Coinomi Wallet: Guia de revisió de l’usuari Master The Crypto

Coinomi

Coinomi és una cartera blockchain que fan servir milions de persones a tot el món. Descobriu tot el que necessiteu sobre la popular i antiga cartera criptogràfica a la nostra ressenya.

Què és Coinomi?

Coinomi, que es troba en línia a Coinomi.com, és una cartera blockchain que us permet emmagatzemar, gestionar i intercanviar de manera segura més de 1.500 actius blockchain. La cartera admet Bitcoin i milers d’altres monedes digitals.

Coinomi està disponible per a Mac OS, Windows, Linux, Android i iOS. Tant si voleu protegir la vostra criptografia en un dispositiu d’escriptori o mòbil, trobareu una versió de Coinomi que us funcioni.

Cartera Coinomi

A desembre de 2019, Coinomi admet més de 125 cadenes de blocs, que és més que qualsevol altra cartera sense custòdia de la indústria. En total, podeu emmagatzemar de forma segura milers de fitxes dins d’una mateixa cartera de Coinomi. Coinomi també està habilitat per SegWit i podeu denominar la vostra cartera en 168 monedes fiduciàries.

Coinomi es va fundar el 2014, cosa que també la converteix en la cartera multi-blockchain més antiga disponible. El que és encara més impressionant és que cap cartera de Coinomi mai ha estat piratejada ni compromesa. Coinomi té un registre perfecte després de més de cinc anys a la indústria criptogràfica (tot i que es va descobrir una vulnerabilitat menor a l’aplicació de cartera d’escriptori Coinomi el febrer de 2019).

Com moltes altres carteres criptogràfiques, Coinomi us permet canviar monedes dins de la vostra cartera mitjançant els serveis d’intercanvi existents. Coinomi té suport integrat per a ShapeShift i Changelly. Independentment de quin dels més de 1.500 recursos criptogràfics compatibles que tingueu a la cartera, hauríeu de poder canviar aquests actius a l’instant per ajustar la vostra cartera.

L’equip de Coinomi, segons el lloc web oficial, està format per “experts en tecnologia blockchain amb un historial provat en tecnologia fintech, criptomonedes i emprenedoria”. L’equip s’ha unit al concepte de “crear solucions segures per a aplicacions de blockchain”. Avui l’equip de Coinomi es distribueix arreu del món. L’empresa no té oficines ni oficines fixes i totes les posicions són remotes.

Funcions de Coinomi

Revisió de Coinomi

Més de 1.500 criptomonedes: Coinomi admet més de 1.500 criptomonedes. podeu emmagatzemar qualsevol d’aquestes 1.500 criptomonedes de manera segura a la vostra cartera Coinomi.

Més de 125 cadenes de blocs: Coinomi admet 125 cadenes de blocs diferents en total. Independentment del tipus de moneda que tingueu o de la cadena de blocs que utilitzi aquesta moneda, hauríeu de poder emmagatzemar-la amb Coinomi.

Disponible per a ordinadors de sobretaula: Coinomi està disponible per a Windows, Mac OS i Linux.

Disponible per a dispositius mòbils: Coinomi està disponible per a iOS i Android a través de cada botiga d’aplicacions respectiva. A.apk també està disponible per descarregar a través de Coinomi.com.

Mai piratejat des del llançament el 2014: Coinomi es va llançar per primera vegada el 2014. La cartera mai ha estat piratejada ni compromesa des del llançament, una afirmació que poques altres carteres poden fer.

Més de 25 idiomes: Coinomi està totalment traduït i està disponible en més de 25 idiomes.

Suport de Changelly i Shapeshift: Coinomi compta amb suport integrat per a Changelly i ShapeShift, cosa que significa que podeu canviar instantàniament qualsevol de les vostres monedes a la cartera sense dipositar-les ni retirar-les d’un canvi..

SegWit: Coinomi té suport per a testimonis segregats (SegWit). Això significa que podeu gaudir de transaccions més ràpides en criptomonedes que admetin SegWit (BTC i LTC).

Participació en fred: Coinomi us permet treballar la vostra criptografia amb apostes fredes. Podeu obtenir actius compatibles amb participacions fredes mitjançant Coinomi i obtenir recompenses fins i tot sense connexió.

Tarifes per transaccions dinàmiques i tarifes per a miners: Coinomi calcula les comissions de transacció de manera dinàmica, cosa que significa que els usuaris obtenen la millor relació qualitat-preu en tot moment en fer transaccions. Els usuaris també poden establir i utilitzar les seves pròpies tarifes. Si necessiteu una transacció confirmada i enviada a l’instant, per exemple, potser estareu disposat a pagar una tarifa de miner més alta. Si no us importa esperar de 30 a 60 minuts, podeu pagar una tarifa de miner més baixa.

Assistència al client 24/7/365: Sorprenentment, Coinomi ha invertit significativament en atenció al client. Coinomi ofereix servei d’atenció al client les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Podeu presentar un bitllet a Coinomi i rebre una resposta ràpida a qualsevol hora del dia o de la nit. Poques altres carteres ofereixen aquest tipus de serveis.

Navegador DApp: Coinomi ofereix un navegador d’aplicacions descentralitzades (DApp), que us permet utilitzar amb seguretat aplicacions descentralitzades d’Ethereum i altres DApps blockchain directament des de la vostra cartera de Coinomi.

Comprar targetes de regal: Coinomi també és una de les poques aplicacions de cartera que us permet comprar targetes de regal directament des de l’aplicació. Podeu gastar els vostres fons criptogràfics en una targeta regal Target o Walmart sense sortir de l’aplicació Coinomi, per exemple, i després gastar-los a qualsevol lloc comercial. Les targetes regal de Coinomi es proporcionen mitjançant la col·laboració de la cartera amb Bidali.

Node de confiança: Coinomi us permet obtenir una sobirania financera completa connectant-vos al vostre propi node bitcoin complet.

DNS criptogràfic: Eviteu adreces vagues i propenses a errors aprofitant la funció Crypto DNS de Coinomi, que us permetrà substituir les adreces més utilitzades per àlies llegibles per humans en diferents serveis i cadenes de blocs. Si voleu que la vostra cartera d’intercanvi aparegui com a “Binance BTC”, per exemple, podeu fer-ho a través de Coinomi.

Interoperable amb altres carteres: Coinomi és interoperable amb qualsevol cartera FIA o cartera d’adreça de domini imparable, cosa que us permet crear sol·licituds de pagament agnòstiques de blockchain per a usuaris amb qualsevol tipus de cartera criptogràfica.

Fàcil d’utilitzar: Coinomi, com la majoria de carteres multiplataforma, és molt fàcil d’utilitzar. És fàcil configurar la cartera per primera vegada, utilitzar-la i fer transaccions amb la cartera, independentment de si sou un expert en criptografia o novell.

No es requereix verificació d’identitat ni KYC: Coinomi, com la majoria de carteres, no requereix que us registreu ni verifiqueu cap informació abans d’utilitzar la cartera. Per fer les coses un pas més enllà, els servidors de Coinomi anonimitzaran les vostres sol·licituds ocultant la vostra adreça IP dels ulls indiscrets.

Taxes zero: Com passa amb la majoria de carteres, Coinomi no cobra cap comissió per l’enviament i la recepció de transaccions (només pagueu les comissions de xarxa per la criptomoneda que utilitzeu).

Majoritàriament de codi obert: Coinomi va ser inicialment una cartera de codi obert al llançament. Avui, el Coinomi GitHub La pàgina continua essent accessible per a tothom, cosa que permet als usuaris veure el codi crucial de la cartera. Tanmateix, algunes parts de la cartera no són de codi obert completament.

Com funciona Coinomi?

Com funciona Coinomi

Coinomi funciona com la majoria de les altres carteres del client. Baixeu el programari de la cartera al vostre escriptori o dispositiu mòbil. A continuació, envieu les claus privades a la cartera.

Totes les claus privades es mantenen al dispositiu. A partir del 2019, Coinomi admet més de 125 cadenes de blocs i més de 1.500 monedes digitals. Això significa que, independentment de la criptomoneda que tingueu, hauríeu de poder emmagatzemar-la mitjançant Coinomi, a part d’algunes de les criptomonedes més fosques del món..

Com s’ha esmentat anteriorment, Coinomi mai ha tingut cap incompliment o compromís de cartera des del llançament el 2014. Gràcies al fort xifratge i criptografia de Coinomi, la cartera ha mantingut el seu registre de seguretat al 100%.

L’únic incident de seguretat important amb Coinomi es va produir el 27 de febrer de 2019, quan es va exposar una vulnerabilitat crítica de seguretat a la cartera d’escriptori de Coinomi. La vulnerabilitat de seguretat era relativament menor i no es comprometia cap fons: si importàveu una frase inicial a la vostra cartera Coinomi en un ordinador connectat a Internet, Google va enviar aquesta frase inicial a un servei extern per a una revisió ortogràfica.

Malgrat aquest error de seguretat molt petit, Coinomi continua sent una de les carteres de criptomonedes més segures i de confiança del món. Podeu guardar fons a la cartera de manera segura en pràcticament qualsevol dispositiu. També podeu transferir fons a la vostra cartera mitjançant ShapeShift i Changelly.

També agraïm el fet que Coinomi us permeti establir les comissions de transacció. Com la majoria de carteres, Coinomi us permet establir una tarifa personalitzada per a les transaccions en funció de la velocitat desitjada. Si voleu un temps de confirmació més ràpid i esteu disposat a pagar-lo, podeu personalitzar la vostra tarifa com a tal a la cartera Coinomi.

Preus de Coinomi

què és Coinomi

Coinomi és totalment gratuït per a qualsevol plataforma d’escriptori o mòbil.

No pagareu cap tarifa de Coinomi en transferir fons a la vostra cartera de Coinomi o des de la vostra. Tanmateix, pagareu tarifes de xarxa a la xarxa de criptomonedes que utilitzeu.

Si voleu canviar criptomonedes dins de la vostra cartera de Coinomi mitjançant Changelly o ShapeShift, pagareu comissions comercials del 0,25% al ​​0,50% per cada operació.

Com utilitzar Coinomi

Coinomi està disponible per a tots els sistemes operatius principals per a ordinadors i mòbils. Aquí teniu una breu explicació de com configurar i utilitzar Coinomi per primera vegada.

Pas 1) Descarregueu Coinomi

Descarregueu Coinomi per a qualsevol plataforma mòbil o d’escriptori a Coinomi.com/downloads

Com utilitzar Coinomi

Coinomi és una descàrrega gratuïta per a Android (a través de Google Play Store o.apk), iOS (a través de l’App Store), Windows, Mac OS o Linux.

descarregar Coinomi

Pas 2) Instal·leu Coinomi

Instal·leu Coinomi i accepteu l’acord de llicència.

Instal·leu Coinomi

Pas 3) Inicieu Coinomi

En llançar Coinomi per primera vegada, tindreu l’opció de crear una cartera nova o restaurar una cartera existent.

utilitzant Coinomi

Si restaureu una cartera existent, introduïu la vostra frase de recuperació de 24 paraules a Coinomi per recuperar l’accés als vostres fons.

Revisió de carteres de Coinomi

Si creeu una cartera nova, veureu una frase de recuperació de 24 paraules a la pantalla següent. Escriviu aquesta frase de recuperació i guardeu-la en un lloc segur. Si perdeu la frase de recuperació, la cartera no es podrà recuperar si perdeu l’accés al dispositiu. Si algú accedeix a la vostra frase de recuperació, pot accedir a la vostra cartera. Mantingueu-lo segur.

Recuperació de carteres Coinomi

Després d’acceptar i escriure la frase de recuperació, haureu d’introduir la frase de recuperació a la pantalla següent. Coinomi està comprovant que heu escrit la frase de recuperació.

A continuació, configurareu la vostra contrasenya. Coinomi requereix una contrasenya amb una longitud mínima de 10 caràcters.

Seleccioneu les monedes que vulgueu utilitzar amb Coinomi. Coinomi crearà una cartera per a cada moneda que seleccioneu. Podeu afegir més monedes en el futur.

Monedes Coinomi

Accepteu les condicions del servei i, a continuació, llanceu-vos a Coinomi.

Cartera criptogràfica Coinomi

Pas 4) Mantingueu, emmagatzemeu o canvieu les criptomonedes

La vostra cartera Coinomi s’ha configurat. Tindreu carteres per a cadascuna de les monedes que hàgiu triat durant el procés de configuració. També podeu afegir carteres noves per a les monedes noves.

Visió general de la criptomoneda Coinomi

En aquest moment, podeu transferir monedes a la vostra cartera Coinomi per tenir les claus privades al dispositiu. Si ara teniu 1 BTC en un intercanvi, per exemple, però voleu mantenir les vostres claus privades vosaltres mateixos, podeu transferir aquest BTC a la vostra cartera de bitcoins Coinomi.

Cartera bitcoin Coinomi

Per enviar o rebre fons a la vostra cartera de Coinomi, feu clic a l’opció “Cartera” que hi ha a la part esquerra.

Intercanvi Coinomi

Si voleu canviar monedes a Coinomi, podeu fer-ho fent clic al botó “Intercanvia” de l’aplicació. Coinomi té suport integrat per a ShapeShift i Changelly. Hauríeu de poder canviar qualsevol de les vostres 1.500 criptomonedes emmagatzemades mitjançant qualsevol d’aquestes plataformes, pagant una comissió de negociació del 0,25% al ​​0,50%.

Això és! Ara sou un usuari oficial de Coinomi. Podeu emmagatzemar monedes permanentment mitjançant Coinomi, utilitzar Coinomi com a cartera diària o desconnectar el dispositiu d’Internet per crear una configuració de Coinomi d’emmagatzematge en fred..

Quant a Coinomi

Coinomi va ser fundada el 2014 per George Kimionis (Fundador i CEO). Kimionis volia crear una cartera segura per a aplicacions de blockchain.

Avui, Coinomi compta amb uns deu empleats distribuïts per tot el món. Coinomi no llista cap seu ni cap oficina física. El lloc web oficial de Coinomi llista diversos llocs de treball oberts. Totes les posicions són remotes. Podeu optar per pagar en moneda fiduciària o en una de més de 200 criptomonedes.

Coinomi no publica cap número de telèfon ni adreça de correu electrònic en línia. Si voleu contactar amb Coinomi, haureu de treballar a través de Centre d’assistència de Coinomi.

Paraula final

Coinomi és una cartera de criptomonedes que mai no s’ha piratejat. Des del llançament el 2014, cap cartera Coinomi mai ha estat piratejada ni compromesa. Avui, Coinomi admet milers de criptomonedes i més de 125 cadenes de blocs, cosa que la converteix en la cartera ideal per a qualsevol persona que tingui qualsevol tipus de criptomoneda..

Un altre avantatge de Coinomi és que la cartera està disponible per a dispositius mòbils (Android i iOS) i per a ordinadors (Windows, Mac OS i Linux). També agraïm el servei d’atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, que és un nivell d’atenció al client que ofereixen algunes altres carteres criptogràfiques disponibles avui en dia..

L’únic “inconvenient” real de Coinomi és que la cartera ja no és un codi completament obert. Tot i que hi ha components crucials disponibles de codi obert complet, alguns altres components continuen sent de font tancada.

Independentment de les criptomonedes que tingueu o d’on vulgueu protegir aquestes criptomonedes, Coinomi és una de les carteres més populars del món de les criptografies. Visiteu Coinomi.com avui mateix per descarregar la cartera de qualsevol sistema operatiu mòbil o d’escriptori.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner