Top 6 millors carteres IOTA el 2019 | Excel·lents carteres IOTA per a iOS i Android

Serà important trobar la cartera més segura per a les monedes IOTA. La cartera adequada pot protegir la vostra inversió, protegir-se dels pirates informàtics i proporcionar-vos la possibilitat d’utilitzar les vostres fitxes com vulgueu. Aquesta guia presenta les millors carteres IOTA, que podeu utilitzar per protegir els vostres fons MIOTA.

imatge2

Font: trinity.iota.org

TRINITAT

Lloc web IOTA Wallet: https://trinity.iota.org/

Tipus de cartera IOTA: Escriptori

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Molt segur

Cost: Gratuït

Creat per l’equip d’IOTA, Trinity és la cartera d’escriptori oficial de la xarxa IOTA. És important entendre que Trinity només admet monedes MIOTA. Per tant, no és una cartera multidivisa. Tot i això, Trinity és molt fàcil d’utilitzar i ofereix als usuaris l’oportunitat d’enviar, rebre i emmagatzemar els seus actius. Per enviar MIOTA, els usuaris només han de proporcionar una adreça adequada i l’import. A la pàgina principal, poden veure l’historial de transaccions i un gràfic de tendència de preus. Qualsevol persona pot comprovar parells de valor per a diverses criptomonedes, com ara BTC, ETH, USD i EUR.

Amb la cartera Trinity, els usuaris poden crear més d’un compte. Tanmateix, cada compte creat ha de tenir una “llavor” única de 18 caràcters que serveixi com a clau principal dels seus fons. Crear la llavor és senzill, ja que els usuaris poden escollir personalment alguns dels personatges a l’atzar. També és recomanable crear una còpia de seguretat de la llavor copiant-la o imprimint-la. És important destacar que la cartera Trinity inclou una autenticació de dos factors (2FA) com a capa de seguretat addicional.

Una altra cosa a destacar de la cartera Trinity és la seva capacitat per admetre diversos idiomes. També és possible personalitzar-lo amb diversos temes i utilitzar-lo de manera senzilla o avançada. Els sistemes operatius admesos són: Windows, Mac i Linux, però també Android i iOS mitjançant TestFlight.

imatge1 2

Font: medium.com

Cartera NELIUM

Lloc web IOTA Wallet: https://www.nelium.io/

Tipus de cartera IOTA: Mòbil

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Caixa forta

Cost: Gratuït

Sens dubte, Nelium és la millor cartera mòbil d’IOTA. Creat a partir de la cartera IOTA original, Nelium busca iniciar un enfocament sense friccions en el comerç. Tot i que la cartera tradicional comportava molts passos, com ara la creació d’una nova adreça i nodes comercials, Nelium és senzill i només requereix l’import i una adreça per completar una transacció.

A més, Nelium té una característica única de guardar adreces a la llibreta d’adreces de l’usuari, on es pot accedir diàriament. Com que l’aplicació pot accedir a la guia telefònica de l’usuari, proporciona una forma automatitzada d’emmagatzemar diverses adreces. Tot i que les carteres tradicionals IOTA requereixen una gestió manual, Nelium permet un seguiment fàcil mitjançant la connexió a diferents usuaris automàticament.

Per garantir la màxima seguretat dels fons dels usuaris, les llavors es queden dins de la cartera i mai no van a cap altre servidor. A més, es permet als usuaris fer còpies de seguretat de les seves llavors de diverses maneres, inclosa una memòria USB o una cartera de paper. El manteniment de diferents tipus de nodes IOTA ajuda els desenvolupadors a fer el procés de negociació més eficient. En el moment de llançar la cartera oficial, tenen previst incloure 15 nodes IOTA, cadascun amb 20 GB de RAM. Això permetrà als usuaris evitar el procés de configuració del node.

Una limitació notable de la cartera Nelium és que només admet transaccions entre carteres Nelium. Per exemple, els usuaris només poden enviar d’una cartera Nelium a una altra. Els desenvolupadors van adoptar aquesta característica per ajudar-los a gestionar un procés de negociació perfecte i eficient segons la seva gestió de nodes. Fins i tot en la seva fase beta, la cartera Nelium està disponible tant per a dispositius iOS com per a Android.

imatge3

Font: iotaprice.com

Carteres GUI IOTA

Lloc web IOTA Wallet: https://iotasupport.com/gui-download.shtml

Tipus de cartera IOTA: Mòbil

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: mitjà

Cost: Gratuït

La cartera GUI IOTA s’uneix a la llista de les millors carteres IOTA. Funciona bé amb la interfície fàcil d’utilitzar d’IOTA per permetre als usuaris accedir a les seves propietats IOTA de forma ràpida i segura.

La cartera és ideal per a principiants a causa de la interfície d’usuari intuïtiva, que és ràpida i senzilla. A més, en descarregar la cartera, els usuaris tenen l’oportunitat de triar si voleu executar un node clar o un node complet. És recomanable que els principiants seleccionin el node de llum perquè els proporciona l’oportunitat d’utilitzar IOTA sense necessitat d’utilitzar una IP estàtica..

A més, la cartera lleugera GUI inclou una interfície senzilla i senzilla que és fàcil de navegar fins i tot per a principiants. La cartera funciona amb sistemes operatius Linux, Windows i Mac, cosa que la converteix en una de les millors carteres IOTA per a Windows. El nivell de seguretat és d’alt nivell, ja que l’usuari conserva la clau privada en tot moment. Per garantir que gaudeixin de la màxima seguretat dels seus fons, els usuaris de la cartera GUI haurien d’implementar el següent:

  • No compartiu mai la llavor de recuperació amb ningú: la llavor pertany a vosaltres i ningú la necessita per cap motiu.
  • No creeu mai cap llavor de recuperació en un lloc web de tercers: els llocs web de tercers són vulnerables i les persones ombres a Internet poden comprometre fàcilment el vostre compte..
  • Escriviu la vostra llavor en un paper i manteniu-la segura: la llavor de recuperació basada en paper està fora de l’abast dels pirates informàtics.

En general, la cartera GUI és segura. No obstant això, els errors humans podrien comprometre la seva seguretat. Es recomana als usuaris que observin la pràctica segura d’Internet per garantir que els seus fons es mantinguin segurs.

imatge4

Font: Coindoo.com

Carteres GUARDA IOTA

Lloc web IOTA Wallet: https://guarda.co/

Tipus de cartera IOTA: Mòbil, multi-moneda

Facilitat d’ús: Fàcil

Caixa forta: Mitjà

Cost: Gratuït

Guarda és un dels dispositius pioners en la invenció de carteres multidivisa. Admet la majoria de les criptomonedes i els tokens principals, com ara Bitcoin, Ether i els seus tokens ERC20, així com altres altcoins múltiples. La cartera no és segura i fiable, però és igualment compatible, cosa que la converteix en una de les millors carteres d’IOTA, especialment per als usuaris d’Android..

Els usuaris de la cartera gaudeixen de la màxima seguretat, ja que tenen l’oportunitat de conservar la informació personal, les dades de la cartera i les claus privades. Tot i que les claus privades romanen a la memòria segura del dispositiu, s’elimina immediatament quan l’usuari tanca la sessió de la cartera. En general, la cartera Guarda permet als usuaris moure els seus recursos IOTA d’un lloc a un altre. Això passa sense procediments de verificació complexos, límits innecessaris ni registre.

Si voleu comprar MIOTA mitjançant la vostra Visa, MasterCard o transferència bancària, Guarda és l’opció ideal. És important destacar que la configuració de la cartera és fàcil. La cartera inclou nombroses possibilitats importants, com ara la possibilitat de comprovar l’historial de transaccions, rebre i enviar monedes, comprar amb fiat i importar i exportar claus privades. Altres atributs inclouen un intercanvi integrat, una còpia de seguretat de cartera i un algorisme de xifratge segur.

NOSTALGIA

Lloc web IOTA Wallet: https://iotasupport.com/nostalgia.shtml

Tipus de cartera IOTA: Escriptori

Facilitat d’ús: No exactament; requereix coneixements de codificació

Caixa forta: Sí

Cost: Gratuït

Nostalgia és una interfície del navegador que permet als usuaris accedir al seu node, crear adreces i realitzar transaccions. La configuració és relativament senzilla i els experts recomanen la versió Nostalgia a Google Chrome com la millor d’utilitzar. Funciona correctament amb un node que funciona, que els usuaris han d’instal·lar. Hi ha més informació sobre la configuració de la cartera lleugera Nostalgia en aquest enllaç.

La cartera Nostalgia Light és ideal per als usuaris que no voldrien executar un node complet al seu ordinador i tampoc no voldrien utilitzar la cartera GUI. En aquesta situació, els usuaris poden connectar la seva cartera al servidor compatible amb IOTA amb PoW (Prova de treball) activat. És important tenir en compte que no tots els servidors públics Light Wallet poden funcionar com aquest, simplement perquè PoW està desactivat.

La cartera IOTA Nostalgia Light també funciona en dispositius compatibles amb Windows, Mac i Linux. Té excel·lents funcions de seguretat, però els usuaris han de dominar la codificació bàsica per utilitzar-la amb eficàcia. Això el converteix en una opció relativament pobra per a principiants i aquells que no tenen el coneixement adequat de la codificació. És important destacar que la cartera proporciona l’accés més ràpid a la xarxa IOTA, de manera que és ideal per als usuaris que vulguin fer pagaments ràpids.

Observador d’adreces IOTA

Lloc web IOTA Wallet: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iota.ao&hl = ca

Tipus de cartera IOTA: Mòbil

Fàcil d’utilitzar: Fàcil

Caixa forta: Segur

Cost: Gratuït

IOTA Address Observer ajuda els usuaris a fer un seguiment de la seva adreça IOTA i els codis inicials. Els usuaris no necessiten escriure el codi inicial. La plataforma emmagatzema els codis de llavor de manera segura al dispositiu. La cartera permet als usuaris veure els seus saldos, transaccions i tipus de mercat de divises en temps real.

També és possible crear i compartir codis QR a través de la cartera; no obstant això, actualment aquesta cartera només està disponible a través de la cartera Trinity.

Pensaments finals

Assegureu-vos d’entendre les millors carteres IOTA i vetlleu per la vostra inversió perquè no perdeu monedes.

Voleu obtenir més informació sobre IOTA i si és la vostra inversió adequada?

Obteniu més informació sobre el projecte IOTA en aquesta guia per a principiants, que detalla l’historial del projecte i l’ús de token i molt més!

T’interessa invertir en IOTA? Feu la vostra diligència deguda en primer lloc. Llegiu el nostre article de predicció de preus IOTA i també sobre com les associacions poden augmentar el preu de MIOTA.

Podeu comprar MIOTA a Binance amb informació en aquesta guia i emmagatzemar MIOTA a Ledger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner