Tron (TRX) Прогноза на цените 2021 г. – Надстройки на мрежата, краткосрочен и дългосрочен анализ на цените

(Актуализирано на 13 февруари 2020 г.) Още от пускането на основната мрежа и придобиването на BitTorrent, миналата година, непрекъснато идват положителни развития по пътя на Tron, които обещават да имат положително влияние върху цената на TRX през следващите няколко месеца.

Досега три големи артикула променят цената на TRX и ще продължат да влияят върху него в близко бъдеще. Те включват: предстоящия хард форк на мрежата Tron, интеграция с Coinpayments и отброяването до старта на нейната виртуална машина (TVM).

Купете Tron на Binance днес!

В момента TRX се намира на # 15 по обща пазарна капитализация с цена на монетата близо $ 0,015.

Какво мислят експертите 

Напоследък Tron се разраства, откакто успя да премине от блокчейн Ethereum. Платформата е осъществила някои забележителни сътрудничества, без да забравя закупуването на BitTorrent. Платформата също претърпя масивен ъпгрейд в неприкосновеността на личния живот и сигурността.

Експертите наричат ​​Tron бъдещето на развлеченията и те съветват, че е моментът да се инвестира в проекта, тъй като пазарът продължава да показва признаци на възходящо движение. Наскоро Джъстин Сън определи платформата като „убиец на Ethereum“, тъй като TRON Dapps продължава да доминира на пазара на криптовалути.

CoinSwitch очаква Tron да достигне $ 0,4 през 2020 г. Но се очаква цената да се колебае повече в сравнение с предишни години. Следователно платформата очаква TRX да достигне пикова цена през юли, след което ще слезе до ниво от $ 0,3 и в крайна сметка ще спадне още повече до ниво от $ 0,24 до края на годината.

Уди Вертхаймер, разработчик на биткойни, смята, че TRX има потенциала да победи ETH през 2020 г. Въз основа на това предположение, тогава цената на TRX трябва да се увеличи значително.

Купете Tron на Binance днес!

Други фактори, които определят цената на Tron, включват;

Надстройка на мрежата Tron

Очаква се цената на Tron (TRX) да нарасне с предстоящо надграждане на мрежата зад ъгъла. TRX е настроен на хард форк на 28 февруари и според Джъстин Сън, основателят на платформата, форкът ще включва четири основни ъпгрейда.

В чуруликане направен на 24 февруари, новите функции ще включват; мулти-sig и управление на акаунти, които са готови за институция, динамична настройка на енергията към производителност в реално време, по-добра безопасност на виртуалната машина и сървър за събития за dApps и 50% надграждане на производителността спрямо текущите нива.

Надстройката с много подписи и управление на акаунти ще осигури по-голяма сигурност за транзакциите в блокчейна. В друг туит Джъстин Сън отбелязва, че актуализацията е това, което е необходимо, за да се включат институционалните инвеститори и неотдавнашното партньорство на Tron с BitGO ще направи институцията на платформата готова.

Динамичното надстройване на системата за управление на енергията ще подобри ефективността на блокчейна и ще рационализира работата на мрежите и управлението на енергията.

Третото надграждане ще се съсредоточи върху производителността, въпреки че няма конкретни указания за това как ще бъде постигнато подобрение от 50%.

Досега обаче Tron е успял да надмине Ethereum по отношение на скоростта на транзакциите.

Четвъртото надстройване ще види някои подобрения и подобрения на виртуалната машина Tron, които обслужват разработчиците на dApp. Ще има и стартиране на сървър за събития.

Очаква се тези подобрения да повлияят положително на цената на Tron през следващите няколко месеца и това трябва да е вълнуващо за всички крипто инвеститори. Всъщност някои слухове за ново партньорство между Baidu и Tron позволиха на виртуалната валута да се придвижи нагоре.

CoinPayments добавя Tron, отваряйки го до 2 милиона магазина

След това Tron беше добавен към платформата CoinPayments; дава възможност на притежателите на TRX да използват валутата с над 2 милиона търговци в международен план. CoinPayments е първи по рода си процесор за плащане, който позволява на притежателите на altcoin да използват своите притежания в търговска мрежа, а добавянето на TRX е тласък за тази монета, както и за платформата CoinPayments. Пълен списък на търговците на CoinPayments може да бъде намерен на уебсайта си, както и другите монети, които поддържа.

Това е просто още една стъпка към използваемостта на TRX токена; по-голямата част от които създава по-голямо търсене за инвеститорите, купувачите и потребителите на интернет да го задържат. През май, въпреки че по това време това беше различен крипто пазар, Verge видя сериозен тласък за своя списък на Coinpayments, ефект, който може да дойде по-късно за Tron.

Ако Tron може да продължи да печели партньорства като това – тези, фокусирани върху приемането на TRX в реалния свят – той започва да печели повече предимство пред конкурентните топ 20 монети. Това го позиционира като основен кандидат за нови шлюзове за обмен на фиат, предимство, обсъдено по-късно в тази статия.

Стартирането на виртуалната машина Tron 

И накрая, притежателите на Tron гледат напред с радост, тъй като сме само на седмица от стартиране на виртуалната машина на Tron (TVM) – истинското начално място на екосистемата Трон. С това строителите ще могат да правят приложения в TVM, да стартират приложения, базирани на ETH, и фондацията Tron ще работи за разширяване на своите транзакции в секунда (TPS), за да покаже скоростта на Tron срещу конкурентите. Ще има поток на живо и тържество за стартирането на TVM, забележителен ден за монетата.

TVM е хлябът и маслото на Tron. Това е двигателят, на който ще работи Tron и в който ще се използва TRX. Помислете за това като за App Store или Google Play магазин, еквивалентен на Tron (други статии го наричат “McGyver” на крипто). Именно там създателите могат да използват тази технология, за да създадат бъдещето. Очите ще бъдат на този старт и това, което се излива в TVM през първите няколко седмици. Успешното изстрелване е жизненоважно; и ще играе на инвеститорите, разглеждащи TRX.

В дългосрочен план, ако Tron може да използва своя TVM, за да докаже, че технологичните му възможности са наравно с това Ethereum, това ще покаже на инвеститорите, че стойността на двете монети заслужава да бъде по-близка (разбира се, Ethereum ще включва интелигентни договори, но Tron може да хоства тези чрез TVM). Ethereum, по пазарна капитализация, е 20 пъти по-ценен от Tron, разстояние, което може да бъде изравнено с положителни проекти, позиционирани във виртуалната машина.

Купете Tron на Binance днес!

Дългосрочни TRX ценови фактори, които трябва да се имат предвид

Дългосрочният анализ разглежда няколко различни фактора. Нека започнем с движението на цените. TRX ICO би достигнал около $ 0,0019, много по-надолу от мястото, където стои днес, макар и много по-далеч от рекорда от почти 30 цента за всички времена.

Трон имаше един от повече мега-ICO; внасяне 70 милиона щатски долара. Към май, все още имаше над един милион адреси на портфейла притежаващ TRX, доказателство, че мнозина се държат от самото начало и се присъединяват нови притежатели.

поставено изображение 0

Следващото място за търсене е обемът. Обемът на TRX е силен и стабилен. Той вижда обем от около 200 милиона долара всеки ден, даване или вземане, и се разпространява в двата основни канала за търговия: USDT търговия и BTC търговия. Смесена е търговията с ETH, но най-високата от тях (в този конкретен ден) е само 5 милиона долара от 200 милиона долара (2,5%) и фиат търговия, като най-високата от тях е свързана с KRW (не е изненада, че корейците обикновено са най-високите търговци на фиат). Но дори това е само 6,5 милиона долара. Много малка порция.

Така че, fiat търговията все още е изключително непредставена тук. Това означава, че TRX има огромна възможност да пробие в повече фиат продажби; независимо дали става въпрос за повече KRW или TKY, или, което е по-важно, фиат транзакции от Китай, САЩ и Европа. След като това се случи (било то Coinbase може би за търговия в щатски долари), трябва да видим скок в обема (не всички покупки разбира се), който вероятно ще вдигне цената на TRX.

Китайски дълбоки джобове и Tron

Китай е страхотно отключване с Tron. Просто казано, те не са в играта в момента (Китайският юан се оценява на 1% от общата търговия с BTC). Не виждаме CNY сдвояване с TRON или други монети и не виждаме китайски фирми наистина да започнат да инвестират в монетата.

Tron е част от голямата китайска тройка, която трябва да разгледаме; заедно с NEO и ПОО. Ако и кога (и би трябвало да е „кога“) Китай започне да се загрява до крипто, той ще се стреми да засили своите национални проекти преди международните. Можете да видите това с ПОО съобщение за работа с китайското правителство. Tron можеше да види същите ползи.

Китайската сцена на рисков капитал избухна, както никога досега. Можете да видите диаграми и запис тук, но накратко е, че VC компаниите и китайските технологични компании с голяма капитализация изпомпват пари в стартиращи компании. Включването на превключвателя за Китай може да промени Tron за една нощ. Дори намек, че Китай ще позволи на парите – лични инвеститори и институции – обратно в криптата, може да удвои цената на Tron за една нощ.

TRON (TRX) Ценова прогноза Анализ на TradingView Актуализиран на 13 февруари 2020 г.

TRXUSDT / 1D от SadeQ_Qiassi На TradingView.com

Този дългосрочен търговец счита, че това е голям момент за TRX / USDT двойка за търговия. Въпреки че остава неутрален по отношение на целия пазар, той вярва, че в момента цената е в зона на съпротива. Виртуалната валута в крайна сметка може да пробие от тази зона и цената със сигурност може да се повиши. 

Анализаторът каза, че ако цената е в състояние да пробие всички нива на съпротивление, тогава може да е много трудно да я спрете да се движи по-високо. Показаната от търговеца зона за консолидация се намира между 0,047 и 0,054 USDT за TRX. В момента максимумът на TRX е в момента 0.40 за монета.

TRX-USDT от waqarzaka86 На TradingView.com

Търговската двойка TRX / USDT може да се превърне в бичи в бъдеще според анализатора. Виждаме, че сега монетата се търгува на около 0,028 USDT. 

Съществува ясна съпротива от 0,03273 USDT за монета, която не може да позволи на цената на цифровата валута да продължи да се движи нагоре. Въпреки това може да отнеме известно време, преди цифровата валута да достигне това ниво на цените. 

Анализаторът смята, че е възможно TRX да започне биков тренд през 2021 г. Това може да помогне на виртуалната валута да се придвижи към 0,03273, 0,03662 или 0,03905 долара. Всичко разбира се ще зависи от посоката на целия крипто пазар.

TRX / USDT ще се движи нагоре от T_V_TreeTrader На TradingView.com

Понастоящем виртуалната валута TRX може да се търгува във възходящ триъгълник, където виждаме, че виртуалната валута е направила цифра ABCDE, която може да завърши с ново докосване на долната граница на триъгълника и да се придвижи нагоре. 

Анализаторът смята, че със сигурност е възможно TRX да пробие над 0,03 USDT и да продължи да се движи по-високо към 0,035. Това може да отнеме няколко дни или да бъде взривоопасен ход. По този начин, ако видим, че TRX пробива стената на 0,03 USDT, в крайна сметка можем да видим движение към по-високи цени през следващите седмици или месеци.

ПРОГНОЗА НА ЦЕНА TRX ЗА ПРОЛЕТ 2021 от алулейн1 На TradingView.com

Според анализатора може да е възможно TRX да се движи нагоре през следващите месеци. Той сподели анализ, в който показва, че TRX е отскочил от $ 0,02581 и може да продължи да се движи нагоре през 2021 година. 

Въпреки че това може да е много положително, показаната от анализатора диаграма може да тласне TRX към $ 0,08 USDT за монета. Освен това TRX може да продължи да се движи до $ 0,10 в краткосрочен план. Всичко ще зависи от това как биткойн (BTC) и други криптовалути се държат в бъдеще. През следващите месеци бичият пазар може да продължи и да повиши цената на тази виртуална валута.

Tron (TRX) – 19 декември от readCrypto На TradingView.com

За двойката за търговия TRX / USDT търговецът вижда, че има голяма възможност да пробие над 0,032, като следва точката на профила на обема. Ако получим подкрепа в точката 0.032, тя ще прекъсне текущата линия на низходящ тренд и ще докосне точката 0.037, която в момента виждаме в диаграмата. 

Тогава TRX също може да падне и да промени тенденцията. Ако тя падне при сегашните нива от 0,03963 USDT, тогава трябва да използваме заповед за стоп загуба, за да намалим риска и да излезем от позицията. Ако вместо това преминем към 0,02669 USDT за TRX или към възходящата линия, трябва да използваме Stop Loss, за да запазим вашата печалба или загуба.

Купете Tron на Binance днес!

Заключение

Положителното развитие, което се е случило около Tron през последната година и бичите класации, преди всичко сочат към положително бъдеще за цената на TRX. Би било разумно за всички инвеститори да добавят малко TRX към своето крипто портфолио, докато пазарът се подготвя за обединяване към края на годината.

Ако се интересувате, можете да следвате връзката по-долу, за да научите как да закупите TRX на Binance.

[Следвайте тази връзка, за да научите как да закупите TRON TRX на Binance]

Искате ли да научите повече за TRON? Прочетете за това как транзакциите на Tron са преминали други основни монети в нашата задълбочена статия. Можете също така да прочетете как цената на Tron е била повишена по-рано тази година с мълвата за голямо партньорство.

Най-доброто място за закупуване или търговия за TRX е тук Binance. След това можете да използвате страхотните функции на TronWallet, за да задържите вашия TRX. В същото време Exodus разшири поддръжката на Tron, което означава, че потребителите вече могат да държат TRX сигурно и без големи проблеми. 

Promo
banner
Promo
banner