Invertir en Stellar Lumens (XLM)

Mentre inverteix en el mercat de criptografia, no triga molt a passar per Stellar Lumens. Aquesta criptomoneda única presenta un coet que llança com a logotip i un nom enganxós que us fa imaginar viatges espacials futuristes. A part del seu màrqueting intel·ligent, Stellar aporta molt al sector de les criptomonedes.

Estel·lar és un infraestructura de pagament distribuïda que inclou un codi de codi obert. La plataforma va entrar al mercat amb l’objectiu de facilitar un enfocament més racional de les transferències internacionals de diners com els pagaments de remeses. Avui en dia, l’ecosistema Stellar és conegut per les seves capacitats de transferència assequibles, ràpides i fiables. En concret, la plataforma facilita les transaccions transfrontereres sense friccions.

Què són els lúmens estel·lars??

A diferència del seu principal competidor al mercat, Ondulació, Stellar se centra en les necessitats de la persona en lloc de les grans institucions financeres. D’aquesta manera, la plataforma és capaç de connectar perfectament individus, institucions i sistemes de pagament a tot el món. Avui la plataforma està formada per un consorci internacional de persones i entitats ubicades a totes les regions.

Pàgina d'inici estel·lar

Pàgina d’inici estel·lar

Com funciona Estel·lar?

Stellar aprofita la descentralització per millorar els sistemes de transferència actuals en ús. La plataforma incorpora un llibre major distribuït per millorar l’eficiència i la transparència dels usuaris. Aquest llibre major manté totes les dades de la xarxa, inclòs el seu historial de transaccions per transferir sistemes en ús. Aquest llibre major manté un registre ininterromput de totes les transaccions des del primer dia.

L’ús de la plataforma Stellar és fàcil. De manera similar als processadors de pagament populars com Paypal, el procés comença quan pengeu fons a la xarxa. A l’ecosistema estel·lar, aquests fons es carreguen a Anchors. L’ancoratge funciona com a mitjà entre el llibre de distribució de fiat i el de Stellar. D’aquesta manera, els ancoratges tenen un propòsit crític en l’ecosistema estel·lar.

Un cop els vostres fons estiguin disponibles al llibre major distribuït per Stellar, és fàcil enviar-los a qualsevol part del món. Per exemple, suposem que volíeu enviar 1.000 USD a un amic de la UE. Simplement penjaríeu el vostre dòlar americà a una àncora estel·lar per rebre un crèdit en dòlars a la xarxa.

A continuació, podeu transferir el vostre crèdit al vostre company de la UE. En el moment de la transferència, Stellar convertiria automàticament el vostre crèdit en USD a EUR. És important destacar que la plataforma busca automàticament el tipus de canvi més baix. Un cop convertits els fons, ingressen al compte del vostre amic. Aquí poden retirar el finançament directament.

Sorprenentment, tot aquest procés té lloc en segons i completament entre bastidors. D’aquesta manera, Stellar pot complir el seu objectiu de simplificar els sistemes de transferència de diners per a una persona mitjana. La plataforma proporciona un enfocament realment racional al mercat.

Suport per a diverses monedes Fiat

Sorprenentment, Stellar és capaç de realitzar aquesta tasca mitjançant l’ús de tres protocols específics. En el primer cas, stellar converteix els vostres fons de la seva cartera de comandes i simplement facilita un intercanvi racionalitzat. En el següent procés, Stellar converteix els vostres fons a XLM. Després, els vostres fons es transfereixen internacionalment. Un cop arriben al seu destí, es ven el XLM i la moneda local fiat. En aquest escenari, XLM s’utilitza com a intermediari.

De manera crítica, l’enviament de criptomonedes a nivell mundial només suposa una fracció dels costos dels sistemes tradicionals de transferència de diners. A la infraestructura actual del mercat, un usuari podria acabar perdent més del 7% dels seus fons durant la transferència. Aquests fons perduts s’utilitzen per cobrir una sèrie de tercers implicats en la transacció fiat.

Transaccions en cadena

La plataforma de Stellar funciona d’una manera intel·ligent que permet realitzar reaccions en cadena complexes. Per exemple, podeu trobar que no hi ha cap parell de divises directe per al vostre comerç desitjat. En aquest cas, Stellar pot realitzar una transacció comercial múltiple. Imagineu que el vostre dòlar americà primer es converteix a GBP i, després, GBP a EUR.

Intercanvi estel·lar

Un altre aspecte únic de Stellar és la possibilitat de fer comandes d’intercanvi directament a la plataforma. Aquestes ordres passen instantàniament al llibre major. Aquí podeu triar entre altres monedes. És important destacar que podeu canviar els vostres fons tant per Fiat com per criptomonedes mitjançant aquest sistema.

Què és XLM?

Tot i que Stellar va ser dissenyat per gestionar representacions digitals de qualsevol moneda, els desenvolupadors segueixen optant per crear el seu propi cripto nadiu anomenat XLM. De fet, tots els usuaris de Stellar han de tenir una mica de XLM per participar a la xarxa. Aquest requisit pretén evitar que el llibre major s’ompli de correu brossa o qualsevol altra inutilitat.

La decisió de crear una moneda única per a aquesta tasca prové del desig de Stellar de mantenir-se lliure de qualsevol moneda en particular. Per exemple, si Stellar requereixi que tingueu una certa quantitat de dòlars americans, la plataforma estaria una mica relacionada amb el rendiment de dòlars americans o, si més no, estaria vinculada al mercat nord-americà. Aquesta és una situació que els desenvolupadors volien evitar.

A diferència de la majoria de criptomonedes, Stellar Lumens no requereixen nodes per minar blocs de transaccions. Tampoc els participants de la xarxa reben premis pels seus esforços per validar el blockchain. Aquest enfocament contrasta amb les criptomonedes com Bitcoin. En particular, la firma va decidir que era millor emetre 100.000 milions de XLM durant el llançament de la plataforma. A partir d’aquí, l’oferta de Stellar augmentaria l’1% cada any durant uns 6 anys.

De manera crítica, els desenvolupadors van modificar aquest enfocament l’octubre del 2019. Els desenvolupadors van decidir que era més propici per als seus objectius reduir l’oferta de XLM cap endavant. Com a tal, van reduir la quantitat de XLM fins a 50.000 milions. A més, ara no hi ha previst emetre XLM en el futur.

Aquesta estratègia deixa al voltant de 20.000 milions de XLM al mercat, amb altres 30.000 milions retinguts per la firma. Aquests fons retinguts es destinaran a l’expansió de l’ecosistema XLM. Tasques com el desenvolupament i el màrqueting són l’ús principal dels fons segons el pla de Stellar.

Una visió ràpida de les capacitats de Stellar i és fàcil reconèixer que aquesta plataforma va sorgir de la ment d’un professional amb experiència en blockchain. El fundador de Stellar no és altre que el pes pesat de Crypto Jed McCaleb. McCaleb és conegut sobretot per fundar el ja desaparegut Intercanvi Mt.Gox.

En un moment donat, Mt.Gox controlava el 70% del volum mundial de negociació de Bitcoin. No obstant això, un gran pirateig va veure com l’intercanvi es dissolia després de perdre 450 milions de dòlars en Bitcoin. En particular, McCaleb ja havia abandonat la firma i havia venut la seva participació abans del pirateig.

En particular, McCaleb també va fundar el principal competidor de Stellar, Ripple. No obstant això, va deixar la companyia el 2013 citant diferències irreconciliables en la direcció de la companyia. No sorprèn que les dues criptomonedes comparteixin molts aspectes, principalment, el seu objectiu de facilitar els pagaments transfronterers d’una manera més racional.

El consell d’Administració de Stellar inclou alguns dels noms més importants de la indústria. La companyia va aconseguir assegurar el CEO de Stripe, Patrick Collison, el fundador de WordPress, Matt Mullenweg, i el fundador d’AngelList, Naval Ravikant.

Com comprar fitxes XLM

Invertir en Stellar Lumens és fàcil quan saps on buscar. En primer lloc, és clau que entengueu que Lumens s’intercanvia tant amb el marcador XLM com amb el STR, en funció de la plataforma en què esteu. La firma va decidir canviar el seu ticker de STR a XLM fa anys, però algunes borses van decidir mantenir el ticker original independentment de l’elecció.

La majoria del volum de negociació XLM prové de tres borses principals: Bittrex, Poloniex, i Binance. De manera crucial, totes aquestes plataformes admeten parells comercials XLM a BTC. Si voleu convertir USD a XLM, primer heu de comprar BTC a la vostra borsa preferida i després convertir-lo a XLM. Si voleu comprar XLM directament amb USD, haureu d’anar a l’intercanvi Kraken per fer la vostra compra.

Invertir en Stellar Lumens (XLM) Invertir en Stellar Lumens (XLM) Invertir en Stellar Lumens (XLM)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Revisió de Kriptomat

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Usuaris avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Comerciants europeus

Compte mínim

Cap

Compte mínim

1,00 USD

Compte mínim

35 €

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

On emmagatzemar XLM

Pel que fa a l’emmagatzematge del vostre XLM, teniu algunes opcions a tenir en compte. Si teniu previst canviar contínuament el vostre Stellar, serà més còmode, però menys segur, mantenir el vostre XLM al vostre intercanvi favorit. Mentre no cotitzeu massa, les borses com Binance proporcionen un nivell decent de seguretat per a les vostres participacions.

Quan estigueu a punt per aturar la vostra estratègia comercial diari, sempre podeu enviar el vostre XLM a una cartera mòbil com Jaxx. Aquestes plataformes són les més fàcils d’utilitzar i utilitzar. En la majoria dels casos, podeu baixar l’aplicació de cartera i començar a utilitzar-la en menys de deu minuts. El millor de tot és que sempre teniu accés al vostre XLM si ho necessiteu.

Si voleu un enfocament més segur de l’emmagatzematge XLM, us recomanem que utilitzeu Stronghold. Stronghold és l’intercanvi distribuït per a la xarxa Stellar. Fins i tot hi ha un client d’escriptori per donar suport a les vostres necessitats d’emmagatzematge.

Si voleu fer una inversió important en XLM o si teniu previst HODLing aquesta criptografia durant llargs períodes de temps, una cartera de maquinari és la millor opció. Les carteres de maquinari mantenen la criptografia emmagatzemada fora de línia a “emmagatzematge en fred”. Aquesta estratègia fa impossible que les amenaces en línia puguin accedir a les vostres participacions. El Ledger Nano S o els més avançats Ledger Nano X tots dos admeten Stellar Lumens (XLM).

Resum

Donat el gran nivell d’expertesa que posseeix Stellar i el seu enfocament únic al mercat, no és estrany que XLM sigui una de les criptomonedes més populars del món actual. Podeu esperar que aquesta popularitat augmenti a mesura que més persones entrin al sector de la cadena de blocs. De moment, podeu il·luminar la vostra estratègia d’inversió en criptografia en qualsevol dels intercanvis que figuren en aquesta guia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner