Прогноза за цената на звездните лумени (XLM) 2021 г. – Експертите вземат и въздействат дългосрочни прогнози

(Актуализирано на 13 февруари 2021 г.) Stellar е блокчейн платформа с отворен код, която свързва платежни системи, банки и хората. Той е проектиран да придвижва парите бързо, надеждно и с оскъдни такси. Стартирала през 2014 г., използваемостта на Stellar го е видяла бързо да се издига на крипто класациите.

Stellar (XLM) не се представя толкова добре през последните няколко дни, но скорошната актуализация на звездната блокчейн звездно ядро ​​v11.4.0., обещава да доведе до така необходимия растеж на XLM. Независимо от това, 2018 г. беше много добра година по отношение на основите с мрежова активност и партньорства, които растат и играят важна роля в развитието на този цифров актив.

Търговци, експерти и дори нашият технически анализ показват, че имаме причина да останем оптимисти за цената на XLM. В това парче ще разгледаме някои от причините, които биха могли да повишат цената на XLM и други алткойни по-високо, докато се приближаваме към последното тримесечие на годината. В момента XLM заема 14-та позиция в класацията на монетите с пазарна капитализация от малко над 1,5 милиарда долара.

В края на 2019 г. фондацията Stellar намали предлагането на XLM с 50%, което увеличи цената на XLM с 20% по-висока. Въпреки че Stellar изгаря половината от доставките си, той получи много критики от други анализатори, експерти и фигури на крипто пазара.

Фондацията Stellar работи и с организации с нестопанска цел, осигурявайки финансиране за техните проекти и насърчавайки използването на виртуални валути.

Купете XLM на Binance днес!

Предвиждания на експерти XLM 2019, 2020, 2021, 2022

Има добри новини за всички притежатели на Stellar (XLM), тъй като експертите предричат ​​светло бъдеще за монетата. По-долу са дадени експертни мнения за това защо цената на Stellar Lumens скоро ще скочи.

A панел от професионалисти от сектора на криптовалутите, включително изпълнителни директори, и известният разработчик на биткойни, Джими Сонг, прогнозира огромни печалби за цената на Stellar Lumen. Панелът заяви, че XLM може да нарасне с до 260% от текущата си цена до края на 2019 г. Всички членове на панела изразиха големи надежди за цената на монетата през следващите месеци.

WalletInvestor очаква XLM цената да нарасне до $ 0,2, преди да падне до $ 0,01 до края на годината. Очаква се обаче цената да нарасне отново до 0,2 долара, а през следващите две години цената на XLM ще варира между 0,01 – 0,02 долара.

TradingBeasts прогнозира, че XLM ще поддържа цена от 0,06 долара до 2021 г. Но до май 2021 г. тя ще започне да се покачва, за да достигне 0,11 долара до края на 2022 г..

Купете XLM на Binance днес!

Други фактори, движещи цената на XLM, включват;

Създаване на Интерстелар

В друг случай, който подчертава нарастващата използваемост на звездната мрежа, Chain, беше стартиране на блокчейн наскоро придобит от Lightyear, клона с нестопанска цел на Фондация „Звездно развитие“. Придобиването доведе до създаването на нов обект, наречен Interstellar.

От основаването си през 2014 г. Chain успя да събере над 40 милиона долара частен капитал. Работил е и с компании като Visa, Nasdaq и Citigroup. Стартирането се описва като система за криптографска книга, която прави финансовите услуги по-интелигентни, по-свързани и по-сигурни.

Interstellar ще бъде оглавен от Адам Лудвин, бившият партньор на RRE Ventures и основател на Chain. Той ще бъде главен изпълнителен директор на новия проект, докато Джед Маккалеб, Stellar и Ripple Cofounder ще бъдат главен технически директор на проекта.

Коментирайки придобиването на Chain от Stellar, Ludwin казах:

„Всички клиенти, които имаме сега, ефективно са преминали от използването на традиционен модел на база данни към използване на модел на токени, издаване на активи в локална среда. Като си партнирате със Stellar, можете да изпратите актив към друга институция. “

Сега изглежда, че натискът на Chain за приемане на блокчейн в предприятията е причината, поради която Stellar сметна, че е подходящо да придобие компанията. В изявление McCaleb казва:

„Екипът на Chain’s е ръководил пазара за внедряване на технология на блокчейн в предприятията. Това е критичен компонент за изграждането на бъдеще, в което парите и цифровите активи се движат по отворени протоколи. “

Стартирането на IBM със звездна подкрепена блокчейн световна система за банкови плащания

Добрите новини продължават да идват по звездния път, а скорошното приемане на мрежата от IBM обещава да увеличи състоянието на XLM. През септември International Business Machines Corp. обяви, че стартира Blockchain World Wire, базирана на блокчейн система за разплащания, подкрепена от протокола Stellar.

Платформата обещава да направи революция в трансграничните плащания според IBM. Той ще работи подобно на системите за сетълмент на блокчейн на Ripple, които използват XRP за прехвърляне на големи суми пари през границите с малко или никакви средства.

Когато платформата започне да работи официално, тя ще улесни незабавното изчистване и сетълмент на всички транзакции чрез блокчейн мрежата Stellar.

IBM описва новият продукт като:

„IBM Blockchain World Wire, новата финансова релса, която може едновременно да изчиства и урежда трансгранични плащания в почти реално време. Интегрирайки се със съществуващите си платежни системи, можете да замените скъпата непрозрачност с достъпна прозрачност – и това може да донесе по-големи финансови възможности за всички. “

В допълнение към работата с IBM, също се говори, че Fidelity може да избере блокчейн XLM при преместване на цифрови активи през своите платформи. Въпреки че не е потвърдено, трябва да се каже, че много движения на цените на финансовия пазар се определят от слухове.

Ако подобен ход се осъществи, това би повишило значително цената на XLM, потенциално дори до ниво от $ 1.

Добавяне на BitGo

В началото на октомври, BitGo, един от водещите крипто стартиращи компании, които предлагат попечителски решения, обяви, че добавя XLM и Dash в списъка си с криптовалути. Клиентите вече могат да генерират портфейли и за двата от този месец.

BitGo е един от най-сигурните доставчици на портфейли в света. Новите допълнения го правят вълнуващо за инвеститорите и на двете криптовалути.

Майк Белше, главен изпълнителен директор и основател на BitGo, казах че добавките се дължат на техните уникални характеристики, които предлагат някои подобрения, особено около плащанията.

Той добавя, че Stellar е ясен избор за Startup, тъй като тя се фокусира върху осигуряването на глобални плащания за повече потребители. Това е нещо, което го отличава от биткойн. За разлика от BTC, който действа като запас от стойност, XLM се фокусира върху транзакциите.

В допълнение към BitGO в сайта дойдоха положителни новини, базирани на обмен списък на XLM токена на базираната в Хонг Конг борса Coinsuper.

Купете XLM на Binance днес!

Анализ на прогнозата за цените на Stellar Lumens (XLM) TradingView Analysis Актуализиран на 13 февруари 2021 г.

XLMUSD $ 0,58 Следваща ДЪЛГА цел от kyer На TradingView.com

Както показа анализаторът, XLM успя да достигне нови рекордни рекорди на борсата Binance. Сега той работи с нива на Фибоначи, които ще му позволят да разбере къде може да отиде цената на актива в бъдеще. 

Той спомена, че XLM е прекарал януари и февруари във фаза на натрупване между 0,277 и 0,30406 USDT за монета. В допълнение към това, виртуалната валута се придвижи нагоре към по-високите върхове и надмина нивото от 0,48 USDT към този момент. 

Освен това той смята, че е възможно XLM да следва нивата на Фибоначи, както вече се е случвало в миналото с тази виртуална валута.

XLM / USDT Силна бича цена действие от FieryTrading На TradingView.com

Търговската двойка XLMUSDT показва, че през последните дни се наблюдава много голямо увеличение на стойността на тази виртуална валута. След като обаче XLM успя да достигне 0,41 USDT на монета, той се променя с 50%. През последните дни вместо това XLM се опита да премине над 0,37 и след това падна с 20%. 

В момента XLM отчита по-високи и по-високи нива, което показва, че тенденцията на мечка може да бъде прекратена за този цифров актив. Освен това през следващите дни може да е възможно да се наблюдава ръст на обема на XLM. Това може да се наложи, за да може да достигне двете основни цели: 0,37 и 0,41 USDT на монета.

XLM / USDT подготвя своята ракета към ниво 0.3947 &# x1f680;&# x1f680;&# x1f680; от CollegeofPips На TradingView.com

Цифровият актив XLM продължава да коригира силния растеж, който е преживял през последните месеци. Цената на XLM видя, че продавачите формират ясен канал за движение на цените. Това е и опит за пробив на долната тенденция на 24 декември. 

Анализът показва, че цената на XLM пада вяло през последните дни. Това може да е моментът да се мисли за нова тенденция на растеж за следващите дни. Силните купувачи могат да влязат на $ 0,12, а първите цели, които анализаторът споделя, включват $ 0,146 и $ 0,16. Някои инвеститори от XRP също могат да преминат към XLM цифровия актив.

Crypto XLM / USD (Още един Moonshot в процес на създаване?) от SonicDeejay На TradingView.com

За двойката за търговия XLMUSDT виждаме, че анализаторът се възползва от тази двойка, тъй като тя може да бъде приета от централните банки в бъдеще. Той смята, че има и голяма възможност в близко бъдеще той да премине към 0,21 и 0,23. Въпреки това той не обясни какво и как централните банки могат да приемат тази виртуална валута.

Както можем да видим, към момента на писане на данните двойката XLMUSDT в момента е на 0.18579 XLM. Това може да изтласка цифровия актив o.24 и дори по-нататък, както е показано в диаграмата, споделена от анализатора.

XLMUSDT 4 часа: // RSI получава възможност за прекомерна_закупуване от HustleGrindMomentum На TradingView.com

XLM е в много бичи период. Сега обаче изглежда изпитва корекция. Анализаторът предполага, че ще е важно да наблюдавате Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC), както и промените в тенденцията на RSI. 

Освен това той спомена, че както и XRP, XLM зависи и от техническите показатели. Добра стратегия може да бъде печалбата и обратно изкупуването на ходорите. Ако не, най-добре е да вземете печалба и да преминете към друг цифров актив. 

Също така е важно да потърсите отскок на 200 SMMA в 4-часовата графика. Това може да доведе до виртуалната валута до 0,27 и 0,28 в близко бъдеще.

Купете XLM на Binance днес!

Научете повече

Искате ли да научите повече за Stellar XLM? Прочетете нашето Ръководство за начинаещи за XLM, заедно с история на проекта и основи за това как монетата осигурява стойност. Търсенето на Stellar на нашия сайт ще доведе до най-новите XLM статии като Weiss Ratings, които дават рейтинг на Stellar XLM „купува“.

Ако се интересувате от закупуване на Stellar, можете да научите как да купите XLM на Binance, нашата предложена борса за нови инвеститори в криптовалута.

Promo
banner
Promo
banner