Reducció a la meitat de Bitcoin: historial de gràfics de recompenses de blocs miners BTC 2020

BTC-Mineria-Reducció a la meitat

La recompensa del bloc BTC redueix a la meitat realment un factor alcista?

La pregunta més popular criptocèntrica actual és sobre els detalls de la famosa mineria de bitcoins a la meitat.

Cada quatre anys, la recompensa per blocs de Bitcoin (obtinguda pels miners que afegeixen nous blocs amb èxit al final de la cadena de blocs de BTC) es redueix a la meitat. Es tracta d’un component bàsic del llibre blanc de Satoshi que no s’ha desviat ni es desviarà dels orígens de la primera versió de Bitcoin de convertir el temps de la CPU i l’electricitat en una moneda digital.

La fascinació radica en que la data de reducció de la meitat de Bitcoin no es produeixi en un dia concret, sinó una vegada que la cadena pública de blocs de la tecnologia de llibres distribuïts escrits en codi de blocs arriba a l’alçada del bloc # 630.000. A la seva base fundacional, cada cicle de deu minuts produeix contínuament un nou bloc (actualment a 12,5 BTC / baixa a 6,25 BTC) ja que aquest fenomen màgic passa cada 210.000 blocs.

En primer lloc, una reducció de 50 BTC a 25 BTC el novembre de 2012, després la segona reducció a la meitat va canviar les porteries predeterminades de 25 a 12,5 BTC el juliol de 2016. Ara, l’anticipació del proper esdeveniment a la meitat farà que les recompenses de bloc baixin de 12 a 6,25 BTC al maig de 2020. Aquest canvi permanent en el sistema de recompenses de mineria per als bitcoins acabats de fabricar és la visió de Satoshi per dissenyar un criptoactiu deflacionari i digitalment escàs..

L’emoció s’està acumulant sobre els efectes que tindrà la reducció a la meitat en el preu de Bitcoin i en tot el mercat de criptomonedes, sabent que els 18 milions de BTC (85% de tots) ja s’han emès fins a la data.

Com a referència, la data de reducció de la meitat del bitcoin de 2024 (al maig / juny) serà cada vegada que la cadena de blocs arribi a una alçada de bloc de 840.000, reduint efectivament la generació de recompenses de blocs des de 6,25 BTC fins a 3,125 BTC per increment de 10 minuts. Amb exactament 30 esdeveniments a la meitat de Bitcoin restants (els 21 milions de bitcoins en circulació el 2140), hi ha menys de 300.000 blocs abans del següent mig període; repassem la història, els esdeveniments de les festes celebratives i les fascinants fluctuacions de la volatilitat dels preus que probablement succeiran.

Bitcoin Mining Sentiment a la meitat: els toros contra els óssos

Durant la resta del 2019 i la primera meitat del 2020, els bitcoins esperen ansiosos per veure si el consens es fa realitat. En paraules del senyor Tepper sobre la reducció a la meitat del bitcoin del 2016, Fitz va dir: “Es redueix a la reducció de la mida !!!”

No falten l’esperança i l’optimisme (hopium) de #BTC en tot tipus de resultats audaços sobre aquesta important fita minera. Als mercats tradicionals, una simple regla general sol concloure si reduïu l’oferta global de monedes recentment emeses, probablement conduirà a un preu per moneda més alt. Fins ara, la història fa costat al preu de Bitcoin que va experimentar un augment substancial en el passat a causa de l’augment de la demanda d’hores extres.

Es pot acceptar comunament al món criptogràfic que les reduccions a la meitat de les recompenses per blocs són alcistes pel preu de Bitcoin a causa dels gràfics que es detallen a continuació. De fet, quan es fixen en els gràfics de preus de les dues darreres reduccions de $ BTC, això evidentment sembla cert des d’un punt de vista històric reduït. El 28 de novembre de 2012, la meitat del preu del bitcoin va ser de 12,35 $ BTC / USD i 5 mesos després va ser de 127 USD. El preu del dia de la meitat del bitcoin del 9 de juliol de 2016 era de 650 dòlars americans i gairebé 760 dòlars només cinc mesos després. L’agulla es torna a moure.

El programari de la xarxa Bitcoin es basa en unes premisses invariables. A 12,5 BTC x 6 (sis cicles de 10 minuts per hora) es produeixen 75 bitcoins encunyats per hora x 24 hores al dia, 1.800 BTC per dia emesos. Aleshores, les matemàtiques ràpides per al 2020 a la meitat i més enllà dels propers anys fins al 2024, demostren que serà de 6,25 BTC x 6 equival a 37,5 per hora x 24 hores al dia, només es recompensa 900 BTC per dia. Es tracta d’una reducció del 50%, efectiva a l’instant.

A més, les matemàtiques simples fan que els darrers quatre anys del sistema de mineria de recompenses en bloc passin de 1.800 al dia, que són 657.000 BTC anuals, a 900 BTC al dia, que només són 328.500 BTC anuals en comparació. Espolvoreu una mica d’adopció de criptomonedes naturals, claredat de la regulació i optimització de la tecnologia de pagament i és una recepta per a un exercici 2020 abans i després de la reducció de la meitat de bitcoin molt entretingut.

No cal un avantatge econòmic per aplicar mecanismes simples de consens sobre l’oferta i la demanda sobre l’escassetat d’oferta i l’augment de la demanda. El debat sobre el fet que el bitcoin és un possible refugi d’actius refugi segur davant la turbulència i la incertesa mundials creix diàriament, setmanalment i mensualment. Un cop es produeix la reducció a la meitat de la mineria de bitcoins del 2020, els efectes de la cadena són immediats i l’impacte es formula per sempre. Quan aquestes escales es decanten a favor de reduir els bitcoins de nova creació concedits per extreure amb èxit un bloc i obtenir la recompensa al miner que negocia el poder computacional i assegura la xarxa Bitcoin, la volatilitat dels preus està obligada a desplegar-se.

Gràfics de la meitat de Bitcoin: anàlisi històrica de l’acció de preus

bitcoin-a la meitat-del-preu-de-tots-els-valors-del-tipus-de-canvi-dels-baixos

Feu clic a la imatge per ampliar-la i veure el gràfic sencer de l’historial de preus a la meitat de bitcoin

Una advertència a tenir en compte és saber què pot millorar la tendència a l’alça després de la reducció a la meitat, tal com s’ha fet històricament a les cartes de 2012 i 2016. L’acceptació com a embassament pot construir realment una base sòlida i una base més gran. Com deia l’home (o les dones), o ells, el mite o la llegenda Satoshi Nakamoto:

“Podria tenir sentit només aconseguir-ne alguna per si agafa. Si hi ha prou gent que pensa de la mateixa manera, es converteix en una profecia autocomplerta ”.

Molts volen saber quin serà el preu a la data de la meitat. Aquí teniu una visió general de la representació visual de la cronologia històrica.

Els dos màxims de preus anteriors s’han produït aproximadament un any després de la reducció a la meitat, cosa que suggereix que el següent màxim es produirà a mitjan 2021 si el patró es repeteix. La tercera vegada serà un encant criptogràfic?

historial de gràfics de preus a la meitat de bitcoin

Abans de comparar la primera meitat del 2012 amb la meitat del bitcoin del 2016, la cita sobre el subministrament controlat de Bernard Dempsey arriba a casa:

Una oferta monetària fixa, o una oferta modificada només d’acord amb criteris objectius i calculables, és una condició necessària per a un preu just significatiu dels diners.

A mesura que apareix l’era del finançament descentralitzat, això és el que sabem fins ara.

Quan queden aproximadament 360.000 blocs per restar, gairebé 200 dies abans que la mineria oficial de cadenes de blocs BTT es redueixi a la meitat a mitjans de maig de 2020 i tingui en compte els preus alts i baixos de 2012 de 12 a 1.163 dòlars (retorn de 96 vegades) i la retrocés fins a 220 dòlars o el valor de 2016 de 658 dòlars americans i veient gairebé 20.000 dòlars màxims històrics (retorn de 30 vegades) i retrocedint fins a 3.100 dòlars, a molts els agrada especular sobre com la reducció a la meitat del bitcoin afectarà el preu de la BTC en els nous mesos anteriors i després del bloc, les recompenses es redueixen a la meitat per tercera vegada a la història.

A continuació, es mostren les criptogràfiques insígnies sobre les anteriors reduccions a la meitat de les recompenses de blocs miners de bitcoins:

btc-dates-a la meitat-explicades

imatge cortesia de huddl

Primer a la meitat: va tenir lloc el 28 de novembre de 2012 amb un preu de canvi de 12,50 $ BTC / USD

Gamma de preus: abans de reduir-se a la meitat es va multiplicar per quatre, i després va augmentar el seu valor en 350-400X

Estat del preu $ BTC: la primera resposta a la meitat va durar un any abans i va augmentar les valoracions un any després

Cicle Post Market Bull: el bitcoin va disminuir el seu valor un 83%, després es va acumular entre 200 i 300 dòlars durant 10 mesos

El resum en accions de preus del mercat alcista de bitcoin va durar 24 mesos complets, o dos anys.

Això és en el mateix període de temps que estem preparant per al tercer esdeveniment de reducció a la meitat de bitcoins.

Segona reducció a la meitat: va tenir lloc el 9 de juliol de 2016 amb un preu de canvi de 650 $ BTC / USD

Gamma de preus: el preu de BTC es va multiplicar per tres abans de reduir la meitat de l’esdeveniment abans de pujar 90X

Estat del preu $ BTC: l’acumulació va començar gairebé 9 mesos abans, l’apreciació del valor va durar 16 mesos

Cicle Post Market Bull: va reduir el valor del bitcoin un 84% abans de consolidar-se entre 3.000 i 3.500 dòlars base

La segona reducció a la meitat simbolitza que la part inferior del preu de Bitcoin és de 10 vegades el primer suport a la meitat.

Tercera reducció a la meitat: 20 de maig de 2020

Gamma de preus: L’1 d’abril de 2019, el preu del bitcoin va superar els 4.000 dòlars i va arribar fins als 13.400 dòlars al juny

Estat del mercat alcista: mentre el preu del bitcoin ronda els 8.000 i els 10.000 dòlars, és esperar

Cicle Post Market Bull: el temps ho dirà tot, només cal agafar el #whenlambo memes.gif i tenir les crispetes a punt

Tanmateix, la veritable pregunta és si l’acció de preus del passat ha estat causada per la reducció de la meitat de la recompensa per blocs o si ha estat simplement una coincidència. La majoria de la gent de la indústria de les criptomonedes suggerirà que la primera és certa, però la necessitat de verificació s’ha de plantejar de diverses maneres. Res està garantit.

Tot i que el primer cicle de reducció a la meitat de la mineria es coneixia com el cicle minorista, seguit d’un cicle de risc, la tercera fase s’anomena cicle institucional. Això fa que només quedin 2,6 milions de blocs dels 21 milions restants. #digitalscarcity

Però, en primer lloc, una caiguda de fons a les mitges de BTC

Les dues primeres reduccions a la meitat de Bitcoin van aparèixer patrons extremadament similars a mesura que les etapes van transcórrer com a tals:

abans: l’anticipació d’una reducció significativa de les recompenses del nou bloc i l’oferta líquida augmenta el preu

després: FOMO comença, hi ha una major demanda d’especuladors minoristes i inversors frescos amb butxaques profundes

xocar: l’esclat de bombolles augmenta, es produeix un colossal col·lapse després d’haver assolit els màxims valors BTC / USD

la caiguda: la demanda baixa, la mentalitat de la sang als carrers, les dures realitats d’un cripto hivern s’instal·len

fonament: finalment s’estableix una nova base, l’equilibri del mercat es restaura i comença l’etapa d’acumulació

Una de les funcions més importants de Bitcoin és el seu límit de subministrament de 21 milions i el seu calendari d’inflació previsible, que és una part nativa del codi Bitcoin. Al gràfic següent, podeu veure el subministrament existent de bitcoins i la taxa a la qual s’extreuen 1.800 noves monedes (144 blocs al dia x 12,5 BTC).

new-bitcoin-mined-daily

coinmetrics nou gràfic gràfic minat diari

A primera vista, les reduccions en mides són sens dubte un desavantatge per a aquells que extrauen Bitcoins. No obstant això, aquest és un pas crucial per reduir la inflació de divises, reforçant la principal proposta de valor de Bitcoin. I, sempre que hi hagi més gent que cregui en aquesta proposta de valor, el valor del “món real” de minar nous blocs pot continuar augmentant amb el temps, fins i tot a mesura que la recompensa per blocs es redueixi a la meitat. El proper cicle a la meitat es depreciarà fins a 900 monedes noves diàries.

mineria de bitcoins-subministrament controlat-reduint a la meitat

Si 1 BTC val 100.000 dòlars, una recompensa de bloc de 6.25 BTC valdria significativament més per als miners que una recompensa de bloc de 12.5 BTC quan BTC val només 10.000 dòlars. A més, els miners es beneficien de les comissions de transaccions, que poden ser cada vegada més valuoses amb el pas del temps a mesura que la xarxa Bitcoin continua creixent.

Revisió de les mitges anteriors

En el moment de la primera meitat del novembre del 2012, tota l’economia de Bitcoin era massa petita per ser notada per les institucions. De fet, el preu de Bitcoin havia caigut més d’un 90% (de 31 a 2 dòlars) aproximadament un any abans. El preu va començar a repuntar el novembre del 2011 i va continuar augmentant fins a la meitat del 2012 fins arribar al màxim històric de més de 1200 dòlars el novembre del 2013.

Per descomptat, Bitcoin va tenir un altre col·lapse que va començar a finals del 2013 i va durar fins al 2015. Després, uns 8 mesos abans de la propera reducció a la meitat que es produiria el juliol del 2016, el preu de Bitcoin va començar a recuperar-se. Durant aquest temps, diverses empreses de capital risc i fons de cobertura es van involucrar en el mercat de criptomonedes juntament amb milions de nous inversors minoristes, que finalment van empènyer Bitcoin a un valor de gairebé 20.000 dòlars el desembre del 2017. De nou, després de la reducció a la meitat es va produir una altra vegada l’apreciació. : BTC valia 650 dòlars en el moment de la reducció a la meitat i, posteriorment, va augmentar més de 30 vegades.

La reducció de la meitat i el mercat alcista passat

cripto-bous-óssos

La breu revisió d’aquests dos cicles mostra una tendència òbvia en què el preu de Bitcoin comença a augmentar de 8 a 12 mesos abans que es preveu que es produeixi una reducció a la meitat i continuarà aproximadament un any després. El que s’ha d’investigar és si les reduccions a la meitat provoquen aquesta tendència positiva de preus o si els mercats alcistes i els esdeveniments a la meitat estan simplement correlacionats per coincidència.

Factors que afecten el preu de Bitcoin

Analitzem els factors que ens podrien proporcionar explicacions sobre com la reducció a la meitat condueix a un augment del valor de Bitcoin. En primer lloc, hem d’analitzar l’activitat dels miners.

gràfic de taxa de hash bitcoin de tots els temps

gràfic blockchain.com que mostra la potència de la taxa alta de tots els temps de la cadena de blocs bitcoin

Els miners de Bitcoin juguen un paper clau a la xarxa Bitcoin confirmant les transaccions. Tot i això, els miners també es consideren proveïdors marginals perquè es creu que normalment venen els bitcoins acabats d’extreure el més aviat possible. Igual que la resta de factors, si els miners tenen menys bitcoins per vendre després de reduir-se a la meitat, redueixen el volum total de vendes (és a dir, l’oferta del mercat). Com sabem, quan l’oferta disminueix mentre la demanda es manté constant, els preus augmenten.

Un altre component a tenir en compte és que els miners de Bitcoin tenen dues fonts d’ingressos: els bitcoins acabats d’encunyar i les comissions de transacció. Quan s’hagin extret els 21 milions de bitcoins, les comissions de transacció seguiran sent l’única font d’ingressos. Tot i que les comissions de transacció s’obtenen del subministrament existent de Bitcoin, per als miners són una font d’ingressos igual que les recompenses de blocs. De fet, és probable que els miners els venguin per cobrir les seves despeses d’explotació. Per tant, el valor de les comissions de transacció també s’ha de considerar com a part de l’oferta.

Per descomptat, l’altra cara del mercat és la demanda, que ha augmentat significativament amb el pas del temps a mesura que s’han involucrat diners minoristes, empresarials i institucionals. Aquesta creixent demanda, sens dubte, ha tingut un impacte massiu en els augments de preus, encara que enferma les aigües quant a si les reduccions a la meitat han estat les principals causes dels mercats alcistes passats o si és només una coincidència que es van produir durant els moments en què la demanda s’enlairava..

Teoria popular: “Reduir a la meitat redueix significativament el subministrament de líquids”

El “subministrament líquid” d’una moneda és la part del subministrament total que circula activament. En altres paraules, HODLing el vostre Bitcoin durant mesos o anys els elimina del subministrament de líquids perquè no s’estan negociant ni canviant..

Es creu que els miners no solen ser HODLers perquè han de vendre en monedes fiduciàries per pagar les despeses operatives. Això significa que els BTC acabats d’extreure formen part del subministrament de líquids.

En els primers ~ 4 anys d’existència de Bitcoin, cada dia s’explotaven 7500-8000 BTC i s’afegia al subministrament en circulació. Després de la primera meitat, aquesta quantitat va caure a 3700-4000. Actualment, s’afegeixen al subministrament de 1900 a 2000 bitcoins cada dia, que baixaran dels 1.000 bitcoins al dia després de la meitat següent.

En termes de dòlars nord-americans, el que sorgeix és una visió una mica diferent. Com hem esmentat, el preu de Bitcoin va ser de 13 dòlars el dia de la primera meitat. Així, quan la quantitat diària extreta es va reduir aproximadament en 4000 BTC (de 8000 a 4000), això va suposar una reducció del valor de ~ 52.000 dòlars dels bitcoins que s’uneixen al subministrament de líquids cada dia. Per a la segona meitat, quan BTC era de 650 dòlars, això va suposar una reducció d’aproximadament 1,3 milions de dòlars.

Però què vol dir això?

Bé, penseu-hi així: una reducció de qualsevol quantitat considerable de subministrament líquid significa que, fins i tot si la demanda s’estancés i es mantingués plana, el preu augmentaria com a conseqüència de la reducció a la meitat. Per això, en última instància, és per això que molta gent pensa que les reduccions a la meitat són alcistes.

Teoria de la contradicció: hipòtesi de mercat eficient

Hi ha un punt ENORME que els bous a la meitat tendeixen a ignorar o explicar: el hipòtesi de mercat eficient (EMH). Això afirma essencialment que, en un mercat racional, els actius sempre cotitzen al seu valor raonable a les borses.

Per descomptat, cap mercat és perfectament racional. La pregunta és: com de racional és el mercat de Bitcoin?

El calendari d’inflació de Bitcoin es coneix amb anys d’antelació. Això significa que la reducció del subministrament líquid que resulta d’una reducció a la meitat és coneguda per tots els participants informats del mercat amb anys d’antelació.

Si això és coneixement públic, l’EMH afirma que els efectes de la reducció a la meitat haurien de ser valorats pel mercat abans en realitat es produeix la reducció a la meitat. En altres paraules, pot explicar algunes de les accions alcistes del preu que semblen produir-se en els mesos previs a la reducció a la meitat, però l’acció alcista del preu posterior no seria el resultat de la reducció de l’oferta líquida si l’EMH es mantingui real.

Amb els fons institucionals i de risc que ara contenen pesades bosses de Bitcoin, sembla probable que el mercat sigui avui molt més racional que mai. Dit això, és probable que la propera reducció a la meitat provoqui una altra enorme cursa de bous?

Si el mercat de Bitcoin no és eficient, per què no ha caigut l’hashrate després de les mitges passades?

Un darrer punt a tenir en compte és la important mètrica del hashrate de xarxa. És a dir, la potència de càlcul total de tots els miners de la xarxa Bitcoin en el moment de la reducció a la meitat.

Si els miners hagin de vendre la major part o la totalitat de les seves monedes immediatament després de rebre-les per pagar els seus costos operatius, s’espera que les reduccions a la meitat facin que la mineria no sigui rendible per a molts miners.

gràfic de percentatge de hash de mineria de bitcoin a la meitat

gràfic de preus a la meitat del bitcoin-2012-2016

Tanmateix, basant-se en la taxa històrica de hash, les reduccions a la meitat no han provocat cap disminució notable del poder total de hash. Això indica que potser l’EMH és vàlid i que els miners són prou racionals com per incloure les reduccions a la meitat quan calculen els costos i els ingressos futurs.

De manera no tècnica, en el passat era més fàcil resoldre blocs i generar nous bitcoins per als miners. La competència més baixa, els ajustos de dificultat de mineria eren necessaris per equips de maquinari (ASIC) més petits i menys potents per resoldre algorismes criptogràfics que els actuals. La nova reducció a la meitat donarà lloc a una nova era de la indústria minera.

Conclusió: causació o casualitat?

bitcoin-halving-price-action

Reflexionant sobre les dues teories contradictòries anteriors, una cosa que podem dir és que no es garanteix que la següent reducció a la meitat provoqui un altre màxim de toros. Amb la mateixa facilitat es podria donar el cas que la propera reducció a la meitat fes que la mineria no resultés rendible per a una gran part dels miners actuals, cosa que provocaria una forta caiguda del hashrate i una disminució del sentiment públic sobre l’estabilitat de la xarxa Bitcoin..

Potser el mercat de Bitcoin és eficient i es produeix un preu a la meitat abans d’hora. Això explicaria per què l’acció de preus s’ha tornat positiva molts mesos abans de cadascuna de les reduccions a la meitat anteriors. Al mateix temps, no és possible que els mesos d’acció positiva de preus que condueixen a la reducció de la meitat atreguin una atenció significativa per part dels nous inversors, augmentant la demanda i alimentant la darrera porció dels mercats borsaris després de la meitat?

Ara és difícil dir-ho amb certesa, però potser tindrem la nostra resposta després d’un altre o dos a la meitat. Molts estan d’acord que, atès l’actiu de subministrament fix, es produirà una apreciació del preu. Aquesta escassetat augmenta el lema del valor al món dels bitcoins i tindrà una tendència encara més contundent a ser alcista a l’esdeveniment de la reducció a la meitat del bitcoin del 2020..

Et deixarem un darrer pensament i algunes preguntes … amb la saviesa honorària de Satoshi Nakamoto, permet tancar aquesta guia de reducció de la meitat de Bitcoin amb un missatge punyent que va enviar a la comunitat de crioprimòtica que va adoptar els primers temps:

“Si no em creieu o no ho aconseguiu, no tinc temps per intentar convèncer-vos, ho sento.”

Els inversors haurien de prendre la mossegada i apostar per Bitcoin i veure avui aquests preus inferiors als $ 8.000- $ 10.000 com una oportunitat de compra única? Com a inversor intel·ligent, hi ha una oportunitat de mercat on el món observa i pot predir quan es produirà la reducció de qualsevol subministrament de matèries primeres en un 50%. És probable que això tingui efectes ondulats a tot l’àmbit eteri de les monedes virtuals i els criptoactius liderats pel cripto número u, Bitcoin.

Entrarà en joc el magatzem d’element de valor de Bitcoin i farà honor al seu sobrenom digital 2.0 gold? El que fa valuós qualsevol objecte d’interès és la llei de l’oferta i la demanda. La criptomoneda líder pot continuar superant els seus màxims històrics i superant els vells pics? El temps ho dirà, la qüestió és si estarà o no darrere, abans o donant suport a la reducció de la reducció de Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner