Invertir en Uniswap (UNI): tot el que heu de saber

Uniswap (UNI) és el testimoni principal per a Uniswap DEX (intercanvi descentralitzat). Uniswap és el DEX més gran del món en termes de capitalització borsària en aquest moment. També és l’Ethereum Dapp més popular del mercat. Uniswap juga un paper vital a l’hora de promoure la innovació i l’adopció a tot el mercat de criptografia. Com a tal, la plataforma va experimentar un creixement rècord aquest any. Una recent Dune Analytics informe augmenta la quota de mercat actual d’Uniswap en un 63%.

Concretament, Uniswap és un protocol que permet als compradors i venedors intercanviar fitxes ERC-20 d’una manera sense confiança i sense permisos. Els tokens ERC-20 són l’estil de token més popular actualment. Resideixen a la xarxa Ethereum i són interoperables entre totes les carteres, intercanvis i Dapps compatibles amb ERC-20. Aquestes fitxes han experimentat un fort augment de l’ús des que DeFi (finançament descentralitzat) ha anat en augment.

DEX

Com a DEX més important del món, Uniswap representa un canvi fonamental al mercat. Els DEX ofereixen als comerciants una alternativa més segura a les grans borses centralitzades que operen de manera custòdia. Aquests intercanvis mantenen una gran quantitat de carteres dins de la xarxa de criptomonedes dels usuaris. Aquestes carteres són objectius principals per als pirates informàtics que busquen un fort dia de pagament. Per contra, els DEX no són privatius de custòdia. Mai no retenen els vostres fons directament. D’aquesta manera, Uniswap hereta els avantatges de blockchain i elimina els inconvenients de les plataformes centralitzades.

Quins problemes resol Uniswap (UNI)?

Uniswap es va crear per fer front a alguns dels problemes més durs que té el mercat. La seva naturalesa descentralitzada ajuda a eliminar el poder i el control acumulats per grans intercanvis com ara Binance i Coinbase. A més, Uniswap juga un paper crític a l’hora de proporcionar a les noves empreses accés a la liquiditat internacional.

Creixement d'usuari Uniswap

Usuari Uniswap Growthvia THE BLOCK

Liquiditat

Qualsevol projecte pot generar un fons de liquiditat mitjançant Uniswap. Tot el que ha de fer un desenvolupador és proporcionar el seu testimoni de projecte i el valor corresponent de ETH per iniciar el grup. Aquesta estratègia oberta permet als nous projectes alliberar les seves fitxes directament al mercat i atraure l’atenció d’un públic més ampli.

La liquiditat afegida també ajuda a resoldre el problema dels diferencials elevats d’actius no líquids en els borses de llibres de comandes. Els nous projectes poden generar grups de liquiditat i generar confiança als inversors en el projecte, alhora que proporcionen oportunitats de ROI mitjançant operacions d’arbitratge.

LP Recompenses

Els usuaris d’Uniswap poden participar com a proveïdor de liquiditat i obtenir beneficis derivats de les comissions de negociació. Cal destacar que un percentatge de totes les comissions de negociació es redistribueix entre els proveïdors de liquiditat proporcionalment a la seva participació a la reserva. D’aquesta manera, els usuaris normals poden obtenir ingressos passius sense haver de renunciar directament a la propietat de la seva criptografia.

Avantatges d’Uniswap (UNI)

Uniswap aporta avantatges significatius als usuaris i al mercat en general. Uniswap es va convertir en estrellat a causa de la seva naturalesa oberta i la seva interfície simplista. La finestra comercial per a Uniswap és bàsica. Podeu executar operacions amb un clic i tota la xarxa és molt flexible per les seves característiques.

Flexible

Tothom pot canviar fàcilment dos actius d’Ethereum per un fons de liquiditat subjacent mitjançant aquesta xarxa. A més, qualsevol projecte pot crear o llavor un mercat subministrant-lo amb un valor igual de les dues fitxes ERC-20 que s’estan emparellant. Tanmateix, aquesta naturalesa oberta també significa que heu de fer la vostra diligència deguda en tots els projectes. Hi ha moltes estafes i fitxes de tiratge de catifes que s’han unit a la xarxa.

Resistència a la censura

Uniswap no té cap autoritat central per bloquejar els usuaris i confiscar els seus fons. No hi ha cap empresa que decideixi si heu negociat massa o en quines empreses podeu invertir. És un mercat descentralitzat realment global que proporciona un accés igualitari a tothom. D’aquesta manera, la plataforma capta completament l’essència de la descentralització.

Més opcions de negociació

Atès que Uniswap opera de manera descentralitzada, normalment hi ha diferències de preus entre els seus llistats de fitxes i el dels intercanvis centralitzats. Aquestes diferències poden igualar els grans rendiments dels que arbitren el comerç entre CeFi i DeFi. Avui en dia, hi ha un munt de comerciants que obtenen beneficis aprofitant les discrepàncies de preus entre les cotitzacions de Uniswap i la resta del mercat.

Creixement Uniswap

Creixement Uniswap

Segur

Uniswap és un projecte de codi obert que ha estat objecte d’una revisió seriosa per part de la comunitat de desenvolupament. Tota la codificació de contractes intel·ligents és segura i la plataforma no és custòdia, de manera que els pirates informàtics no obtenen beneficis en atacar-la. Encara heu de tenir precaució amb els estafadors i els estafadors quan utilitzeu Uniswap perquè no hi ha mesures de control de qualitat per als nous projectes.

Privat

Els DEX us proporcionen més protecció de privadesa que els intercanvis centralitzats. Aquests protocols no tenen permís, no requereixen KYC (coneixeu el vostre client) i us permeten negociar sense haver de registrar-se i iniciar sessió al mercat. Tota l’estructura d’aquestes plataformes està orientada a l’anonimat d’aquesta manera.

Compatible

Uniswap es manté en línia amb els requisits estàndard de token ERC-20. A més, la plataforma admet integracions d’API de tercers. Aquests protocols ofereixen als inversors la possibilitat d’utilitzar eines externes en les seves estratègies comercials. Avui en dia, hi ha diverses interfícies de tercers, bots comercials i eines de gestió del mercat creades per millorar l’UX d’Uniswap.

Com funciona Uniswap (UNI)

Uniswap elimina el model de llibre de comandes tradicional i introdueix un protocol de fabricant de mercats automatitzat (AMM) que permet als usuaris negociar amb un contracte intel·ligent anomenat grup de liquiditat. Aquest enfocament proporciona accés obert al mercat. Qualsevol persona pot intercanviar fitxes, afegir fitxes a una agrupació per guanyar tarifes o enumerar una fitxa a Uniswap.

Uniswap agrupa fitxes en contractes intel·ligents i els usuaris operen amb aquests fons de liquiditat. Aquest protocol de liquiditat automatitzat combina tots els testimonis amb ETH. Curiosament, els swaps ERC-20 a ERC-20 són transaccions que converteixen ERC20a a ETH i després a ERC-20b en una única transacció.

Descobriment de preus

DEXs com Uniswap van lluitar per trobar els millors motors de detecció de preus en els seus primers dies. La versió original d’Uniswap es basava en arbitratges per descobrir preus. L’última versió d’Uniswap elimina aquest model i, en canvi, integra oracles avançats. Els oracles són sensors fora de la cadena que poden comunicar dades cap a i des de la cadena de blocs.

Contracte d’encaminador Uniswap V2

Els desenvolupadors poden afegir nous tokens a Uniswap mitjançant el contracte d’encaminador Uniswap V2. Aquest contracte intel·ligent és crucial per a l’enfocament obert d’Uniswap al desenvolupament del mercat. Cal destacar que qualsevol persona pot veure aquests contractes a la cadena de blocs d’Ethereum.

Agrupacions de liquiditat

Uniswap va ser pionera en l’ús de fons de liquiditat. Aquests grups ajuden a impulsar la innovació, ja que permeten a les noves plataformes accedir al capital. A la plataforma hi ha milers de fons de liquiditat en aquest moment. A més, els proveïdors de liquiditat obtenen beneficis simplement col·locant els seus fons en aquests fons de liquiditat. En concret, els usuaris dipositen tokens en un contracte intel·ligent de pool de liquiditat i reben tokens de pool a canvi. Aquestes fitxes es poden canviar per ETH de manera instantània en qualsevol moment.

Testimoni Uniswap (UNI)

Tot el sistema utilitza UNI com a testimoni principal. UNI és un testimoni ERC-20 que és compatible amb l’ecosistema Ethereum. Actualment, UNI es negocia a altres borses populars, incloses diverses borses centralitzades de millor rendiment com Coinbase Pro.

Mercat monetari Uniswap

Uniswap s’ha aventurat recentment en el sector DeFi amb la seva característica Mercat monetari. Aquest sistema permet als usuaris publicar fitxes UNI LP com a garantia d’un préstec. Aquests préstecs a curt termini es retornen amb interessos. Concretament, els proveïdors de liquiditat guanyen un percentatge d’aquest interès per prestar els seus actius digitals a través dels fons de préstecs.

Història de Uniswap (UNI)

La història d’Uniswap (UNI) comença el 2016. Va ser en aquell moment quan el fundador d’Ethereum, Vitalik Buterin, va proposar el concepte d’un fabricant de mercat automatitzat descentralitzat. Va passar només un any abans que un altre conegut desenvolupador de criptografies prengués el projecte. Hayden Adams va fer realitat el concepte amb una mica d’ajut de la comunitat ETH. En concret, va rebre diverses subvencions, inclosa una subvenció de 100.000 dòlars de la Fundació Ethereum.

Hayden Adams

Hayden Adams Uniswap (UNI) Fundador

Avui, Uniswap té un paper vital al mercat. La recent explosió a les plataformes DeFi ha fet que Uniswap sigui encara més valuós. Aquests nous projectes depenen d’Uniswap per entrar al mercat de manera fluida. En conseqüència, Uniswap és una plataforma de llançament important per a tot el sector DeFi.

Com s’utilitza Uniswap (UNI)

Uniswap és diferent que utilitzar un intercanvi centralitzat. Per exemple, no hi ha registre ni KYC. Per començar, tot el que heu de fer és connectar una cartera Ethereum compatible. Per dur a terme aquesta tasca, només cal que feu clic a “Inicia l’aplicació” a Uniswap i, a continuació, a “Connecta’t a una cartera”. En particular, Metamask és una cartera ERC-20 gratuïta que s’integra molt bé amb Uniswap. Un cop estigueu connectat, podreu començar a negociar.

Com comprar Uniswap (UNI)

Comprar UNI és fàcil. La reputació i la longevitat d’aquest testimoni la fan disponible a la majoria d’intercanvis importants. Binance proporciona una gran varietat de parells comercials UNI. Per començar, heu de registrar-vos per obtenir un compte. El registre és senzill i ràpid. Tot i això, haureu de verificar la vostra identitat abans de poder participar en operacions comercials.

Un cop registrat, heu de finançar el vostre compte fiduciari. Això es fa mitjançant una transferència bancària o mitjançant una targeta de dèbit. Ara que el vostre compte està actiu i teniu fons disponibles, esteu preparats per convertir el vostre fiat a criptografia. Es recomana convertir-lo a BTC. Ara que teniu BTC, podeu canviar BTC per UNI directament. La primera vegada, tot el procés triga uns 20 minuts.

Invertir en Uniswap (UNI): tot el que heu de saber Invertir en Uniswap (UNI): tot el que heu de saber Invertir en Uniswap (UNI): tot el que heu de saber
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Com emmagatzemar Uniswap (UNI)

Els tokens UNI són fàcils d’emmagatzemar. Podeu guardar aquests actius digitals versàtils en qualsevol cartera compatible amb ERC-20.

Si voleu fer una inversió important a UNI o si teniu previst HODLing aquesta criptografia durant llargs períodes de temps, una cartera de maquinari és la millor opció. Les carteres de maquinari mantenen la criptografia emmagatzemada fora de línia a “emmagatzematge en fred”. Aquesta estratègia fa impossible que les amenaces en línia puguin accedir a les vostres participacions. El Ledger Nano S o els més avançats Ledger Nano X tots dos donen suport a Uniswap (UNI).

Uniswap: una força pionera al mercat

Des del primer dia, Uniswap ha ajudat a impulsar l’adopció de criptomonedes a gran escala. Actualment, hi ha un munt de DEX que han copiat l’estratègia d’aquesta plataforma única. Tot i això, cap ha vist els nivells d’èxit assolits per aquesta xarxa descentralitzada. Per aquests motius, podeu esperar que Uniswap (UNI) continuï tenint un gran valor al mercat durant els propers anys.

Promo
banner
Promo
banner