Revisió KeepKey: Crypto Wallet Comparation Ledger vs Trezor

guia cartera keepkey

KeepKey és una cartera de maquinari de criptomonedes segura de ShapeShift, que proporciona un control complet dels seus recursos basats en bitcoins i cadenes de blocs amb total transparència en un entorn fora de línia d’emmagatzematge en fred molt segur..

La nostra guia de carteres de criptografia KeepKey és una revisió única en dues parts sobre com utilitzar i emmagatzemar les monedes de manera òptima.

A continuació, es mostra un breu resum dels atributs de la cartera KeepKey i de la informació de l’empresa ShapeShift:

 • Nom oficial de la cartera: KeepKey
 • Web oficial de Wallet: KeepKey.com
 • Inici de sessió oficial de Wallet: Beta.Shapeshift.com
 • Model de cartera: Cartera de maquinari KeepKey clàssica amb pantalla OLED de 3,12 polzades
 • Tipus d’emmagatzematge: Dispositiu determinista jeràrquic de classe USB HID per emmagatzematge en fred fora de línia (sense bateria)
 • Propietari: ShapeShift (a l’agost de 2017)
 • Ubicació i any començat: Agost de 2014 a Seattle
 • Suport de monedes: Bitcoin, Bitcoin Cash, BTG, Ethereum, Litecoin, DOGE, Dash + 46 fitxes ERC-20
 • Suport de dispositius: Aplicació del navegador Chrome i Brave + Windows, MacOS, Linux, iOS i Android
 • Integració de carteres: Electrum, Mycelium, MyEtherWallet
 • Integració d’intercanvis: ShapeShift
 • Característiques especials: Protecció per PIN / frase de contrasenya, velocitats de pagament personalitzades, adreces il·limitades
 • Funcions de seguretat: adhesiu a prova de manipulació + embolicat en plàstic, frase de recuperació de 12 paraules
 • Extres: Garantia de devolució de diners, devolucions de 30 dies, enviament gratuït, lleuger / compacte, assistència tècnica gratuïta
 • Preu cartera Trezor: el cost de KeepKey Classic és de 49 USD
 • Accessoris: Cable USB de niló teixit, targeta de còpia de seguretat de sentències de recuperació
 • Perfils socials: Twitter, Facebook, GitHub, Reddit, Instagram
 • Contacte de l’empresa: Envieu un correu electrònic a [email protected] o [email protected], al telèfon 1-855-463-8550

La guia en dos passos ajudarà els usuaris a aprendre consells sobre l’usuari de KeepKey i si volen comprar-lo en comparació amb altres carteres:

1) com utilitzar / canviar / intercanviar / emmagatzemar fitxes amb l’opció fora de línia basada en web, molt ben dissenyada

2) compareu totes les especificacions i tècnics de KeepKey amb rivals populars, Trezor i Ledger Wallet

Continuem la revisió de KeepKey i vegem si podem respondre a la pregunta de KeepKey és un guardià?

Mantenir Crypto sota panys amb KeepKey: Guia de l’usuari

keepkey-crypto-wallet-review

Per a aquells que busquen una cartera d’alta qualitat per mantenir segures les seves col·leccions de criptomonedes en constant creixement, els usuaris estan tan maltractats per triar que poden resultar al·lucinants i sovint descoratjadors..

Les carteres d’actius digitals us ofereixen el luxe de moure les vostres monedes criptogràfiques entre borses i us permeten mantenir una bona proximitat a l’acció comercial. Però acabes sacrificant la proximitat i la conveniència per seguretat.

La major proporció de robatori de criptografia es produeix mitjançant atacs remots. Mentrestant, les carteres dures funcionen com a forma d’emmagatzematge en fred, reduint significativament les possibilitats de robar el vostre cripto.

Amb altres tipus de carteres dures, com ara Trezor i Ledger, ja han passat pel “reductor” de les nostres revisions i guies. Ara anem a dirigir la nostra atenció cap a una empresa menys coneguda, encara que ‘més jove’: KeepKey. Compartim els detalls sobre com enviar, rebre, comprar, negociar, gestionar, fer un seguiment i interactuar amb els diversos actius criptogràfics admesos i examinar les funcions de seguretat de nivell bancari que ofereix aquesta popular cartera multidivisa..

De l’adquisició a l’adquisició: una biografia concisa de KeepKey

què és keepkey

Llavors, què és el que fa que KeepKey sigui tan «jove» en comparació amb Ledger i Trezor? Bé, és una mica estrany anomenar-lo jove quan es va establir el 2015 en comparació amb la formació d’aquest últim el 2014.

Però durant el seu primer any com a empresa, dirigida per Darin Stanchfield, la companyia va experimentar un creixement força impressionant en un període de temps tan reduït. Durant aquest temps, va aconseguir disposar de capital suficient per fer la seva primera adquisició, que va ser Multibit, el Bitcoin Wallet el 2016..

El que va fer que aquesta adquisició fos encara més interessant és el fet que KeepKey va completar la compra pagant la totalitat de l’import a Bitcoin. Això va reunir dues empreses de ràpid creixement.

Un dels grans passos endavant es va produir l’any següent, quan l’inici KeepKey amb seu a Seattle va ser capturat per l’intercanvi de criptomonedes amb seu a Suïssa, conegut com ShapeShift, el 16 d’agost de 2017, encapçalat pel principal influent en criptografia Erik Voorhees. Tot i que aquest tipus d’adquisició de “tot tracte en efectiu” hauria vist com Stanchfield s’havia retirat del poder amb un trasbals basat en el líder, continua sent CEO junt amb Ken Hodler com a CTO de les empreses.

Erik Voorhees, que és considerat un dels més destacats partidaris de Bitcoin durant els primers dies, va dir això sobre per què van comprar la cartera KeepKey:

“La seguretat té una importància crucial a l’hora de mantenir i negociar actius digitals”, […] “Una de les nostres prioritats sempre ha estat fer que l’experiència d’intercanvi sigui el més segura i senzilla possible per als usuaris, i el nostre emparellament amb KeepKey ens permet proporcionar una experiència de client inigualable “. […] Els usuaris poden contenir les seves monedes al dispositiu de maquinari i canviar-les sota demanda a la cartera, sense ni tan sols visitar un lloc web. Quan vinculeu la cartera de maquinari KeepKey amb l’intercanvi de ShapeShift, l’experiència és màgica “. […] “Veiem un futur en què les claus es conserven al maquinari i l’intercanvi sense custòdia es produeix directament des del maquinari”.

Es tracta d’un creixement que continua per al dispositiu de maquinari d’actius digitals KeepKey, ja que continua presentant-se com una joia subestimada entre les carteres d’emmagatzematge en fred; tenir un alt nivell de qualitat de disseny i seguretat per a un rang tan rendible que és molt diferent a l’obertura d’una cartera bitcoin gratuïta.

Emmagatzematge de token Crypto KeepKey

Emmagatzematge de token Crypto KeepKey

Així doncs, amb aquest tipus d’impressionant creixement que KeepKey projecta cap endavant per seure entre Trezor i Ledger. Per a l’usuari mitjà, quina accessibilitat proporciona quan es tracta d’emmagatzematge d’actius digitals?

Comparant la cartera digital directament amb els models disponibles actualment pels seus competidors, KeepKey permet als usuaris emmagatzemar qualsevol tipus de quantitat de més de 40 criptomonedes, altcoins i fins i tot tokens ERC20.

Aquests, per descomptat, inclouen la biblioteca de criptografies populars, com ara Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, DASH, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, juntament amb un parell de stablecoins com TrueUSD, Tether i DAI. També hi ha totes les fitxes basades en èterum ERC-2o com Aragon, Augur, Token Basic Attention, Civic, District0x, FunFair, Golem, Gnosis, OmiseGo, SALT, Bancor, ICONOMI, Melon, SwarmCity, Wings, iExec, Status, Numeraire, Metal, TenX, Qtum, 0x, FirstBlood, Ripio Credit Network, SingularDTV, DigixDAO, WeTrust, Matchpool, Edgeless i Storj també.

keepkey-crypto-coin-token-support-list

Llista de criptomonedes admeses per a la cartera de maquinari KeepKey

La comunitat té un paper bastant actiu en afegir més recursos digitals a la cartera. Tot el que han de fer els usuaris (com a membres / usuaris registrats) és omplir un formulari de sol·licitud de recursos per obtenir-ne més.

Més que emmagatzemar aquests actius, aquestes mateixes monedes es poden enviar, rebre i emmagatzemar.

Què hi ha en un disseny: cartera de maquinari Crypto KeepKey

Cartera de maquinari Crypto KeepKey

El disseny de la cartera KeepKey és una interessant barreja de durabilitat i estètica impressionant.

Tanmateix, això és molt més que un espectacle; la cartera inclou una pantalla considerable per no només veure el tipus d’actius digitals que heu emmagatzemat, sinó l’historial d’emmagatzematge i transaccions dins i fora de la cartera.

De la mateixa manera que Ledger, la cartera de KeepKey requereix que confirmeu totes les transaccions que tenen lloc amb la cartera; proporcionant-vos una capa de seguretat addicional per a qualsevol activitat que impliqui vosaltres i les vostres inversions.

Una de les funcions interessants que permet la cartera és un sistema personalitzable per a la velocitat de les transaccions. És a dir, que si voleu posar èmfasi en les transaccions ràpides amb un cost de gas més elevat o en les més lentes per estalviar en despeses, podeu fer-ho fàcilment..

L’adquisició de KeepKey per part de ShapeShift ofereix als usuaris una dimensió molt diferent a la cartera dura en particular.

Aquesta integració amb ShapeShift en realitat us ofereix un accés ràpid i segur a l’intercanvi dedicat i a l’aplicació d’escriptori de la companyia.

El que això permet als usuaris és intercanviar, comprar i vendre criptomonedes sense problemes directament a la vostra cartera.

Aquesta aplicació d’escriptori és força útil per als usuaris que busquen no només fer un seguiment de les seves transaccions, sinó també el rendiment de les seves inversions al llarg del temps.

Presentació del model: el KeepKey Classic

El clàssic KeepKey

En contrast amb els seus competidors del mercat, no hi ha un nivell estratificat de productes per als quals els usuaris puguin triar; només hi ha un model. I per a aquest tipus singular, proporciona una gran quantitat d’utilitat per a un valor realment baix.

Amb una gamma bastant bona d’actius criptogràfics que els usuaris poden triar per emmagatzemar-los, juntament amb una pantalla altament intuïtiva que fa un seguiment de la despesa i dels diferents actius al llarg del temps. És gairebé com si fos un producte que hauria de costar més de 79 dòlars, però baix i vaja, no ho fa.

Amb opcions de velocitat de transacció a la biblioteca de monedes, solucions de seguretat addicionals, inclosos els codis PIN estàndard i 24 frases clau de llavor, hi ha una gran quantitat de seguretat que coincideix amb les seves altres campanes i xiulets.

L’únic problema real amb aquesta frase clau de llavor és que no és precisament intuïtiu si el comparem amb altres carteres de maquinari que hi ha. Per exemple, tant els models Trezor com Ledger proporcionen algun tipus de fulletó de paper o cartera d’acer per tal de fer un seguiment d’aquestes frases..

Mentrestant, KeepKey només us mostra la frase, és a dir, que depèn de vosaltres reunir paper per emmagatzemar la cosa.

La qual cosa, si no estiguéssiu preparat per a aquest pas, us podria deixar fora d’alguna cosa que només acabeu de comprar.

Un dels altres desavantatges d’aquesta cartera és el fet que no és exactament el que anomenaríem “apte per a la butxaca” i, en realitat, és substancialment més voluminós quan es col·loca al costat dels models Trezor, més ergonòmics, o del llibre compacte i modest. Nano.

Una de les grans línies de falla, juntament amb aquesta gran mida, és el fet que tampoc no hi ha cap funció de bloqueig.

És a dir, no hi ha res que us impedeixi fer pulsacions accidentals de botons, ni tan sols robar-vos els actius, desgraciadament, desbloquejats mentre es sincronitzen amb l’escriptori o el mòbil. Això fa que sigui un punt cec bastant preocupant en el seu disseny, però sí que aprova ràpidament totes les accions que es fan a la cartera de maquinari.

A continuació, es presenta una panoràmica de com es va dissenyar la cartera de maquinari KeepKey:

keepkey-wallet-security

Aquí teniu una ressenya de vídeo sobre com utilitzar KeepKey i configurar-lo:

Configuració amb KeepKey Wallet

keepkey-chrome-app-wallet-client

Si us interessava començar amb KeepKey, això és el que heu de fer per posar-vos en marxa.

Primer: Instal·leu l’aplicació KeepKey associada en un dels navegadors del lloc web. Tot i que l’aplicació està disponible a Windows, iOS i Linux, quan es tracta d’algun d’aquests, la millor versió prové de l’extensió Chrome de l’aplicació.

Segon: feu connectar la cartera de maquinari KeepKey a l’ordinador portàtil o a l’escriptori. Amb la cartera, se us proporcionarà una unitat USB dedicada que utilitzeu per sincronitzar la cartera amb l’escriptori / portàtil i l’aplicació..

Tercer: Un cop tingueu instal·lada l’aplicació Chrome i tingueu la cartera de maquinari endollada: inicieu l’aplicació KeepKey i se us redirigirà a l’aplicació a través del lloc web. Si no ho feu, és probable que hàgiu d’obrir Chrome manualment i seleccionar l’extensió.

Si, en algun moment, heu de completar una o més actualitzacions de la cartera de maquinari, només cal que desconnecteu el dispositiu i torneu-lo a connectar mitjançant USB mentre manteniu premut el botó situat a la part superior de la cartera. Si ho feu, començarà l’actualització del programari.

Quart: Amb aquesta actualització, obtindreu accés a la vostra clau privada única. Tal com el seu nom indica, aquesta és una clau només per als vostres ulls. Tal com es descriu, només se us mostrarà una vegada i haureu d’assegurar-vos que el manteniu escrit i segur.

A continuació: Haureu de crear un número d’identificació personal únic. Personalitzable en funció de la seguretat que vulgueu de la cartera; com més llarg sigui el PIN, més segur serà.

Un cop tingueu confirmat aquest PIN, se us mostraran 12 paraules generades aleatòriament que seran la vostra “frase de recuperació”. KeepKey tornarà a mostrar aquestes paraules, de manera que heu de tenir molta precaució mentre les anoteu.

Aquí teniu un vídeo per revisar-lo per ajudar-vos a configurar la cartera KeepKey bitcoin i cryptoasset:

El CEO de ShapeShift, Erik Voorhees, també va afegir a la part davantera de la seguretat de la cartera de maquinari i l’intercanvi sense confiança:

“Enmig d’un gran interès pel concepte de monedes digitals, una cartera d’emmagatzematge en fred senzilla i fàcil d’utilitzar amb funcionalitat d’intercanvi natiu és una de les claus per a una adopció més àmplia”, […] “Amb Shapeshift, els usuaris no necessiten deixar fons en un intercanvi . Amb KeepKey, els usuaris no necessiten deixar fons en cap equip. Veiem un futur en què les claus es conserven al maquinari i l’intercanvi sense custòdia es produeix directament des del maquinari ”.

Ara comencem la transició de revisar només la cartera criptogràfica KeepKey i comencem a comparar-la amb rivals i competidors de la indústria, Trezor i Ledger, començant pel preu abans d’una visió general completa..

Coincidència de costos: KeepKey contra Trezor i Ledger

Trezor + Ledger + Comparació KeepKey

Com a segway a la segona part d’aquesta guia de carteres KeepKey, comencem per les diferències de costos i les variacions de preu entre Trezor, Ledger i, per descomptat, KeepKey.

Tot i que la cartera de maquinari KeepKey ofereix una gran quantitat de funcions impressionant gràcies a les seves adquisicions al llarg dels anys, juntament amb un bon nombre d’actius criptogràfics que els usuaris poden emmagatzemar, rastrejar i moure amb la cartera, ofereix una bona assistència als seus usuaris..

Els desavantatges inclouen la seva volumesa en relació amb els models rivals disponibles al mercat, juntament amb el fet que la frase clau de llavor generada aleatòriament només es mostra una vegada amb el fullet proporcionat juntament amb el producte..

Però, tenint en compte el fet que ofereix algunes bones característiques per aproximadament 79 dòlars, és una cartera de maquinari que val la pena considerar, potser no directament de peus a peus amb la gamma Ledger o Trezor, però.

KeepKey contra Trezor i Ledger: funcions + guia de comparació

guia de comparació de keepkey

En el seu sentit més bàsic, KeepKey es pot considerar com una cartera de maquinari bitcoin que es pre-construeix amb diverses funcions de seguretat avançades que garanteixen la minimització de possibles problemes relacionats amb el robatori virtual / físic als quals es pugui enfrontar qualsevol titular de criptografia. Des del punt de vista monetari, el dispositiu és extremadament assequible i actualment té un preu inferior als cent dòlars, cosa que el converteix en una de les solucions de cartera més viables financerament disponibles avui en dia..

Keepkey es va llançar el 2015, una època en què el mercat de l’emmagatzematge criptogràfic acabava de despegar. Fa ús d’un marc determinista jeràrquic (HD) per ajudar a custodiar les claus privades. Per als nostres lectors que potser no són conscients del que significa el terme “claus privades”, és essencialment una tècnica criptogràfica que permet als usuaris accedir als seus fons de criptografia d’una manera molt segura i racionalitzada. Des del punt de vista de l’emmagatzematge, podem veure que, a més de BTC, KeepKey permet realitzar transaccions associades a diversos altres actius de criptografia populars, com ara Ethereum, Litecoin, EOS, Cardano, Dash, Dogecoin, etc..

Per últim, però no menys important, KeepKey es pot integrar fàcilment amb el seu programari de cartera associat amb només tocar un botó. Tot el que heu de fer és desplegar el mòdul de signatura de transaccions o emmagatzematge de claus privades per començar a utilitzar la interfície d’usuari de l’escriptori d’una manera ràpida i còmoda. La cartera és compatible amb diversos sistemes operatius, inclosos Windows, PC, Mac, Linux i Android. No només això, la cartera també funciona perfectament amb diverses unitats d’emmagatzematge suau. Això inclou:

 • Electrum
 • MultiBit
 • Miceli

Revisió de les dades clau de KeepKey Wallet

Revisió de la cartera KeepKey

Directament per la porta, cal assenyalar que, a diferència de molts dels seus contemporanis que fan ús d’un cos recobert de plàstic, Keepkey se sent com un dispositiu de primera qualitat per l’ús d’una carcassa d’alumini. A continuació s’enumeren alguns dels aspectes clau de la cartera que poden ser d’interès per als possibles compradors:

Dimensions: 38 mm x 93,5 mm x 12,2 mm

Pes: Una mica menys de 54 g

Connexió: La cartera es pot connectar a qualsevol escriptori, ordinador portàtil o dispositiu digital mitjançant un connector HID Micro-USB estàndard.

Privadesa: Fa ús d’un mòdul de seguretat TRNG (Hardware-Based Random Number Generator)

Processador: ARM Cortex-M3

Capacitat d’integració: Un dels aspectes més destacats de KeepKey és la seva capacitat d’integració amb l’API nativa de ShapeShift. Això permet als usuaris facilitar les operacions de criptografia d’una manera extremadament simplificada.

Aspecte elegant: La cartera ve carregada d’una funda d’alumini anoditzat d’aspecte elegant que s’assembla una mica a la coberta que Apple fa servir actualment per a la seva sèrie MacBook. A més, la pantalla OLED de la cartera té una longitud de 3,12 ″ i s’ha fabricat amb policarbonat.

Compatibilitat de monedes: Una de les facetes més decebedores de Keepkey és el fet que només proporciona als usuaris suport per a 7 criptomonedes principals (que inclou noms establerts com Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dogecoin, DASH i Litecoin), així com 32 altres fitxes ERC-20.

Finalment, des del punt de vista monetari, el preu de la cartera se situa actualment al voltant dels 80 dòlars (cosa que suposa un gran descens respecte al seu preu anterior de 239 dòlars).

Facilitat d’ús

En comprar-lo, es pot començar a fer servir KeepKey descarregant un parell d’extensions de Google Chrome i instal·lant-les a l’ordinador. Les extensions s’utilitzen per generar una adreça de cartera de programari d’usuaris, així com per connectar-se al seu navegador web a KeepKey.

Un cop feta la inicialització bàsica, el propietari de la cartera pot procedir a dipositar qualsevol criptomoneda a la seva unitat d’emmagatzematge, així com enllaçar els seus comptes d’intercanvi associats per facilitar les futures transferències..

Pel que fa a com es poden rebre els pagaments mitjançant KeepKey, el procés és bastant senzill. Totes les transaccions relacionades s’han de passar a través del sistema de registre intern de la cartera. Per a això, cal enviar una sol·licitud que, un cop processada, permeti als usuaris fer una confirmació manual. En finalitzar, la tx es signa i es retorna al client de l’ordinador.

Seguretat

seguretat de keepkey

Com molts dels nostres lectors ja en saben, KeepKey es considera actualment una de les carteres HD més segures del mercat actualment. Això es deu al fet que la cartera utilitza diversos protocols de seguretat com:

Claus privades: Atès que Keepkey és una entitat d’emmagatzematge de maquinari, les claus privades (en tot moment) s’emmagatzemen al mateix dispositiu. Això minimitza les possibilitats que els delinqüents de tercers accedeixin als fons personals d’un usuari.

Número d’identificació personal (PIN): Com passa amb diverses carteres de maquinari diferents, Keepkey fa servir un mòdul PIN que garanteix que els pirates informàtics i altres actors dolents no tinguin accés no autoritzat al dispositiu.

Frase de recuperació: En el cas improbable que un propietari de Keepkey perdi l’accés al seu dispositiu físic, pot fer servir una frase de recuperació de 12 paraules que es generi durant la fase inicial de configuració de la cartera..

Contrasenya: A més de l’esmentada frase de recuperació, els propietaris de Keepkey també tenen l’opció d’utilitzar una paraula addicional relacionada amb la seva frase de recuperació preexistent. Tot i que aquesta funció és realment única, els creadors de la cartera no recomanen ningú que faci servir aquesta opció fins que no es comprengui les conseqüències.

Quins avantatges i inconvenients comporta??

avantatges de keepkey-wallet

Avantatges

(i) Fàcil de comprar: Keepkey es pot comprar directament a diversos venedors minoristes en línia, inclosos Amazon, eBay, etc. A més, es pot fer una compra a través del lloc web oficial de la companyia.

(ii) Alt grau de seguretat: Com s’ha esmentat anteriorment, gràcies a l’ús de Keepkey de diversos protocols d’alta seguretat, així com a la dependència minimitzada d’Internet, els usuaris poden tenir la seguretat que els seus fons són segurs en tot moment.

(iii) Disseny i facilitat d’ús: Keepkey és una de les carteres criptogràfiques més elegants, atractives i d’aspecte professional disponibles al mercat actualment. A més, ve carregat d’una pantalla OLED que facilita l’ús del dispositiu.

(iv) Compatibilitat i preu: La cartera es pot utilitzar juntament amb una àmplia gamma de monedes digitals. No només això, al llarg dels darrers 4-5 anys, el preu de Keepkey s’ha reduït de manera substancial per tal de fer-lo molt més accessible per als entusiastes de la criptomoneda mitjana..

Desavantatges

(i) Aspectes bàsics que falten: A causa de la manca de cartera web de Keepkey, els usuaris han de dependre de diversos programes de tercers com Electrum o MultiBit per aprofitar tot el potencial del dispositiu.

(ii) Mida: Un altre aspecte de la cartera KeepKey que pot fer que sigui menys atractiu per a alguns possibles compradors és la seva mida relativament gran (especialment si es compara amb altres productes similars com Trezor o Ledger).

(iii) No es pot desar el progrés: Tot i que el procés de configuració en si és força senzill i simplificat, en cas que hi hagi un problema durant aquesta fase inicial, els usuaris no tenen l’opció de desar el seu progrés.

Seguretat i configuració

com funciona la cartera keepkey

Des del punt de vista tècnic, podem veure que la cartera KeepKey fa servir un «protocol operatiu limitat» que impedeix que les claus privades s’exposin a dispositius de tercers. A més, quan s’utilitza una frase de recuperació, la cartera mostra un xifratge que es remodela constantment (evitant així que els pirates informàtics utilitzin P&Tècniques relacionades amb C per obtenir accés no autoritzat a les seves participacions).

A més, com que KeepKey és compatible amb ShapeShift, s’ha convertit en molt popular entre els usuaris de l’intercanvi de criptomonedes en potència. Tanmateix, per a les persones que facin ús d’altres plataformes comercials, hauran de descarregar un client de Google Chrome dissenyat per interactuar amb KeepKey d’una manera racional..

Un cop descarregada l’extensió de Chrome, cal seguir els passos següents:

Activeu Chrome i inicialitzeu Keepkey prement el botó d’engegada associat.

Un cop fet aquest pas preliminar, els usuaris han de configurar el seu passi PIN, que pot tenir entre 1 i 9 dígits. Els números es mostraran en una quadrícula de 3 × 3 de forma barrejada.

Després de la fase de configuració del codi d’accés, els usuaris hauran de crear la seva pròpia frase inicial. Aquesta combinació de paraules és extremadament important per a la futura recuperació d’actius i el propietari de la cartera l’hauria d’anotar a la targeta subministrada.

Finalment, els creadors de la cartera han inclòs un cable USB de niló teixit a la funda que transporta el dispositiu, cosa que fa que l’embalatge sembli extremadament premium i de qualitat. Tot i això, l’únic desavantatge concebible de tot l’acord és que Keepkey és una de les solucions d’emmagatzematge d’actius digitals més pesades / més grans disponibles al mercat actualment..

Comparació de la revisió KeepKey entre Trezor i Ledger

Comparació KeepKey amb Trezor i Ledger Wallet

En aquesta secció, veurem les funcions bàsiques de KeepKey en comparació amb un parell de carteres de maquinari més populars (concretament el Trezor T i el Ledger Nano S) que actualment estan disponibles al mercat. Tanmateix, abans d’aprofundir en el tema, el millor seria donar una breu visió general dels dos dispositius esmentats.

Ledger Nano S: El Nano S és una de les solucions de carteres de criptografia més venudes al món actualment. És conegut per les seves robustes funcions de seguretat i es pre-construeix amb suport per a diversos actius digitals diferents, incloent Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash (així com una gran quantitat d’altres monedes). No només això, el dispositiu es pot configurar fàcilment mitjançant una sèrie de passos senzills que són fàcils de comprendre i executar. Finalment, el dispositiu inclou una pantalla OLED segura que s’utilitza per verificar transaccions individuals fent clic als botons laterals que s’hi adjunten..

Trezor T: El Trezor Model T és una altra solució popular d’emmagatzematge criptogràfic desenvolupada per SatoshiLabs, una empresa de fabricació de tecnologia amb seu a la República Txeca. Igual que molts dels seus contemporanis, Trezor també admet una àmplia gamma d’actius digitals, tot i que és bastant assequible.

Monedes compatibles

suport de cartera keepkey

Com s’ha esmentat anteriorment, un dels principals inconvenients de Keepkey és el fet que només proporciona suport per a la integració d’un total de 45 actius criptogràfics. En comparació, podem veure que Trezor permet als usuaris emmagatzemar més de 700 monedes, fitxes i criptomonedes. De la mateixa manera, cal assenyalar que, a més de donar suport a les criptomonedes més populars disponibles comercialment, el Ledger Nano S també admet tokens ERC20. Com a resultat d’això, el dispositiu és compatible amb més de 1.100 recursos digitals.

Per últim, també cal assenyalar que, si bé KeepKey inclou suport integrat per a Shapeshift, Trezor admet Changelly i Ledger és compatible amb Etherdelta i Radar Relay.

Seguretat i seguretat

protecció de cryptoasset keepkey

Quan analitzem l’aspecte de seguretat de les tres carteres esmentades anteriorment, podem veure que cada dispositiu ofereix una àmplia gamma de protocols de seguretat que els propietaris poden utilitzar per protegir els seus fons criptogràfics. No obstant això, hi ha algunes diferències clau que cal assenyalar en aquest sentit.

El Ledger Nano S no és un projecte de codi obert i, per maximitzar la seva seguretat, la cartera fa servir dos microcontroladors dissenyats exclusivament per a l’emmagatzematge. Dels dos xips, un és el controlador SE, on s’emmagatzemen i conserven totes les dades inicials, mentre que l’altre és on es manté la informació del testimoni. Tot i això, no es coneixen els aspectes operatius del maquinari intern de Ledger en el moment d’escriure aquest article.

Al contrari que el Nano S, el Trezor Model T està completament basat en codi obert i ve pre-construït amb un únic microcontrolador que s’utilitza per generar i emmagatzemar les claus privades. De la mateixa manera, la cartera KeepKey també és de codi obert i no presenta cap aspecte funcional que pugui fer que sigui susceptible a intents de pirateria o intromissions de tercers..

També cal esmentar que cap dels dispositius esmentats anteriorment fa servir un sistema operatiu que pugui deixar els dispositius susceptibles a diverses amenaces relacionades amb el malware. A més, el Ledger Nano S també es pot duplicar com a eina 2FA (autenticació de dos factors), que és una característica molt útil per tenir a la seva disposició.

Pel que fa al dispositiu que ofereix als usuaris amb la major quantitat de seguretat, Trezor T i Keepkey fan ús de marcs de codi obert, cosa que significa que els seus protocols de seguretat són revisats per parells amb força freqüència. Això, a la llarga, ajuda els dispositius a mantenir-se molt més segurs. I si bé és cert que els sistemes tancats (com el que fa servir Ledger) fan que sigui extremadament difícil que els malvats puguin executar atacs amb èxit contra ells, també significa que qualsevol vector d’atac que s’utilitzi per explotar aquests dispositius romandrà desconegut o serà detectat a un ritme extremadament lent.

Preus i facilitat de compra

Quan comparem el Ledger Nano S, Keepkey i Trezor des del punt de vista financer, podem veure que, tot i que les tres carteres són relativament assequibles, el preu de Nano S de 60 dòlars supera els altres dos dispositius amb un marge bastant enorme..

En aquest sentit, podem veure que mentre el Trezor T es ven actualment en línia per un preu base d’uns 165 dòlars, KeepKey està disponible entre 80 i 100 dòlars. També cal assenyalar que durant molt de temps el valor al detall de KeepKey es va situar al voltant de la marca de 240 dòlars i que recentment només s’ha reduït el preu de la cartera a la regió de 80 dòlars..

Finalment, cal recordar que hi ha ofertes de valor disponibles a Internet tot el temps i, per tant, sempre hi ha moltes possibilitats que les carteres esmentades puguin estar disponibles per a tarifes molt més econòmiques que el seu MRP.

Mida i disseny

disseny de cartera keepkey

(i) KeepKey: De les tres carteres que es contemplen en aquest article, KeepKey presenta el disseny més estètic amb un enorme marge. I, tot i que la bellesa pot ser una cosa subjectiva, diversos entusiastes de la tecnologia que han utilitzat Keepkey semblen estar d’acord amb aquesta opinió. Això es deu al fet que KeepKey és famós per ser la primera cartera de maquinari del mercat que es pre-construeix amb una pantalla de 1,2 cm que permet als usuaris executar una còpia de seguretat sense haver de connectar la cartera a un ordinador de sobretaula..

(ii) Llibre major: El Ledger Nano S compta amb una pantalla OLED de mida decent i ofereix als usuaris un disseny bàsic de tipus unitat de polze (alhora que els permet triar entre cinc esquemes de colors diferents). Per exemple, l’edició del llibre blanc Nano té un aspecte força sofisticat i presenta una funda blanca que resulta força estètica. Disseny a part, el Nano S no és adequat per a principiants perquè requereix que els usuaris connectin els seus dispositius a un host USB per accedir als seus fons digitals. Finalment, després de la compra, la caixa Nano S inclou el contingut següent:

 • Cartera de maquinari de maquinari
 • 1 cable USB
 • Manual d’instruccions
 • Clauer
 • Full de llavors de recuperació
 • Dimensions: 56,95 mm x 17,4 mm x 9,1 mm
 • Pes: 16,2 g

La cartera s’ha fet amb acer inoxidable raspallat i plàstic. No requereix cap bateria externa per encendre’s.

(iii) Trezor: el Trezor T presenta un disseny bastant maldestre que no és molt bonic de veure. El cos exterior és de plàstic, cosa que confereix a la cartera un aspecte econòmic però, al mateix temps, la protegeix de caigudes accidentals.

A més, el dispositiu inclou una pantalla LCD de colors una mica més gran que la que disposa el Nano S (però és bastant més petita que les característiques de KeepKey). A més, inclou dues tecles de navegació a la part frontal i pesa uns 0,2 grams menys que el llibre major. El quadre Trezor T conté els elements següents:

 • Dispositiu Trezor Model T.
 • Moll magnètic model T
 • Cable USB-C
 • 2x Llibreta de llavors de recuperació
 • Adhesius de Trezor
 • Dimensions: 64 mm x 39 mm x 10 mm
 • Pes: 16 g

Compatibilitat amb programari extern

usos de la cartera crypto keepkey

Un altre aspecte bàsic que cal tenir en compte a l’hora d’escollir una cartera de maquinari és la seva compatibilitat amb programari extern de tercers. En aquesta secció, analitzarem la compatibilitat dels nostres tres dispositius amb les solucions populars de carteres toves disponibles al mercat actualment.

KeepKey: Electrum, MyCelium, MultiBit HD, GreenBits i Green Address

Trezor: Electrum, Electrum-Dash, Electrum-LTC, MetaMask, Mycelium, MyCrypto, CoPay i MyEtherWallet

Ledger Nano S: Electrum, MyCrypto, CoPay i MyEtherWallet

Facilitat d’ús i configuració

Tot i que anteriorment en aquest article hem descrit el procés de configuració de Keepkey amb força detall, en aquesta secció veurem el procés de configuració relacionat amb el Ledger Nano S i el Trezor Model T.

Ledger Nano S:

Ledger-nano-s

Inicieu el dispositiu connectant-lo a un PC o portàtil.

Descarregueu i instal·leu l’aplicació Ledger Live que està disponible de forma gratuïta al lloc web oficial de l’empresa.

Engegueu el dispositiu i anoteu les paraules inicials que es mostren a la pantalla (després de llançar l’aplicació).

Configureu una contrasenya que utilitzarà per accedir-hi en un futur.

Trezor Model T

trezor vs keepkey

Obteniu l’aplicació Trezor des del lloc web de la companyia i instal·leu-la al vostre ordinador.

Connecteu la cartera Trezor al vostre ordinador i instal·leu el firmware relacionat tal com s’indica al manual. Un cop fet això, cal desconnectar i reiniciar el dispositiu.

Amb el programari d’escriptori, feu clic a la pestanya “Crea una cartera nova” i feu una còpia de la llavor de recuperació que se us proporciona.

Per últim, cal assenyalar que el Ledger Nano S no inclou suport predeterminat per a connectors tipus USB-C. En canvi, compta amb una connexió USB 2.0. Amb la mateixa respiració, el Trezor T no només inclou un port de tipus C, sinó que el fabricant també proporciona als compradors un cable de connector USB-C al kit d’eines natiu del producte..

Quin hauríeu de triar llavors??

Després d’haver revisat tota la guia, esperem que vosaltres, el nostre lector, estigueu en millor posició per prendre una decisió més informada a l’hora de seleccionar entre els Trezor T, KeepKey i Ledger Nano S.

Tot i que la cartera KeepKey presenta un disseny molt atractiu i una interfície fàcil d’utilitzar, la seva carcassa exterior és propensa a danys externs, ja que el cos de la cartera consisteix en gran part en una pantalla OLED. D’altra banda, les carteres Trezor i Ledger presenten carcasses exteriors de plàstic resistent que són més resistents al desgast diari.

No obstant això, des del punt de vista dels preus, tant el Ledger Nano S com el KeepKey són molt més econòmics en comparació amb el Trezor Model T. Per tant, al final, és probable que la vostra decisió es redueixi a alguns aspectes clau com:

 • Quants diners esteu disposats a desemborsar??
 • Esteu buscant comprar actius / altcoins criptogràfics menys coneguts?
 • El disseny del producte té un paper important en el procés de selecció?

Paraula final a KeepKey Crypto Wallet

La cartera de maquinari de criptomoneda KeepKey és definitivament una opció popular entre els titulars de bitcoins. Tot i que les carteres Trezor i Ledger tenen més quota de mercat el 2019, KeepKey és una opció viable per emmagatzemar criptoconjunts de forma segura.

A mesura que el preu del bitcoin continua augmentant i entra en casos d’ús més habituals, la protecció de les criptomonedes és fonamental protegint els vostres actius dels pirates informàtics i emmagatzemant les vostres claus privades fora de línia. Tenint en compte tot el que hem trobat en línia sobre la cartera criptogràfica KeepKey, aquest dispositiu d’emmagatzematge de maquinari únic és una opció de qualitat que es recomana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner