Прогноза за цената на Monero XMR 2021 г. – Експертите вземат и възходящи технически перспективи

(Актуализирано на 14 февруари 2021 г.) —Създадена през април 2014 г., Monero е монета за поверителност, която позволява частни, непроследими транзакции, които не са свързани и устойчиви на анализ. В момента търговията на цена от $ 55 XMR е загубила над 84% от стойността си от рекордно високите си стойности, установени през декември 2017 г..

Monero (XMR) започна през 2019 г. търговия на около $ 46. Цената му непрекъснато ще се покачва, като до средата на юни ще достигне връх от около 120 долара. Това обаче беше толкова добро, колкото и за криптовалутата, фокусирана върху поверителността.

През втората половина на годината се наблюдава бавен спад, като XMR завършва годината около мястото, където е започнал. След по-малко от две седмици след 2020 г. цената на XMR отново се движи и този път нагоре. Нараства с 26% и се очаква този импулс да продължи с напредването на годината, тъй като потребителите се стремят да запазят своите транзакции анонимни.

В тази статия ще разгледаме няколко причини, поради които цената на XMR вероятно ще се повиши от експертни мнения до най-новите разработки и техническия анализ на графиките. Нека да разгледаме мнението на експерта относно цената на XMR.

Купете XMR на Binance днес!

Мнение на експертите за това защо цената на XMR ще се повиши

От години криптовалутната общност похвали Monero за демонстриране на легитимна разработка и иновативни функции за поверителност на своите потребители. Като такъв, винаги се е очаквало покачването на стойността на монетата. Понастоящем цената на XMR е на десето място в крипто класациите с пазарна капитализация от над 1 милиард долара. Нека да разгледаме защо експертът смята, че цената на Monero е обвързана с по-големи височини.

Монетата получи a основен тласък от Питър Тод, уважаван разработчик на Bitcoin Core, който заяви, че предпочита Monero пред останалите цифрови валути, тъй като това е истинска крипто. Той продължи, че монетата предлага по-добра поверителност, тя е изградена върху реална разработка. Той осигурява по-добри решения за сигурност и поверителност.

Джон Макафи също даде положителна прогноза по отношение на Monero. Въпреки че не предостави точна прогноза за цената на Monero, той заяви, че платформата има потенциал да оспори Bitcoin като водеща цифрова валута. Той беше много гласовит в подкрепа на Monero в няколко интервюта и чрез няколко туитове.

Освен това Рикардо Спани, основен разработчик на криптовалутата, заяви, че цифровата валута е разработена, за да защити поверителността на потребителя. Като такава, тази функция е довела до неговата широко разпространено използване от криминални хакери. Тази широка употреба може да доведе до повишаване на цената на монетата в бъдеще.

Купете XMR на Binance днес!

Други фактори, влияещи върху цената на XMR, включват;

Силната общност на Monero се засилва

Въпреки че става все по-реномирана всеки ден, криптовалутната общност все още е измъчвана от лоши актьори, зловреден софтуер и измамници. На по-дълбоко ниво някои традиционни институции имат изрази загриженост над криптовалутата, използвана за незаконни средства, като пране на пари и финансиране на незаконни операции.

На гърба на подобни опасения, членовете на общността от водещата на пазара монета за поверителност Monero (XMR) се стремят да стартират инициатива за борба с общите крипто измами.

Инициативата съобщи на официалния сайт на Monero от Джъстин Еренхофер идва от общност с личен интерес да промени общественото възприятие за определени монети. Същите причини, поради които Monero привлече голям брой адвокати, предизвиква безпокойство и от други.

Поради частния си, непроследим характер, Monero се превърна в любим за измамници. Скорошен доклад показа, че приблизително 175 милиона долара в Monero са добити от програми за „криптоджакинг“. Числото е много повече от всяка друга монета и представлява повече от 5 процента от общото количество циркулиращи доставки на XMR. Това определено може да повлияе на цената на XMR.

В съобщението на Ehrenhofer той заяви, че достъпността на алгоритъма за копаене на Monero е положително нещо, но за съжаление се отваря за лоши участници.

Докато по-голямата част от потребителите се възползват от тези функции завинаги, някои нападатели използват Monero, за да печелят пари от машини без съгласието на потребителите. Те могат да пускат майнери на уеб страници, които се активират без съгласието на потребителя. Те могат да заразят машини или да го скрият в други пакети и да стартират софтуер за добив. Те могат да заразят машини, да кодират локалните файлове и да поискат плащане за откуп в Monero. Общността на Monero осъжда това злонамерено използване на оборудване за моене без съгласие. “

Инициативата на общността за борба със зловредния софтуер идва под формата на образователен уебсайт, със съвети, предоставени от ръководена от общността група, наречена Monero Malware Response Workgroup. Сайтът ще предоставя диагнози и планове за действие за нежелано копаене в браузъра, нежелано копаене на система и атаки на Ransomware.

Потребителите имат достъп до съдържанието на групата на адрес https://mrw.getmonero.org/

Допълнителни положителни новини за Monero идват от ViaBTC, която пусна пул за копаене на Monero, който идва с 50% намаление на таксите за майнинг за първите три месеца от абонамента.

XMR цена

Купете XMR на Binance днес!

Monero (XMR) Ценова прогноза Анализ на TradingView Актуализиран на 14 февруари 2021 г.

XMR – 6h. Продавачите се подготвят за теста от 120-125 долара от P_S_trade На TradingView.com

Този анализатор на Monero показва, че на 10 януари е имало ожесточена борба на XMR пазара за диапазона от 168 и 172 USDT. Обемите на търговия продължават да бъдат много високи и позволиха на монетата да се повиши през последните месеци. 

Диаграмата, споделена от анализатора, показва, че Monero е можело да се движи надолу. Това обаче не се случи през последните дни. Струва си да се спомене, че Monero почти удвои цената си за няколко седмици и цената вече може да бъде в момент на корекция. Цената показва, че XMR е достигнал $ 254 за монета и сега се търгува близо до $ 230.

XMRUSDT – дълго – Потенциално 10,63% от CryptoNicho На TradingView.com

За Monero (XMR) и двойката за търговия XMR / USDT, анализаторът счита, че може да има входна точка на ниво около 128,19 USDT. Освен това, за да има сделка с управляван риск, трябва да се открие стоп загуба на 121,55 USDT. 

Основните цели включват 132,54 USDT и 141,73 USDT. В допълнение към него има някои ключови бележки, които анализаторът сподели. Той заяви, че понастоящем биткойнът е в късна консолидация и нестабилността вероятно ще продължи. 

Освен това той смята, че дългосрочният потенциал за XMR в момента е 10,63%. Въпреки това, това остава далеч от рекорда за всички времена, регистриран от Monero.

XMRUSDT от крипто-анализаторът На TradingView.com

Както показва анализаторът, Monero (XMR) е страхотен алткойн, който може да донесе печалба на потребителите, но не и в краткосрочен план. Той заяви, че потребителите могат да печелят в по-дълги срокове. Според анализатора XMR трябва да удари зоната на корекция и това може да доведе до цената на XRM до 144 USDT за монета. 

Това обаче може да е само началото и цифровата валута може да продължи да расте към 200 USDT и дори по-висока. Въпреки това може да се наложи да изчакаме още няколко седмици, за да се случи това. 

Сега Monero се търгува близо до 152 USDT. Ценовото ниво от 144 USDT трябва да се запази. Ако не, 130 USDT е следващата стъпка.

MONERO (XMR) Завършване на 55% печалба Потенциален ход от moon333 На TradingView.com

За криптовалутата XMR виждаме, че може да е възможно тя да се придвижи към региона от $ 100. През последните дни виртуалната валута падаше поради FUD около някои заличавания в САЩ. Според анализатора, след разбиването на 100 MA, моделът ще бъде потвърден. Въпреки това, 100 MA все още не е разбит. 

В допълнение към това той смята, че зоната за прогнозиране или продажба на Фибоначи ще бъде на стойност 127 долара за монета. Това може да отнеме известно време, преди да достигнем това ниво, като се има предвид, че монетата може да продължи да пада в близко бъдеще. Потенциалната зона за обръщане или покупка е между 114 и 100, а зоната за прогнозиране или продажба на Фибоначи е при 127 и 156. 

XMRUSDT, завършващ Gartley | Предстои добра дълга възможност от moon333 На TradingView.com

За едночасовата диаграма търговецът вижда различни ситуации за XMR цифровия актив. Той смята, че виртуалната валута XMR завършва последния си етап от Gartley и може да влезе в нова зона на обръщане. Според това, което виждаме в класациите, виртуалната валута определено се е обърнала от 159 USDT и е достигнала 152,5 USDT преди няколко часа. 

Сега има много важно ниво на съпротива, което преди е работило като подкрепа. Говорим за зоната, която в момента се намира близо до 155 USDT. Зоната за продажба, определена от търговеца, е между 155.32 и 156.73 USDT.

Заключение

През последните две години основите показват активни и непрекъснати постепенни надстройки, които са помогнали за намаляване на транзакционните разходи, подобрени решения за попечителство, ефективност на транзакциите и подрязване на блокчейн.

Всички тези подобрения, заедно с горепосочените мнения на експерти и технически анализ, предсказват светло бъдеще за цената на XMR. С текущото нулиране, когато пазарът се подготвя за следващото рали, би било разумно всеки инвеститор да вземе в ръцете си някои XMR. Следвайте нашето подробно ръководство тук, за да научите как да закупите XMR на Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner