Saga de 2 anys o més que implica Tezos ICO s’aproxima al desenllaç

Liquidació

Després de mantenir-se ferm durant diversos anys, intentant frustrar diversos plets, la Fundació Tezos acaba d’acabar va anunciar la seva decisió de pactar amb totes les parts.

La demanda, que representa un esforç conjunt en nom de diverses parts, considera que Tezos pot arribar a guanyar fins a 25 milions de dòlars.

Tot i que aquesta decisió ha estat presa per la Fundació Tezos, no necessàriament marca el final d’aquesta saga traçada. En aquest moment, la decisió està pendent d’aprovació dels tribunals per tal de ser oficial.

Negació

Cal assenyalar que, tot i que la Fundació Tezos ha decidit que resoldre les diverses demandes contra ells és del seu màxim interès, s’han mantingut ferms en la seva innocència.

En anunciar la seva decisió, la fundació va aprofitar per subratllar aquesta creença, afirmant,

“La Fundació Tezos va optar per resoldre totes les reclamacions perquè la Fundació Tezos creu que és en el millor interès del projecte Tezos i de la comunitat en general. La Fundació continua creient que els plets no tenien cap mèrit i continua negant qualsevol malifecte. No obstant això, les demandes són costoses i requereixen molt de temps i es va decidir que el cost financer únic d’un acord era preferible a les distraccions i costos legals associats a continuar lluitant als tribunals “.

Evitar el processament

Les ramificacions derivades de la seva decisió de resoldre els plets actius van més enllà d’estalviar temps i diners. La Fundació Tezos ha evitat ara una situació en la qual haurien pogut veure els tribunals etiquetar les seves fitxes com a valors.

Si es donés una situació com aquesta, establiria un precedent per al futur i podria ser catastròfica per al projecte en general..

Ple de polèmica

Per als fans de Tezos, i el que està intentant aconseguir la Fundació Tezos, aquesta decisió d’acord serà, sens dubte, rebuda amb els braços oberts.

Independentment del potencial que hi ha darrere de la tecnologia, desafortunadament Tezos ha estat ple de controvèrsies des del primer dia. Tant si es refereix a una distribució retardada de tokens després de la ICO, a causa de la lluita contra l’ús de fons, els rols que fan els inversors de gran perfil, o la demanda que es discuteix avui avui, Tezos ha fet un treball admirable buscant una manera de no només sobreviure , però prosperen.

Casos d’ús

Tot i els problemes que persisteixen a la Fundació Tezos des del primer dia, les taxes d’ús i adopció del projecte han continuat augmentant. En els darrers mesos, això és més evident a través del creixent sector dels valors digitals.

Amb la cadena de blocs Tezos que proporciona als seus usuaris nivells elevats de funcionalitat, ens hem trobat informant sobre el seu ús en diverses ocasions, inclosos els exemples següents:

Tezos que s’utilitzarà per a la tokenització de 22 projectes

Vertalo tria Tezos per al testimoni de seguretat

Rendiments elevats i titulització per utilitzar Tezos per a valors digitals

Invertint a Kentucky Bourbon amb Wave Financial

Tezos escollits per BTG Pactual i Dalma Capital per a l’emissió de tokens

No s’ha fet cap mal

La Fundació Tezos està formada per un consell, que supervisa l’ús de fons i el desenvolupament de productes. Fins ara, la fundació gestiona aproximadament Actius de 635 milions de dòlars, i ha fet la seva part per donar suport al desenvolupament de la seva plataforma mitjançant milions de subvencions.

Per a un projecte que va recaptar aproximadament 232 milions de dòlars i que ha passat diversos anys superant els obstacles legals, la seva capacitat de créixer apunta a decisions sòlides que la Fundació Tezos ha pres durant aquest temps..

Tezos

A partir d’una ICO celebrada el 2017, Tezos és una cadena de blocs de prova d’aposta, dissenyada per proporcionar als desenvolupadors la flexibilitat necessària per crear serveis de nova generació.

La cadena de blocs Tezos va ser creada originalment pels cofundadors Arthur i Cathleen Breitman.

A altres notícies

Quan es va completar l’ICO de Tezos, va representar un dels esdeveniments més importants d’aquest tipus, amb més de 232 milions de dòlars. Naturalment, a causa de la mida d’aquest augment, tots els ulls estaven posats en ells. No obstant això, no són els únics a sotmetre’s a nivells tan elevats de control. Una d’aquestes empreses que tracta problemes similars es coneix com KIK. En diverses ocasions, hem documentat la contínua batalla entre ells i la SEC, ja que els dos es van “endur” per la seva passada ICO.

Expedients SEC per judici anticipat a la prova de Kik

Kik Hunkers Down for Fight with SEC – Tanca l’aplicació de missatgeria

Popular aplicació de missatgeria Kik per lluitar contra SEC al tribunal per Kin ICO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner