Invertir en VeChain (FP): tot el que heu de saber

Què és VeChain (VET)?

VeChain (VET) va ser una de les primeres cadenes de blocs construïdes exclusivament per atendre les necessitats de la clientela a nivell empresarial. Els desenvolupadors darrere del projecte intentar millorar la gestió de la cadena de subministrament i del cicle de vida dels productes mitjançant l’ús de la tecnologia de llibres distribuïts (DLT). És important destacar que la plataforma ofereix als usuaris diverses funcions noves que la fan ideal per a empreses que volen millorar els protocols de la cadena de subministrament i els processos empresarials..

Avui en dia, el sector logístic pateix un asimètric problema d’informació. Tot i que els sistemes existents recopilen una gran quantitat de dades, aquestes dades no es comuniquen de manera òptima. En la majoria dels casos, una compartimentació severa deixa tota la cadena de subministrament per confiar en fonts de dades centralitzades. Aquesta manca d’unitat es tradueix en una manca de transparència i en la transmissió de dades retardada.

VeChain proporciona a les empreses la possibilitat de fer un seguiment d’una gran quantitat de dades. Aquests indicadors poden incloure elements com la qualitat, l’autenticitat, la temperatura d’emmagatzematge i l’estat del transport. De manera impressionant, VeChain proporciona totes aquestes funcions mitjançant un ecosistema empresarial distribuït i lliure de confiança. D’aquesta manera, VeChain redueix les despeses generals i millora la rendició de comptes.

Filosofia VeChain

VeChain es diferencia d’altres projectes del sector d’algunes maneres clau. Principalment, els desenvolupadors darrere d’aquest projecte no tenien cap desig de crear una plataforma totalment descentralitzada. En canvi, el seu objectiu era integrar les millors funcions tant dels sectors DeFi (finançament descentralitzat) com CeFi (finançament centralitzat). Aquesta estratègia crea una plataforma equilibrada que proporciona als usuaris un flux d’informació transparent, una col·laboració eficient i transferències de valor d’alta velocitat.

Com funciona VeChain

VeChain utilitza diverses tecnologies per aconseguir el seu objectiu de racionalitzar el sector de la cadena de subministrament. Per exemple, VeChain utilitza diversos tipus d’identificació per radiofreqüència (RFID) etiquetes i sensors per controlar les dades crítiques durant l’enviament. Aquesta informació s’emet en temps real a través de la cadena de blocs.

Aquesta estratègia permet a les parts interessades o als participants del mercat controlar l’element per verificar el seu estat i autenticitat. De manera fonamental, aquest enfocament és perfecte per a grans cadenes de subministrament complexes. VeChain pot supervisar aquestes gegantines xarxes i mantenir les empreses al dia sobre els desenvolupaments a mesura que es produeixen.

Internet de les coses (IoT)

VeChain és pioner en la integració de IoT i tecnologies DLT. Amb molta intenció, VeChain es va crear des de la base tenint present la integració IoT. L’Internet de les coses fa referència a la xarxa de milers de milions de dispositius intel·ligents que s’utilitzen actualment a nivell mundial. Tots aquests dispositius són intel·ligents perquè posseeixen algun tipus de sensor i capacitat per comunicar dades en línia. Avui en dia, aquests dispositius inclouen una increïble gamma de coses, des de televisors fins a timbres, fins al telèfon que teniu a la mà ara mateix..

La integració de la tecnologia IoT i blockchain té tot el seu sentit. La tecnologia Blockchain proporciona una manera assequible de controlar una quantitat tan gran de dades gairebé en temps real mitjançant consens. En conseqüència, VeChain no és l’únic projecte que explora la fusió d’ambdues tecnologies.

Història de VeChain

VeChain va passar de la taula de dibuix a la realitat el 2015 amb l’objectiu de trencar la indústria de la cadena de subministrament fent que les dades fossin accionables i transparents. El creador del projecte, Assolellat Lu, va ser conegut sobretot pel seu treball executiu amb Louis Vuitton China abans d’aquesta aventura. Us heu d’imaginar que tractar tots els problemes de la cadena de subministrament als quals s’enfronten els fabricants de roba l’ha inspirat a desenvolupar aquest sistema únic.

L’FP de VeChain va començar a la cadena de blocs d’Ethereum. Aquest enfocament és una estratègia comuna al mercat perquè permet als desenvolupadors mostrar el seu concepte i reunir fons per desenvolupar el seu propi blockchain. Finalment, això és exactament el que va fer VeChain. Avui en dia, l’FP opera dins de l’ecosistema natiu VeChain. D’aquesta manera, els desenvolupadors poden proporcionar funcions orientades directament a la clientela empresarial.

Token dual

VeChain va demanar prestat una cosa a Ethereum, la seva estratègia de doble token. En aquest estil d’ecosistema blockchain, un testimoni serveix com a inversió pública i / o efectiu digital i l’altre és per a l’execució i la programació de contractes intel·ligents. Alguns exemples d’aquest estil de testimoni de fons són Ethereum èter i NEO’s GAS.

Aquesta estratègia té dos avantatges principals. El primer avantatge és que aquest sistema proporciona una governança eficaç. Les cadenes de blocs han de tenir models de governança que incloguin la comunitat o s’arrisquin a les forquilles de membres de la comunitat infeliços. La segona raó per utilitzar una estratègia de doble token és que proporciona a la vostra cadena de blocs un model econòmic previsible.

Token VeChain (VET)

L’FP és la criptomoneda en què invertiríeu en una borsa. Serveix com un increment de valor dins de la cadena de blocs VeChain. Aquest testimoni pot transferir valor a tota la cadena de blocs i activar contractes intel·ligents. També és com els usuaris paguen les transaccions a Dapps que funcionen a la cadena de blocs VeChain.

Actualment, hi ha en circulació 55.454.734.800 FP. El sistema de VeChain està configurat per emetre un import total de 86.712.634.466 FP. L’FP ocupa els 30 primers criptocurrencies a nivell mundial segons la capitalització de mercat.

VET CoinMarketCap

VET CoinMarketCap

VeChainThor Energy (VTHO)

El segon testimoni utilitzat al sistema VeChain és VeChainThor Energy. Aquest testimoni funciona com a gas per alimentar transaccions de contractes intel·ligents. Aquestes fitxes no estan disponibles públicament. Només els desenvolupadors utilitzen aquestes fitxes per cobrir els costos d’execució del contracte.

De manera crítica, la majoria de blockchains requereixen que els desenvolupadors facin un pagament per col·locar contractes a la blockchain. Aquesta estratègia garanteix que només la codificació preparada pel públic arribi a la cadena de blocs i redueixi les publicacions brossa

Consens de VeChain

Per tal de complir totes les seves promeses, VeChain ha de proporcionar a l’empresa un consens segur i oportú. Amb aquest objectiu, la plataforma introdueix un mecanisme de consens propietari conegut com a Prova d’Autoritat (PoA). Aquest protocol proporciona un mitjà eficient per mantenir la continuïtat del sistema.

El mecanisme de consens PoA es va construir per millorar les deficiències trobades en els mecanismes de prova de treball (PoW), prova d’estaca (PoS) i designació de prova d’estaca (DPoS). Críticament, PoA requereix menys consum d’energia. A diferència de Bitcoin, que requereix nodes per comunicar i validar transaccions, no hi ha cap requisit per a la comunicació entre nodes per arribar a un consens sobre la cadena de blocs VeChain.

Masternodes

VeChain confia en un grup de 101 Masternodes per aconseguir el consens. Aquesta estratègia millora significativament els temps de transacció. Sorprenentment, no hi ha nodes anònims dins d’aquesta xarxa. Heu de completar la verificació de l’identificador KYC i AML abans de poder validar els blocs d’aquest sistema. Els desenvolupadors creuen que aquest enfocament és essencial per a la seva estratègia de mercat equilibrada.

Curiosament, VeChain també utilitza masternodes econòmics. Aquests nodes poden votar sobre qüestions relacionades amb l’ecosistema VeChain. Per cada 10.000 FP que manté un masternode econòmic, obtenen un vot.

Estaca

Els usuaris de VeChain també poden fer-ho estaca la seva FP per obtenir uns ingressos passius. La participació requereix que mantingueu l’FP en una cartera de xarxa que romangui en línia durant un període de temps predeterminat. Com més temps jugueu la vostra FP, més guanyareu.

Governança

Seguint l’objectiu de VeChain de proporcionar un equilibri entre centralització i descentralització, els vots es desemborsen en funció de la quantitat d’FP que té una persona. Les persones amb més d’un milió de FP són responsables del 20% dels vots. Aquells usuaris que han verificat la seva identitat i tenen un milió de FP obtenen el 30% dels vots. La resta es divideix entre la comunitat.

On comprar VeChain (VET)

VeChain està disponible en diverses plataformes diferents. Una de les maneres més senzilles d’aconseguir algunes FP és mitjançant Binance. Binance és l’intercanvi de criptomonedes més gran del món. La plataforma és fàcil d’utilitzar i ofereix una selecció sorprenent de monedes.

Podeu completar el procés de registre en menys de deu minuts. Si sou nou a la plataforma, haureu d’enllaçar alguna forma de pagament per carregar el vostre compte. Pot ser una targeta de dèbit o de crèdit. Fins i tot podeu utilitzar la informació del vostre compte bancari directament.

Ara que el vostre compte està enllaçat, podeu començar a comprar Bitcoin. Primer haurà de comprar Bitcoin perquè encara no hi ha parells Fiat / VET disponibles. Un cop tingueu Bitcoin, podeu anar al parell de negociació BTC / VET i triar la quantitat de FP que voleu negociar. En qüestió de segons, arriba la vostra FP.

Invertir en VeChain (FP): tot el que heu de saber Invertir en VeChain (FP): tot el que heu de saber Invertir en VeChain (FP): tot el que heu de saber
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex Review

El nostre equip editorial determina les valoracions de Securities.io. La fórmula de puntuació per als corredors d’actius digitals (criptomoneda) té en compte més de dotzenes de factors, incloses les comissions i mínims de comptes, plataformes de negociació, assistència al client, organismes reguladors i opcions d’inversió.

Millor per

Operadors avançats

Millor per

Comerciants dels EUA

Millor per

Facilitat d’ús

Comissions de negociació

0,10%

Comissions de negociació

0,16%

Comissions de negociació

0,125%

Promocions

10% de devolució

Codi de descompte: EE59L0QP

Promocions

Cap

Promocions

Cap

Com emmagatzemar VeChain

Podeu emmagatzemar VeChain de diverses maneres. Si voleu canviar la vostra EFP o simplement voleu obtenir una devolució ràpida, voldreu emmagatzemar la vostra criptografia a la cartera mòbil VeChainThor. Aquesta cartera fàcil de navegar us proporciona totes les funcions que necessiteu. El millor de tot és que es pot descarregar gratuïtament per a Android i poma dispositius.

Si voleu fer una inversió important en FP o si teniu previst HODLing aquesta criptografia durant llargs períodes de temps, una cartera de maquinari és la millor opció. Les carteres de maquinari mantenen la criptografia emmagatzemada fora de línia a “emmagatzematge en fred”. Aquesta estratègia fa impossible que les amenaces en línia puguin accedir a les vostres participacions. El Ledger Nano S o els més avançats Ledger Nano X tots dos admeten VeChain (VET).

VeChain: fer el seu propi carril

Més que la majoria de projectes, VeChain demostra la maduresa del sector blockchain. Avui en dia, blockchain és alguna cosa més que criptomonedes. Plataformes com VeChain superen els límits de l’eficiència de la cadena de blocs i proporcionen al món una alternativa més eficient a l’statu quo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner