Lolli: aplicació Bitcoin Cash Back Rewards quan feu compres en línia

lolli revisió de bitcoins

L’aplicació Lolli bitcoin recompensa permet als usuaris guanyar bitcoins gratis en comprar en línia. Revisem el funcionament de l’opció de recompensa de devolució de criptografia més popular del món.

En el seu sentit més bàsic, Lolli.com es pot considerar com una plataforma de recompenses digitals (versus i una màquina de cupons instantanis de la vella escola) que permet als seus usuaris guanyar, posseir i utilitzar Bitcoin quan fan compres en línia. La companyia s’ha unit amb més de 750 de les millors marques del món per ajudar-los a maximitzar les seves vendes i conversions. En aquest sentit, cal esmentar que cada vegada que una persona compra amb un dels socis en línia de Lolli, les dues parts reben una petita reducció de cada venda. Aquest percentatge mínim anterior es divideix més amb el comprador en forma de Bitcoin.

Lolli, que va llançar oficialment el 22 d’agost de 2018, està al tren “apilament de satèl·lits”, va compartir recentment les estadístiques de la seva base d’usuaris creixent per dir que donen una mitjana del 7% a tots els usuaris de l’aplicació de complement de navegador Lolli bitcoin de Chrome i Firefox. tornar en bitcoin gratuït.

Tal com estan les coses avui en dia, la compra / venda de Bitcoin no és tan fàcil, sobretot en alguns països on s’ha prohibit completament la propietat de la moneda digital (com l’Índia i la Xina). No obstant això, amb les criptomonedes que han guanyat tanta tracció durant l’última dècada més o menys, sembla com si un nombre creixent de persones estigués interessat a adquirir monedes digitals establertes com Bitcoin, Ethereum, XRP.

Des del començament de la dècada, les compres en línia s’han convertit en una activitat molt popular entre els usuaris d’Internet de tot el món. En aquest sentit, Lolli serveix de pont que no només pot ajudar els usuaris a prendre més consciència de les diverses possibilitats que aporten les compres digitals, sinó que també els permet aconseguir Bitcoin sense haver de passar per diversos cercles legals..

En poques paraules, l’atracció per guanyar bitcoins gratuïts per comprar a Internet amb les coses que ja anàveu a comprar sembla una opció intel·ligent, versemblant i factible per explorar que val la pena fer. Donem una experiència de guia de l’usuari de primera mà sobre com funciona l’aplicació Lolli Crypto Cash Backes, que us ajudarà a recuperar bitcoins en les vostres compres..

Què és Lolli? Una mirada més detallada a l’aplicació Bitcoin Rewards

Què és Lolli

Com es va esmentar anteriorment, la plataforma Lolli és una extensió de navegador de recompenses de bitcoins que els compradors en línia poden utilitzar per guanyar BTC per cada transacció que facin de qualsevol dels més de 750 socis comercials de la companyia. A més, per cada venda, Lolli obté un percentatge fix del MRP que determina el comerciant participant. Tanmateix, en lloc de mantenir tota la retallada per si mateixa, Lolli comparteix una mica de la recompensa amb els seus usuaris (que se’ls envia en forma de Bitcoin).

Per fer ús del servei, només cal anar al lloc web oficial de l’empresa i descarregar l’extensió del navegador Lolli. Un cop feta, els usuaris poden anar a comprar a qualsevol de les empreses afiliades a l’empresa, ja que l’extensió esmentada fa el que necessita automàticament (ja que la compra en qüestió és apta per a la devolució de BTC). Un cop finalitzada la transacció, Lolli manté una fitxa sobre la nostra compra i envia l’import de bitcoins associat a la cartera dels usuaris..

lolli-earn-bitcoin-purchase

Per tal que una persona pugui optar al programa de recompenses de Lolli, ha de facilitar la seva compra únicament a través de l’extensió de compra de Lolli. i no mitjançant cap altra aplicació del navegador, lloc de cupons, aplicació d’estalvi o un altre programa de devolució de diners. A més, alguns comerciants opten per no proporcionar als seus usuaris cap recompensa BTC si fan ús d’un codi de cupó intern juntament amb el mòdul d’extensió de compres de Lolli..

Les exclusions del tipus esmentat es deixen exclusivament a la discreció del comerciant participant i, per tant, els termes i condicions estan subjectes a canvis en cada moment.

Finalitat i facilitat d’ús: Informació important que cal tenir en compte

com funcionen les recompenses de Loilli Bitcoin

Suport limitat: En el moment d’escriure aquest article, Lolli només és compatible amb Google Chrome i Firefox. No obstant això, al lloc web oficial de la companyia s’indica que altres navegadors (com Brave, Opera) també podran donar suport a les compres de Lolli en un futur proper.

Sense integració Apple / Mac / Safari: Val a dir que Lolli anteriorment era compatible amb el navegador web Safari d’Apple, però, a causa dels canvis realitzats recentment en els termes i condicions de l’empresa, l’extensió ja no es pot utilitzar conjuntament amb el navegador.

Cap aplicació mòbil: Tal com estan les coses, Lolli no té cap aplicació mòbil que pugui utilitzar la seva base d’usuaris. Tanmateix, segons una publicació recent al bloc, l’equip principal de desenvolupadors de l’empresa treballa per llançar una aplicació mòbil nativa en algun moment dels propers 6-12 mesos..

Només disponible als Estats Units: Un desavantatge important de l’ús de Lolli és que de moment només està disponible als Estats Units. No obstant això, els usuaris amb suficient destresa digital poden fer ús de les VPN i altres vies digitals similars per evitar aquestes limitacions.

Termes clau que cal destacar

beneficis de compra de bitcoin lolli

Bitcoin: Com molts dels nostres lectors ja poden tenir molt present, Bitcoin és una moneda digital que s’ha convertit en molt popular durant l’última dècada a causa de la seva capacitat de servir no només com a valor a llarg termini sinó també com a transacció eficient. mitjà. A més, com que Bitcoin està descentralitzat, cap entitat governamental no pot controlar la moneda.

Sats: També es coneix com Satoshi, es pot considerar que els Sats són una unitat bàsica de moneda que és la cent milionèsima part d’un bitcoin (0,00000001 BTC).

Bitcoin Back: Bitcoin Back és un terme que s’utilitza habitualment quan es fa referència a les recompenses que guanyen els usuaris quan fan ús de Lolli (per facilitar les seves compres en línia).

HODL: HODL és un argot que solen utilitzar els membres de la comunitat global de Bitcoin per mantenir Bitcoin en lloc de vendre’l.

Lolli és segur d’utilitzar?

lolli sistema de recompensa en efectiu

Segons la comunitat de desenvolupadors de l’empresa, Lolli fa ús d’un marc altament segur que garanteix que els fons dels clients estiguin segurs en tot moment. No obstant això, quan faciliten les transferències de carteres de tercers, els usuaris haurien de garantir que els seus diners es comptabilitzin en tot moment. Des del punt de vista de la privadesa de dades, el lloc web de Lolli deixa clarament clar que no fa un seguiment dels moviments web dels seus usuaris, sinó que la companyia només adquireix determinades dades relacionades amb els seus comerciants afiliats. A més, Lolli no ven les dades d’identificació personal, una pràctica que s’ha convertit en una cosa habitual en aquests dies, fins i tot amb empreses establertes..

Alex Adelman, que és el conseller delegat i cofundador de Lolli (també cofundador Matt Senter), també va anunciar a Yahoo Finance el juliol de 2019 que la plataforma de recompenses criptogràfiques emetrà una targeta amb recolzament de bitcoins perquè els usuaris tinguin en el futur també.

Finalment, també cal assenyalar que en cas que un usuari perdi l’accés a la informació de la seva cartera o compte, pugui recuperar fàcilment els seus fons mitjançant la funció de restauració integrada al lloc web de Lolli. Tot el procés és molt simplificat i es pot completar en qüestió de minuts.

Com funciona el sistema de recompenses Lolli?

El sistema de recompenses utilitzat per Lolli és força senzill i fàcil d’utilitzar. Per exemple, tan bon punt un comerciant confirma una compra, l’equip de relacions públiques de Lolli envia un missatge de correu electrònic al client informant-los de les seves recompenses estimades i de quan esperar-les. No obstant això, tot el procés pot trigar una mica (normalment entre 30 i 90 dies després de la data de compra inicial) perquè cada transacció associada ha de ser verificada independentment pels socis minoristes de Lolli. No només això, fins i tot la suma estimada de la recompensa no és definitiva i està subjecta a canvis a causa de les fluctuacions del valor.

guanyar-bitcoin-amb-lolli-recompenses-aplicació

Finalment, cal assenyalar que un cop Lolli rep la confirmació d’un comerciant que la transacció s’ha completat, s’envia als usuaris un correu electrònic automatitzat que defineix clarament els beneficis que s’haurien d’esperar en un futur proper. El saldo estimat també es pot veure a l’historial d’enviament (que es pot trobar a la barra d’eines del navegador, sota l’opció de cartera).

Registrar-se és molt fàcil de fer amb l’aplicació Lolli Cashback Shopping:

 1. instal·leu l’aplicació d’extensió del navegador web Lolli
 2. compreu la web amb qualsevol de les botigues associades
 3. guanyeu bitcoins en les vostres compres en línia de manera ràpida i senzilla

com-utilitzar-lolli-per-guanyar-bitcoin

Alguns punts clau que val la pena tenir en compte

A continuació, es detallen alguns conceptes bàsics que cal tenir en compte a l’hora d’utilitzar el servei Bitcoin Back:

(i) Cal esperar fluctuacions del valor: Quan es fa servir Lolli per facilitar les seves compres en línia, els comerciants participants proporcionen als seus usuaris una recompensa estimada de BTC que poden esperar. No obstant això, aquest valor és només una estimació i està subjecte a diverses fluctuacions monetàries a causa de la naturalesa volàtil dels BTC. Tanmateix, una vegada que un venedor ha validat una compra, el valor de la recompensa BTC es bloqueja independentment de que es produeixin canvis monetaris externs..

(ii) Esdeveniments promocionals: Els entusiastes de les criptogràfiques que volen aconseguir alguns BTC al costat tenen l’opció de participar en un dels molts esdeveniments promocionals de Lolli que tenen lloc de manera rutinària a través del gestor oficial de Twitter de la companyia. No només això, sinó que l’empresa també té el seu sistema de derivació natiu que paga als participants per aconseguir cordes en nous reclutes.

(iii) Retirades: Per traslladar la criptografia guanyada de la cartera nativa de Lolli a una solució d’emmagatzematge de tercers, els usuaris han de tenir un saldo mínim de BTC de 15 dòlars. A més, també hi ha un període de bloqueig d’uns 30-90 dies que els usuaris han de suportar per accedir a les seves recompenses..

(iv) Tarifes de les taxes: Per facilitar una transferència en USD a Lolli, els usuaris han de pagar una petita tarifa Tx d’uns 0,25 dòlars. No obstant això, les transferències de bitcoins són gratuïtes i els usuaris només han de pagar la taxa de gasolina associada a la transacció en qüestió.

Les recompenses de bitcoin guanyen mentre l’aplicació de compres es basa a Nova York, Nova York, amb el seu desenvolupador d’aplicacions a Durham, Carolina del Nord.

El que fa que Lolli sigui diferent de la resta?

lolli bitcoin premia les funcions de l'aplicació

La primera manera de diferenciar-se a l’hora d’oferir recompenses en efectiu de devolució és tenir molts socis i relacions. És per això que l’aplicació Lolli és l’oferta de recompenses de compra de bitcoins més coneguda i utilitzada a l’ecosistema criptogràfic.

Una de les característiques clau de Lolli que ofereix recompenses de bitcoin és que la seva llista de socis minoristes sembla créixer gairebé diàriament. Per exemple, actualment la firma de compres en línia té més de 750 filials, que proporcionen als seus clients recompenses criptogràfiques diferents. A més, qualsevol venedor minorista que pugui estar interessat a associar-se amb Lolli només pot enviar un correu electrònic a [email protected].

Dades similars que val la pena tenir en compte:

Excel·lent atenció al client: Lolli proporciona als seus clients suport 24 hores. Per obtenir ajuda, els usuaris poden enviar un correu electrònic a l’empresa a [email protected].

Base comunitària creixent: La presència en línia de Lolli ha crescut força durant els darrers dos anys. Com a resultat d’això, la comunitat digital de l’empresa ha florit. Per formar part de la família Lolli, els usuaris poden optar per unir-se a la comunitat de Facebook de la firma, seguir la seva pàgina de Twitter o fins i tot sol·licitar directament a l’empresa emplenant el formulari de sol·licitud corresponent disponible al lloc web..

Facilitat d’ús i accessibilitat general: En comparació amb altres portals de compres basats en criptografia, Lolli és bastant senzill i fàcil d’utilitzar. Ni el lloc web fa ús de cap argot tècnic ni disposa de mecanismes tx difícils per facilitar les transaccions monetàries.

Confiança: El sistema de compres de comerç electrònic Lolli té una sèrie d’excel·lents ressenyes en línia i ha estat verificat per diversos compradors independents que afirmen que l’aplicació funciona exactament com s’ha anunciat. Dit això, hi ha algunes persones que han afirmat que mai no van rebre les recompenses de BTC que se’ls va prometre.

Fem una ullada a la llista creixent de socis de compra de bitlles de Lolli per veure com complir els seus “sats back” > lema cash back ”.

Llista de socis de l’aplicació Lolli Reward per guanyar Bitcoin de franc

Aquí teniu una llista dels principals noms de botigues en línia que podeu comprar per obtenir bitcoins gratuïts a canvi de descarregar i instal·lar l’aplicació Lolli crypto recompenses sense risc:

lolli-bitcoin-cashback-companies

 • Nike / Adidas / Macy’s / Walmart / Samsung / Best Buy
 • Servei de lliurament de cànnabis Eaze
 • Saks Fifth Avenue / Sephora / Bloomingdale’s
 • GoDaddy / Glossier / Groupon /
 • Albertsons / Safeway / Sam’s Club
 • Office Depot i OfficeMax / H&Bloc R
 • Hotels.com / Priceline / Hotwire / CheapOair
 • Hilton / Marriott
 • Old Navy / Toms / Lululemon
 • Caviar / Moosejaw / The Children’s Place
 • ASOS / Petco / Postmates
 • Udemy / goTenna
 • 1-800-Flors
 • i MOLTES més

Com pot veure qualsevol comprador en línia, la llista de llocs de Lolli per obtenir recompenses de bitcoins és impressionant i, com va dir un client:

“Si això continua, tot el que he comprat amb ell seria gratuït”.

Què us sembla? Si heu d’apilar passivament els sats mitjançant el programa de fidelització BTC de Lolli?

Conclusió

lolli-bitcoin-shopping-recompenses

Com a cloenda d’aquesta revisió de Lolli, s’ha de deixar clar que, tot i que l’aplicació de compra de bitcoins en línia sembla ser força segura a l’exterior, el fet que la plataforma faci servir carteres fredes per emmagatzemar els diners dels seus clients significa que hi haurà sempre hi ha la possibilitat que alguns pirates informàtics intentin entrar a la plataforma. Tot i que Lolli és un catalitzador emergent d’adopció de bitcoins a la indústria, que va aparèixer recentment a la llista Upstart 100 2019 de CNBC, l’elecció final sempre queda en mans de l’usuari i, per tant, és responsabilitat seva assegurar-se que les seves recompenses siguin segures. vegades. Els incentius per als compradors en línia per obtenir bitcoins gratuïts a canvi de comprar béns a Internet continuaran creixent a mesura que l’ecosistema criptogràfic es converteixi en casos d’ús principals..

Pel que fa a l’aplicació de recompenses Lolli ‘Earn Bitcoin When You Shop’, pot ser intel·ligent per a qualsevol persona que compri articles en línia a qualsevol de les botigues amb les quals estalviï diners i rebrà bitcoins de franc com a missió el bitcoin més accessible al món està en bon camí.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner