Predicció de preus Ripple (XRP)

(Actualitzat el 13 de febrer de 2021) Aquest any no ha començat gaire per XRP com BITBOX, un intercanvi de criptografia líder amb seu a Àsia, va anunciar que retirarien el testimoni de pagament transfronterer. La plataforma no va oferir una raó concreta per què prenguessin aquesta acció. Entre els motius que van proporcionar per retirar una moneda s’incloïa el rendiment, la fiabilitat i la liquiditat.

No és estrany tenint en compte que el moviment es va produir poques hores després que XRP bombés un 12% després de mesos de sagnat durant el 2019. XRP va acabar l’any -50%.

Tanmateix, a banda de la retirada de la llista i de les baixes prestacions, Ripple continua sent la tercera criptomoneda més gran per capitalització de mercat i està previst que augmenti el seu ús el 2020 fins al 2020 pagaments transfronterers al sud-est asiàtic, Àfrica i Amèrica Llatina.

A més, amb una investigació que demostra que els inversors perden la confiança en XRP, que ha vist que s’ha mantingut al voltant del nivell de 0,20 dòlars durant un temps, el sentiment obertament negatiu de vegades precedeix canvis importants de tendència. És probable que la disminució de la confiança dels inversors en XRP alimenti un repunt.

Almenys aquesta és l’opinió d’un popular analista de criptografia que es diu Mr.Anderson. a través d’un piulada, recentment va explicar que, tot i que l’acció de preus de XRP sembla bastant baixista, com molts altres monedes, XRP podrà formar fons a llarg termini quan els inversors “llencin la tovallola”.

Predicció de preus XRP

En aquesta peça, analitzarem algunes de les raons per les quals creiem que XRP està previst per a dies millors el 2020.

Compra XRP a Binance avui mateix!

1. Major adopció per part de les institucions bancàries 

Ripple proporciona una solució blockchain que intenta resoldre els problemes que han obstaculitzat la indústria financera durant les dècades: velocitats de processament de transaccions lentes, costos de transacció elevats i poca fiabilitat. Ripple també pretén que els pagaments transfronterers siguin molt més eficients per a aquests grans proveïdors de pagaments.

El primer èxit en mostrar aquestes solucions és per què les principals institucions financeres s’han afanyat a associar-se amb la plataforma Ripple.

Fins ara, més de 100 institucions financeres que van des de proveïdors de pagaments fins a bancs s’han associat amb Ripple i s’estan beneficiant de les moltes solucions blockchain que ofereix la plataforma. A principis d’any Ripple associat amb BankDhofar, el primer banc d’Oman a crear aquesta associació. El doctor Tariq Taha, cap d’informació del banc en un comunicat de premsa, va assenyalar ràpidament per què aquest moviment va ser tan important per al banc.

“Amb això, podem proporcionar transferències de diners transfrontereres instantànies, sense friccions i segures en qüestió de segons, amb visibilitat de punta a punta durant el trajecte del pagament

Ripple també ha afirmat que es publicarà un anunci on s’associarà amb “molts bancs” a Alemanya.

2. Altres associacions: les notícies més importants de Ripple

Ripple s’ha posicionat com la tecnologia de llibres distribuïts preferida per a transaccions financeres transfrontereres.

En aquest front, Ripple ha vist adopcions importants per part de les empreses financeres. Malauradament, el preu de XRP no ha variat proporcionalment a aquestes associacions.

Alguns comentaristes han suggerit que és perquè algunes d’aquestes empreses no utilitzen la moneda nativa de Ripple, XRP.

Compra XRP a Binance avui mateix!

Tot i que això és parcialment cert, a continuació analitzarem tres raons per les quals el preu de XRP arribarà al seu màxim aviat.

L’associació Flutterwave

Flutterwave és una empresa centrada en l’Àfrica que busca salvar la bretxa entre Àfrica i l’economia mundial.

La seva associació amb Ripple permet a Flutterware utilitzar el poder de la cadena de blocs de Ripple per construir infraestructures de pagament que serviran per a la seva missió.

Aquesta associació ha obert, per primera vegada, Àfrica a la plataforma Ripple, que ha estat la cadena de blocs de facto per processar pagaments en altres parts del món..

Per aprofitar tot el potencial de la plataforma Flutterware va haver de sofrir noves configuracions que incloïen la instal·lació d’un xCurrent. Aquesta connexió permet a totes les plataformes de RippleNet enviar i rebre pagaments en temps real.

El xCurrent de Ripple s’interfazarà amb el protocol InterLedger dissenyat per Fluttterware per allotjar una moneda única.

A mesura que aquesta associació s’està aprofundint, probablement sorgirà un cas d’ús de XRP que afectarà positivament el seu preu..

Integració a Moneynetint

És una altra integració significativa que veurà augmentar el preu de la XRP en els propers mesos.

Moneynetint és una empresa de diners electrònics amb seu al Regne Unit. L’empresa està especialitzada en l’enviament de diners a través de fronteres per a clients corporatius. És una cosa que implica que la quantitat de diners que s’envia és relativament gran.

Yishay Trif, el conseller delegat de Moneynetint a declaració deia:

“Una vegada que ens vam adonar del professional que era l’equip de Ripple i donà suport al procés, vam decidir triar-los. Esperem que junts puguem liderar un desenvolupament significatiu i simplificar els processos en matèria de transferències transfrontereres de diners. Els processos d’interfície i aprovació entre les institucions financeres, que abans trigaven mesos o fins i tot anys, es redueixen significativament a qüestió de dies a poques setmanes “.

Aquest desenvolupament positiu indica que és probable que Ripple augmenti aviat, ja que aquest és el començament de la seva col·laboració.

Compra XRP a Binance avui mateix!

Ús de targetes de crèdit per comprar XRP a Binance

Aquesta és potser la segona notícia més important del 2019 per a Ripple. El gegant Binance va donar als usuaris l’oportunitat de comprar criptomoneda mitjançant pagaments amb targeta de crèdit per part d’una Binance & Associació Simplex.

Això ha facilitat les coses. Si a hores d’ara l’única manera de comprar XRP era comprant primer BTC / ETH, tal com s’esmenta a la nostra guia “Com comprar XRP a Binance”, ara mateix només podeu fer-ho amb uns quants clics. Ara tot el que heu de fer és entrar al vostre compte de Binance, assegureu-vos que heu verificat el nivell 2 i feu clic a “Fons”. -> “Comprar amb targeta de crèdit”.

Fàcil, oi? I les taxes també són força baixes (3,5% o 10 dòlars americans), el que sigui més alt. S’accepten Visa i Mastercard i el XRP triga entre 10 i 30 minuts a accedir al vostre compte.

A més, hi ha altres associacions significatives que poden afectar el preu de Ripple en els propers mesos.

Per exemple, la fundació Gates i Melinda associació això ha ajudat a connectar les persones sense banc amb solucions financeres a través del projecte Mojaloop. El projecte utilitza la potència del protocol interleger de Ripple.

A més, el CEO de Ripple ha afirmat que “dotzenes” d’institucions financeres utilitzaran el testimoni XRP el 2019. Per tant, és segur suposar que el preu de Ripple (XRP) veurà aviat grans guanys.

Ripple ja és a Coinbase Pro

A partir del 25 de febrer de 2019, el comerç XRP es realitzarà en directe a Coinbase Pro amb parells XRP / USD, XRP / EUR i XRP / BTC. Malauradament, només els usuaris dels Estats Units (no residents a Nova York), el Regne Unit, els països membres de la Unió Europea, el Canadà, Singapur i Austràlia podrien canviar XRP a Coinbase Pro. El anunci també esmenta que s’afegiran més països més endavant.

Els entusiastes de Ripple van esperar durant molt de temps i aquest moviment va augmentar el preu de XRP gairebé 3 cèntims en una hora.

3. Ara és la plataforma de processament de transaccions més ràpida

Visa solia ser l’empresa més ràpida pel que fa al financer mundial velocitats de transacció fins fa poc. Diverses actualitzacions del sistema a la plataforma Ripple han vist com la plataforma superava la posició superior.

Abans de l’actualització del sistema, Ripple només podia gestionar 1.500 transaccions, però ara pot processar fins a 50.000 transaccions per segon. És el doble del nombre que Visa pot gestionar amb només 24.000. Això fa que Ripple sigui la plataforma de processament de transaccions més ràpida del món.

Ara les empreses poden subscriure’s al paquet xRapid que ofereix Ripple i fer transaccions més ràpides i segures. El paquet també ajudarà a reduir el cost del canvi de moneda i de la liquidació global, ja que XRP i la moneda fiduciària encaixen com un guant i una mà..

D’aquesta manera, les empreses i els seus clients estalviaran milions de dòlars cada any.

Pel que fa a la solució xRapid, Ripple intenta ampliar-la per arribar a un nombre més gran d’empreses que processen pagaments i transferències mitjançant l’actiu digital XRP. Hi ha diverses empreses que analitzen la possibilitat d’implementar aquesta solució per millorar la seva liquiditat. 

Brad Garlinghouse, el conseller delegat de Ripple, confia que els bancs utilitzin aquesta solució a finals d’aquest any. 

Una de les empreses que utilitzen xRapid és Cuallix. Situada a Mèxic, la companyia ofereix solucions de crèdit i pagament mitjançant préstecs de crèdit, assegurança de cotxe i molt més. Després d’incorporar-se a RippleNet el 2017, la firma va decidir començar a provar la solució xRapid fins i tot abans de sortir al mercat el 2018.. 

Mercury FX, una empresa reconeguda de remeses de diners, també utilitza XRP per enviar pagaments des de i cap a Mèxic. De moment, la companyia va crear un canal de pagaments amb les Filipines que permet a les institucions i als clients interessats enviar pagaments d’una manera ràpida i senzilla. 

Altres empreses que utilitzen aquests serveis inclouen SendFriend, MoneyGram i Euro Exim Bank. Aquestes empreses també utilitzen el producte xRapid per poder millorar els seus serveis. 

Estem encantats d’anunciar Cambridge Global Payments @cambridge_fx està utilitzant $ XRP en un #xRapid pilot per proporcionar als seus 13.000 clients mundials pagaments transfronterers més ràpids, més barats i més transparents. https://t.co/dEoL1jVAdh

– Ripple (@Ripple) 1 de març de 2018

Amb moltes altres empreses provant XRP, incloses Cambridge FX, WesternUnion i altres, la moneda digital podria continuar expandint-se. David Schwartz, el CTO de Ripple, va dir que com més alt fos el preu de XRP, el més gran els pagaments que Ripple pot orientar. 

“Més valor significa gairebé sempre més liquiditat i volum de comerç. XRP ja té cadascuna de les altres característiques necessàries per ser un bon actiu intermediari, però inicialment estarà limitat per la liquiditat disponible “, va escriure el Sr. Schwartz. 

Un preu més elevat per a #XRP ajudaria @Ripple de diverses maneres: pic.twitter.com/iSgRK6Mmn1

– David Schwartz (@JoelKatz) 5 de setembre de 2017

La solució xRapid permet a les empreses comprar XRP mitjançant moneda local dels proveïdors de liquiditat (és a dir, borses) i fer una transferència mitjançant XRP. El client receptor podrà vendre els fons amb proveïdors de liquiditat locals i rebre moneda local que es pot transferir a un compte bancari

Experts Predicció del preu Ripple XRP per al 2019 & 2020

Ripple és dues coses: una moneda digital (XRP) i un sistema de pagament obert per als bancs. La criptomoneda és una solució de liquiditat forta per a transferències de baix cost en temps real a través dels mercats de criptografia i de divises, a més d’una opció d’inversió sòlida.

Segons Messari Ryan Selkis, el CEO de Messari Ryan, Ripple Company, ja que el programari independent és “realment bo” i la seva informació és bastant transparent. A més, més empreses continuen utilitzant el protocol per transferir diners a diferents parts del món. Aquest és un factor clau que permetrà augmentar el preu de la moneda.

A més, Brad Garlinghouse, CEO de Ripple, va afirmar recentment que el valor creixent de la moneda està justificat. Va atribuir aquest creixement al creixement de la companyia, així com a la mida dels mercats de divises que la moneda té intenció d’abordar.

Segons el principal criptògraf de Ripple, David Schwartz, pagaments d’avui els sistemes són on es trobava el correu electrònic a principis dels anys 80. Cada proveïdor va crear els seus sistemes per als seus clients i, si els clients optaven per utilitzar-ne un de diferent, no podrien interactuar fàcilment entre ells. Aquí és on entra Ripple; la plataforma permetrà una connexió entre diferents sistemes de pagament. Tot seguit, s’incrementarà l’adopció, que farà pujar el preu de la moneda.

Notícies sobre monedes Ripple, la segona xarxa de notícies Ripple per trànsit més gran de la web argumenta que l’augment de les noves associacions, tecnologies i un fort rendiment faran que el preu de la moneda arribi a 7 dòlars aquest any.

A més, el CEO de Ripple, Brad Garlinghouse, va expressar optimisme quan va afirmar que moltes més empreses de pagament, institucions financeres i bancs s’uniran a l’ecosistema Ripple, augmentant així el valor de XRP.

Peter Brandt és una de les persones que hauríeu de seguir. És un mestre en gràfics & negociació. Quan un usuari li va preguntar sobre les dades sobre Ripple, va respondre amb un bon gràfic.

definitivament enrotllant-se pic.twitter.com/ixY4b6ysqx

– Peter Brandt (@PeterLBrandt) 21 de gener de 2019

InvestingHaven – un lloc web conegut per a inversors i entusiastes – va fer una llarga anàlisi sobre el preu de Ripple. Segons les seves anàlisis, veuen un preu potencial de 20 dòlars per XRP de Ripple a finals de 2019. A Predicció de preus ondulats de 20 dòlars al final del 2019 és força optimista, ja que ara només és de 0,29 dòlars.

Fins i tot al juny, segueixen sent alcistes a Ripple i afirmen que la seva predicció de preus es podria fer realitat el 2019 o 2020; tot dependrà del mercat criptogràfic. & com evolucionarà.

Phillip Nuun, el conseller delegat de Wealth Chain Capital & El grup Blackmore no va esmentar la seva opinió sobre el preu de la ondulació ni va fer una predicció del preu de la ondulació, però afirma que Ripple serà una de les criptomonedes més importants que hi ha. Per mostrar l’entusiasme que té Ripple: els va comparar amb Microsoft.

Mai no he estat partidari de #riple $ xrp

Però, noi, estan fent alguns moviments seriosos. I el fet que tinc problemes amb la seva oferta s’està deixant de moment, ja que esdevenen tan importants a l’hora de volar #crypto #blockchain bandera

Seran els Microsoft de #crypto

– Phillip (@PhillipNunnUK) 2 d’octubre de 2018

LongForecast: un lloc web que es fa dir “The Economy Forecast Agency” no creu massa en el XRP de Ripple. La seva predicció del preu Ripple per al 2019 & El 2020 està molt per sobre de la mitjana fins i tot ara. Creuen que el preu de Ripple oscil·larà entre 0,1 i 0,2 dòlars fins al juliol de 2021, on començarà un altre mercat alcista per a Ripple. Només el març de 2023 veuen un preu de 0,49 dòlars per Ripple.

OracleTimes, en canvi, tenia la mateixa visió que nosaltres: 5 dòlars a finals del 2019. I les notícies fins ara semblen estar a favor de Ripple, tot i que el preu no ho sigui. Ripple va disminuir un 10% des que va començar el 2019. Però, tenint en compte que ara gairebé tothom pot comprar Ripple mitjançant la targeta de crèdit de Binance o de Coinbase Pro, hi haurà més persones que podrien comprar-lo, donant lloc a una adopció més gran. I, comprovem el preu de Bitcoin des que es va llançar fins avui, podem veure que l’adopció és un dels factors més importants.

Predicció de preus Ripple (XRP) – Anàlisi tècnica TradingView, Actualitzat el 13 de febrer de 2021

XRPUSD curt per BullmarketFX encès TradingView.com

Per a aquest analista, és possible obtenir una bona oportunitat de shorting. Considera que, en el període diari, hi ha hagut una formació W que es podria completar a l’escot prop de 0,475 per moneda. A més, hi ha hagut un fort nivell de resistència al voltant del 0,61 USDT, que mostra que XRP podria tenir algunes dificultats per superar aquest nivell durant llargs períodes de temps. 

Val a dir que l’analista espera temporals inferiors per entrar en una posició curta en aquests nivells. Tot i això, no es tracta de consells d’inversió per part nostra. Estem esperant el proper moviment de XRP en un futur proper.

XRP / USDT – Torna al joc – LLARG per OrianaGH encès TradingView.com

L’analista demostra que la moneda virtual podria haver baixat quan arribés a 0,244 USDT per moneda. Ara, veiem que XRP està augmentant i podria provar el nivell de resistència de 0,30 USDT. 

A més, l’analista afirma que espera un retrocés per fer una entrada llarga a 0,29 USDT per XRP. També ha afirmat que XRP ha trencat una línia de tendència baixista important. 

Si supera els 0,30 USDT, podria arribar a nivells molt més alts en el futur. Tot i això, és molt important seguir els fonaments darrere d’aquest actiu digital després del problema que va experimentar amb la Securities and Exchange Commission (SEC) dels Estats Units..

XRPUSDT llarg per Comerciant_OMS encès TradingView.com

Per a XRP, veiem que l’analista demostra que la moneda virtual es podria negociar entre dos nivells de resistència. Aquests nivells inclouen el 0,23845 USDT i el 0,27011. Aquests són molt importants per mantenir el preu XRP a curt termini. 

Tot i que XRP podria caure al voltant de 0,23845 USDT per moneda, llavors podria començar a avançar cap a 0,43759 USDT. Això representaria un augment de preus del 83% en les properes setmanes i mesos. Tot i això, l’analista adverteix els comerciants que es tracta d’un judici personal del mercat basat en informació publicada i dades històriques a TradingView. Per tant, això podria canviar definitivament en les properes setmanes.

XRPUSDT 01 DE GENER DE 2020 (curta curta) per dee718 encès TradingView.com

XRP s’ha vist afectada per molt males notícies durant la darrera setmana. La Comissió de Valors i Borses dels Estats Units (SEC) va demandar Ripple i dos executius de la companyia. Considera que això ha estat útil per a molts inversors i persones per deixar fora l’actiu digital. 

A més, considera que la situació continua oberta i que la moneda virtual es podria recuperar a uns 0,38 dòlars en un futur proper. No obstant això, això podria ser d’alguna manera complicat després de caure per sota de 0,18 dòlars per un curt període de temps la setmana passada. El volum també ha estat molt alt en els darrers dies, ja que venedors i compradors intercanvien XRP.

XRPUSDT està creant una bandera alcista &# x1f990; per plancton0618 encès TradingView.com

XRPUSDT es troba actualment en un moment en què es crea una bandera alcista al gràfic de 4 hores. Segons l’analista, aquest podria ser un moviment molt alcista per a XRP, que podria ajudar la moneda digital a passar a 0,70 dòlars per moneda. 

L’analista creu que si el preu posa a prova el suport de 4 hores i es produeix un trencament, podria ser un bon moment establir una ordre per avançar. Actualment, XRP s’està negociant al nivell de resistència de 0,59 dòlars per moneda i intenta trencar aquest nivell per continuar avançant cap als nivells de preus esmentats anteriorment..

Preguntes més freqüents (FAQ)

Qui va crear Ripple?

Ripple va ser creat per Ripple Labs Inc, una empresa de tecnologia amb seu als Estats Units. La idea va ser concebuda per Jed McCaleb i inicialment construïda amb l’ajut d’Arthur Britto i David Schwartz.

Quan es va llançar Ripple?

Ripple es va llançar el 2o12 i es va llançar el 2013.

Ripple està descentralitzat?

Ripple està centralitzat tot i que els seus executius afirmen que són descentralitzats. Segons Matt McKibbin, un expert en blockchain, “Ripple està centralitzat. Bàsicament, és una manera per als bancs i les grans institucions financeres de negociar amb un llibre major distribuït “.

És una prova de joc de l’onor? 

Ripple no utilitza proves de participació ni proves de consens laboral, sinó un protocol de consens que ajuda a validar els saldos i les transaccions del compte al sistema.

El Ripple és una bona inversió?

Per als inversors que busquen una inversió excel·lent de menys d’1 dòlar, XRP és una bona opció. Aquesta moneda no és la vostra moneda digital típica, ja que Ripple treballa per revolucionar les formes de transferir diners.

Pujarà Ripple? 

Hi ha un interès creixent entre les institucions financeres, ja que guanyen el màxim rendiment en associar-se amb Ripple. Una major atenció és bona pel preu de la moneda nativa XRP i podem esperar que augmenti el seu preu a la llarga. 

On comprar Ripple?

Abans de comprar XRP, assegureu-vos que teniu un lloc segur per emmagatzemar les vostres monedes. Això vol dir obtenir una cartera de maquinari excel·lent, per exemple, Ledger Nano X, Edge, Trezor, etc..

Podeu comprar XRP mitjançant una targeta de crèdit / dèbit a eToro, Coinmama, CEX.io, Binance i Coinbase. Compreu XRP mitjançant transferència bancària a eToro, CEX.io i Coinbase.

Compreu XRP mitjançant la transferència SEPA a Coinmama i CEX.io.

A eToro, també podeu comprar XRP indirectament a través d’un fons comercial. També podeu comprar BTC i canviar-los per XRP en plataformes com Binance, Kraken i Bitstamp.

Ripple està mort?

A diferència de moltes monedes que han anat i venint per falta d’ús reals de casos, XRP és aquí per quedar-se. A jutjar per l’interès dels bancs i altres institucions financeres, no creiem que Ripple vagi enlloc aviat. 

 Ripple és millor que Bitcoin? 

No, però comparar les dues plataformes no és just ja que totes dues s’utilitzen amb finalitats diferents. Bitcoin es va desenvolupar per pagar serveis i mercaderies, però Ripple es va crear perquè els bancs i les xarxes de pagament servissin com a canvi de moneda, sistema de pagament o sistema de transferència de diners. 

 Falla l’ondulació? 

A curt termini, el seu improbable Ripple fracassarà.

 

Eric és un escriptor i editor de criptomonedes. Ha escrit sobre tecnologies emergents durant més de set anys i ha acumulat més de 2 milions de pàgines vistes. També dirigeix ​​el pagament Àgora de monedes comunitat. Actualment està treballant en la seva primera novel·la, que consisteix en una posada en marxa de criptomonedes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner