Aplicació DropBit Wallet: domineu la guia de revisió de l’usuari Crypto

cartera dropbit

Per a moltes persones, enviar, rebre i utilitzar Bitcoin pot ser una mica tediós. En primer lloc, necessiteu una cartera i després heu de decidir si voleu una cartera freda o calenta. I llavors us heu de preocupar perquè el destinatari tingui una cartera … i així continuarà. Hi ha un munt de preocupacions relacionades amb tenir i gastar bitcoins.

L’aplicació DropBit de CoinNinja es va dissenyar per solucionar aquests problemes, facilitant l’enviament i la recepció de bitcoins com l’enviament d’un SMS o un tweet. Penseu-hi un moment: tot el que heu de fer és aixecar l’aplicació, enviar o rebre bitcoins sense passar l’estrès de configurar una cartera nova.

Enviar bitcoin en aquesta aplicació és molt fàcil i ràpid. No és estrany que sovint es conegui com el Venmo de les carteres bitcoin.

Com funciona DropBit Wallet?

com funciona l'aplicació Dropbit

Igual que altres carteres de criptografia populars com Trezor, Ledger i KeepKey, el procés és bastant senzill. Tot el que heu de fer és instal·lar l’aplicació al telèfon, obrir-la, seleccionar el destinatari de la llista de contactes i enviar-los la quantitat de bitcoins que vulgueu. Si no tenen cap cartera per rebre bitcoins, l’aplicació fa tot el possible.

En primer lloc, notificant-los que voleu enviar-los una mica de bitcoins. Tot el que han de fer és simplement instal·lar l’aplicació DropBit als seus telèfons en un termini de 24 hores després de rebre la notificació. Un cop fet això, l’aplicació verificarà els seus números de telèfon. Es tracta d’assegurar-se que només el destinatari previst obtingui els fons que es volen enviar.

Tan aviat com es verifiqui, es notifica al remitent que la cartera del destinatari està disponible i pot acceptar els bitcoins. Tot el que fa el remitent és iniciar la seva aplicació DropBit i els bitcoins es dipositen automàticament a la cartera del destinatari..

Aquesta aplicació elimina bàsicament l’estressant i tediós procés d’enviar i rebre bitcoins mitjançant els canals més coneguts. Penseu-hi com Venmo, Paypal o Stripe. Això elimina tantes molèsties, cosa que fa que sigui molt fàcil enviar i rebre fons.

Això és el que fa l’aplicació DropBit per als bitcoins.

Funcions i avantatges de l’aplicació DropBit

funcions de l'aplicació Dropbit

Facilitat de transferència

Amb un simple missatge de text o tweet, podeu enviar i rebre fons. Això és correcte. Tot el que heu de fer és connectar el vostre compte de twitter i podreu enviar o rebre fons a través d’aquests canals. Actualment no hi ha cap aplicació que ho faci al mercat.

Pagaments de cartera i de llamp sense custòdia

Les claus privades de la vostra cartera de bitcoins estan totalment sota la vostra competència. Sempre es manté a l’aplicació, gràcies al xifratge militar que fa que sigui difícil de piratejar. L’aplicació DropBit no accedeix mai a aquestes claus.

Són propietat vostra. Pel que fa als bitcoins que envieu, l’aplicació no té accés a les vostres monedes. Només facilita la connexió entre carteres. Per tant, no us heu de preocupar mai que els diners falten en trànsit o siguin robats.

La cartera Lightning nativa és en gran mesura custòdia. D’aquesta manera, podeu fer pagaments ràpids i ràpids sense haver de configurar els canals, els nodes ni cap d’aquestes coses feixugues.

No emmagatzema els contactes

Tot i que l’aplicació requereix els contactes del remitent i del destinatari, mai no extrau ni emmagatzema aquestes dades. Per tant, si us molesta que l’aplicació tingui accés als vostres contactes, no ho sigueu.

La tecnologia està dissenyada de manera que, tot i que necessiteu números de telèfon o detalls de twitter, el servidor realment no els veu. El tipus tecnològic protegeix el servidor d’aquest, mentre que encara verifica si el destinatari és un usuari registrat o no.

Transparència, privadesa i recuperació

Si mai heu de recuperar la cartera, sempre podeu importar la frase inicial de 12 paraules a l’aplicació. A més, podreu veure un desglossament de les transaccions en qualsevol moment.

L’aplicació inclou una cartera HD. Això significa que cada vegada que envieu i / o rebeu fons, l’aplicació genera automàticament noves adreces públiques, cosa que dificulta el seguiment de les transaccions per part de qualsevol persona que pugui estar buscant.

El millor és que mai no us heu de preocupar de fer un seguiment d’aquestes adreces. S’enllacen automàticament a la vostra adreça de cartera principal. Però això no apareixerà a les transaccions. Això la converteix en una aplicació fantàstica per a aquells que busquen una capa addicional de privadesa en les seves transaccions en línia.

guia d'aplicacions de coinninja dropbit

Lightning Wallet per a pagaments ràpids

L’aplicació també inclou carteres de llamps. Normalment, és independent de la cartera DropBit principal i requereix finançament. Des de la cartera Lightning, podeu fer petits pagaments o transaccions.

Com que aquestes transaccions estan fora de la cadena, és a dir, són ràpides, no cal afegir-les al bloc abans de confirmar-les. Com a resultat, vénen amb zero càrregues i normalment es completen gairebé a l’instant.

Aquesta és una manera fantàstica d’evitar els temps d’espera típicament llargs associats a les transaccions de bitcoins. Quan considereu que els imports que envieu són molt reduïts en comparació amb el temps d’espera habitual a la xarxa / cadena de blocs de Bitcoin, trobareu que és una millor opció.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner