DASH Price Prediction 2021 – Експертите вземат плюс бичи технически перспективи

(Актуализирано на 13 февруари 2021 г.) По време на писането Dash е 20-тата най-голяма криптовалута по пазарна капитализация, с обща стойност над 1 милиард долара. Понастоящем цената на тирето е около $ 119, като се присъединява към други монети с около 90% от рекорда си. Ще разгледаме какво се случва с екосистемата Dash и графики за търговия, за да направим нашата прогноза за Dash Price за 2019 г. и след това.

Самата монета е пусната през 2014 г., като вилица от Биткойн. От самото си създаване, той е прекарал значително време оттогава като една от най-ценните криптовалути в обращение. През март 2017 г. Dash отбеляза метеоричен възход, за да се превърне в третата най-ценна криптовалута за определен период от време.

Целта на Dash е да осигури бърза, без граници, непроследима валута за транзакции. Постига това чрез две функции – „InstantSend“ и „PrivateSend“. По подразбиране тези функции са изключени. Потребителите имат възможност да активират или не.

Dash е направил сцепление и като транзакционна валута, и като монета, ориентирана към поверителността. Често се посочва заедно с Monero и Zcash като една от най-известните монети за поверителност.

Купете Dash на Binance днес!

Разбиране на Dash Masternodes

Dash има уникална възможност за притежателите на монети. Вместо да добива монети, както би се направило с Bticoin, Dash предлага система от мастерноди – позволяваща на притежателите да печелят пасивен доход. Научете повече в нашето Ръководство за тире мастерноди.

По отношение на цената на Dash, мастернодите са важен елемент в екосистемата, тъй като гарантират, че значително количество монети Dash няма да бъдат продадени. Те са заключени в системата на мастернодите, изплащат притежателите (можете да прочетете повече за изплащанията тук), но също така създават относително недостиг за монети Dash. Ако и когато Dash получи повече купувачи, търсенето, смесено с този недостиг, може да увеличи цената на Dash още повече.

Разбира се, има още много да научите и за операциите по добив на Dash, които можете да намерите повече информация в нашето ръководство за добив на Dash.

Становище на експертите за това защо ще се повиши тирето 

Dash е криптовалута с отворен код и е раздвоена от протокола Bitcoin. Монетата дава на потребителите свободата да движат пари по какъвто начин искат, за по-малко от един цент. Платформата навлезе във Венецуела, Колумбия и бавно разширява присъствието си в Тайланд и тези разработки видяха значително покачване на цената на монетата от пускането ѝ. Нека разгледаме защо експертите смятат, че цената на монетата ще се повиши. 

TradingBeast прогнозира, че цената на DASH ще бъде около $ 42 до началото на февруари 2020 г. Очакваната максимална цена е $ 58 и минимална цена от $ 39. Очаква се монетата да приключи месеца на около $ 46.

През март цената на монетата трябва да достигне $ 46 в началото на месеца. Очаква се максималната цена да бъде $ 62, а минималната цена от $ 42. До края на месеца се очаква цената да бъде около $ 50.

В началото на април се очаква цената да достигне $ 50. Очаква се максималната цена да достигне 67 долара, а минималната цена да бъде 45 долара. Очаква се монетата да приключи месеца на около $ 54.

Прогнозите продължават и до декември се очаква монетата да започне да се търгува през месеца за около $ 74. Минималната цена се очаква да бъде около $ 64, а максималната да бъде около $ 95.

Скорошна статия за топ 5 изпълнители на криптовалута на водеща крипто публикация заяви, че неотдавнашното стартиране на версия 0.14 в основната мрежа подобрява защитата на мрежата срещу 51% атаки за копаене, първото доказателство за работа. Подобни развития са довели до увеличение на цената на монетата с 58% от 2018 до 2019 г. и се очаква това да продължи, тъй като платформата продължава да расте. 

Изпълнителният директор на 2gether, Роман Ферес наскоро даде положителни коментари за монетата Dash. В статия, публикувана на друга водеща публикация, Ferrez заяви, че Dash е една от най-често използваните криптовалути и добавянето му в списъка им с 9 цифрови валути ги отваря за нови пазари в еврозоната. Това показва, че Dash е показал голям потенциал и тъй като продължава да навлиза на различни пазари, цената му ще бъде повлияна положително. 

Освен това Ryal Taylor, главен изпълнителен директор на Dash Core Group, също даде положителни настроения, след като заяви, че добавянето на монетата спомага за укрепването на моста между финансовите пазари, базирани на фиат, и криптовалутите, а също така предоставя по-добри начини да помогне на гражданите в еврозоната да извлекат повече ползи от децентрализирани плащания. 

Купете Dash на Binance днес!

Други фактори, които определят цената на Dash, включват;

Общността Dash става все по-силна

Наскоро DashRoots съобщи стартирането на своята платформа. Това ще помогне на хората и екипите да имат по-голям достъп до финансиране от Dash общността.

Мартин, един от основателите на DashRoots, казва платформата помага на хората на нивото на хората да донесат своите таланти и умения в Dash. Това се случва, като помагате на краудфънд да финансира техните идеи директно от общността на Dash.

Той добавя, че съкровищницата на Dash е решаваща част от мрежата. Това дава възможност за еволюция, но понякога е твърде скъпо да се финансират малки идеи. В тази област Dashroots ще помогне най-много. Помогнете на хората да съберат по-малки суми, за да внесат своите умения и идеи в проекта на нивото на нивото, „където малките неща могат да се превърнат в големи.

Този вид активизъм може да види Dash да излезе начело на крипто приемането, надхвърляйки иновативни идеи като портфейла, базиран на SMS, който стартира във Венецула.

Повишена полезност

Имаше наскоро проучване на транзакциите с криптовалута което установи, че Dash е една от най-използваните валути при извършване на малки сделки. Това е нещо, което показва реалното му използване като пари. Изследването включва събиране на данни от най-добрите криптовалути от BitInfoCharts.

След това беше използван за установяване на статистически данни и тенденции, които правят заключение за естеството на икономическата дейност в различни мрежи. Констатациите правят вълнуващо четиво. Статистиката показва, че Dash постоянно поддържа ниски средни и средни стойности на транзакциите. Следователно Dash се използва най-вече за покупки на дребно и други подобни цели.

Данните на търговците от Anypay също подкрепят хипотезата. Също така данните за обема на Dash транзакции остават постоянни, въпреки че тези на други криптовалути намаляват след спекулативния зимен балон.

Това показва увеличението на търговските транзакции, които противодействат на спада в спекулативните сделки.

Добавяне на тире на водеща бразилска борса

Една от водещите бразилски крипто борси наскоро обяви, че интегрира Dash на тяхната платформа. Това е ход, който би помогнал за значително разширяване на достъпа както на потребителите, така и на търговците до криптовалутата.

В чуруликане направен на 28 февруари, Coinbene похвали Dash като монета, която ще направи революция в цялата страна, а освен това е валута, която дори на ниския пазар може да бъде постоянно оценявана поради фокуса на монетата върху реалния свят.

В момента борсата може да се похвали с над 3 милиона активни потребители по целия свят и предлага над 100 крипто двойки. Той също така начислява най-ниските такси в Бразилия от 0,10% за покупка и продажба на крипто.

Този ход идва в момент, когато Dash преживява бърз растеж в Южна Америка, особено във Венецуела и Колумбия. Добавянето към една от водещите борси в Бразилия ще помогне на монетата да продължи да нараства влиянието си върху Латинска Америка, тъй като ще предложи на потребителите и търговците повече възможности за харчене, когато става въпрос за покупка и продажба.

Анализ на DASH Price Prediction TradingView Актуализиран на 13 февруари 2021 г.

DASH може да работи много по-високо, ако btc остане стабилен от Сварог Перун На TradingView.com

Анализаторът на Dash показва, че DASH може да започне да се движи към $ 300 в близко бъдеще. За да се случи това, виртуалната валута ще трябва да пробие текущата съпротива от $ 224 за монета. Това ще бъде трудно, като се опита да го направи наскоро, но без успех.

Разбира се, DASH е свързан с цената на други виртуални валути на пазара, включително Bitcoin. Ако целият крипто пазар продължи да се движи нагоре, тогава в крайна сметка можем да видим, че DASH също се разширява. В момента може да отнеме известно време преди нова пробив. Това обаче не е финансов съвет и пазарът определено може да падне.

Потенциал за голяма помпа от pouyam89 На TradingView.com

Анализаторът показва, че Даш е пробил низходящия трендъгъл и е успял да достигне 150 долара за монета. Той обаче провери отново региона на ниво от 100 долара, който сега стана подкрепа и преди това беше съпротива. 

Както е възможно да се види в диаграмата, споделена от този анализатор на TradingView, следващото ниво на съпротива за DASH включва 290 USDT, 400 USDT, 505 USDT и 620 USDT преди рекорда си за всички времена. Въпреки това все още сме далеч от тези нива. 

Възможно е DASH да започне да се търгува на тези нива, ако започне ново рали за виртуалната валута. Разбира се, ние следим отблизо тенденцията, която биткойнът приема.

DASH / USDT Силно движение по хоризонта от FieryTrading На TradingView.com

Dash продължава да се търгува с хубав флаг на 1-часовата графика, както показва анализаторът. Това може да помогне на виртуалната валута да се придвижи към нивото на съпротива от около 148 USDT на монета. DASH обаче се бори да напусне региона от 135 USDT, който сега работи като основна съпротива. 

Междувременно нивото от 116 USDT също работи като подкрепа. През последните седмици видяхме как тези две нива работеха много добре като подкрепа и съпротива. Независимо от това, ако DASh продължи да се движи по-надолу, следващото ниво, на което трябва да обърнем голямо внимание, се намира между 109 USDT и 108 USDT.

Възможна опасност от премахване от други криптовалути? от alexei131330 На TradingView.com

В момента Dash се търгува на ниво на съпротива, което е довело до монетата до $ 90 на монета. Освен това този регион трябва да работи като подкрепа и да може да поддържа това ниво. Анализаторът смята, че основите ще изиграят много важна роля през следващите месеци. 

Понастоящем Американската комисия по ценни книжа и борси (SEC) регулира виртуалните валути. Много потребители се притесняват от този проблем и в крайна сметка биха могли да увеличат продажбите си на тези нива. По този начин това може да окаже натиск върху продажбите върху Dash, както и върху други цифрови активи като Monero и Dash. В момента анализаторът вижда кратки записи на $ 92 и $ 95.

Dash / USDT – Актуализации на 19 декември. Така че очаквайте корекция скоро от биткойнболивар На TradingView.com

Анализаторът показва, че Dash се е преместил до 60 долара за монета и това е чудесна възможност за дигиталната валута да започне своя бик до нови рекордни върхове в бъдеще. Независимо от това, анализаторът казва, че понастоящем сме прекомерно разширени за DASHUSDT. 

Dash със сигурност може да коригира през следващите дни, ако биткойнът се премести надолу. Виртуалната валута със сигурност може да се придвижи към $ 124 и $ 136, ако BTC надхвърли рекордното си ниво от $ 23,777 или може да падне до $ 95 от текущите цени и дори до $ 86 USDT за монета. По време на писането DASH остава близо 111 USDT за монета.

Купете Dash на Binance днес!

Заключение и прогнозиране на цените

Заинтересованите дългосрочни партии могат да получат част или цяла мастернода на по-ниска цена.

Както е описано по-горе, в Dash има надежда и оптимизъм и това се вижда в горните диаграми. Така че, можем да очакваме да видим Dash да се представя по-добре през следващите месеци.

И накрая, ако искате да закупите (или да търгувате) своя Dash, можете да го направите на много борси. Препоръчваме да изпробвате Kucoin. Можете да намерите ръководство как да го направите тук (забележка: ние не притежаваме това ръководство).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner