Месечен отчет на екосистемата на OKB – април 2020 г.

През април постигнахме голям напредък във всички аспекти на екологичното изграждане на ОКБ – стартира Конвертиране на малки баланси в ОКБ, 4 нови партньори се обединиха с ОКБ и OKB беше включен в добре познатата глобална платформа за търговия с двойки за спот търговия, маржин търговия и заемни услуги.

За да върнем на OKBelievers, стартирахме 2-годишна кампания за юбилей, за да предложим общо 2 милиона щатски долара еквивалентни OKB за продажба с 20% отстъпка.

В същото време OKChain стана отворен код на Github. Въз основа на усъвършенстваната кръстосана технология, OKChain позволява безпроблемна интеграция с различни масови обществени вериги, като Cosmos, BTC и ETH и др. В бъдеще. Вече не само осигурява независимостта на всяка верига, екологичността на кръстосаните вериги и автономността на участващите възли, транзакции и трансфер на информация през вериги, без да са необходими оценки за изпълнение на DeFi от който и да е възел на OKChain.

1. OKB отчете увеличение от 40,5% през април, продължи да заема Топ 10 по пазарна стойност

Изпълнение на OKB през април

  • Цена на OKB на 1 април: 4,15 USDT
  • Цена на OKB на 30 април: 5,57 USDT
  • Най-висока цена през април: 5.83 USDT
  • Увеличение на майката през април: 40,5%

Пазарната капитализация на OKB продължи да заема топ 10 в класацията, от които пазарната стойност на 2 април достигна 1,296 милиарда щатски долара, което е най-високият рекорд през април. Освен това, денонощният му обем на търговия на 4 април е 291 милиона щатски долара, което е друг най-висок процент за месеца.

Обемът на търговията на OKB търговски двойки през април беше предимно срещу основните криптоси, като BTC, ETH, USDT и USDK, от които USDT търговските двойки представляват 65.39%, а USDK – 2.17%.

През април броят на адресите на OKB постигна стабилен растеж.

2. Четири нови екосистемни партньора на борда и една вътрешна привилегия

През април 4 нови екосистемни партньора кацнаха в екосистемата на OKB и разшириха сътрудничеството и приложенията в портфейли, транзакции, плащания, игри и др. Към днешна дата екосистемните партньори на OKB достигнаха общо 43 бизнеса.

На 2 април OKB си партнира с добре познатия доставчик на протоколи за блокчейн игри – BetProtocol, който ще подкрепи потребителите да използват OKB при залагане на електронни спортове & спортни игри, както и други свързани услуги в платформата за игри, разработена от BetProtocol.

На 3 април WhaleEx, една от най-големите децентрализирани платформи за търговия в света, стана глобален екологичен партньор на OKB и официално стартира търговската двойка OKB / USDT. Той ще стартира маржин търговия, кредитиране, финансово управление и други търговски услуги за търговци на OKB.

През април OKB и Dappbirds постигнаха екологично партньорство за предоставяне на множество услуги на потребители на OKB, включително разработване на публична верига, услуги на портфейли, преиздаване на верига Dapp, Defi, DEX и др. В същото време над 4000+ Dapps на платформата Dappbirds ще поддържа използването на OKB.

Ellipal, ново поколение крипто хардуерен портфейл, фокусиран върху предоставянето на едно гише, сигурно решение за хардуерен портфейл за потребители на мобилни телефони, и Dimension, разширение на браузъра, което позволява на всички потребители на интернет, да създават криптирани публикации в сайтове на социални мрежи, включително Facebook и Twitter , станаха глобални екологични партньори на OKB през април.

На 7 април OKEx официално обяви стартирането на услугата Конвертиране на малки салда в OKB в подкрепа на размяната на малък размер активи (по-малко от 0,001 BTC) в техните акаунти в OKB и бързо спечели широка подкрепа от потребителите.

На 8 април беше отворено за абонамент едно от вътрешните приложения на OKB, 11-ият проект на OKEx Jumpstart DEP. Дебютната му цена се удвои малко след началото на продажбата.

Изображение

3. OKChain отива с отворен код, екосистемните партньори обхващат 5 основни области

През април OKChain, позициониран да изгради нова екосистема от блокчейн приложения, постигна 100% отворен код. Въз основа на напредналите кръстосани технологии, OKChain ще използва "кръстосано верижен инструментариум" и други протоколи в бъдеще за постигане на безпроблемна интеграция с всички основни екосистеми на публичната верига, като BTC, ETH и Cosmos.

OKChain е отворен и децентрализиран, като дава на всички участващи възли еднакъв статус и права. Всеки участващ индивид може да играе пълноценно своите способности, да публикува и да изпълнява различни децентрализирани приложения безпрепятствено. За разлика от „системата за предложения“ на традиционните публични вериги, при която всяко действие на възли изисква предложението да бъде подадено на управителя, OKChain нарушава това правило, като приема концепцията „OpenDEX“. Когато бегачите на възли искат да създадат децентрализирани приложения, DEX или да изброят двойки за търговия на OKChain, не се изисква предложение. Всички DEX, базирани на OKChain, се изпълняват в peer-to-peer мрежата на блокчейна, което го прави истинска екосистема без разрешения.

Въз основа на крос-верижния технологичен дизайн, OKChain има за цел да популяризира екологичното внедряване на допълнителни приложения и е пионер в концепцията за бизнес алианс. Ще се популяризира широкомащабното приложение на блокчейн технологията. Понастоящем е завършена първата фаза на изграждане на екологични партньори, включваща 5 основни насоки за екологично сътрудничество, включително публична верига, портфейл, изследовател, минен басейн и други.

4. OKB празнува 2-годишнина с 20% отстъпка от продажбата

Този месец отпразнувахме втората годишнина на OKB с промоция с предварителна поръчка от 20% за нашите глобални потребители, предлагайки 2 милиона щатски долара еквивалент на OKB от пазара, за да благодарим на потребителите за постоянната им подкрепа за OKB през последните две години.

Седмична актуализация на OKEx: 11 април - 17 април | Актуализации на компанията | OKEx ...

Според 24-часовата средна пазарна цена, OKB е намалена на 3.52 USDT, което е 1.31 USDT по-ниска от най-високата цена на OKB за месеца (4.83 USDT).

5. Десет събития в общността за милиони потребители по целия свят

Освен 20% намалена продажба на OKB, ние проведохме и 10 невероятни събития за нашите глобални потребители на OKB. Главният изпълнителен директор на OKEx Джей Хао бе интервюиран от CoinTelegraph и други известни медии и общности.

Като цяло през последните няколко месеца се наблюдава постепенно увеличаване на броя на случаите на употреба на OKB. Чрез съвместни усилия с екипа за разработки, заедно с подкрепата на притежателите на OKB, се предвижда OKB да продължи да разширява обхвата на приложенията през следващите години.

Ако имате някакви предложения за OKEx, моля, оставете ни коментар по-долу или се свържете с нас на [имейл защитен] или [имейл защитен].

Следвайте OKEx на:

Уебсайт: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner