Horizon Globex – задълбочен поглед към лидера в индустрията

Horizon Globex е токенизация от следващо поколение платформа който продължава да прави заглавия за своя изгоден подход към пазара. Платформата функционира като „обслужване на едно гише“ за бизнеса, който се интересува от предлагането на маркери за сигурност. В момента фирмата има стратегически взаимоотношения с регулаторните органи в САЩ, ЕС и Азия. Сега Horizon Globex е настроен да разшири своята екосистема за токенизация до нови висоти, след като осигури няколко многобройни партньорства на високо ниво.

Какво предлага Horizon Globex

Платформата Horizon Globex предлага на клиентите възможността да токенизират почти всеки актив. Понастоящем компанията има четири основни продукта. Всеки от тях предлага уникална полза за бизнеса и инвеститорите, които искат да навлязат на пазара на маркери за сигурност. Чрез опростяване на процеса на STO, Horizon Globex прави краудфандинга по-достъпен за масите.

Токенетика

Един от основните продукти на Horizon Globex е Tokenetics. Системата Tokenetics функционира около три основни характеристики. Първо, бизнесът може да набира инвестиционен капитал без ИТ инфраструктура чрез платформата. Тази стратегия намалява лентата за влизане за бизнеса, който се интересува от базирана на блокчейн стратегия за масово финансиране.

Понастоящем процесът STO изисква от предприятията да получават основна информация от система за проверка на трети страни и правни насоки. И двете изисквания значително увеличават разходите при хостване на STO. Важното е, че премахването на тези разходи може да засили участието на пазара.

Horizon Globex чрез Twitter

Horizon Globex чрез Twitter

Съответствие

На второ място, Tokenetics включва комбинация от брокери-дилъри и трансферни агенти. Тази стратегия защитава инвеститорите и гарантира, че всички символи остават съвместими. В миналото опасенията за спазване на нормите измъчваха пазара. Особено при обсъждане на търговията със символи за сигурност на вторични платформи за търговия.

Търговия

Третият стълб на Tokenetics е нейната доларизирана платформа за търговия. Тази вътрешна борса за токени за сигурност е специализирана в търговията след издаване. По-специално ликвидността продължава да бъде основната грижа в сектора на маркерите за сигурност. Следователно инвеститорите искат да знаят, че символите за сигурност, в които инвестират, могат да търгуват по съвместим начин. Тази борса предоставя на инвеститорите това уверение, без да се налага да напускат токенизационната екосистема Globex.

Попечителство

Освен техническата стратегия на Horizon Globex, компанията преследва редица партньорства за утвърждаване на своите стремежи. През януари 2019 г. фирмата подписан лицензионно споразумение с V Stock Transfer LLC (Vstock). Споразумението даде достъп на Vstock до собствения софтуер на Horizon Globex, известен като CustodyWare.

Като част от споразумението Vstock стана лицензиран и регистриран агент за прехвърляне на ценни книжа. CustodyWare поддържа всички предложения, регистрирани и освободени от регистрация в ERC-20. Софтуерът разполага с интегрирани механизми за контрол за съответствие на KYC. Тези механизми се придържат към Правило на SEC 506 © относно попечителството след STO.

KYCware от Globex отива на живо

Също тази седмица Horizon Globex пусна най-новата си токенизация софтуер добавка. Системата се нарича KYCware и потенциалът, който тя предлага на пазара, е неоспорим. Новата система дава възможност на токенизирани инвеститори в сигурността и емитенти да рационализират процеса на проверка. Цифровите ценни книжа, подобно на традиционните ценни книжа, изискват спазване на KYC (Знай своя клиент) и AML (Противо изпиране на пари). Преди това тези изисквания забавяха възможността на инвеститора да участва в STO. Казано по-просто, KYC се отнася до затруднената способност на компаниите да приемат инвеститори.

KYCWare елиминира тези опасения чрез комбинация от Характеристика. Издателите на токени получават вградено приложение с бели етикети, което е персонализирано, за да отговаря на специфичните нужди на клиентите. Приложението автоматично се адаптира към юрисдикцията и регулаторните изисквания на региона. Потребителите въвеждат своите данни в усъвършенстваната система за идентификация, документ и идентификация.

поверителност

Впечатляващо е, че приложението разполага с цялостно програмиране за идентифициране на клиенти в съответствие с американския патриотичен закон, раздел 326. Всички записи се осигуряват офлайн, както и се съхраняват в автоматично изтичащ кеш. Забележително е, че Horizon Globex заяви, че никога няма да възложи тази информация на трети страни. В допълнение към тези функции, цялата процедура е маркирана по време на блокчейна с цифров подпис, който се доставя в комплект с гаранция против фалшифициране.

Обсъждайки въздействието на KYCWare на пазара, изпълнителният директор на Globex, Брайън Колинс, описа как платформата дава възможност на издателите на токени да проверяват своите инвеститори без използването на трети страни. Тази стратегия е важна, когато смятате, че регулаторните органи, като SEC, държат издателя на токени отговорен за тези задачи. Приложението KYCWare вече е достъпно както за операционни системи Apple, така и за Android.

Globex си партнира със STOcheck

Globex отново повдигна вежди пред криптообщността тази седмица, след като обяви стратегическо партньорство с изключително популярния сайт за списък на STO STOCheck. STOCheck е един от най-големите сайтове за списък на STO на пазара. Инвеститорите могат да отидат на тази платформа, за да получат актуална информация относно текущите STO. Тази информация включва задълбочен фирмен профил като местоположение на бизнеса, ръководители и приходи.

Важното е, че партньорството поставя Globex в силни позиции в сектора, за да предлага своите продукти и услуги на масите. На теория всеки един от STO, изброени в STOCheck, е потенциален клиент на Globex. Тук фирмата получава достъп до най-новите STO преди пазара. Като се има предвид гъвкавостта на платформата на Globex, трябва да очаквате тя да привлече значително количество клиенти от този подход.

Horizon Globex – Фирмен профил

Основният офис на Horizon Globex се намира в известната швейцарска Крипто долина. Фирмата навлезе на пазара през 2010 г. като частна платформа за токенизация, специализирана в софтуера за маркери за сигурност ERC-20. В момента компанията изброява по-малко от петдесет служители. През януари тази година Globex назначи Марк Еленовиц като новия президент на компанията.

През февруари Globex отново направи заглавия за избор на персонал след компанията съобщи че бившият главен изпълнителен директор на Overstock, Мич Едуардс трябваше да се присъедини към екипа. Както бихте очаквали, Едуардс не е непознат за блокчейн сектора. Едуард беше от ключово значение по време на неотдавнашното разширяване на блокчейн, наречено tZERO. В допълнение към времето си в Overstock, той също беше финансов директор на Chia Network Inc..

Нов хоризонт

Изглежда, че Horizon Globex са намерили своята ниша на пазара. Тъй като токенизираните ценни книжа се разширяват, все повече фирми ще търсят софтуерните решения на Globex, за да опростят своите кампании за краудфандинг. Тази компания има опит и екипът да се превърне в един от водещите играчи в сектора на маркерите за сигурност през следващите месеци. Трябва да очаквате да видите Horizon Globex да продължава да заглави за своите интелигентни бизнес стратегии и уникалните си софтуерни решения.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner