Invertir en Crypto.com (CRO): una guia completa

Què és Crypto.com (CRO)?

Crypto.com és un banc criptogràfic i construeixen un ecosistema complet de cadena de blocs que engloba una varietat de productes amb un valor únic. Aquestes funcions inclouen una targeta Visa criptogràfica metàl·lica, una plataforma d’aplicacions integrada, un intercanvi criptogràfic, una cartera sense custòdia amb funcions DeFi, serveis de préstec i guanys de dipòsits criptogràfics. Per aquest camí, Crypto.com proporciona als usuaris tot el que necessiten per participar amb èxit en l’economia descentralitzada.

Crypto.com busca expandir l’adopció de criptomonedes a noves altures. Actualment, els nous inversors poden trobar que entrar a l’espai criptogràfic és un procés confús que els requereix interactuar amb diverses plataformes i noves tecnologies. Totes aquestes accions poden ser frustrants per als nous usuaris que no estiguin familiaritzats amb el sector de la cadena de blocs.

A més, hi ha milers de milions de persones a tot el món sense accés a eines financeres bàsiques, com ara comptes corrents. Crypto.com proporciona a aquestes persones una alternativa més eficient i accessible al statu quo. Discutint els objectius generals de les plataformes, Kris Marszalek, el cofundador i CEO de Crypto.com van afirmar:

“Creiem que és el vostre dret humà bàsic controlar els vostres diners, dades i identitat”, va dir Kris Marszalek,

Invertir en Crypto.com (CRO): una guia completa

Kris Marszalek, CEO de Crypto.com

Història de Crypto.com (CRO)

Fundada el 2016, Crypto.com és una de les plataformes pioneres de pagaments i criptomonedes amb la missió d’accelerar la transició mundial a la criptomoneda. Anteriorment coneguda com Mònaco, va ser una de les primeres plataformes que va intentar construir una institució financera global de blockchain. La plataforma va ser un èxit immediat.

En particular, la companyia va gastar una quantitat no revelada en aquest domini premium. Amb el seu ecosistema ben desenvolupat, ara hi ha 3 milions d’usuaris que utilitzen aquesta plataforma a tot el món.

Targeta Visa Metal Crypto.com

Targeta Visa Metal Crypto.com

Crypto.com Exchange

El 2019, Crypto.com va llançar el seu intercanvi i va afegir alguna nova funcionalitat al seu ecosistema. Actualment és la primera plataforma de criptografia amb múltiples estàndards industrials més alts de seguretat, incloses les normes ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, conformitat amb el nivell 1 i CCSS. Aquesta plataforma de nova generació proporciona als inversors un enfocament racional del mercat. Els usuaris gaudeixen de major liquiditat, tarifes més baixes i accés a un sistema de comerç quant quant democratitzat.

Avantatges de les fitxes CRO

Els tokens CRO són ​​el testimoni d’utilitat de l’ecosistema Crypto.com. La cadena Crypto.com es va crear per construir una xarxa de projectes de criptomonedes i desenvolupar la capacitat dels comerciants d’acceptar la criptografia com a forma de pagament. La cadena Crypto.com és una solució de blockchain nativa d’alt rendiment, que farà que els fluxos de transaccions entre usuaris de criptografia i comerciants acceptin la criptografia sense problemes, rendible i segura..

Aquest és el testimoni que s’utilitza per accedir als serveis de la plataforma, rebre bonificacions, pagar tarifes i establir operacions comercials. Aquestes fitxes compatibles amb ERC-20 ofereixen una interoperabilitat inigualable al sector. Per exemple, podeu emmagatzemar les vostres fitxes CRO a qualsevol cartera compatible amb ERC20. Aquesta opció inclou la possibilitat d’utilitzar la cartera multi-moneda dedicada que ofereix Crypto.com.

Guanya un 20% per any apostant per CRO a canvi

Els avantatges d’aposta que permeten als usuaris guanyar un 20% anual (pagat diàriament) estan disponibles per als usuaris que participin com a mínim en 5.000 CRO durant almenys 6 mesos. Per exemple, si participeu en 5.000 CRO durant 180 dies, rebreu aproximadament 2.7397 CRO cada dia com a interès.

Staking CRO us proporcionarà més avantatges excepte un 20% anuals. inclòs:

  • Descomptes de comissions de negociació fins al 100%
  • Accés a The Syndicate (expliqueu-ho a continuació)
  • Pagueu una recompensa mitjançant l’ús de Crypto.com Pay mitjançant una aplicació mòbil
  • Bonificació de registre d’usuaris nous

Guanyeu negociant CRO: Stake-To-Take

Els comerciants minoristes que participin com a mínim en 5.000 CRO en crypto.com exchange poden guanyar fins a un 0,10% en les tarifes dels compradors quan cotitzen a la borsa. Els descomptes comercials addicionals en forma de rebaixes augmenten amb la quantitat de CRO aposta, i les quotes s’han de pagar en CRO per ser elegibles.

Com obtenir fitxes CRO

Obtenir fitxes CRO és fàcil. El primer pas és descarregar Crypto.com aplicació a iOS o Android, si la descarregueu per fent clic aquí obtindreu 50 USD com a bo d’inscripció. El procés de registre només triga 5 minuts a completar-se. Haureu de proporcionar la vostra identitat i adreça si teniu intenció d’utilitzar la funció de targeta de dèbit d’aquesta plataforma. Un cop completat el registre, podeu comprar CRO, Bitcoin, Ethereum i qualsevol altra criptomoneda amb targeta de crèdit, targeta de dèbit, transferència bancària, de manera útil, podreu canviar BTC o ETH per CRO directament a la plataforma..

Avantatges de la plataforma Crypto.com

Crypto.com introdueix una gran quantitat de beneficis per al sector mitjançant el seu protocol únic. Per una banda, la plataforma proporciona als usuaris un fons de liquiditat profund. Sempre podeu trobar accions comercials en aquesta plataforma. A més, Crypto.com té una estructura de taxes molt baixa i els preus d’execució més competitius del mercat en aquest moment. Aquí hi ha algunes altres característiques crucials:

Aplicació versàtil

L’aplicació Crypto.com té una de les interfícies més avançades i fàcils d’utilitzar del mercat. Els usuaris poden controlar, rastrejar i comprar criptomonedes directament des dels seus dispositius intel·ligents. El millor de tot és que hi ha una gran selecció de monedes. Actualment, l’aplicació Crypto.com permet als usuaris comprar i vendre més de 55 criptomonedes amb una targeta de crèdit, targeta de dèbit, fiat o criptogràfica a un cost real. Els usuaris adequats poden gaudir de la compra de criptografia amb un 0% de promoció de targeta de crèdit fins a finals de setembre 2020.

L’aplicació proporciona als usuaris accés a totes les funcions més importants de l’ecosistema. Per exemple, podeu recarregar la vostra targeta Crypto.com amb una transferència bancària, targeta de dèbit o crèdit o criptografia directament. Aquest potent instrument financer us proporciona retirades gratuïtes de caixers automàtics i sense comissions anuals i requisits de saldo mínim per als comptes.

Guanyeu Crypto.com

Crypto.com Earn funciona com el dipòsit a termini que podeu trobar en un banc, però en canvi podeu guanyar fins a un 8% anuals. (pagat setmanalment) al vostre cryptos. Els dipòsits estables poden obtenir un tipus d’interès encara més alt fins a un 12% anuals. El tipus d’interès més alt és el seu CRO de token natiu que podeu guanyar fins a un 18% anuals. Hi ha tres termes que podeu triar: flexible, 1 mes i 3 mesos i admet 31 fitxes. No s’admeten totes les jurisdiccions, consulteu els detalls a la pàgina Guanya Crypto.com.

Crèdit Crypto.com

Crypto.com Credit és el servei de préstec de crèdit que ofereix Crypto.com i ofereix als usuaris la possibilitat d’obtenir ingressos dels seus actius criptogràfics sense vendre’ls. Admet BTC, CRO, XRP, ETH, LTC, EOS, XLM com a garantia i proporciona fins a un 50% de LTV, mentre que el tipus d’interès anual (TAE) per als préstecs seria del 8% si s’aplicava CRO.

Crypto.com Pay

Els usuaris poden obtenir recompenses de pagament (devolucions en efectiu de CRO) comprant targetes de regal (fins a un 20%) o temps de transmissió mòbil (fins a un 5%) mitjançant l’aplicació Crypto.com utilitzant CRO com a mètode de pagament. També obtindran la recompensa de pagament enviant CRO a amics mitjançant l’aplicació Crypto.com amb un 10% més (màxim 5 USD mensuals per usuari). Es poden obtenir recompenses quan els usuaris fan una transacció en línia a través de botigues en línia que admeten Pay Checkout com un dels seus mètodes de pagament. Només cal que escanegeu el codi QR de pagament amb l’aplicació i el reembossament anirà a la cartera a l’instant.

Targetes Visa MCO

Una altra característica popular de Crypto.com és la seva targeta de dèbit metàl·lica. Aquesta targeta Visa Metal permet als usuaris gastar la seva criptografia en temps real a qualsevol lloc que accepti Visa. Com funciona el sistema, la vostra criptomoneda es converteix directament en moneda fiduciària cada cop que llisqueu la targeta de dèbit. Aquests fons de la criptografia venuda es carreguen instantàniament a la targeta. D’aquesta manera, podeu retirar o gastar la vostra criptografia més fàcil que mai.

Avantatges de la targeta & Bonificacions

A la veritable moda DeFi, el Crypto.com la targeta de dèbit introdueix algunes funcions noves de control del client que segur que seran un èxit. Els usuaris tenen la possibilitat de fer retirades, congelar i descongelar la seva targeta i convertir criptomonedes en els seus equivalents fiat en qüestió de segons. Ja no heu d’esperar que s’acabi el vostre dipòsit després de vendre algunes de les nostres participacions. Ara podeu accedir a aquests fons de manera instantània.

La targeta Visa MCO ofereix diversos avantatges, com ara un descompte del 100% a Spotify, Netflix i Amazon Prime, accés al saló de l’aeroport per a targetes selectes, retirades sense caixers de caixers automàtics, funcionalitat de toc i pagament i tarifes interbancàries competitives. La targeta Visa MCO és competitiva a nivell general, no només en el sector de la criptografia. Els usuaris no gaudeixen de quotes anuals ni comissions interbancàries favorables. En concret, els usuaris de targetes internacionals estalvien de mitjana al voltant d’un 5-8% en compres internacionals.

Les vostres claus

Per assegurar-vos que sou l’únic que ha tingut accés als vostres fons, la cartera de Crypto.com manté les vostres claus privades emmagatzemades de manera segura al vostre dispositiu. Al sector de la cadena de blocs, una dita comuna és: “Si no teniu les vostres claus, no teniu la vostra criptografia”. Amb Crypto.com, els usuaris posseeixen la seva criptografia.

Com s’utilitza Crypto.com (CRO)

Utilitzant Crypto.com és fàcil i no necessita saber tècnic. El primer pas és anar a la pàgina de registre de la plataforma. Un cop hàgiu completat tots els requisits, rebreu un correu electrònic de confirmació. Si voleu utilitzar la targeta de dèbit metàl·lica, haureu de proporcionar una adreça d’enviament vàlida.

Un cop la vostra targeta arribi al correu, ja podreu activar-la i carregar-la. Aquest procés només triga cinc minuts i es realitza a la interfície de la plataforma. Un cop la vostra targeta mostri un saldo, podeu gastar el vostre xifrat en qualsevol lloc on s’accepti Visa.

Crypto.com (CRO): DeFi pioner

Crypto.com està en camí de complir la seva visió de totes les carteres d’un sol dia amb criptomoneda. De moment, aquesta plataforma de tot inclòs és exactament el que necessita el mercat per atraure nous usuaris en xifres rècord. En conseqüència, Crypto.com és una de les plataformes de cadena de blocs d’espectre complet amb més creixement al món.

Feu clic aquí per visitar Crypto.com – Identificador de referència: SECURITIESIO per reclamar 50 $ de bonificació CRO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner