaris d’IOS i 8,5 dòlars per als usuaris d’Android. A més, també hi ha molts paquets de subscripció anuals disponibles per a la compra.

(vi) Delta Pro: Es tracta d’una versió de pagament de l’aplicació estàndard Delta que inclou diverses eines d’anàlisi de cartera avançades. No només això, sinó que també permet als usuaris connectar tants comptes d’intercanvi / carteres criptogràfiques amb l’aplicació (com vulguin).

(v) Comunitat digital activa: La comunitat en línia de Delta és força activa en moltes plataformes de xarxes socials, com ara Telegram i Slack.

(vi) Suport de divises i canvi: Tal com estan les coses, Delta és compatible amb més de 3000 criptomonedes. No només això, sinó que l’aplicació també admet més de 200 plataformes de comerç criptogràfic, alhora que proporciona als usuaris la possibilitat d’afegir monedes personalitzades per a ICOs que encara no estan a la llista..

Delta és una eina de seguiment de criptografia extremadament completa que s’adapta millor als comerciants de nivell baix a mig, ja que inclou moltes funcions automatitzades i fàcils d’utilitzar. A més, és l’únic rastrejador que inclou el seu client d’escriptori independent. L’únic inconvenient de l’aplicació és que les seves capacitats de gràfics són una mica limitades i que les seves capacitats de suport de sincronització d’API es limiten a un nombre relativament baix d’intercanvis de criptomonedes..

3. Blockfolio

Revisió de blocs

Juntament amb Delta, Blockfolio és probablement un dels portals de gestió de criptografia més populars del mercat actual. El disseny de l’aplicació és extremadament intuïtiu, però no inclou cap client web al qual es pugui accedir mitjançant un ordinador de sobretaula o un ordinador portàtil. A més, Blockfolio ofereix als usuaris la possibilitat de fer un seguiment de diverses carteres i és totalment gratuït. Tanmateix, l’inconvenient tangible de l’aplicació és que no inclou cap opció de sincronització d’intercanvi, cosa que significa que tots els negocis individuals s’han d’afegir manualment a la interfície de l’aplicació..

Funcions clau que cal destacar:

(i) Classificació de la inversió: Una de les funcions clau de Blockfolio és la seva capacitat per afegir diverses carteres al seu sistema existent. Com a resultat d’això, es fa extremadament fàcil per als usuaris classificar les seves inversions en diferents categories.

(ii) Recuperació sense problemes: Blockfolio permet als usuaris importar sense problemes la seva cartera en cas que els seus dispositius de mà siguin robats o perduts

(iii) Senyal de cartera de blocs: Aquesta és una de les funcions més importants de l’aplicació que permet als projectes de tercers retransmetre notificacions i alertes (relacionades amb noves associacions, notícies) directament al sistema..

(iv) Opcions perifèriques: A més de totes les seves facetes bàsiques, Blockfolio també inclou moltes altres opcions. Per exemple, inclou una “secció d’exploració” que llista una àmplia gamma d’actualitats criptogràfiques més recents que poden ajudar les persones a estar al dia de tots els esdeveniments actuals relacionats amb el món de les monedes digitals. A més, l’aplicació també inclou una funció “Mode nocturn” integrada, així com un protocol d’entrada de PIN que pot evitar que les persones tinguin accés no autoritzat a les seves dades..

(v) Bona compatibilitat: Blockfolio és compatible amb més de 6.000 criptomonedes i es pot utilitzar conjuntament amb més de 250 intercanvis.

En tancar aquesta secció, cal assenyalar que, fins ara, Blockfolio ha pogut recaptar un total de 15 milions de dòlars a inversors experimentats de tot el món. Alguns dels grans jugadors que han invertit en el projecte són Refactor Capital, Huobi i BitMEX.

4. CoinTracking

Aplicació de cartera de criptografia CoinTracking

Com el seu nom indica, CoinTracking és una aplicació de gestió de carteres que inclou una gran quantitat de funcions avançades. En aquest sentit, cal assenyalar que aquesta aplicació és la més adequada per als comerciants a temps complet que vulguin obtenir informació més profunda sobre les seves inversions (tant a curt com a llarg termini). En el moment d’escriure aquest article, CoinTracking està disponible tant per a dispositius Android com per a iOS, però, per utilitzar l’aplicació, primer cal completar el registre web..

Característiques clau:

(i) Interfície senzilla: Tot i que la interfície d’usuari nativa de CoinTracking pot no ser tan elegant i atractiva com alguns dels seus contemporanis digitals, l’aplicació fa la seva feina bé i està carregada de totes les funcions que hauria de tenir un bon rastrejador de carteres.

(ii) Funcions d’importació: CoinTracking permet als usuaris importar tots els seus negocis (que s’han processat en diverses plataformes comercials) amb només prémer un botó.

(iii) Compatibilitat d’intercanvi i cartera: CoinTracking permet als usuaris interactuar amb diversos intercanvis de criptomonedes establerts mitjançant les seves claus API (cosa que els permet importar la seva cartera i les seves dades comercials sense problemes). No només això, sinó que el sistema també és compatible amb tot un seguit de carteres dures i suaus (com ara Trezor i Èxode.)

(iv) Serveis gratuïts i de pagament: Tot i que la interfície bàsica de CoinTracking es pot descarregar gratuïtament, les seves funcions més avançades només es poden utilitzar si la gent es subscriu als serveis de pagament de l’aplicació. Per exemple, el compte gratuït permet als usuaris introduir un total de 200 operacions i no permet la integració de dades des de cap cartera de blocs de tercers.

Les versions avançades de CoinTracking costen entre 70 i 1000 $, depenent del pla seleccionat.

(v) Dades històriques: Una faceta clau de CoinTracking és que permet als usuaris mantenir una informació detallada sobre les dades de preus històriques associades a diverses criptomonedes. A més, l’aplicació també disposa d’una eina d’anàlisi de Bitcoin que fa ús de diversos mòduls estadístics que es poden utilitzar per predir el preu de BTC.

(vi) Eina de càlcul fiscal: Una de les funcions més destacades de CoinTracking és la seva eina de càlcul d’impostos que es pot utilitzar per a diversos propòsits, com ara:

 • Creació dels informes d’impostos criptogràfics
 • Generació de fulls de pèrdues i guanys, etc..
 • Determinar quines criptomonedes es poden vendre lliures d’impostos.

(vii) Tutorials gratuïts: L’aplicació es complementa amb un gran nombre de vídeos i guies integrals de Youtube que permeten als usuaris comprendre millor les diverses funcions bàsiques / avançades del sistema..

En tancar aquesta secció, s’ha de deixar clar que CoinTracking és el més adequat per a aquelles persones que estiguin molt dedicades al comerç de criptografia diària. A més, la versió gratuïta de l’aplicació limita els usuaris a un total d’uns 200 oficis, cosa que pot ser molt molest per dir el mínim.

5. Criptocompara

Gestor de seguiment de carteres CryptoCompare

Cryptocompare és un altre popular sistema de seguiment de criptografia que és adequat per a comerciants ocasionals i experimentats. L’aplicació inclou una àmplia gamma de funcions i està disponible per a ús en ordinadors de sobretaula, telèfons intel·ligents i altres dispositius més petits. Algunes de les característiques clau de Cryptocompare inclouen:

(i) Suport per a diverses carteres i criptomonedes: Cryptocompare permet als usuaris crear qualsevol nombre de carteres sobre les necessitats i els requisits específics. No només això, l’aplicació també està dissenyada per ser totalment compatible amb una àmplia gamma de monedes digitals disponibles avui en dia al mercat.

(ii) Cridaner visualment: Els gràfics i gràfics presentats per Cryptocompare són força atractius visualment i fàcils de comprendre, ja que no fan ús de cap argot tècnic.

(iii) Un munt de petites funcions perifèriques: Cryptocompare no només permet als usuaris afegir notes petites a les seves carteres, sinó que també els permet ordenar les seves criptomonedes de la manera que considerin més adequada..

(iv) Opcions avançades: L’aplicació inclou una eina d’anàlisi de riscos que permet als usuaris determinar la valoració futura de les seves participacions de manera científica. No només això, sinó que Cryptocompare també inclou moltes opcions avançades d’anàlisi de gràfics ideals per a estudis comparatius..

(v) Ús gratuït: El rastrejador de carteres és totalment gratuït i es pot utilitzar d’una manera molt senzilla i senzilla.

(vi) Emmagatzematge al núvol: Una altra faceta bàsica de l’aplicació és la facilitat amb què es pot restaurar en cas que un usuari perdi el dispositiu del seu telèfon intel·ligent. Això es deu al fet que les dades de la cartera s’emmagatzemen al núvol sota un compte registrat específic que es pot recuperar pràcticament en qualsevol moment (amb només tocar un botó)

(vii) Opcions per compartir: Mitjançant Cryptocompare, els inversors poden optar per fer públics o privats els detalls de les seves carteres, així com compartir-los amb altres persones si ho desitgen..

A més de totes les dades que s’han presentat anteriorment, també cal assenyalar que la interfície nativa de Cryptocompare al principi és una mica difícil d’entendre. Per tant, pot ser útil per als lectors fer una ullada ràpida a algunes de les guies i vídeos d’aprenentatge associats que estan disponibles en línia per entendre millor el funcionament del sistema.

6. CoinStats

Guia de l'usuari de CoinStats

CoinStats és un sistema bàsic de gestió de criptomonedes en comparació amb els seus homòlegs digitals. Tot i això, fa bé la seva feina i permet als usuaris fer un seguiment del valor de més de 3.000 criptomonedes també en uns 300 intercanvis de criptografia estranys. En aquest sentit, algunes de les altres característiques clau de CoinStats inclouen:

(i) Facilitat d’ús: L’aplicació CoinStats està disponible per a ús en ordinadors d’escriptori i en dispositius intel·ligents.

(ii) Connectivitat: L’aplicació pot establir un enllaç directe amb la cartera i el compte d’intercanvi natius d’un usuari. Això permet que les activitats relacionades amb la importació de dades siguin molt senzilles i sense problemes.

(iii) Alertes i notificacions: Coinstats ve pre-construït amb un comptador d’alertes de preus que notifica als usuaris sobre els canvis de preu que es puguin produir sobre els seus actius en temps real. No només això, sinó que l’aplicació també notifica als usuaris d’actualitzacions i notícies importants que poden ser del seu interès.

En tancar aquesta secció, cal destacar que CoinStats no ofereix als usuaris cap característica innovadora ni la seva interfície està a l’alçada d’alguns dels seus rivals més propers. Tanmateix, com que l’aplicació permet als usuaris connectar-se a més de 20 carteres i monedes criptogràfiques establertes mitjançant les seves claus API, compleix amb escreix el seu propòsit bàsic..

7. AltPocket

Rastrejador de carteres de monedes digitals AltPocket

Tot i que no és tan intensiu en funcions com alguns dels seus contemporanis, AltPocket és sens dubte un dels rastrejadors de criptografia amb millor aspecte del mercat actual. L’aplicació no només és gratuïta, sinó que també permet als usuaris introduir les seves claus API al sistema perquè els seus negocis es puguin actualitzar de manera automatitzada. Tot i això, si els usuaris ho desitgen, poden introduir manualment les seves dades comercials.

(i) Opcions d’integració: AltPocket permet als usuaris introduir la seva API de preus a diverses plataformes diferents, com CoinMarketCap, Poloniex o Bittrex.

(ii) Compartibilitat: L’aplicació és extremadament fàcil d’operar i permet als usuaris compartir la seva cartera i dades de rendiment amb altres persones amb només tocar un botó.

(iii) Presentació de dades atractives: Com es va esmentar anteriorment, en termes de presentació de dades i despeses visuals, Altpocket és una de les millors solucions de seguiment de criptografia del mercat actual..

En tancar aquesta secció, hem de deixar molt clar que hi ha molts altres sistemes de gestió de criptografia que són tan bons (si no millors) que AltPocket al mercat actual. Per tant, a l’hora de triar, s’hauria de filtrar tantes opcions com sigui possible abans de decidir-se per una aplicació concreta.

8. CoinFinance

Aplicació de criptografia CoinFinance

CoinFinance és una altra aplicació que ha guanyat força tracció durant els darrers dos anys, amb molts mitjans fins i tot es refereixen a ella com el Google Finance del món de les criptomonedes..

Característiques clau:

(i) Interfície excel·lent: La interfície nativa de CoinFinance és extremadament atractiva visualment i fàcil d’utilitzar. No inclou cap argot tècnic i pot ser utilitzat tant per usuaris experimentats com per a principiants.

(ii) Facilitat d’ús: Com s’ha esmentat anteriorment, CoinFinance és fàcil d’utilitzar i fa ús de diverses aplicacions més petites que es poden executar en dispositius iOS i Android..

(iii) Funcions avançades: L’aplicació es pre-construeix amb algunes eines d’anàlisi avançades que són perfectes per a comerciants experimentats.

9. Gamba

Aplicació de seguiment de criptocurrency Shrimpy

Tot i que el nom de Shrimpy pot semblar una mica desconcertant per a alguns, és una excel·lent aplicació web de gestió de carteres que inclou una gran quantitat de funcions desitjables. Per començar, la interfície d’usuari de l’aplicació és extremadament senzilla i fàcil d’utilitzar. No només això, sinó que també permet als usuaris enllaçar tots els seus comptes d’intercanvi / cartera amb un sol botó.

(i) Disseny atractiu: La interfície de Shrimpy és força atractiva visualment i ofereix als usuaris tota la informació que poden requerir d’una manera molt ordenada i funcional..

(ii) Eines avançades: Igual que amb molts dels seus altres homòlegs de seguiment, Shrimpy també ofereix als usuaris un conjunt molt elaborat d’anàlisis avançades i eines computacionals que poden ajudar els inversors a maximitzar els seus rendiments..

(iii) Estratègies de negociació automatitzades: L’aplicació permet als usuaris formular les seves estratègies de negociació i HODLing personalitzades que es poden executar posteriorment de manera completament automatitzada.

(iv) Interfície només web: Cal esmentar que Shrimpy està disponible com una interfície només per a web que no té cap aplicació mòbil associada. Actualment, només es pot accedir al sistema a través del lloc web oficial de l’empresa, de manera que hi ha la possibilitat que algunes persones siguin presa de projectes estafadors que intentin suplantar l’aspecte general de la plataforma..

10. LiveCoinWatch

Aplicació LiveCoinWatch crypto coin

Com el seu nom indica, LiveCoinWatch és una aplicació web de seguiment de preus que es pot utilitzar com a alternativa a CMC (CoinMarketCap). Pel que fa a la funcionalitat general de la plataforma, LiveCoinWatch permet als usuaris mantenir una pestanya sobre una gran quantitat de dades de nínxol, com ara:

Els moviments de preus en temps real de diverses criptomonedes

La posició al mercat de diferents parells de criptomonedes

L’acció real associada a diversos intercanvis de criptomonedes

Volum, liquiditat, domini del mercat de diverses monedes

Característiques clau:

(i) Gestió perfecta: Mitjançant LiveCoinWatch, els usuaris poden gestionar i fer un seguiment fàcilment del rendiment de les seves diverses participacions en moneda digital.

(ii) Interfície només web: LiveCoinWatch està disponible per utilitzar-se com a aplicació només per a web. Pot ser que sigui una mica desactivat per a alguns usuaris, però, en general, aquesta funció permet augmentar la seguretat i la privadesa.

(iii) Disseny minimalista: Molt a diferència de molts dels seus contemporanis que inclouen moltes funcions innecessàries, el disseny de LiveCoinWatch és bastant minimalista i senzill.

(iv) Entrada manual de dades: Per actualitzar les dades de la cartera, els usuaris han d’introduir manualment els detalls de totes les fitxes / monedes que haurien comprat i venut anteriorment.

En tancar aquesta secció, és important recordar que l’aplicació és bastant bàsica en la seva funcionalitat general i no inclou cap funció avançada (com ara gràfics estadístics, eines d’analistes, opcions d’alerta, etc.). Tot i això, fa una feina decent a l’hora de mostrar pictòricament el rendiment de la seva cartera de criptografia.

11. Gestor de monedes

Seguidor de criptografia Coinmanager

Coinmanager és una altra aplicació que sembla estar guanyant força en els darrers temps. Per començar, l’aplicació no només serveix com un excel·lent rastrejador de carteres, sinó que també inclou una funció d’arbitratge que permet als usuaris rastrejar la diferència de preu entre les diferents plataformes comercials..

Les funcions clau inclouen:

(i) Integració d’intercanvi: CoinManager es pot enllaçar fàcilment amb una gran quantitat d’intercanvis de criptomonedes com Binance, Bittrex, Bithumb i Coinone mitjançant les claus API. Això fa que el comerç sigui molt més simplificat i lliure de problemes per als usuaris.

(ii) Funció carregada: L’aplicació, en la seva iteració actual, està disponible tant en dispositius iOS com en iOS. Pel que fa a les seves característiques, CoinManager ve pre-construït amb un mòdul de gràfics molt útil que funciona amb TradingView. No només això, com s’ha esmentat anteriorment, l’aplicació també inclou una funció d’arbitratge que permet als inversors beneficiar-se de les diferències de preus (en relació amb diversos actius criptogràfics) que existeixen entre diferents plataformes de negociació de criptografia en un moment determinat del temps..

(iii) Negociació en aplicacions: CoinManager permet als usuaris facilitar operacions en temps real dins de la pròpia aplicació.

Tot i que l’aplicació en si mateixa no té defectes flagrants, la seva interfície general pot ser una mica complicada de dominar.

12. Criptonauta

Gestió de carteres de criptografia Cryptonaut

Cryptonaut és un excel·lent sistema de gestió de carteres que fa ús d’una atractiva interfície d’usuari que és extremadament fàcil de navegar. A més, l’aplicació és perfecta per a persones que posseeixen una àmplia gamma de monedes digitals, ja que Cryptonaut és compatible amb una àmplia gamma de monedes digitals..

Característiques clau:

(i) Alertes: L’aplicació permet als usuaris rebre notificacions / alertes push instantànies sobre les diferents criptomonedes que poden ser del seu interès.

(ii) Compatibilitat de divises: Els usuaris poden veure les seves carteres en diversos actius fiduciaris diferents (inclosos Bitcoin, dòlars, euros i molt més).

(iii) Facilitat d’ús: Cryptonaut fa servir un disseny extremadament senzill que pot ser utilitzat tant per a principiants com per a usuaris avançats.

Per últim, cal esmentar que Cryptonaut inclou diverses eines operatives força útils per a comerciants a temps complet i inversors seriosos en criptomonedes. Dit això, actualment existeixen molts altres sistemes de gestió de criptografia que són iguals (si no millors) que Cryptonaut.

13. Kryptographe

Informació general de Kryptographe

KryptoGraphe és un gestor de carteres gratuït que està disponible tant per als usuaris d’Android com per als iOS. Pel que fa a la seva funcionalitat general, l’aplicació està dissenyada de manera que es pot integrar automàticament amb una àmplia gamma d’intercanvis i carteres de criptomonedes. No només això, la plataforma és extremadament segura, ràpida, eficient i fa ús d’un disseny estèticament agradable i fàcil d’utilitzar.

L’aplicació proporciona als usuaris una gran quantitat d’estadístiques de rendiment mitjançant indicadors com:

 • Núm. De creixement
 • Núm. Percentil

Per últim, Kryptographe està disponible en 13 idiomes i proporciona als seus usuaris una àmplia gamma de recompenses mitjançant el seu sistema de referència nadiu, en què els usuaris poden actualitzar a funcions premium simplement remetent a la seva família i amics que facin ús de l’aplicació..

14. BitSnapp

seguiment de cryptos amb BitSnapp

Bitsnapp és una aplicació relativament nova que de moment només està disponible al mercat d’Android. Pel que fa a les seves funcions, l’aplicació permet als usuaris sincronitzar les seves carteres mitjançant API multi-Exchange i carteres d’una manera completament automatitzada. A més, algunes de les altres característiques bàsiques de BitSnapp inclouen:

 • Ofereix als usuaris gràfics elaborats que els poden ajudar a fer un seguiment dels seus actius.
 • Actualment, la plataforma és compatible amb un total de més de 1.300 criptomonedes i fitxes.
 • Seguiment automàtic d’adreces de cartera.
 • Ve predefinit amb un canal de notícies personalitzat.

15. UnSpent

Aplicació de seguiment d’actius criptogràfics UnSpent

Unspent és un sistema de seguiment que fa temps que es manté sota el radar. Tanmateix, un cop d’ull a les característiques generals de la plataforma ens mostra que ve pre-construït amb totes les característiques que hom podria esperar d’un producte així..

Característiques clau:

UnSpent utilitza diverses funcions de seguiment avançades que s’adapten millor als inversors experimentats.

A més de mostrar el valor de la cartera d’un usuari, l’aplicació també defineix clarament tots els beneficis que ha obtingut un individu (també en temps real).

L’aplicació permet als usuaris analitzar el rendiment i la volatilitat dels seus actius de criptografia personal, així com les correlacions que puguin existir entre les seves participacions.

16. Mintfort

Aplicació de gestor de carteres de monedes criptomonedes Mintfort

Mintfort és una eina de gestió de carteres basada en escriptori que actualment només es pot utilitzar en dispositius basats en Windows i Macbook. És una plataforma basada en API que significa que es pot utilitzar conjuntament amb diverses plataformes comercials populars com Binance, Bitfinex, Huobi, Kucoin, Bittrex i Kraken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner