Prova de tres llocs de predicció de preus criptogràfics

Imagineu-ho. Visiteu un lloc web i us indica el preu que assolirà una moneda en el futur. Sembla ficció o estafa? Potser, però hi ha llocs web especialitzats en prediccions de preus de criptomonedes. Avui revisarem tres dels llocs web de predicció de preus de criptografia més populars per determinar el seu valor a l’hora de predir el preu futur de les criptomonedes..

La millor manera de provar-los és comparar les seves prediccions i ho vam fer exactament.

Walletinvestor.com

Quan es fa google per a gairebé qualsevol predicció de moneda, walletinvestor.com apareixerà als resultats. Aquest portal ofereix prediccions de preus de criptomonedes, així com prediccions d’accions, productes bàsics i parells de divises. Les prediccions de criptografia són per a tots els dies del mes i contenen informació sobre el preu mínim, màxim i mitjà d’una moneda. A les monedes més populars, hi ha prediccions de preus que arriben fins als cinc anys. Les criptomonedes amb volum de negociació mitjà o baix només tenen prediccions per als propers mesos.

TradingBeasts.com

El segon lloc web popular que vam examinar és tradingbeasts.com/crypto/. A diferència de walletinvestor, se centra explícitament en les criptomonedes, les previsions d’altres actius no estan disponibles. Independentment del volum de negociació, TradingBeasts ofereix prediccions de preus per a més de 1400 monedes durant els propers tres anys. A part del preu màxim, mínim i mitjà, també podeu trobar informació sobre el canvi percentual.

LongForecast.com

Sens dubte, és la tercera font ben establerta amb pronòstics de preus de criptomoneda LongForecast.com. Aquest lloc web té prediccions de preus per als propers cinc anys amb el canvi mensual i el preu mínim màxim (el sistema, però, no genera el preu mitjà). A diferència de les dues fonts esmentades anteriorment, aquest portal té prediccions de preus només per a les 15 criptomonedes més populars.

Analitzant les prediccions

Vam pensar que la millor manera de comparar la precisió de les prediccions de preus que ofereixen aquests llocs web és examinar tres criptomonedes (dues monedes populars i una amb un volum de negociació relativament baix). Provarem prediccions a curt termini i previsions a llarg termini. Aquí teniu les dades extretes de tots aquests 3 llocs web

Predicció de preus per a octubre de 2018 (a curt termini) 

Bitcoin Guió ARK
walletinvestor.com 9348-13.451 491-828 0,8048-4,704
TradingBeasts.com 9.294-13.668 339-498 3,75-5,52
LongForecast.com 6.620-8.474 153-197

Predicció de preus per al gener de 2021 (a llarg termini)

walletinvestor.com 26.390 – 32.437 1.422-1.870
TradingBeasts.com 13.837 – 20.349 562-827 8.11-11.93
LongForecast.com 31.478 – 39.070 373-463

Avui, a la data de revisió de les prediccions, el preu de Bitcoin és de 8.135 dòlars. Les prediccions a curt termini són molt similars, ja que LongForecast.com té expectatives més baixes que les altres dues fonts. Les prediccions a llarg termini difereixen significativament més, especialment la realitzada per TradingBeasts.com, que són gairebé la meitat enfront dels dos portals restants..

Dash és avui de 237 dòlars i, igual que amb Bitcoin, LongForecast.com fa els pronòstics més pessimistes que esperen una baixada del preu a curt termini. Les expectatives a llarg termini són especialment brillants a walletinvestor.com, que prediu un preu doble del dels altres dos llocs web.

L’última previsió és ARK, la 75a moneda més gran per capitalització del mercat. Com ja es va esmentar, LongForecast.com només té prediccions de les 15 monedes més populars, de manera que no hi ha res per comparar. Malauradament, fins i tot walletinvestor.com només té pronòstics de preus fins al desembre de 2018, de manera que només podem comparar les seves previsions a curt termini. El preu actual d’ARK és de 1,23 dòlars. La predicció feta per walletinvestor.com té una diferència bastant gran i el preu suposadament hauria de variar entre 0.8048-4.704. Les prediccions de TradingBeasts.com són molt similars, només el preu mínim no és tan baix. La predicció a llarg termini que només ofereix un d’aquests llocs és l’11.11.11.93.

Conclusió: els tres principals llocs de predicció de preus de criptomonedes

La conclusió adequada d’aquest article haurà d’esperar diversos anys; tot i que en pocs mesos descobrirem resultats a curt termini. Amb això, però, és difícil acreditar un lloc com el millor predictor sense més dades; i fins i tot un lloc que podria predir el preu de BTC correctament podria faltar totalment amb DASH o una altra moneda.

Tancarem amb una cita de TradingBeasts.com: “Ningú no pot predir els preus de les criptomonedes amb total seguretat, per tant, és crucial entendre que les prediccions de preus serveixen simplement com a suggeriment d’un possible desenvolupament de preus i no es pretén que siguin s’utilitza com a consell d’inversió ”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner