Predicció del preu d’Ethereum: Ethereum pot trencar 1400 $ el 2021? Previsió de preus ETH

(Actualitzat el 14 de febrer de 2021)Ethereum arribarà a la meitat d’una dècada el proper mes de juliol des del seu llançament i, si tot va bé, iniciarà la seva transició a ETH 2.0, que solucionarà problemes d’escalabilitat. Això serà bastant notable per a la plataforma que va portar contractes i dapps intel·ligents a la cadena de blocs. El progrés en el seu desenvolupament augmentarà la seva enorme comunitat i això tindrà un efecte positiu sobre el seu preu, que ha tingut un rendiment inferior als dos darrers anys. Fins ara, veiem proves d’impuls positiu el 2020 ja que diversos factors evoquen el preu de l’ETH.

En aquesta predicció de preus d’Ethereum, analitzarem les darreres novetats i novetats, la història i evolució dels preus en els darrers dos anys i els gràfics de TradingView mentre intentem esbrinar per què és probable que el preu d’Ethereum superi els 300 dòlars al final del curs. A més, inclourem algunes prediccions d’experts sobre per què és un any alcista per a l’ETH.

Compra Ethereum a Binance avui mateix!

Notícies notables d’Ethereum & Plans per al 2021 i posteriors

Vitalik comparteix la seva visió per al desenvolupament de l’ETH 2.0 

En un tuit realitzat el mes passat, Vitalik Buterin va compartir la seva visió i el seu full de ruta personal per al desenvolupament de l’ETH 2.0. El tuit cobreix els propers cinc a deu anys del desenvolupament del projecte. 

El cofundador Ethereum va destacar que la investigació i el desenvolupament continuarien malgrat els reptes recents. Segons ell, avançant, hauria de tenir menys por a la complexitat amb l’actualització del sistema, ja que els propers canvis haurien d’abordar problemes anteriors. 

En un tuit va assenyalar:

L’enfocament de “la divisió quadràtica com a final de la història” garanteix que no caldrà fer una actualització més gran com l’eth1 -> eth2 un; més aviat, a partir d’et2, les coses seran molt més incrementals “.

Reflexionant sobre els darrers dos anys de desenvolupament d’Etherum, va afegir que:

“En general, en els darrers ~ 2 anys, hi ha hagut un canvi sòlid des de la investigació del” cel blau “, intentant entendre el que és possible, fins a la investigació i el desenvolupament concret, intentant optimitzar primitives específiques que sabem que són implementables i les implementen. “.

A principis del mes passat, Vitalik, que va parlar amb una publicació de mitjans de comunicació criptogràfics, va assenyalar que l’objectiu principal d’Ethereum per a l’any era llançar la fase 0 d’ETH 2.0. després d’això, ETH 2.0 començarà com a prova independent de la xarxa d’aposta. 

Els comentaris de Vitalik sobre el progrés es van produir només un mes després que Justin Drake, un investigador d’Ethereum 2.0, informés a la ciutadania a través de Reddit que tenien previst actualitzar la xarxa en el seu “cinquè aniversari, el 30 de juliol de 2020”. El preu ETH com a moneda augmenta un 31% des de principis d’any. 

Segons Sharan Nair, director comercial de CoinSwithch.co i CRUXPay, “és probable que els inversors comprin la promesa d’ETH 2.0, que es diu que escalarà significativament la cadena de blocs d’Ethereum”. l’actualització del protocol ”.

El preu d’Ethereum està augmentant el creixement de DeFi

Dades de DefiPulse indica que l’espai de finançament descentralitzat (DeFi) va explotar el 2019. El valor total bloquejat (TVL) en els protocols va passar de 320 milions de dòlars a més de 670 milions de dòlars. 

Predicció de preus Ethereum

I el 15 de febrer, TVL va augmentar encara més fins a un màxim rècord de 1.219 milions de dòlars. Segons Nair, “les xifres ens indiquen que els inversors veuen que DeFi és realment perjudicial i creuen que pot substituir les finances tradicionals, cosa que provoca una major acumulació d’èter”.

MakerDAO, una plataforma de préstecs, és actualment el projecte DeFi més gran amb una dominància del 49,81%. La majoria dels projectes populars de la llista es basen en la cadena de blocs d’Ethereum, i això explica per què assistim al creixement del preu ETH al costat del de DeFi. 

A més, el nombre d’èters tancats a DeFi va passar d’1.912 milions a 2.921 milions entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2019. El nombre va augmentar encara més fins a un màxim de 3,192 milions el 29 de gener de 2020 abans de baixar a 2,71 milions aquesta setmana.

Ethereum (ETH) 2018-2020 Anàlisi de preus històrics 

Gràfics Ethereum 2018-2020 coinmarketcap.com

A principis de 2018, Ethereum va assolir el màxim pic de preus assolint el seu màxim històric el 14 de gener de 1.400 dòlars. Tanmateix, això és tan bo com es va produir, ja que es va produir un descens constant amb una elevada volatilitat dels preus durant tot l’any. El 5 d’abril de 2018, el preu havia baixat a 370 dòlars abans de doblar-se a 790 dòlars el 5 de maig mateix període. Però, aquesta seria l’última vegada que el preu de l’ETH veuria màxims com un descens constant establert en què la moneda va acabar l’any a 137 dòlars. (Calculeu el%)

El 2019 va ser un any més consistent per a Ethereum, tot i que hi va haver fluctuacions de preus, que és habitual en les criptogràfiques; eren força mínims. El preu va aconseguir mantenir-se entre 130 i 300 dòlars durant tot l’any, amb un màxim de 332 dòlars el 27 de juny de 2019.

El 2020 va començar al nivell dels 130 dòlars i es va produir un augment constant del preu, que va culminar fins al màxim de l’any fins a 280 dòlars el 15 de febrer. El preu es va mantenir per sobre dels 200 dòlars durant gairebé un mes abans de baixar de la zona l’11 de març. es va registrar el 12 de març, amb un preu que va baixar de 194 a 135 dòlars (calculeu el%). Des de llavors, el preu s’ha mantingut entre els 130 i els 170 dòlars.

Amb el període, Ethereum va perdre i va recuperar la segona posició en capitalització de mercat de XRP. 

Popularitat d’Ethereum 2019 contra popularitat d’Ethereum 2020 

Interès d’Ethereum de Google Trends 2019

Si mirem les tendències de Google, veiem que Ethereum va experimentar el màxim interès el 2019 entre maig i juliol. Hi va haver un augment d’interès entre el 5 i l’11 de maig, del 9 al 15 de juny i el màxim interès es va registrar del 30 de juny al 6 de juliol. L’interès coincideix amb el pic dels preus de l’any abans d’un fort descens dels interessos del 21 al 27 de juliol..

Predicció de preus EthereumInterès Ethereum per regió

Des de llavors, els interessos van mantenir un nivell uniforme fins al 26 i el 1 de gener, i arribaria al màxim entre el 9 i el 15 de febrer, just quan vam veure que Ethereum registrava el seu preu més alt de l’any.

Veient les xifres, és evident que hi ha més interès per Ethereum aquest any en comparació amb l’any passat en el mateix període de temps.

Evolució de preus d’Ethereum 2019 

Evolució del preu d’Ethereum 2019 coinmarketcap.com

El preu d’Ethereum va ser menys volàtil el 2019 en comparació amb l’any anterior. Va aconseguir mantenir-se entre els 100 i els 330 dòlars durant tot l’any. ETH va començar l’any a 140 dòlars abans de baixar a 104 dòlars el 7 de febrer, cosa que va marcar la marca més baixa del preu. A partir d’això, es va produir un augment constant junt amb disminucions mínimes que van culminar fins a un màxim de 336 dòlars el 27 de juny. Però això és tan alt com va obtenir per a ETH el 2019. Des de llavors, es va produir un descens constant a la zona de 200 dòlars on poques setmanes abans de baixar de 190 dòlars el 15 d’agost. El preu tornaria a visitar temporalment el territori de 200 dòlars entre el 20 de setembre i el 24 de setembre abans de baixar bruscament a la zona de 160 dòlars. A partir d’aquí es van produir increments i disminucions menors amb la finalització de l’ETH de 132 dòlars

Anàlisi de TradingView de prediccions de preus d’Ethereum Actualitzat el 14 de febrer de 2021

ETHUSDT | S / R diari | Prova baixista | .382 Fibonacci | Acció de preus per AzizKhanZamani encès TradingView.com

Per a Ethereum, una de les criptomonedes més grans del mercat, veiem que hi ha hagut una acció de preus impulsiva. No obstant això, l’analista considera que hi ha hagut una nova prova baixista. A més, demostra que el S / R diari és l’objectiu actual i que també és molt probable que es reboti. 

Altres indicadors, com ara el MA i el POC S / R, són negatius i podria ser possible que els óssos prenguin el control d’aquesta regió. Segons l’analista, és possible crear un curt amb un risc definit. Tot i això, certament no es tracta d’un consell d’inversió. 

Els nivells possibles de retrocés inclouen 1.637 $, 1.682 $ i 1.717 $.

Ethereum Triangle ascendent per thomasstrootman212 encès TradingView.com

Per al parell de negociació ETH / USDT, veiem que la moneda virtual ha trobat un fort nivell de resistència al voltant dels 1.395 dòlars per moneda. Tanmateix, si el preu és capaç de superar aquest nivell de resistència, és possible que pugui avançar cap a 2.063 $ ETH per moneda. 

Sens dubte, això podria ser possible per a la moneda virtual, que ha tingut una tendència alcista durant l’últim mes. Com explica l’analista de TradingView, depèn molt de com es comportarà Bitcoin en els propers dies per entendre com evoluciona Ethereum. Va afirmar que els comerciants sempre han de vigilar BTC si l’objectiu és canviar el patró que es mostra al gràfic.

ETH alcista o baixista &# x1f914;&# x1f914;&# x1f440;&# x1f440; per Th57Trader encès TradingView.com

Per a Ethereum (ETH / USDT), l’analista demostra que l’ETH oscil·la entre els 1.230 i els 1.180 dòlars. Si el preu pot trencar la línia de tendència, podríem veure l’àrea d’assistència número 1 al voltant de 950 USDT i 1000 USDT. El principal suport també es troba a la segona àrea prop de 850 USDT i 900 USDT per ETH. 

Si això no acaba passant (la moneda digital també pot augmentar), el següent objectiu de l’analista és de 1.298 USDT per moneda. Això podria permetre que l’ETH s’acosti encara més al seu màxim històric i, finalment, el superi en els propers mesos.

ETHREUM (ETHUSDT) DIÀRIAMENT LLARG&CONFIGURACIONS DE COMERÇ CURT 2021/01/03 per cryptotrader2019 encès TradingView.com

Per a ETH / USDT, l’analista veu que el preu de l’ETH es desplaçarà a 787 dòlars en un futur proper. Aquesta ha estat una forta línia de resistència en les darreres setmanes. Ara això podria convertir-se en suport i ajudar a ETH a continuar avançant. 

A més, si l’actiu digital cau per sota de la línia de resistència a 787 dòlars, pot ser que pugui tornar a provar el nivell de preus de 760 dòlars. Tot i això, les coses no estan tan clares. El mercat ha anat avançant molt ràpidament i és possible que sigui necessària una correcció. De moment, l’analista considera que no hi ha patrons de gràfics significatius. Una altra àrea d’interès podria ser la propera als 200MA.

L’ETH continua movent-se cap amunt amb un triangle ascendent per TuTrieuTrading encès TradingView.com

L’analista mostra que Ethereum (ETH) troba resistència al gràfic d’1 hora al voltant dels 676 USDT per moneda. Tot i això, la moneda digital ha estat en un triangle ascendent que li va permetre continuar amb la seva tendència alcista la setmana passada. 

A més, també hi ha un nivell d’assistència situat a 640 USDT per ETH. Aquesta podria ser la línia que permetria a ETH mantenir els nivells de preus actuals. El triangle ascendent no es podia trencar cap a l’alça tres vegades. Si és capaç de trencar-lo, ETH passaria directament a 700 dòlars i encara més. Segons l’analista, en el període de temps més gran hi ha una forta resistència al voltant dels 800 dòlars.

Prediccions expertes de preus Ethereum 

Coinswitch creu que el 2020 serà un any notable per a Ethereum i la resta del mercat de criptografia. El preu pot arribar fins als 1600 $ a finals d’any, ja que els dapps de la ciutat experimenten una adopció massiva durant l’any. 

Segons Trading Beasts, esperen que l’ETH arribi als 900 dòlars a finals del 2020, amb una mitjana de 650 dòlars.

CoinKir, un lloc de predicció de criptografia, creu que Ethereum podria revisar el seu màxim històric de 1.400 dòlars a finals del 2020. No obstant això, el 2020 va poder ser prop dels 450 dòlars. 

Brian Schuster, el fundador d’Ark Capital LLC, és força alcista al preu de l’ETH a llarg termini. Veu que la moneda arriba a 100.000 dòlars en cinc anys, ja que la criptografia substituirà l’or.

TieuLong FX, operador de divises, creu que Ethereum podria arribar als 1.365 dòlars a finals d’any.

Segons PriReis, un respectat analista en el punt de vista comercial, Ethereum podria acabar l’any a 320 dòlars, cosa realista. 

Passant d’una predicció realista a una més irreal, comptem amb Nigel Green, director general de deVere Group, que creu que Ethereum podria acabar l’any a 2.500 dòlars. Considera que l’ús creixent dels contractes intel·ligents, l’augment de la demanda de criptomonedes i la descentralització de la informàtica en núvol són els principals motors del preu..

Preguntes freqüents sobre Ethereum (FAQ)

Qui va crear Ethereum?

Vitalik Buterin va crear Ethereum al costat d’Anthony Di Iorio, Mihai Alisie i Charles Hoskinson. Més tard, el Dr. Gavin Wood i Joseph Lubin es van afegir a l’equip de desenvolupadors.

Quan es va llançar Ethereum? 

El llibre blanc d’Ethereum es va publicar el 2013 i descrivia un nou protocol de codi obert destinat a crear aplicacions descentralitzades. El juliol de 2014 es va celebrar una venda multitudinària on es van vendre 60 milions de fitxes. La plataforma es va llançar un any després, el 30 de juliol de 2015.

Ethereum està descentralitzat?

Ethereum és una plataforma informàtica descentralitzada de codi obert i distribuït que permet la creació d’aplicacions descentralitzades, també conegudes com a dapps i contractes intel·ligents.

És la prova d’aposta d’Ethereum? 

A l’abril de 2020, Ethereum utilitza el consens de la prova de treball (PoW) tot i que el 30 de juliol de 2020 es llançarà la primera fase de transició de la xarxa a la prova de participació (PoS).

Ethereum és una bona inversió??

Hi ha una raó per la qual Ethereum és la segona moneda més gran per capitalització borsària. Amb les actualitzacions d’escalabilitat i el creixement de l’espai DeFi, podem confiar que el preu de l’ETH creixi en el futur; per tant, seria astut posar els vostres diners en aquest projecte.

Pujarà Ethereum? 

Sí, espereu que el valor de l’ETH augmenti el 2020 i els anys posteriors en funció dels nombrosos i emocionants desenvolupaments que s’estan produint i a mesura que les criptomonedes guanyin popularitat.

On comprar Ethereum?

Hi ha moltes maneres de comprar Ethereum, inclosa l’ús d’una targeta de dèbit o crèdit en intercanvis criptogràfics com Coinbase, Coinmama, Bitpanda i CEX.io. També podeu comprar ETH mitjançant un compte bancari o transferir a Coinbase, Bitpanda, Kraken, Gemini, Bitstamp i CEX.io. Hi ha l’opció de comprar Ethereum mitjançant un Bitcoin o canviar BTC per ETH en intercanvis com Binance, Changelly i Coinbase Pro. 

No hi ha cap manera fàcil de comprar Ethereum mitjançant PayPal, però podeu comprar Bitcoin mitjançant PayPal en plataformes com LocalBitcoins i canviar-los per ETH.

Compra Ethereum en intercanvis descentralitzats d’Ethereum canviant monedes i fitxes ERC20. Alguns dels intercanvis ETH més descentralitzats inclouen ForkDelta, ERC dEX, IDEX i RadarRelay.

No obstant això, recordeu que abans d’emprar Ethereum, necessiteu un lloc bo i segur per emmagatzemar les vostres monedes. Per tant, no estaria de més posar-se les mans a una cartera de maquinari com Ledger Nano X, Trezor T i Ledger Nano S.

Compra Ethereum a Binance avui mateix!

Ethereum està mort?

No, Ethereum va bastant bé ara que ETH 2.0 està en camí. El projecte només millorarà amb el temps.

Ethereum és millor que Bitcoin? 

Aquesta no és una pregunta fàcil de respondre, ja que totes dues són tecnologies meravelloses. A més de donar suport a les transaccions, Ethereum admet els contractes intel·ligents i la creació d’aplicacions descentralitzades (dapps).

Fallarà Ethereum? 

Donada la quantitat de desenvolupament i suport existents, la possibilitat que Ethereum fracassi sigui pràcticament nul·la. No hi ha cap raó per la qual aquest projecte no pugui continuar en un futur previsible.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner