Predicció de preus de Litecoin per al 2021: prediccions d’experts i anàlisi tècnica

(Actualitzat el 13 de febrer de 2021) El mes d’agost passat vam veure que Litecoin es reduïa a la meitat, on la recompensa per blocs es va reduir de 25 LTC a 12,5 LTC. Abans de l’esperat esdeveniment, el preu de LTC va aconseguir organitzar una mena de ral·li a mesura que els inversors van comprar, ja que esperaven que el preu augmentés un cop es produís l’esdeveniment a la meitat..

Tot i això, va passar el contrari. Litecoin va aconseguir arribar al màxim al voltant dels 140 dòlars al juny i, des de llavors, ha experimentat un descens constant.

Però darrerament, LTC ha estat treballant en diverses iniciatives que estan obligades a augmentar el seu preu el 2020. Aquestes inclouen la introducció de transaccions confidencials que ajudaran a desgastar el problema de la fungibilitat. És un moviment que ajudarà LTC a sortir de l’ombra de BTC creant la seva pròpia identitat.

A més, recentment la plataforma va entrar en la filantropia i, en associar-se amb el poder infantil d’UNICEF, un programa que mostra als nens que tenen el potencial de marcar la diferència. Sabem que no està relacionat amb els preus, però és positiu per a la imatge de LTC.

En aquesta peça, revisarem algunes prediccions d’experts, esdeveniments informatius i anàlisi dels gràfics per veure per què el 2020 sembla prometedor per a LTC.

Compra Litecoin a Binance avui mateix!

Predicció del preu Litecoin: el que creuen els experts sobre el preu Litecoin? 

Litecoin és la setena moneda digital més gran del mercat amb una capitalització de mercat superior als 4.900 milions de dòlars. La moneda es va crear el 2011 i es va construir sobre la mateixa cadena de blocs que BTC. A més, es pot utilitzar LTC per fer pagaments.

El major avantatge de LTC sobre BTC és la velocitat. Es coneix com “Lite” perquè és quatre vegades més ràpid que BTC.

La predicció de preus de criptografia no és tan fàcil, atesa la naturalesa volàtil del mercat. Tot i això, això no impedeix que la gent intenti predir quin serà el preu mitjançant diferents mètriques.

Segons l’anàlisi tècnica feta per TradingBeasts, veuen la moneda d’aquí a dos o tres anys, com una bona inversió que comportarà rendiments atractius..

El lloc web de predicció de criptografia Coin Price creu que el 2020 serà un mercat alcista per a totes les criptomonedes i, en base a això, veuen que el preu de l’LTC arribarà al nivell de 124 dòlars.

La predicció positiva està recolzada per DigitalCoinPrice, que considera que LTC cotitzarà a uns 106 dòlars a finals d’aquest any.

No tothom és molt optimista sobre el preu de LTC, ja que Wallet Investor veu un revés en la fortuna de LTC. Preveuen que la moneda acabaria l’any a 22 dòlars, cosa que significaria una pèrdua de més del 50% sobre el seu preu actual. Però creiem que és molt poc probable, ja que Litecoin està treballant en diverses iniciatives que probablement augmentaran el seu preu.

George Tung, la predicció de LTC de 1500 dòlars a finals d’any va ser recolzada per John McAfee, que va afirmar que la moneda podria pujar tant, si no més, que BTC.

Després que Charlie Lee, el CEO de la plataforma Litecoin, deixés LTC per Coinbase i tornés a LTC de nou, molts creuen que el preu de la moneda digital té un futur brillant.

A més, l’anàlisi tècnica ha capturat diverses oportunitats en què el preu de Litecoin podria estar entre els guanyadors més importants a finals de 2019. Altres gràfics mostren els guanys de preus LTC que s’estendran fins al 2020 i més enllà.

Benefici confidencial & Kelly

Fa un temps, hi va haver una predicció del preu de la litecoin que ens va cridar l’atenció. La predicció del preu corresponia a Kelly, gerent de BK Capital Management LLC, que afirmava Litecoin podria arribar als 500 dòlars. La predicció de preus es va publicar el 2017 al desembre, però encara estem en bon camí per assolir aquest import. Tot i això, hem de fer-ho pas a pas amb un creixement constant. Aquesta és una bona predicció del preu de la litecoina per al 2025, però no per a aquest any.

Compra Litecoin a Binance avui mateix!

Associacions Litecoin el 2020

En un intent per impulsar l’adopció de Litecoin com a mètode de pagament a tot el món, la cinquena moneda criptogràfica més gran s’ha associat amb dues organitzacions influents. Les associacions es van anunciar el 27 de febrer en un termini de 24 hores, cosa que va provocar emoció a la comunitat LTC. El primer associació va estar amb Glory, una empresa internacional de promoció de kickboxing que es va fundar el 2012. Tot i que això pot no afectar massa la nostra predicció de preus de litecoin, és bo veure que LTC guanyi cada vegada més visibilitat.

 Amb la col·laboració, Litecoin es convertirà en la primera criptomoneda oficial de la primera lliga de combat stand-up. Segons l’acord, els fans del kickboxing de Glory ara tindran accés a Litecoin com a opció de pagament a la plataforma de merchandising en línia de la companyia GLORYshop.com

L’altre associació va estar amb C&U Entertainment, una productora de K-Pop. La col·laboració farà que LTC es promogui en el proper “Concert Feel the K-Pop”, que té lloc el 6 d’abril a la Universitat George Manson..

Segons l’anunci, hi haurà bitllets VIP ULTRA que es compraran a LTC. Les entrades oferiran els millors seients i experiència. La Fundació Litecoin també comptarà amb un equip in situ que educarà els concertistes sobre el poder de LTC.

Ambdues associacions són enormes i estan destinades a influir positivament en el preu de l’LTC durant els propers mesos.

Tecnologia Litecoin

Litecoin està dissenyat per resoldre problemes que dificulten la xarxa Bitcoin. Per tant, s’ha fet per no heretar els problemes d’escalabilitat de Bitcoin. Es diu que Litecoin és quatre vegades més ràpida que Bitcoin durant les transaccions basades en el disseny de blocs.

Aquestes qualitats la converteixen en l’enveja dels comerciants que desitgen afegir una opció de pagament criptogràfic per als seus clients. Finalment, aquest avantatge conduirà a una adopció massiva que farà augmentar encara més el preu de Litecoin.

Com que és un projecte de codi obert, Litecoin té prou espai per fer-ho introduir idees fresques a la plataforma permetent-li ocupar una posició superior com a moneda elegida.

Litecoin utilitza un algorisme de prova de treball millorat (PoW) que al seu torn simplifica l’operació minera.

A més, la seva tecnologia també ha vist com Litecoin cobra escasses tarifes de transacció en comparació amb el seu rival, el bitcoin. A Litecoin li agrada més persones que volen estalviar en comissions de transacció.

Una de les raons per les quals el preu de Litecoin va augmentar el 2019 va ser la causa La cooperació de Litecoin amb Beam. Com van afirmar a l’article:

Hem començat a explorar per afegir privacitat i fungibilitat a Litecoin en permetre la conversió en cadena de LTC normals en una variant Mimblewimble de LTC i viceversa. Després d’aquesta conversió, serà possible fer transaccions amb Mimblewimble LTC amb total confidencialitat.

Litecoin ja és una criptomoneda útil, que combina Litecoin amb mimblewimble’s el protocol de privadesa podria millorar fàcilment el valor, l’adopció i la utilitat de Litecoin. Litecoin mostra un ús augmentat juntament amb Ethereum que experimenta l’expansió DeFi. Fa només uns dies es va tornar a llançar la implementació de Litecoin MimbleWimble per tal que els usuaris nous poguessin provar la plataforma.

Compra Litecoin a Binance avui mateix!

Transaccions confidencials i fungibilitat a Litecoin

Litecoin també introduirà transaccions confidencials durant aquest any. Almenys això és el que vol fer l’equip darrere de Litecoin. Amb aquesta implementació, la comunitat Litecoin tindrà la possibilitat de protegir la seva privadesa i disposar d’un recurs digital fungible per fer transaccions. 

L’anunci el va fer Charlie Lee, el fundador de Litecoin, a principis d’aquest any a Twitter. Va dir que la fungibilitat és l’única propietat de diners sòlids que falten a Bitcoin i Litecoin. 

https://twitter.com/SatoshiLite/status/1089935081337085952?s=20

És possible intercanviar monedes fiduciàries amb diferents individus sense haver de preocupar-se de si els fons seran acceptats o no. No obstant això, això és actualment impossible en diferents actius digitals perquè totes les transaccions es registren a la cadena de blocs. Si hi ha recursos digitals utilitzats per blanquejadors de diners o traficants de drogues, molts intercanvis i altres usuaris no els acceptarien.. 

Quan Charlie Lee va fer oficial l’anunci, pocs dies després, Litecoin va disparar de 32 a 45 dòlars en poques hores. Des de llavors, la moneda virtual va augmentar fins als 140 dòlars abans de tornar a disminuir.

El preu de Litecoin s’ha comportat de manera estranya moltes vegades. De fet, ha trencat les prediccions de preus de tots els analistes i ha augmentat. Per tant, podem esperar-ho també per a LTC en el futur un cop desplegada la fungibilitat.

Val a dir que Charlie Lee, el creador de Litecoin, ara també és assessor d’HTC Exodus. Això podria ser molt alcista per a la moneda virtual i la seva participació en projectes molt visibles. A més d’això, Litecoin acull ara un dels millors jocs de rol de blockchain de la seva cadena de blocs.

Anàlisi de negociació de predicció de preus de Litecoin (LTC) actualitzat el 13 de febrer de 2021

Pla de negociació #LTCUSDT! per VS_trading encès TradingView.com

Litecoin mostra que hi ha hagut un fort nivell de resistència a 186 dòlars per moneda. En els darrers dies, l’analista demostra que la moneda digital va intentar superar aquest nivell. Ara, LTC va augmentar i va cap a 220 USDT per moneda. 

Tot i que Ethereum i altres monedes digitals han anat augmentant, LTC ha quedat enrere. Aquesta podria ser una oportunitat perquè la moneda virtual demostri que està preparada per avançar en els propers dies i setmanes.

Segons l’analista, sempre és important operar amb els nostres sistemes i parades. Al gràfic que compartia, 186, 146 i 125 són nivells de suport i resistència molt importants.

LTC – 4h. El preu arriba a l’interval crític de 145-150 dòlars per P_S_trade encès TradingView.com

Segons l’analista, estem veient el final de la correcció al mercat de Litecoin (LTC). Mostra que hi ha hagut baixos volums de vendes durant l’onada de caiguda dels preus de LTCUSDT. A més, esmenta que després d’una forta caiguda del parell de negociació LTCUSDT el 10 de gener, els compradors van començar a construir una nova zona de liquiditat entre 125 USDT i 130 USDT. Aquesta podria ser una bona zona de suport per a la moneda virtual. 

A més, amb aquesta acció de preus al mercat de LTC, el mercat ara pertany als compradors. Els propers objectius podrien estar entre 170 i 175 dòlars per moneda LTC. Per descomptat, això dependrà del rendiment de Bitcoin en els propers dies.

Lite Coin (LTC): 16 de gener per readCrypto encès TradingView.com

Per a la criptomoneda Litecoin (LTC) contra USDT, l’analista considera que és possible que LTC toqui el punt 123,25 USDT si la moneda virtual cau de 145,90. Aquest és un nivell de suport molt important que ja hem vist funcionar com a suport i resistència en el passat. 

Altres nivells importants que l’analista ha assenyalat al gràfic inclouen 170,07 i 182 USDT per LTC. L’objectiu dels inversors en LTC seria seguir la tendència d’aquesta moneda virtual a través del canal de pujada que mostra l’analista al gràfic. Per descomptat, Bitcoin (BTC) podria tenir un gran impacte en LTC en els propers dies.

LTC-3h. És possible una correcció local de 112-115 $. per P_S_trade encès TradingView.com

Per a aquest analista, LTC no ha pogut provar el nivell crític de 145 dòlars, que era un nivell de resistència molt important per a la moneda digital. Considera que els venedors intenten prendre l’assumpte a les seves mans i prendre el control de LTC. 

El nivell de 131 dòlars també està sota el control dels venedors segons l’analista. Considera que podria ser possible que augmentessin el preu cap als 112 i 115 dòlars des dels nivells actuals de 130 dòlars. A més, creu que si els compradors no mantenen el rang de 112 i 115 dòlars, la correcció de LTC podria elevar el preu a 100 dòlars una vegada més.

LTC El fidel seguidor de Bitcoin!! per HamadaMark encès TradingView.com

Segons l’analista, podria ser possible que el parell de negociació LTC / USDT torni als màxims locals anteriors a 150 dòlars per LTC. Això permetria que la moneda digital es recuperés de la darrera tendència a la baixa experimentada des del 2019 i avançar cap al seu màxim històric anterior de 375 dòlars en alguns intercanvis. 

L’analista també mostra els nivells de Fibonacci per a LTC i com aquesta moneda virtual podria seguir l’expansió de preus experimentada per Bitcoin els darrers mesos. Això permetria que la moneda virtual augmentés i recuperés el nivell de preus que va assolir durant la cursa del 2017 quan Bitcoin va superar els 19.000 dòlars per primera vegada.

Preguntes més freqüents (FAQ)

Qui va crear Litecoin?

L’ex enginyer de Google, Charlie Lee, va crear Litecoin. No obstant això, va vendre i va donar tota la seva participació el 2017 per evitar conflictes d’interessos mentre dirigia la plataforma.  

Quan es va llançar Litecoin?

Litecoin es va llançar a l’octubre de 2011 sota la llicència MIT / X11 que va servir com a primer spin-off de Bitcoin. No obstant això, va reduir el temps de generació de blocs a 2,5 minuts i va augmentar el nombre de monedes de la xarxa fins a 84.000.000. També utilitza un algorisme de hash diferent conegut com a cripta, mentre que Bitcoin utilitza SHA-256.

Litecoin està descentralitzada?

Igual que Bitcoin, Litecoin està totalment descentralitzada sense cap punt d’autoritat.

És la prova d’aposta de Litecoin? 

Litecoin utilitza Scrypt, un algorisme de prova de treball. 

Litecoin és una bona inversió?

Creiem que LTC segueix sent una bona inversió i, a curt termini, no veiem que el testimoni perdi el seu valor. Podem esperar veure el seu preu augmentar amb el temps a mesura que les criptomonedes guanyin popularitat entre les masses. 

Pujarà Litecoin? 

La nostra anàlisi mostra que el preu de l’LTC pujarà aviat en funció dels fonaments tècnics i dels nombrosos desenvolupaments positius que hi ha al voltant de la plataforma Litecoin.

On comprar Litecoin?

Compra Litecoin mitjançant una targeta de crèdit o dèbit a Coinbase, BitPanda, Coinmama i CEX.io. També podeu comprar LTC mitjançant un compte bancari o una transferència bancària a Coinbase, BitPanda i CEX.io. 

A Coinbase, els nord-americans poden utilitzar la transferència ACH amb 5-7 dies d’espera, mentre que els europeus poden utilitzar SEPA amb 1-3 dies d’espera.

No hi ha cap manera fàcil de comprar LTC mitjançant efectiu o PayPal, i primer cal comprar una moneda com Bitcoin i després canviar-la per Litecoin. Això es pot fer a Binance, Changelly, Poloniex i molts altres.

A més, podeu comprar LTC mitjançant Skrill ja que BitPanda accepta pagaments amb Skrill.

És important tenir en compte que les taxes varien en funció de l’opció que trieu, de manera que és possible que vulgueu comprovar-ho abans de començar a comprar Litecoin. A més, el més important és que tingueu una cartera on podeu emmagatzemar les vostres monedes després de comprar-les, ja que no és aconsellable emmagatzemar-les en borses. Algunes de les millors carteres disponibles són Ledger Nano S i Trezor.

Litecoin està mort?

No, Litecoin està molt viu. Com hem vist en aquest article, el projecte està ocupat per signar noves associacions i treballar en millores addicionals. 

Litecoin és millor que Bitcoin? 

Litecoin és coneguda com la plata amb Bitcoin com l’or per les moltes similituds i pel fet que és una forquilla de Bitcoin. El que Litecoin va millorar va ser el temps de transacció reduint-lo de deu minuts a dos minuts i mig aproximadament.

Fallarà Litecoin? 

Litecoin existeix des de fa molt de temps com una de les primeres criptomonedes i, amb el pas del temps, ha aconseguit mantenir el seu estatus com una de les deu criptomonedes per capitalització del mercat. Tenint en compte que el seu fundador i la Fundació Litecoin treballen sempre per mantenir i millorar la xarxa, és probable que la fallida de Litecoin sigui altament improbable..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner