Predicció de preus NEO 2021: prenen experts, anàlisi tècnica i altres factors que en determinen el preu

(Actualitzat el 13 de febrer de 2021) L’any passat NEO va experimentar senyals mixtes. S’esperava que el preu d’aquesta moneda augmentés a 30 dòlars a finals del 2019; tanmateix, això no es va materialitzar, ja que el mercat de les criptografies no va aconseguir muntar una concentració tardana. Neo va començar l’any cotitzant al voltant de 7 dòlars. El seu preu veuria importants guanys durant els mesos següents, aconseguint arribar al màxim a la zona de 20 dòlars al juliol. Tanmateix, això és tan bo com per a la moneda.

Però, amb la Xina a punt per accelerar l’adopció de blockchain com a innovació bàsica, les perspectives de NEO semblen brillants el 2020. Recentment, la plataforma es va convertir en el primer projecte de blockchain que es va unir a Microsoft-created.NET Foundation.

La plataforma ha integrat un conjunt d’eines blockchain directament a .NET. NEO planeja utilitzar la integració per millorar l’experiència del desenvolupament de contractes intel·ligents accelerant la creació de dApps a la seva cadena de blocs. Es tracta d’un moviment que la fundació espera atraure més desenvolupadors a la plataforma i, en general, accelerarà l’adopció de la tecnologia blockchain.

En aquesta peça, farem un cop d’ull a les opinions dels experts, a l’anàlisi tècnica i a algunes raons per les quals el preu de NEO està previst que augmenti el 2020.

Compra NEO a Binance avui mateix!

Opinió dels experts sobre per què pujarà NEO

 Segons els experts en criptografia, el preu NEO augmentarà en els propers anys per diversos motius. Vegem alguns d’aquests motius. Mark Cagney, cofundador de Finances Socials (SoFi), va afirmar que la moneda té el potencial de substituir Bitcoin a causa del seu ús innovador de la tecnologia blockchain. Superar Bitcoin significa una adopció massiva, que veurà com augmentarà el preu de la moneda. 

Brian Evans, un famós evangelista de blockchain i inversor Angel, també dóna suport al creixement futur de NEO. Evans afirma que “El gran pas per a NEO és crear tota una economia intel·ligent. Ha incorporat actius digitals, contractes intel·ligents i una identitat digital que es pot utilitzar per a aplicacions del món real i integrar-se a l’economia real. Xina podria ser candidata a aquesta primera aplicació i integració del món real.”Quan més empreses continuïn adoptant contractes intel·ligents, més operadors veuran potencial a la moneda, i això veurà com augmentarà el seu preu. 

A més, Rakesh Upadhyay, escriptor de publicació criptogràfica líder, creu que els recents avenços positius, com el recentment anunciat fons EcoBoost de 100 milions de dòlars, faran augmentar el preu de NEO. L’escriptor té una visió alcista del preu futur de la moneda a causa d’aquests desenvolupaments. 

Malgrat això, les regulacions a la Xina també han afectat el preu de NEO durant els primers mesos del 2018. La principal qüestió continua sent què passarà en el futur si no s’eliminen aquestes restriccions.

Compra NEO a Binance avui mateix!

Altres factors que estan impulsant el preu de NEO.

NEO 3.0: properes actualitzacions de xarxa

Una predicció de preus NEO es basa en els possibles beneficis de la propera actualització de xarxa que veurà el llançament de NEO 3.0. El nou protocol ajudarà la plataforma a escalar prou i crear una economia digital totalment integrada. Segons Da Hongfei i Erik Zhang, que són els dos fundadors de la plataforma NEO, esperen convertir el protocol en el blockchain número u el 2020.

Les actualitzacions ajudaran el projecte a crear una plataforma descentralitzada que sigui capaç de donar suport a aplicacions comercials a gran escala. El focus es posarà en la fiabilitat, l’augment de les capacitats d’emmagatzematge i l’augment de la transacció per segon.

Precisament, les noves funcions que s’afegiran a NEO 3.0 inclouen:

1.    Contractes natius que seran un nou tipus de contractes intel·ligents que executaran codi directament en lloc d’utilitzar directament la màquina virtual NEO. Tant NEO com Gas existiran com a contractes natius a NEO 3.0.

2.    L’accés a recursos d’Internet que permetrà als usuaris accedir a recursos d’Internet mitjançant contractes intel·ligents.

3.    Hi haurà una millora del mecanisme de consens dBFT.

4.    Hi haurà un sistema de manifest i permís on es classificaran els contractes intel·ligents per facilitar una comunicació eficient entre ells.

5.    Desenvolupament del NeoFS, una proposta que busca construir una xarxa d’emmagatzematge distribuït que estigui completa amb els seus propis incentius econòmics.

Plans d’adopció global i impacte en els supòsits de predicció de preus NEO

Tot i que NEO ja té una base ferma en la creixent economia descentralitzada de la Xina, la plataforma no sembla que tingui previst descansar aviat. El projecte avança amb els plans d’expansió mundial. Convoca governs i particulars de tot el món amb la noció de la seva economia intel·ligent.

El projecte ja està organitzant hackathons, conferències, presentacions i reunions. Aquests esforços de desenvolupament tenen com a objectiu escalar l’expansió global del blockchain.

A l’abril, l’equip NEO va fer una gira per Europa per segona vegada aquest any. El grup va passar per Lisboa, Madrid, París, Zuric, Amsterdam i Viena. També van fer una parada a Brussel·les, on Da Hongfei, el fundador de NEO dirigit el Parlament Europeu sobre els avantatges de la tecnologia blockchain.

En la seva recerca de la dominació mundial, l’equip també ha recorregut Amèrica del Sud. Al maig, el grup va visitar Brasil presumptament amb l’objectiu de plantar arrels en el que promet ser la propera frontera de la tecnologia blockchain.

L’ecosistema NEO creix

Recentment, l’equip de NEO Global Development (NGD) va anunciar que tenia noves actualitzacions per a la plataforma NEO. Les dues actualitzacions tenen la forma de dues noves fitxes; CNEO i CGAS. El C representa un contracte. Implica que les fitxes s’utilitzaran específicament per a contractes intel·ligents. Els 20 dòlars de la nostra predicció de preus NEO tenen en compte l’acció d’aquestes monedes.

El valor de les dues noves fitxes està fixat en valor a NEO i GAS, i es poden canviar per ambdues al seu ritme de mercat. Segons la publicació del bloc, les incorporacions han estat necessàries. Un nombre creixent de dApps a la plataforma NEO ha provocat la necessitat d’un conjunt de tipus d’actius més divers.

“En resposta a les sol·licituds de la comunitat, NGD ha desenvolupat CNEO i CGAS, dos actius contractuals que corresponen corresponentment a NEO i GAS, dos actius globals, als equivalents de contractes intel·ligents NEP-5”.

En el seu estat actual, NEO i GAS no es poden utilitzar fàcilment per contractes intel·ligents. És per aquest motiu que ha provocat la necessitat de convertir-los en equivalents NEP-5.

Normalment, les fitxes personalitzades no aconsegueixen el reconeixement per part de la comunitat de criptomonedes més àmplia. Pot provocar que no aparegui a la borsa a les cotitzacions i és el La raó principal per què l’equip s’ha relacionat amb els actius digitals existents.

“Sempre que un projecte emeti un testimoni NEP-5 per a aquest contracte, és possible que la comunitat no reconegui el seu testimoni o que els intercanvis no estiguin disposats a incloure’l per a la seva circulació. Com a tal, és costós per al projecte. Llavors, la comunitat va recomanar a l’equip de NGD que emetés un actiu NEP-5 vinculat a NEO / GAS “.

Voleu obtenir més informació? Podeu veure la nostra cobertura dels principals projectes NEO aquí.

A més, NEO treballa regularment durant aquesta pandèmia per lluitar contra el coronavirus. Hi ha moltes iniciatives a la plataforma NEO que ajuden empreses i empreses de tot el món.

Com podem veure més amunt, la usabilitat de la cadena de blocs NEO està en augment. És una cosa que podem esperar per fer pujar el preu de NEO molt aviat. De fet, NEO va poder arribar als 20 dòlars per moneda i el preu de la moneda digital podria continuar augmentant en les properes setmanes. Hi ha diversos projectes en desenvolupament que definitivament podrien situar el preu NEO per sobre dels 100 dòlars.

NEO també experimenta un creixement en termes d’aplicacions DeFi i empreses que treballen en el seu ecosistema. Flamingo és una d’aquestes empreses que intenta oferir solucions DeFi a la part superior de la xarxa NEO.

Compra NEO a Binance avui mateix!

NEO Prediction Price: TradingView Technical Analysis, actualitzat el 13 de febrer de 2021

NEOUSDT – Anàlisi EW – Onada C cap avall per ona de cicle encès TradingView.com

Segons l’analista de NEO, la moneda virtual podria acabar la tercera ona ascendent i iniciar una correcció a través d’una quarta ona. Aquesta anàlisi d’Elliott Waves mostra que NEO ara podria baixar a 34 USDT o 32 USDT i iniciar la cinquena onada cap a un preu de més de 45 USDT per moneda. 

Tot i això, hem d’esperar a la quarta ona correctiva abans del començament de la cinquena. L’analista creu que la correcció podria arribar a 33 USDT, però no inferior. Aquest podria ser un bon moment per entrar al mercat i esperar que es formi la cinquena onada.

&# x1f525; NEO / USDT no dóna suport per FieryTrading encès TradingView.com

Segons aquest analista de TradingView, NEO / USDT perd força, cosa que no podria ser bona per a aquesta moneda virtual. Tot i tenir un any positiu després de l’expansió del COVID-19, la moneda virtual aviat podria avançar cap al nivell de suport que trobem a 18,70 USDT per moneda. 

L’analista creu que és possible mantenir un curt i que podria arribar al suport morat que es mostra al gràfic. El preu NEO va passar de 3,99 USDT al març a 28,72 fa unes setmanes. Això demostra que el 2020 va ser un molt bon any per a la moneda virtual. Només és qüestió de temps entendre com evolucionarà aquesta moneda.

NEO / USDT Idea alcista de retrocés / reentrada 4HR per cryptodonovan encès TradingView.com

NEO USDT continua avançant a través de la falca ascendent que s’amplia amb el pas del temps. Podríem estar més a prop d’un nivell de resistència que podria ser difícil de trencar. Segons l’analista, NEO no sembla una còpia d’Ethereum. 

Va esmentar que va veure un potencial i cap invers que es formaven al gràfic de 4 hores i que es podria alinear amb el nivell de retrocés de 5 Fibonacci. Tot i això, creu que això podria ser una mica prematur i que la tendència a l’alça podria continuar les properes setmanes i, eventualment, els mesos. Només és qüestió de temps entendre què passarà amb ell.

Neo també té un aspecte alcista per NystockCryptoman2020 encès TradingView.com

Segons l’analista, el parell comercial NEO / USDT podria ser molt alcista en aquest moment. A més, l’analista veu que hi ha hagut un doble fons en els darrers dies que podria augmentar la criptomoneda en les properes setmanes. 

A més, considera que s’hauria de seguir de prop el nivell de 15 dòlars en els propers dies. Si Bitcoin continua avançant, podria ser una bona oportunitat per a aquesta moneda virtual per expandir i millorar el seu rendiment a la indústria criptogràfica. Tot i això, Bitcoin podria recórrer i portar tots els altres recursos digitals. De moment, NEO es cotitza prop de 14,37 dòlars.

NEOUSDT prova setmanalment la resistència dins d’una bandera de bous &# x1f990; per plancton0618 encès TradingView.com

Actualment, NEOUSDT està provant una resistència setmanal dins d’una bandera de bous. L’analista considera que si el nivell de suport de 18,23 USDT és capaç de mantenir el preu de NEO, podríem veure un avanç ràpid a 20 USDT per moneda. 

Per descomptat, això també està relacionat amb Bitcoin i tot el mercat de criptomonedes. Com més gran sigui l’expansió de preus de Bitcoin, més fàcil serà que NEO pugi més amunt. L’analista creu que podria ser possible que NEO avancés més amunt en el futur si el mercat s’expandeix. Tot i això, l’actiu digital està lluny del seu màxim històric.

Compra NEO a Binance avui mateix!

Conclusió

El fort rendiment del testimoni NEO ha assegurat que el projecte ha mantingut la seva posició com a criptomoneda entre els 20 primers. La plataforma també treballa per resoldre alguns dels seus problemes més urgents amb les actualitzacions actuals de NEO 3.0, que seran excel·lents pel preu del seu testimoni..

Segons el que hem vist fins ara, seria aconsellable per a qualsevol inversor afegir alguna NEO a la seva cartera per garantir que no es perdin els beneficis que es realitzaran un cop la moneda comenci a augmentar.

Per descomptat, si això us interessa comprar NEO o negociar-lo, podeu utilitzar Binance i esbrinar com fer-ho amb la nostra Guia completa per comprar NEO a Binance..

També podeu canviar per NEO a Bittrex i utilitzar la nostra guia aquí.

Podeu obtenir més informació sobre l’oportunitat d’ingressos passius de NEO mitjançant la producció de GAS amb la nostra guia aquí.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner